Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
582 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 582 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 16]

151ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τετ Οκτ 10, 2012 12:58 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!

Σε λίγο πάω για 2 ραντεβού (επιτέλους Μετα απο κανα 2 βδομάδες) κ μπήκα στα γρήγορα να πω ένα γεια!

Χθες γνώρισα την Σοφια με τον γλυκητατο λουκουμά της τον Στέλιο! Πολυ ήσυχο το ζουζουνι της σε αντίθεση με την τσουπρα μου που ξεσήκωσε τον κόσμο γιατί νυσταζε χαχαχαχα
Σοφια 10:30 μου κοιμήθηκε τελικά Μετα απο λίγη γκρίνια εσείς;

Αα κ παλευαμε με τα φρούτα σήμερα... Γκρρρ προτιμάει το φαγητο!

152ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τετ Οκτ 10, 2012 4:49 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μα πως καταλαβαίνει ότι είναι ο γιατρός? Τι να πω. Χωρίς καν να την αγγίξει τον κοίταξε καλά καλά και μετά άρχισε να κλαίει. Μονο στον γιατρό κλαίμε.
Ξεκινάμε τελικά πατάτα, καρότο και μου είπε να ρίξω και λίγο φιδέ και σε δέκα μέρες μοσχάρι, τράγο και μια φορά την βδομάδα κοτόπουλο. Μπορώ να βάλω μου είπε λίγο σέλινο και λίγο κολοκύθι. Τι άγχος!!! Η μπουμπού πήρε 400 γραμμάρια αυτό το 15νθήμερο, ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανυσηχώ αν την ταίζω σωστά.
Μας έδωσε γάλα για αναγωγές και μου είπε αν δεν το πίνει να ξεκινήσουμε το noulac. Άγχος, άγχος!!!
Επίσης τον ρώτησα και μου είπε να της βράζω κάθε μέρα κρέας, είναι καλύτερα από το να το φυλάω στο ψυγείο για την επόμενη.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

153ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τετ Οκτ 10, 2012 6:49 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εύη περαστικά σου!!! ξεκουράσου βρε!

αχ τι ωραία τατιάνα κ σοφία που γνωριστήκατε μαζί με τα μπεμπάκια σας!!!

κ εμένα γυρνάει μπρούμητα κ ανάσκελα, όπως θέλει!! τώρα κάθεται κιόλας κ χασκογελάει όταν το καταφέρνει!

ντινάκι ακούς εκεί χοντρή! μωρό είναι, τι θέλουν να είναι!

σε λίγο έχουμε παιδίατρο, έχω περιέργεια να δω τι θα μας πει για τις στερεές.. ρυζάλευρο δεν πρόκειται να δώσω.. κάθε μέρα της δίνω ένα ολόκληρο φρούτο να παίξει μαζί του κ να το πιπιλήσει.. πολύ της αρέσει!

εγώ έχω καλά νέα στο τομέα κιλών. χωρίς να κάνω δίαιτα έπεσα στα 61, δηλαδή +3 απ τα κανονικά μου, κ το κυριότερο μπαίνω στα παλιά μου παντελόνια!!!

Ευκαιρία να αρχίσω λοιπόν κ τα ραντεβού για χονδρική που κάνω στην Αθήνα... ήδη με ρωτάνε από Γαλλία συνέχεια αν πηγαίνω ραντεβού κ τους λέω διάφορες μούφες. Πέραν όλων των άλλων δεν είχα ρούχα να βάλω. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 328109

154ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τετ Οκτ 10, 2012 10:45 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:Εύη περαστικά σου!!! ξεκουράσου βρε!

αχ τι ωραία τατιάνα κ σοφία που γνωριστήκατε μαζί με τα μπεμπάκια σας!!!

κ εμένα γυρνάει μπρούμητα κ ανάσκελα, όπως θέλει!! τώρα κάθεται κιόλας κ χασκογελάει όταν το καταφέρνει!

ντινάκι ακούς εκεί χοντρή! μωρό είναι, τι θέλουν να είναι!

σε λίγο έχουμε παιδίατρο, έχω περιέργεια να δω τι θα μας πει για τις στερεές.. ρυζάλευρο δεν πρόκειται να δώσω.. κάθε μέρα της δίνω ένα ολόκληρο φρούτο να παίξει μαζί του κ να το πιπιλήσει.. πολύ της αρέσει!

