Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 16]

176ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 10:05 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εφη μην αγχωνεσαι!
Λογικο ειναι να αναγουλιαζει μωρο ειναι! Λιγο η ξινη γευση λιγο να καταπιει στραβα να η αναγουλα να και ο εμετος!
Ενταξει δεν ειναι μωρε παραλογο! Εχει και την γοπ η μικρουλα, μην την πιεζεις σιγα σιγα θα τα φαει ολα!

Ελπιδα συστηνουν καλιιεργια ουρων σε περιπτωση ουρολοιμοξης γιατι ειναι ασυμπτωματικη, και φαινεται απο το βαρος. Μια χαρα ειναι η μπουμπου απλα θα ειναι το σκαρι της τετοιο! Ολα καλα πραγματικα μην αγχωνεσαι!

177ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 10:10 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντινακι με γεια τα δοντια!!!!!

178ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 10:14 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Ντινακι με γεια τα δοντια!!!!!
ευχαριστουμε...ευχαριστουμε!!!!και στα δικα σας αν δεν εχετε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 417472

179ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 10:29 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια γυρισαμε κ εμεις στη βαση μας!! Στο σπιτακι μας!!! Ειχαμε παει στο εξοχικο μετα απο 1,5 μηνα για σκ κ γυρισαμε!!
Ο μικρος ηταν πολυ καλος την ημερα αλλα οι νυχτες μας δυσκολες! Για να δουμε σημερα που ειναι στο χωρο του!!
Τατιανα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Να τα χιλιασετε!!!
Κοριτσια εμενα τρωει πολυ καλα!! Του κανω το πρωι απο φρουτα 1/2 μηλο 1 αχλαδι το χυμο απο 1 πορτοκαλι και ποτε βαζω μια μπανανα ή 1/2 αβοκαντο κ το σαββατο εφαγε 240 μλ κ σημερα 150 μλ! Καλα τα παμε με τα φρουτα!! Κ το μεσημερι του κανω γλυκοπατα κολοκυθι καροτο κ κοτοπουλο μπουτι 50 γρ περιπου κ τρωει το λιγοτερο 120 μλ !! Αναλογα τα κεφια!! Κ εδω κ 2 μερες του κανω την κρεμα ρυζαλευρο Γιωτης με 200 μλ κ 6 κουταλιες κ σχεδον το αδειαζει το πιατο!! Κ απο μαμαδογαλατακι τρωμε το βραδυ τουλαχιστον 2 φορες κ το πρωι λιγο κατα τις 8:00!! Το στηθος μου εχει προσαρμοστει παρα πολυ αφου λεω εχω γαλα;; Αλλα καθε φορα που τον βαζω στο στηθος νιωθω απο το αλλο τσιμπηματακια σαν καρφιτσες κ καταλαβαινω οτι γεμιζει!!
Γεωργια εμενα μου πηρε 3 μερες για να προσαρμοστει! Αλλα ο μικρος ετρωγε ποσοτητα απο τις στερεες απο την αρχη κ ετσι δεν ζηταγε μετα απο καθε γευμα στηθος! Οποτε εβγαλα τις 2 πρωτες μερες λιγο με το θηλαστρο ετσι για να το ξεφουσκωσω να μην ποναω κ μετα την 3η μερα απλα φουσκωσε λιγακι παραπανω μεχρι να φαει ο μικρος το βραδυ!!
Καλα εγω ουτε που εχω δοκιμασει τα παλια μου τζιν! Δεν τολμαω!! Η αληθεια ειναι οτι μου μενουν 5 κιλα απο την εγκυμοσυνη κ αλλα 4 για να φτασω τα λεπτα μου!! Αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να μπω σε διαιτα!! Πειναω πολυ κ τρωω οτι μου κατεβει κ το ευχαριστιεμαι! Λεω να ξεκινησω διαιτα οταν σταματησω το θηλασμο!! Ουφ παλι σεντονι εγραψα!!
Ντινακι η φωτο ειναι τελεια!!
Εφη μου μην αγχωνεσαι!! Αρχη ειναι ακομα!!

180ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 11:42 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Χρονια μου πολλα!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 654316

181ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 11:55 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Χρονια μου πολλα!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 654316
Ντινακι πολυχρονη!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!! Να σε χαιρομαστε!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 654316

182ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 1:26 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΛΑΣΙΚΑ ΟΛΟ ΜΠΑΙΝΩ ΔΙΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΕΟΝ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΛΗ!ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΜΛ Δ ΤΡΩΕΙ.ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΦΟΡΕΣ! cyclops cyclops cyclops
ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ Κ ΝΤΙΝΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ!
ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΩΡΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΤΩΜΑ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!!!!!!!

183ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 14, 2012 1:41 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 12.40 ΑΠΟ ΤΙ 9.30 ΕΙΝΑΙ Η 5Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Very Happy Very Happy Very Happy

184ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 15, 2012 5:57 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 12.40 ΑΠΟ ΤΙ 9.30 ΕΙΝΑΙ Η 5Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Very Happy Very Happy Very Happy

αααα καλα πατε κ εσεις!!!! μενα απο της 9 τοβραδυ μεχρι 9 το πρωι 6 φορες , μιλαμε αυτος δεν ειναι υπνος ειναι βασανιστηριο!!!!!!!!!!!!!!

185ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 15, 2012 7:45 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ

ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!

ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ" ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!

ΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕΡΙ!!!!! ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 7 ΧΟΡΤΑΤΗ ΠΙΑ ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... Very Happy
ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΘΕ ΔΥΩΡΟ , ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΤΑΩ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑΚΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΓΑΛΑ! ΠΙΝΕΙ 200 ΜΛ (ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΩ) ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΠΕΙΝΑΣ! affraid ΠΟΙΟΣ, Ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΤΩΝ 11 ΚΙΛΩΝ!!! Very Happy

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΙΞΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ! ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΑΑΑΑΑΑΧ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!! Razz

186ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 15, 2012 11:23 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ

ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!

ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ" ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!

ΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕΡΙ!!!!! ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 7 ΧΟΡΤΑΤΗ ΠΙΑ ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... Very Happy
ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΘΕ ΔΥΩΡΟ , ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΤΑΩ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑΚΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΓΑΛΑ! ΠΙΝΕΙ 200 ΜΛ (ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΩ) ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΠΕΙΝΑΣ! affraid ΠΟΙΟΣ, Ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΤΩΝ 11 ΚΙΛΩΝ!!! Very Happy

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΙΞΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ! ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΑΑΑΑΑΑΧ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!! Razz

σοφακι δηλ το πιανει τωρα το μπιμπερο??? αν ναι ειναι μια αρχη κ αυτο... εμενα σημερα συνεχια μουγκριζει , δεν ξερω τι καινουριο ειναι αυτο αφου νομιζω οτι βραχνιασε, η γκρινια εγινε μουγκριτο!!!! cheers σημερα εφαγε μιση μπανανα κ ενα αχλαδι και 100 μλ κρεμα το απογευμα καλα πηγαμε. πηγα για ψωνια της πηρα αβοκαντο, ακτινιδιο και ροδι βασικα ροδι μου ειπαν οτι το στιβουν σαν χυμο, δεν εχω ξαναπαρει θα δουμε.... αυριο θα της δωσω ροδακινο και σιγα σιγα τα αλλα. για πειτε κανενα συνδιασμο που κανετε εσεις κ αρεσει????? φιλακια παω να κοιμηθω , η μικρη ακομα προσπαθει ο μπαμπας να την κοιμησει δεν αντεχω ειμαι κομματια

187ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 15, 2012 12:19 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Μας τρέχουν όλες βλέπω τα μικρουλια!!
Εμείς τα ίδια.. Αγκαλιές γκρινιτσα κ πολεμαω για να φάει.. Τρώει μόνο αν της αρέσει.. Όλο τσάμπα μαγειρευω!!

Σοφια τι καλα που κοιμήθηκε όλη νύχτα! Μακάρι να κρατήσει αυτο το προγραμμα... Αφου δεν τρώει μεσημέρι τόσες ώρες χωρίς γάλα δεν πειναει;; Φαίνεται μάζεψε αποθέματα κ τώρα δεν θέλει άλλο χιχι
Με τη ύπνο δύσκολα κ εμένα πλέον μόνο εγω καταφερνω να την κοιμησω... Αχ μάνα μόνο μια!

Ελπιδα χυμό ρόδι της έχω δώσει κ εγω κ την άρεσε αλλα ακτινιδιο ξέρω Μετα τον χρόνο.

Χθες της εκανα τουρλου.. Κάτι έφαγε αλλα σήμερα ούτε να το δει! Έχω στερέψει κ απο ιδέες..
Αα Ελενα παραγγειλα απο έξω αυτα τα μαραφετια που βάζεις κοματια μέσα κ πιπιλαει αλλα τώρα που ήρθαν αυτη πλέον τα τρώει όλα κ έτσι αλλα είναι ωραίο σαν μασητικο, μπορείς να βάλεις παγωμένο μαγκο πχ κ ανακουφίζει κ τα δόντια!
Της πήρα κ κάτι μακαρόνια απο ρύζι κ κεχρι αλλα δεν της πολυαρεσαν...

Είμαι κ χάλια απο ψυχολογία δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με το θέμα Γερμανία... Η λογική λέει να φύγουμε το συναίσθημα όχι! Δύσκολα!!! Που μας κατάντησαν γμτ...

188ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 15, 2012 12:22 pm

τατιανα

τατιανα
Αα ευχαριστω για της ευχές!!

189ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 15, 2012 1:39 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΖΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΩΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ Very Happy ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΥΖΙ ΑΥΤΗ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ Very Happy
ΣΟΦΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ?ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ???
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΟΨΤΟ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΘΑ ΒΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.
ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ.Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΚΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΕΣ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!!!!!!!

190ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 15, 2012 9:38 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ.
ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ.ΕΧΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ 4 ΜΕΡΕΣ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ (ΕΤΟΙΜΟ ΓΑΛΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΙΩΘΩ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΕΨΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟ Η ΣΟΦΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΗΛΑΖΑ,ΤΩΡΑ ΝΟΙΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΛΕΟΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΕΤΟ,ΟΥΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΥΤΕ ΛΕΧΩΝΑ ΟΥΤΕ ΘΗΛΑΖΟΥΣΑ.ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ(ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟ ΞΕΡΩ)
ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑ 10ΜΕΡΟ,ΔΕΝ ΣΑΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΜΠΩΛΑΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΔΙΝΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΧΛΑΔΙ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΟΟΟΟΛΑ.ΚΡΕΜΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ,ΤΗΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΡΟΠΙΑΣΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ.ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ .ΦΙΛΙΑ!

191ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 15, 2012 9:42 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!
ΝΤΙΝΑ Η ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΦΩΛΙΤΣΑ!ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ?ΗΘΩΜΑΗ?
ΧΡΥΣΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΔΩΣΕ ΛΑΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ?ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ?
ΣΟΦΑΚΙ ΑΝΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ.
ΥΓ:ΑΚΟΜΗ ΦΑΦΟΥΤΕΣ ΕΜΕΙΣ!!!!!

192ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 15, 2012 11:35 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Χρύσα μη σκάς κοριτσάκι μου. οι φίλες που δεν έχουν κάνει παιδιά δύσκολα καταλαβαίνουν το οτι μια μάνα ΘΕΛΕΙ και ασχολείται με το μωρό της συνέχεια. ίσως να χρειάζονται χρόνο για να δεχτούν το οτι έχεις γίνει μανούλα και έχουν αλλάξει οι προτερεώτητες σου. δως τους λίγο χρόνο. όσο για το θηλασμό άποψή μου είναι να κάνεις ότι θέλεις και να μην ακούς κανένα... απ'το ένα αυτί να μπαίνουν κι απ'το αλλό να βγαίνουν που έλεγε και η γιαγιά μου!!

Ευη κι εμείς φαφουτάκια ήμαστε ακόμα. Smile μπράβο βρε κοριτσάκι που η μικρή σου είναι ήσυχη... φτου φτου φτου!!!! και με τα φρούτα μια χαρα εεεε? τέλεια!! με το θηλασμο μια χαρά τα κατάφερες 6 μήνες σχεδόν.. με το ξένο γάλα κι εγώ έτσι ένιωθα απο την αρχή που της το έδινα πόσο μάλλον εσύ που μέχρι τώρα θήλαζες. πάντως μην νιώθεις έτσι γιατί ένα 6μηνο το μωρό σου έπινε το δικό σου γαλατάκι. Smile

αχτινίδιο ξέρω κι εγώ οτι δίνεις μετά το χρόνο. κι ο γιατρός μου δεν έχει θέμα με κανένα φρούτο εκτός αχτινίδιο και φράουλα.

εγώ χθές το βράδυ δεν της έδωσα το βραδυνό γάλα της (γύρω στις 12) κι ενώ ήμουνα σίγουρη οτι θα ξυπνήσει το βράδυ το μωρό μου κοιμήθηκε σερί μέχρι στις 7. τα άλλα τρώμε λίγο φρούτο, λίγο γιαούρτι και περιμένουμε να ξεκινήσουμε χορτόσουπα σε λίγες μέρες. και η γκρίνια καλά κρατεί.... Smile Smile

193ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τρι Οκτ 16, 2012 1:06 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και απο εμας!
Τατιανα πηγα σημερα πρωι πρωι και πηρα 2 τετοια τροφοδοτικα. Ουτε να τα δει! Φτου!
Βρηκα αλλο κολπο! Τα δινω με τα δαχτυλα μου! Μην γελασετε αλλα ηταν ο μονος τροπος! Και το δεχεται! Λιωνω τα φρουτακια, με τα δαχτυλα και τα τρωει! Αβυσσος η ψυχη των μωρων!

Εν τω μεταξυ πινει πολυ νερο. Το βλεπει και τρελενεται. Σημερα του το εδωσα με το κουταλι, μπας και το αγαπησει! Χιχιχι! Αλλα λεω γιατι διψαει τοσο πολυ μηπως κατι δεν κανω καλα;

Χρυσα ειναι λιγο μπερδεμα το θεμα με τις φιλες. Εγω δεν εχω θεμα, μονο με μια που εξαφανιστηκε, αλλα ξερω οτι θελει να κανει παιδι απελπισμενα......οποτε κατανοω.
Τωρα με τις αλλες δεν εχω θεμα, αλλα θεωρω οτι κραταω ισορροπιες. Δηλαδη θα βγω μαζι τους για καμια σαλατα το βραδυ μετα τη δουλεια, και ο μπεμπης θα ειναι σπιτι με τον αντρα μου. Και οταν βγαινω δεν μιλαω συνεχεια για το μωρο, αναλυουμε τα γκομενικα τους, τα θεματα τους κλπ. Γιατι εγω πια γκομενικα δεν εχω ως παντρεμενη!παπαλα!Οπως ημασταν!!!
Η τις προαλλες πηγαμε στο σπιτι μιας φιλης μας 3 ζευγαρια, κανενα δεν εχει παιδι, εγω πηρα τον μπεμπη, τον κοιμησα στο κρεβατι της φιλης μου, κιχ δεν εβγαλε και φυγαμε 1 το βραδυ απο το σπιτι της. Τα ειπαμε, γελασαμε , φαγαμε, ολα καλα!
Θελω να πω αν δεν μπορουν( που δεν μπορουν να σε καταλαβουν) πηγαινε εσυ στο μερος τους. Θα το βρειτε δεν υπαρχει περιπτωση!

194ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τρι Οκτ 16, 2012 5:18 am

τατιανα

τατιανα
Χρύσα ξέχασα να σε ρωτήσω για το δαγκωμα.. Πονεσες; Πως αντεδρασες την μαλωσες; Είμαστε φαφουτες ακόμα αλλα το σκέφτομαι κ φοβάμαι απο τώρα!
Για τον θηλασμο κ εμένα άρχισαν η ερωτήσεις αλλα προς το παρόν δεν άκουσα κάτι περίεργο ώστε να αντίδρασω απλά ρωτάνε θηλαζεις ακόμα;
Όσο για τις φίλες δυστηχως κ εγω δεν έχω καλη εμπειρία, δεν έχω κ πολλές εδω αλλα δεν ενδιαφέρονται κ ιδιαίτερα ούτε για μένα ούτε για το μωρο.
Κ καλα είναι Ελενα που ο μπεμπης σου κοιμάται κ αλλού εμένα που θέλει στήθος κ εμένα δίπλα; Κ δεν κοιμάται με φασαρία; Εκει τι κανείς; Έχω πει άπειρες φορές να κάνουνε παρέα απογεύματα αλλα δεν θέλουν, ούτε για καφέδες ούτε για ψώνια... Γιατί απλά δεν θέλουν να προσαρμοστούν κ αυτο πρέπει να γίνει κ απο της δυο πλευρές. Πχ εγω δεν μπορω με το μωρο να πάω κάπου που καπνίζουν κτλ.
Κ μια καλη μου Φιλη που μένει Θεσσαλονίκη απο τότε που έμεινα έγκυος κ ειδικά όταν γεννησα χάθηκε... Τώρα έχει κάνα τρίμηνο να μιλήσουμε.. Μπαίνει σκαιπ κ το βλέπω αλλα ούτε ενδιαφέρθηκε να δει την μπεμπα!αυταα

Ευακι δεν μπορω να πω πως δεν στεναχωρεθηκα που τελείωσε ο θηλασμος για σας αλλα εφόσον εσυ νιώθεις καλα κ η μπεμπα το πήρε εύκολα... Είσαι τυχερή που έχεις τόσο καλοβολο μωρακι, μάλλον ξέρει ότι η μανούλα δουλεύει κ σε βοηθά!!

Ελενα κ εγω με τα δάχτυλα την ταιζω.. Ακόμα κ το φαγητο δεν ξέρω μόλις δει κουτ σφραγίζει το στόμα δεν θέλει ούτε να το δει!!

195ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τρι Οκτ 16, 2012 5:21 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σας κ απο εμάς!!

οι γκρινιάριδες της παρέας ελπίζω να ηρέμησαν! κ εμείς γενικά είμαστε σε καλή φάση. Γκρίνιες έχουμε βέβαια αλλά εχουμε κ γελάκια κ παιχνιδάκια.

Δεν τη χορταίνω τη μπουμπού μου...
Χρύσα τελικά τη ξεκίνησες με μήλο κ τώρα έβαλες κ τα ζαρζαβατικά; καλά μη δίνεις βάση στις φίλες σου... κ εμένα όλες οι φίλες μου είναι ανύπαντρες, κ από τότε που έκανα παιδί έχω δει διαφόρων ειδών συμπεριφορές (άλλες πολύ καλές, άλλες πολύ χάλια) αλλά δεν δίνω βάση.

εγώ από δευτέρα λέω να ξεκινήσω το ρυζάλευρο. πήρα της νουτρίτσια το σκέτο κ θα το κάνω αρχικά με νερό. αντε να δούμε αν θα το φάει γιατί θα είναι τελείως άγευστο.

επίσης άλεσα μήλο δυο μέρες κ της έδωσα αλλά δεν κατάφερα να το κάνω τελείως κρεμώδες. εσείς πως τα καταφέρατε;; έχω κ αυτό το πράγμα που κάνει σούπες, κ μπλεντερ κ μουλτι... αλλά είμαι ανεπρόκοπη!!

ντινάκι να χαίρεστε τα 2 πρώτα σας δοντάκια κ χρόνια σου πολλά!!!

Τατιάνα να τα χιλιάσετε!!! όντως η κατάσταση είναι πολύ χάλια. κ εγώ παρατηρώ τρελή βουτιά στο μαγαζί, κ έχω βάλει κ υπάλληλο... (ευτυχώς είναι αστέρι κ μου κλείνει νυφικά από το πουθενά....)

Εύη μου ήταν όντως ένα υπέροχο ταξίδι κ ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ σου που παρόλο που πήγες δουλειά τόσο νωρίς μπόρεσες κ θήλασες τη Σόφυ 6 μήνες αποκλειστικά! αποθήλασες φυσικά;
σκέψου οτι έκανες το καλύτερο για το παιδί σου κ μη νοιώθεις τύψεις για το μπουκάλι!!!

196ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τρι Οκτ 16, 2012 5:27 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσαρες τι κανετε? εγω γυρισα απο δουλεια θυλασε η δεποινα κ κοιμαται. σημερα πληρωθηκα κ λεω να παω να παρω κανα εσωρουχο , εχει ενα μαγαζι που κλεινει κ τα εχει - 70% οποτε ειναι ευκαιρια!!! κατα αλλα πολυ αυπνια δεν εντεχω δεν ξερω τι εχει παθει θελει βυζι καθε 1,5 ωρα....
ευη κοριτσι μου καλα εκανες κ σταματησες αφου ετσι ενοιωθες. κ εγω εχω κουραστει πολυ αλλα δεν ξερω τι να κανω εχει παθει εξαρτηση οχι απο εμενα αλλα απο το βυζι. σκεφτομαι για αλλους 2 μηνες κ μετα τελος θελω να ετοιμαστω κ για την γαμοβαφτιση κ ναι εχεις απολυτο δικιο να λες οτι νοιωθεις γυναικα τωρα κ εγω ετσι το σκεφτομα. αλλα θα γινει χαμος εμενα δεν θελει κ το μπιμπερο θα τρελαθει ουφ δεν ξερω σε 2 μηνες θα δω....

ρε κοριτσια ακτινιδιο μου οκ εμενα, λες να λεει βλακιες???? μην το δωσω κ μου παθει κατι, λετε να το αφησω???

χρυσα μη στεναχωριεσαι για κανενα εδω εμενα με βλεπει κοπελα που εχει παιδι κ μου λεει δεν σε βλεπω καλα δεν την παλεβεις... εμμμ ηθελες να θυλαζεις... δεν εδινες μπουκαλι να κοιμηθεις σαν ανθρωπος... τωρα τι να της πεις???? αυτη της τα κανει ολα η μανα της ειναι κ εκπεδευτικος δουλεβει 2 ωρες κ μετα κωλοβαραει... αντε στο διαβολο Razz

197ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τρι Οκτ 16, 2012 5:31 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:Καλησπέρα σας κ απο εμάς!!

οι γκρινιάριδες της παρέας ελπίζω να ηρέμησαν! κ εμείς γενικά είμαστε σε καλή φάση. Γκρίνιες έχουμε βέβαια αλλά εχουμε κ γελάκια κ παιχνιδάκια.

Δεν τη χορταίνω τη μπουμπού μου...
Χρύσα τελικά τη ξεκίνησες με μήλο κ τώρα έβαλες κ τα ζαρζαβατικά; καλά μη δίνεις βάση στις φίλες σου... κ εμένα όλες οι φίλες μου είναι ανύπαντρες, κ από τότε που έκανα παιδί έχω δει διαφόρων ειδών συμπεριφορές (άλλες πολύ καλές, άλλες πολύ χάλια) αλλά δεν δίνω βάση.

εγώ από δευτέρα λέω να ξεκινήσω το ρυζάλευρο. πήρα της νουτρίτσια το σκέτο κ θα το κάνω αρχικά με νερό. αντε να δούμε αν θα το φάει γιατί θα είναι τελείως άγευστο.

επίσης άλεσα μήλο δυο μέρες κ της έδωσα αλλά δεν κατάφερα να το κάνω τελείως κρεμώδες. εσείς πως τα καταφέρατε;; έχω κ αυτό το πράγμα που κάνει σούπες, κ μπλεντερ κ μουλτι... αλλά είμαι ανεπρόκοπη!!

ντινάκι να χαίρεστε τα 2 πρώτα σας δοντάκια κ χρόνια σου πολλά!!!

Τατιάνα να τα χιλιάσετε!!! όντως η κατάσταση είναι πολύ χάλια. κ εγώ παρατηρώ τρελή βουτιά στο μαγαζί, κ έχω βάλει κ υπάλληλο... (ευτυχώς είναι αστέρι κ μου κλείνει νυφικά από το πουθενά....)

Εύη μου ήταν όντως ένα υπέροχο ταξίδι κ ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ σου που παρόλο που πήγες δουλειά τόσο νωρίς μπόρεσες κ θήλασες τη Σόφυ 6 μήνες αποκλειστικά! αποθήλασες φυσικά;
σκέψου οτι έκανες το καλύτερο για το παιδί σου κ μη νοιώθεις τύψεις για το μπουκάλι!!!
μαρια εγω με μπλεντερ δεν μπορω να το κανω εχω μουλτι με 3 μαχαιρια με αυτο το κανω αλλα ας πουμε μισο μιλο δεν το κανει αληφη ενω αν βαλω κ κατι αλλο γινετε τι να πω.....

198ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τρι Οκτ 16, 2012 5:33 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σου Ελπίδα!!!
συγχαρητήρια για το πρώτο μισθό!!
70% ε; μια χαρά. εδώ στην Αθήνα αυτό πλέον είναι συνηθισμένο.. με τόσα μαγαζιά που κλείνουν.. κ πάλι ο κόσμος δεν ψωνίζει!

199ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τρι Οκτ 16, 2012 5:33 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαλλον θέλει κ λίγο νεράκι μέσα κ αχλαδάκι; όπως κ να χει θα ξεκινήσω τη δευτέρα.. εσύ τι ρυζάλευρο δίνεις;

200ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Τρι Οκτ 16, 2012 5:44 am

τατιανα

τατιανα
Μαρια ναι βάλε νεράκι λίγο στο μήλο αν θες να το δώσεις σκέτο αλλιώς βάλε κ αχλαδι ή μπανάνα.
Στο ρυζαλευρο αν μπορείς βάλε απο το γάλα σου έχω διαβάσει απο άλλες μαμάδες πως τους αρέσει έτσι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις