226 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Πεμ Οκτ 18, 2012 12:46 am
XRYSA M
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΣΑΝ ΛΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ!ΟΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΓΑΛΑ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ!?ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΦΕΙΣ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΠΕΡ.ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΡΤ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΕΝ ΤΕΛΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕ!Α!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ?Xrusoula Maraveli ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ.mommy2be έγραψε:Δανάη μου περαστικά του να είναι!!!
Άσχετο αλλά σε είχα κάνει add στο fb πριν αρκετό καιρό!
Θα θέλατε να κάνουμε ενα κλειστό group στο fb για να ποστάρουμε φωτογραφίες κλπ κ να μιλάμε κ απο εκεί;
Χρύσα κάπως έτσι νοιώθω κ εγώ!! πέρασαν νεράκι αυτοί οι 6 μήνες...
Τατιάνα, σε καταλαβαίνω, κ εγώ δεν θα την άφηνα με τίποτα 3-4 μέρες χωρίς να είμαι εκεί!! Νοιώθω οτι είναι ακόμα πολύ μικρή κ με χρειάζεται.
Χθες τελικά το απόγευμα της έδωσα σκέτο ρυζάλευρο νουτρίτσια (Αυτό χωρίς ζάχαρη κ γάλατα) με μπανάνα κ έφαγε αρκετό. Λέω να συνεχίσω για 2-3 εβδομάδες κ μετά το απογευματινό θα το αντικαταστήσω με γιαουρτάκι.
Το μαναράκι μας κάνει μεγάλες προσπάθειες να μπουσουλήσει!! έχει πολύ πλάκα.
κατα τ'αλλα βέβαια όπου θέλει να πάει πηγαίνει. δεν έχει κανένα πρόβλημα! Ειδικά αν της βάλεις ένα παιχνιδάκι μακρυά της κ δεν το φτάνει, βρίσκει τρόπο κουτρουβαλόντας κ σέρνοντας να το φτάσει! είναι μεγάλη μουργίτσα.
Σε λίγο θα πάω για καφέ με μια φίλη μου κ με τη μικρή κ πολύ χαίρομαι. Η φίλη μου είναι στο μήνα της. Έχω παρατηρήσει πως οι μόνες που μου μιλάνε πλέον είναι αυτές που έχουν παιδιά κ αυτές που γεννάνε!!! κ κανα-δυο κολλητές μου. Όλοι οι άλλοι... ζαααρτττ...