εγώ έχω καλά νέα στο τομέα κιλών. χωρίς να κάνω δίαιτα έπεσα στα 61, δηλαδή +3 απ τα κανονικά μου, κ το κυριότερο μπαίνω στα παλιά μου παντελόνια!!!

Ευκαιρία να αρχίσω λοιπόν κ τα ραντεβού για χονδρική που κάνω στην Αθήνα... ήδη με ρωτάνε από Γαλλία συνέχεια αν πηγαίνω ραντεβού κ τους λέω διάφορες μούφες. Πέραν όλων των άλλων δεν είχα ρούχα να βάλω. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 328109

ΜΠΡΑΒΟ ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΝΑ ΜΟΥ...ΞΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΚΙΛΑ Ε?ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΦΙΛΙΑ!

155ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Πεμ Οκτ 11, 2012 12:24 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχααααα.. έεεετσιι.. αχ σαν τη Σαλλονικα δεν έχει..

καλημερούδια!!!

χθες ο παιδίατρος τη βρήκε 67πόντους κ 7 κιλά. Έβαλε μόνο 200γραμμάρια σε ενα μήνα. Μας έδωσε κ οδηγίες για διατροφή. Να ξεκινήσουμε με ρυζάλευρο λέει, αλλά αφού κλείσουμε κ τον 6ο στις 23.

Κάναμε κ το εμβολιάκι μας κ κλάψαμε ελάχιστα!

156ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Πεμ Οκτ 11, 2012 12:43 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:χαχααααα.. έεεετσιι.. αχ σαν τη Σαλλονικα δεν έχει..

καλημερούδια!!!

χθες ο παιδίατρος τη βρήκε 67πόντους κ 7 κιλά. Έβαλε μόνο 200γραμμάρια σε ενα μήνα. Μας έδωσε κ οδηγίες για διατροφή. Να ξεκινήσουμε με ρυζάλευρο λέει, αλλά αφού κλείσουμε κ τον 6ο στις 23.

Κάναμε κ το εμβολιάκι μας κ κλάψαμε ελάχιστα!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ!

157ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Πεμ Οκτ 11, 2012 10:37 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!!!!
ουφ ακομη παλευω με τις δουλειες και με το Γιωργακη μου που θελει αγκαλιτσες!εχθες τον αφησα στη μαμα μου και δεν εφαγε καλα ουτε κοιμοταν ολο με εψαχνε λεει ηθελε ζιζι Very Happy μολις πηγα να τον παρω πετουσε απο χαρα!
πωπω κοριτσια νομιζα οτι με τα γευματα θα μειωθει το γαλα αλλα τιποτα εχθες που δεν τον ταισα απο το πρωι μεχρι τις 8 το απογευμα εγινα τουμπανο μιλαμε δεν μπορουσα να το ακουμπησω.εσας μειωθηκε καθολου?
κοριτσια για απογευματινο τι δινετε???θελω να παρω γιαουρτι αλλα δεν ξερω ποιο????

158ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Πεμ Οκτ 11, 2012 11:26 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κορίτσια!
Που χαθηκατε όλες;;

Εμείς καλα είμαστε, με τα γνωστά λίγο γκρινιτσα, αρκετή ιδιοτροπια στο φαγητο, αγκαλιτσες κ παιχνιδακια!
Τελευταίες μέρες δεν πολυηθελε φρούτα κ χθες της εκαβα smothie κ το έπινε απο σφηνακι χεχε τι άλλο θα σκεφτώ η μάνα;;

Γεωργία κ εμένα ακόμα πρηζεται το στήθος κ νιώθω κ τσιμπήματα όταν θηλαζει το νιώθω που γεμίζει.
Νομίζω εκει προς τον χρόνο το στήθος δεν πολυπρηζετε αλλα είναι κ ανάλογα το πόσο θηλαζει, κ δεν είναι ότι μειώνεται απλά προσαρμόζεται στις ανάγκες του παιδιού κ παράγει μόνο όσο χρειαζετε! Εμ ολόκληρο σύστημα το βυζι μας χαχαχαχα.
Εγω απόγευμα της δίνω κεχρι με λαδακι ή κινοα με σταφίδες κ συκο ή φρούτα πάλι ή ότι περισεψει απο το μεσημέρι, κ γιαούρτι προβειο αλλα τρώει πολυ λίγο!

Έχει πολυ πλάκα όσο μεγαλώνει... Όλο μιλάει μουρμουραει τσιριζει πολυ γέλιο, κάνει κ με το χεράκι τώρα τύπου έλα έλα όταν θέλει αγκαλια!

159ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 12, 2012 1:22 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και απο εμας!
Και εγω κανω πειραματα με τις γευσεις!
Πχ τρωει μηλο- αχλαδι πολυ. Μηλο αχλαδι μπανανα με τιποτα.ετσι του εδωσα μπανανα με γαλα( γευση μιλκσεικ) και του αρεσε πολυ!
οποτε μια μερα τρωει μηλο αχλαδι και την επομενη μπανανα!
Την χορτοσουπα δεν την τιμαμε πολυ! Θα βαλω νωριτερα το μοσχαρι μου φαινεται...
Του πηρα και αβοκαντο. Θα το βαλω στη μπανανα! Θα δειξει!

160ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Σαβ Οκτ 13, 2012 4:47 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που ειστε βρε κοριτσια και χαθηκατε;
Τρεξιμο με τα μπεμπακια ε;

Σημερα πηγα για ψωνια τελικα!
Ειμαι αρκετα ικανοποιημενη, γιατι ως τωρα στεναχωριομουν με το σωμα μου! αλλα εχω λιγο δρομο μπροστα μου και θα ειμαι οπως πριν!ελπιζω δηλαδη!
Αααντε να δουμε!υπομονηηη!

Ο δικος μου γκρινια βρε, κοριτσια! Δεν τολμαω να τον αφησω και κλαιει. Θελει αγκαλια συνεχεια.Αφου απλωνα ρουχα με τον μπεμπη στα χερια! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 679259

Κατι πρεπει να του παρω να καθεται να ασχολειται. Αλλα δεν ξερω τι. Καπως να ειναι ορθιος αλλα οχι περπατουρα. Εχω δει κατι που καθονται μεσα αλλα δεν εχει ροδακια ειναι σταθερο και εχει παιχνιδια γυρω γυρω.... Ξερω και εγω! Τι να σκεφτω πια! Καμια ιδεα;

161ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Σαβ Οκτ 13, 2012 5:19 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σήμερα πολύ γκρίνια και πολύ πορδή. Τι να φταίει? Πήγα να της δώσω το φαγητό και αναγούλιασε και μετά ούτε το γάλα ήπιε. Τι να κάνω?

162ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Σαβ Οκτ 13, 2012 10:41 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσαρες τι κανετε? εμεις συνεχεια πολυ γκρινια!!! τωρα κοιμαται, νομιζω οτι βγαινει κ πανω δοντι αντε να δουμε. λοιπον ρυζαλευρο εχει αρχισει κ δεν το θελει καθολου... πανω απο 60 μλ με τιποτα, ευτηχως με τα φρουτα τα παμε καλα, μηλο αχλαδι προς το παρον αυριο θα βαλω κ μπανανα. βρε κοριτσια μπορω να δινω 2 φορες φρουτο? πρωι βραδυ??? παντος αυτο το παιδι που λιγοφαγω... μονο με το βυζι ειναι ευχαριστημενη!!! εφη εφαγε εσενα??? οι αλλες που χαθηκατε σημερα???

163ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Σαβ Οκτ 13, 2012 10:43 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αα ξεχασα να σας πω τωρα με το φρουτο κανει ενα σκατο...... μπλιαχ!!! κ πυχτο, κ σκουρο.... ετσι κανουν κ εσας???? σκατοσυζητηση ε?????

164ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Σαβ Οκτ 13, 2012 11:05 am

τατιανα

τατιανα
χαχαχα Ελπιδα που να δινεις πως θα γινουν μολις τρωτε κανονικο φαγητο!
αναλογα το φαγητο και διαφορετικα..χε@@@μο και εκπληξη χαχαχαχα

Και εμεις πολυυυ γκρινια δεν ευχαριστιεται με τιποτα, θελει μονο εμενα ολο αγκαλια δεν θελει να φαει..αχ βαχ!!δοντια μαλλον?αλμα? ε ολο και κατι εχουν τα μπεμπιδια!!

165ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Σαβ Οκτ 13, 2012 2:12 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια πολυυυ γκρινιαααα!!! Εχει 3 βραδυα που ξυπναει ανα 2ωρο κ κλαιει!! Παω κοντα του κ σηκωνεται με τα ποδαρακια του λυγισμενα κ σηκωνει το χερακι του να με πιασει κ κλαιει κ λεει μαααα μααααα κ προσπαθω να του κανω χαδακια να ηρεμησει αλλα τιποτα!! Τις περισσοτερες φορες τον βαζω στο στηθος κ ηρεμει αλλα οταν παω να τον βαλω στην κουνια το καταλαβαινει κ ξεκιναει παλι το κλαμα το απαρηγοριτο!! Κ δωστου αγκαλια κ κουνημα!! Εχτες εμεινε ξυπνιος απο τις 3 μεχρις τις 5 ! Πολυ ξενυχτι! Κατι τον ενοχλει κ δεν μπορω να καταλαβω τι; Ποναει ή απλα θελει αγκαλια κ χαδια; Δεν θελω να τον μαθω κ ετσι με το που κλαιει να τρεχω αλλα ποσο να τον αφησω κιολας; Λετε να ειναι δοντια; Μεσα στη μερα ειναι το καλυτερο παιδι κ μονο το βραδυ εχει αυτη τη γκρινια! Ποτε θα κοιμηθω σαν ανθρωπος; Τι ζηταω ενα 6ωρο-7ωρο σερι υπνο! Πολυ ειναι;; Οταν ηταν2-3 μηνων κοιμοταν 10ωρα σερι κ τωρα το πολυ ενα 4ωρο!! Αχ ποσο να αντεξεις; Κ το μεσημερι γινετε μαχη για να κοιμηθει! Ευτυχως που στο φαγητο ειναι ευκολος για δεν θα αντεχα κ να μην τρωει κ να μην κοιμαται!!
Οσο για το σκατο καθε πανα κ εκπληξη που λεει κ η Τατιανα!!
Εφη σου εφαγε;;
Κοριτσια μου καλο κουραγιο!! Το λεω για να το ακουσω κ εγω!!
Καληνυχτα απο μια ξενυχτισμενη μανα! affraid

166ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Σαβ Οκτ 13, 2012 11:01 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ενταξει δεν εχει μονο ο δικος μου γκρινια!!

Και με το φαγητο με παιδευει... Θελει γαλα περισσοτερο. Δεν θελω να τον πιεζω. Χτες σφραγισε το στομα. Δεν θελει την φρουτο κρεμα. Αμα του βαλω μπανανα στο χερι τρελενεται. Την πιανει απο εδω, απο εκει την βαζει στο στομα τη δαγκωνει ασχολειται μιση ωρα. Με την κρεμα ζοριζεται.
Τατιανα και εσενα ετσι δεν ειναι η μπουμπου;

Σκεφτομαι να του κανω ενα διαλειμμα απο την κρεμα. Καθε μερα θα του δινω φρουτακι κομματι να χαζοτρωει και σε δυο τρεις μερες θα του κανω παλι φρουτοκρεμα.

Διαβαζα οτι θελει πολυ υπομονη το θεμα της στερεας!
Λιγο μπρος λιγο πισω, ε στο τελος θα το πετυχουμε!

167ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 2:46 am

τατιανα

τατιανα
Φαινεται είναι η βδομάδα της γκρινιας.. Γιαυτο χάθηκαν όλες!!
Ελενα εμένα πλέον μόνο έτσι τρώει αλεσμενο ούτε να το δει, ακόμα κ το κρέας κ το μήλο σε μικρα κοματακια.
Της αρέσει ειδικά τα φρούτα τα πιάνει γίνεται χάλια αλλα καλύτερα έτσι, θα μάθει πιο γρήγορα.
Άλλωστε διαβάζω ότι η ποσότητες φρούτων κ λαχανικών που πραγματικά χρειάζονται σε αυτήν την ηλικία είναι πολυ μικρές.. 1/4 του φλυτζανιου για ενός χρόνων, δηλ για μας 2 κουτ της σούπας είναι υπεραρκετα!
Τα φρούτα τα δίνω διάσπαρτα, δηλ σήμερα που τρωγαμε πρωινό (στισ8:30) έφαγε λίγο μπανάνα Μετα κοιμήθηκε κ στης 12:00 έφαγε βανιλια μπορει το απόγευμα να της δώσω λίγο χυμό ρόδι ε κάπως έτσι!
Δεν με πολυπιστευουν ότι τρώει έτσι, αφου χθες μπροστά σε μια γνωστή με μωρο περίπου 8 μηνών βγάζω την μπανάνα κ της δίνω κ μου λέει " α έτσι θα την φάει;" κ δεν το πίστευε ότι δεν πνιγοταν!

Επίσης ο παπαβεντσης στο βιβλίο λέει ότι αν δεν υπάρχει ιστορικό αλλεργιών μπορούμε να δώσουμε ψάρι κ όσπρια απο 6 μηνών!! Λέω να της δοκιμάσω ψάρι απο βδομάδα!

Κορίτσια σήμερα έχουνε επέτειο γάμου 6 χρονιααα!!
Η πρώτη επέτειος με την κορούλα μας... Θα πάμε να φάμε σε ταβέρνα μαζι με τους δικούς μου!

168ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 2:49 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οκ κάτι γίνεται και γκρινιάζουν όλα τα μπεμπάκι μας μαζί και το δικό μου!! δεν ξέρω τί συμβάινει πάντως απο γκρίνια άλλο τίποτα!!

Έλενα κι εγώ έχω το ίδιο θέμα με τα φρούτα. ενώ ξεκίνησε μια χαρά έχει αρχίσει και δεν τα θέλει. και προσπαθώ να μην την πιέζω καθόλου οπότε τρώει όσο θέλει και μετά γαλατάκι. σήμερα με το μήλο τα πήγε καλήτερα, για να δούμε!! ενώ όταν της δίνω κομάτι φρούτο να πιπιλίσει δεν το αφήνει όταν της τα πολτοποιώ γίνεται μάχη.

κατάφερα και μπήκα σε τζίν πρό εγκυμοσύνης!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 654316 δεν το περίμενα οτί θα τα κατάφερνα να ξαναβάλω τα παλιά μου παντελόνια γιατί όλα ήταν θεόστενα.. έχω ακόμα 5 κιλάκια να χάσω βέβαια αλλά τώρα που έγινε η αρχή μου ανέβηκε η ψυχολογία και νομίζω οτι θα τα καταφέρω!!!

169ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 2:53 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατιάνα χρόνια σας πολλά!!!!! πάντα ευτυχισμένοι!!!! να ήσαστε καλά και να χαίρεστε τη Ναταλία σας!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 654316

170ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 3:53 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να ζησετε τατιανα!
Παντα να ειστε ευτυχισμενοι!
Σευχαριστω με ξεαγχωσες λιγο!
Εχω και τους γονεις μου....δεν τρωει; Βαλε μιραντα μεσα. Τσακωθηκαμε σημερα. Δεν θελω να βαλω μπισκοτο. Οχι ακομα!
Αφου οταν ειναι κομματι το τρωει! Ολοι βιαζονται βρε παιδι μου! Να φαει ενα μπολ ολοκληρο! Μα πως να το φαει το κακομοιρο; Εδω εγω αν φαω ενα μπολ με δυο φρουτα θα χορτασω που ειμαι 30 χρονων, οχι το μωρο 5,5 μηνων...
Δηλαδη με συμβουλευουν να πιεζω το μωρο να φαει φρουτοκρεμα με μπισκοτο, και οχι λιγο λιγο( κομματι φρουτου δεν με πειραζει, μονο που αγχωνομαι μην πνιγει τιποτε αλλο) και ετσι να εξοικειωθει με τη γευση και την υφη των φρουτων και να τρωει οσο θελει....

Εγω θα του δινω κομματι γινομενου φρουτου, και ανα δυο μερες θα προσπαθω την κρεμα. Αν δεν τη θελει απλα δεν θα τη φαει!

171ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 4:19 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα να ζησετε!!!! σημερα εχει κ γεννεθλια η ντινα ειδα στο φεις.... χρονια πολλα ντινακι!!!
κ εμεις μια απο τα ιδια πολυ γκρινια, εσκασε κ το πανω δοντι, υποφερει η καιμενη ολη μερα μουγκριζει, μας εχει τρελανει... απο φαγητο λιγα πραγματα, 4 5 κουταλιες φρουτα σημερα κ μετα τσιριζε μολις εβλεπε κουταλι....
παντος εχεις δικιο ελενα εδω χορταινουμε εμεις , ποσο να χορεσει πια ενα τοσο μικρο στομαχακι???? ασε κ το αλλο η γιατρος μου ειχε πει οτι αν δεν τρωει να την παρω τηλ, καλο θα ηταν να κανουμε μια καλλιεργια ουρων μου ειπε......???? αλλα το θεωρω βλακιες , μια χαρα το βλεπω το παιδι μου ποσο πια να φαει για αρχη???? αυτα τα λεει γιατι επεσε στην καλμπυλη απο το 80 στο 75 ελεος!!!! δεν προκειται να την παρω, πιστευω οτι ακομα ειναι αρχη ασε που ποναει κ με τα δοντια, εδω εμεις οταν μας ενοχλει κατι δεν εχουμε ορεξη ποσο μαλλον τα μικρα....

172ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 5:14 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μια από τα ίδια και εμείς!τρώει 4-5 κουταλιές και μετά αρχή ει αναγουλιαζει και το φτύνει ε τον ξεγελαω λίγο αλλά μετά σταματάω.σημερα τον έκανα 1 αχλαδι μισό μήλο μιση μπανάνα καο 2 αποξηραμςνα δαμάσκηνα και έφαγε παραπάνω από το μισό ε εντάξει και γω θα σκαγα με όλα αυτά!σημερα θα του δώσω γιαούρτι στραγγιστο για να δούμε.....το μεσημεριανό το ιδιο καλα στην αρχή και μετά κλάμα...εφαγε αρκετό εχθες του έκανα μπουτακι φιλέτο του άρεσε αρκετά!
Τατιάνα να τα εκατοστησετε τα χρόνια που θα είστε μαζί!!!!!
Από γκρινια καλα παμε και εμείς....
Ρε κορίτσια εγώ στα τζιν μου μπαίνω αλλά το στήθος τι θα γίνει ως ποτε θα είμαι Πάμελα;;;;εχθες το βράδυ ήταν τοσο πρησμένο που έτρεχε μόνο του μούσκεμα το επίθεμα και πολύ πόνο λέτε να πάθω καμία μαστιτιδα;;;συνήθως μου πρηζετε από το απόγευμα και μετά εσείς πως τα πατε η Τατιάνα είπε ότι έχει τα ίδια!

173ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 9:20 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πήρα το γιατρό και του είπα ότι αναγουλιάζει. Μου είπε να ρίξω περισσότερο φιδέ και αν δεν φάει να ρίξω λίγο φαριν λακτέ. ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΕ!!!
Και εμένα γκρινιάζει τα βράδια, βγάζει κραυγούλες στον ύπνο της. Κάτι την ενοχλεί αλλά τι?
Σήμερα ήταν η καλύτερη μέρα μας πάντως. Τα έφαγε όλα και φρούτα και φαί και κρέμα, όλα!!!
Τατιάνα να ζήσετε!!
Έχω που μπαίνω σε κάποια παντελόνια από τον Ιούλιο. Την προηγούμενη βδομάδα δοκίμασα πάλι και μόνο ένα μου κάνει. Και ρε κορίτσια ενώ είμαι στα κιλά μου δεν κουμπώνουν στην μέση, ανοίγει η λεκάνη με την εγκυμοσύνη?

174ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 9:32 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια πως ειστε????εμεις μερες μερες ηρεμες και χαμογελαστες...μερες μερες γκρινια και κλαμα...κουραγιο και υπομονη λοιπον!!! Wink
Αρχεία
IMG_0297.JPG
Η θεα απο το καινουριο μας σπιτι!!!!
Δεν έχετε το δικαίωμα να κατεβάσετε τα attachments.
(5 Kb) Κατεβάστηκε 22 φορές

175ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 9:33 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια πως ειστε????εμεις μερες μερες ηρεμες και χαμογελαστες...μερες μερες γκρινια και κλαμα...κουραγιο και υπομονη λοιπον!!! Wink

Μαλλον η φωτο δεν φαινεται...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις