Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
587 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 587 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

101ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 07, 2012 5:19 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sissympempis έγραψε:
PERIMPALOU2 έγραψε:
elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 250 ΓΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 6700, ΚΑΙ 64 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚ ΕΙΝΑΙ. ΕΞΑΛΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΕΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΑΚΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ. ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ Κ ΜΕΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 4ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΩ... ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΡΑΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΔΩ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Κ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ , ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΟΚ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Sad ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ... ΣΗΓΟΥΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ

ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ 6700 )ΠΗΡΑΜΕ 300 ΓΡ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ) ΚΑΙ 65 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΡΟΙΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ(ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ)

geia sas..emean o mpempakos mou einai 8200 kai 69 ekatosta..proxtes phgame paidiatro..ksekinhsame froutokrema kai se deka meres kai ryzaleyro..mou eipe na ton valw se strata dioti einai kai polu zwhros..synexeia thelei na ton kratame kai na kanei vhmatakia..exoume vgalei kai ta dyo katw dontia...

να σου ζησει καλωσηρθες!!!

102ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 07, 2012 11:15 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και απο μας!
Sissy καλως ηλθες με το μπεμπακι σου!
Ελπιδα μεγαλωσε η μπουμπου τελεια!
Maria marui σευχαριστωνγια την πληροφορια!
Ξεκινησαμε τα φρουτα ολα καλα!
Αν εχετε χρονομπειτε στο youtube και πατηστε cooking for babies εχει βιντεακια με φαγητα για μωρα, συνταγες και συνδιασμους φρουτων και λαχανικων! Ετσι για να παιρνουμε καμια ιδεα!

Τα λαχανικα τα δινωκαι αυτα ενα ενα;
Μιαμερα καροτο, αλλη κολοκυθι- καροτο κλπ;

103ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 07, 2012 11:55 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Γεια σας και απο μας!
Sissy καλως ηλθες με το μπεμπακι σου!
Ελπιδα μεγαλωσε η μπουμπου τελεια!
Maria marui σευχαριστωνγια την πληροφορια!
Ξεκινησαμε τα φρουτα ολα καλα!
Αν εχετε χρονομπειτε στο youtube και πατηστε cooking for babies εχει βιντεακια με φαγητα για μωρα, συνταγες και συνδιασμους φρουτων και λαχανικων! Ετσι για να παιρνουμε καμια ιδεα!

Τα λαχανικα τα δινωκαι αυτα ενα ενα;
Μιαμερα καροτο, αλλη κολοκυθι- καροτο κλπ;
εγω τα εδωσα ολα μαζι πατατα κολοκυθι καροτο αλατακι λαδακι λεμονακι!την πρωτη μερα δεν το φαγε εχθες και σημερα το τσακισε αυριο μοσχαρακι με λαχανικα ....μιαμ μιαμ το αγαπημενο μου!

104ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 07, 2012 12:20 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Ολη μερα ειμασταν εξω βολτα!! Ο μικρος ΚΥΡΙΟΣ!!
Αχ βρε Σοφακι τι επαθες; Απορρω πως μερικοι γιατροι ειναι τοσο ηλιθιοι! Συγγνωμη κιολας!! Πραγματικα η γυναικα πηγαινε καλα;
Σισσυ καλως μας ηρθες!!
Ελενα κ εγω ολα μαζι του τα εδωσα οπως γραφει η Γεωργια!! Κ σημερα το τσακισε! Το ειχα παρει μαζι μου κ του το εδωσα στην βολτα μας κ το εφαγε το μαναρι μου!! Ρε κοριτσια αγχωνομαι που του βαζω αλατακι!! Σημερα του εβαλα στη μυτη του κουταλιου του καφε σε 260μλ που βγαινει το φαγητο του! Το ξερω δεν ειναι πολυ αλλα αγχωνομαι μηπως δεν κανει καθολου αλατι! Γενικα εχω καταλαβει οτι χρειαζεται καποιες μερες προσαρμογης με την καθε γευση!! Για παραδειγμα στην αρχη δεν το ετρωγε καθολου το μεσημεριανο του, μετα απο 2 μερες ξεκινησε κ ετρωγε ικανοποιητικη ποσοτητα! Κ σημερα 5η μερα το εφαγε με ευχαριστηση! Με το απογευματινο ρυζαλευρο τα παμε πολυ καλα(του βαζω κ μια μπανανα) κ με την φρουτοκρεμα το πρωι πολυ καλα!! Τι να πω; Μακαρι να συνεχισουμε ετσι!!
Ρε κοριτσια θελω να μου πειτε την γνωμη σας σε κατι! Εχτες με πηρε η συνηφαδα μου τηλ να πηγαιναμε βολτα κ της λεω δεν προλαβαινω γιατι δεν εχω κανει του μικρου το φαγητο για να το παρω μαζι μου! Κ την ρωταω εσυ τι θα της δωσεις το μεσημερι; Κ μου λεει ε ε δεν πειραζει θα της δωσω γαλα δεν εγινε κ τιποτα για μια μερα! Καλα της λεω! Κ σημερα βγηκαμε βολτα κ παλι η ανηψια μου την εβγαλε με ενα γαλα ολη την ωρα!! Ε μετα πως να μαθει να τρωει το παιδι!! Τωρα κλεινει ενα χρονο! Κ τη ρωταω τι της βαζεις στο φαγητο; Κ τι μου λεει: τα κλασικα( πατατα κολοκυθι καροτο κ κρεας) αυτο το παιδι εδω κ 6 μηνες δεν εχει φαει τιποτα αλλο!! Ε ε τι να πω!!! Κ σημερα που εδινα στο μικρο το φαγητο του τι μου ειπε: " παντως να ξερεις οτι επειδη το εχεις αλεσει απο το πρωι τωρα δεν εχει βιταμινες"! Τι να της πω εκεινη την ωρα; Κ μετα ετρωγε ο μικρος κ ειχε φαει 200μλ σχεδον κ μου λεει "μα καλα θα του δωσεις κιαλλο; Ηδη ειναι πολυ". Του δινω οσο θελει! Κ τελικα δεν εφαγε αλλο!! Αμα του αρεσει δηλαδη να τον κοψω; Οσο θελει θα φαει!!
Τατιανα του εχω παρει του μικρου κεχρι να του κανω αλλα δεν ξερω πως να το κανω; Εσυ πως το φτιαχνεις;
Ουφ παλι σεντονι εγραψα!! Να εχουμε ενα καλο βραδυ!! Φιλια!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 215994

105ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 07, 2012 10:11 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερααα!!

Τι κάνετε τσουπρες;;
Εγω χθες όλη Μέρα είχα έναν πονοκέφαλο που το βράδυ έγινε ημικρανια νόμιζα θα σπάσει το κεφάλι μου!

Αχ κορίτσια το μωρακι μου μεγαλώνει!!!
Μπουσουλησε χθες!!! Εκει που σερνοταν σαν το φίδι απι χθες το απόγευμα για να παει κάπου σηκωνοταν στα τέσσερα κ έκανε μερικά βηματακια!!
Τώρα όπου κ να την βάλεις τσουπ στα τέσσερα σηκώνεται χεχε.

Δαναη αυτο με τα αλεσμενα το ξέρω για τα φρούτα τώρα για τα λαχανικά δεν ξέρω αλλα σίγουρα καλύτερα να δώσεις αυτο παρα σκέτο γάλα. Απορώ αυτο το παιδι πως τρώει τόσους μήνες τα ίδια;;;
Αυτο με το αλάτι κ εγω κάπως αισθάνομαι αλλα ξέρεις τι μου είπε ο γιατρός; Κακο είναι τα πατατάκια κτλ λίγο αλάτι στο φαγητο δεν κάνει κακο!

Κορίτσια τελικά μας βλέπω να φεύγουμε Γερμανία, δεν τραβάει το πράγμα.. Το Μαγαζι του άντρα μου πιο πολλα έξοδα έχει παρα έσοδα κ τώρα λένε για κάτι τρελές φορολογίες! Τι να πω δεν θέλω καθόλου είναι τεράστια αλλαγή αλλα έχει κ τα θετικά του...

106ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 07, 2012 10:23 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα,καλημερα!!!!!
καλα ειμαστε ολοι!το σαββατο ειχαμε το παρτυ της μεγαλης περασαμε ωραια το χαρηκε πολυ!ο μικρος τρελαθηκε με τοσα παιδακια Very Happy τωρα ξεκινησαμε δουλειες να βαλουμε και τα χαλια μας γιατι αρχηζει ν χαλαει ο καιρος επιτελους βασικα γιατι πολυ τραβηξε η ζεστη....εχθες εκανα τις ντουλαπες των παιδιων σημερα εχει σειρα των μεγαλων να δω πως θα κατσει ο μικρος χαχαχαχα!ευτυχως του αρεσει στην περπατουρα οποτε τον ξεγελαμε!
εχθες εφαγε πολυ καλα φρουτοκρεμα μηλο αχλαδι και δαμασκηνο ξερο τα εβρασα λιγο και τα αλεσα και εγιναν τελεια!σημερα θα φαμε και κρεατακι!το αλατι σε τοσο μικρη ποσοτητα δεν κανει τιποτα κοριτσια!αυτα τα νεα παω να συνεχισω.....φιλια

107ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 07, 2012 10:44 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 328109 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΤΡΩΣΑ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΧΑΛΑΣΕ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΚΡΥΑ!!!!
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΝΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΠΟΥΚΩΜΑ.ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.
ΜΟΜΜΥ ΤΟ ΒΕ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ?
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.ΑΧ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ Very Happy
ΓΕΩΡΓΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΒΕΒΑΙΑ.
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΥΗ ΕΙΣΤΕ ΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ?ΣΟΦΑΚΙ ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΑΤΡΟ?ΡΕ ΤΗΝ ΒΛΑΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΠΕ.ΤΟ ΖΩΟΝ!

108ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 07, 2012 10:45 pm

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα,καλημερα!!!!!
καλα ειμαστε ολοι!το σαββατο ειχαμε το παρτυ της μεγαλης περασαμε ωραια το χαρηκε πολυ!ο μικρος τρελαθηκε με τοσα παιδακια Very Happy τωρα ξεκινησαμε δουλειες να βαλουμε και τα χαλια μας γιατι αρχηζει ν χαλαει ο καιρος επιτελους βασικα γιατι πολυ τραβηξε η ζεστη....εχθες εκανα τις ντουλαπες των παιδιων σημερα εχει σειρα των μεγαλων να δω πως θα κατσει ο μικρος χαχαχαχα!ευτυχως του αρεσει στην περπατουρα οποτε τον ξεγελαμε!
εχθες εφαγε πολυ καλα φρουτοκρεμα μηλο αχλαδι και δαμασκηνο ξερο τα εβρασα λιγο και τα αλεσα και εγιναν τελεια!σημερα θα φαμε και κρεατακι!το αλατι σε τοσο μικρη ποσοτητα δεν κανει τιποτα κοριτσια!αυτα τα νεα παω να συνεχισω.....φιλια

kalhmera koritsakia mou...!!kai egw doulitses kanw..kai eytyxws ton phre o ypnos twra kai 8a mporesw na teleiwsw..kai egw sthn strata ton vazw apo xtes..tou aresei polu ..mono pou mou travaei ta panta..pou 8a paei 8a tou to kopsw...aaaa...esas akoune sto mh??kako?

109ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Κυρ Οκτ 07, 2012 11:08 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Έλενα τα λαχανικά μου είπε ο γιατρός όλα μαζί (πατατα, κολοκύθι, καρότο) με λίγο λεμόνι και λίγο λαδάκι ώμο.

Δανάη κι εγώ συμφωνω, απ'το να του δώσεις γάλα καλήτερα φαγητό αλεσμένο απο το πρώι. δεν νομίζω οτί το λίγο αλατάκι τους κάνει κακό πάντως οπότε μην αγχώνεσαι!!

Σίσσυ καλώς ήρθες στην παρέα μας!! να χαιρεσαι το μπεμπάκι σου. Smile

τη δυσκοιλιότητα την καταπολεμήσαμε με φρουτάκι και γιαουρτάκι. όλα καλά μέχρι στιγμής.

Τατιάνα καλά θα κάνετε να φύγετε αν υπάρχει δουλεια εκεί γιατί στην Ελλάδα δεν βλέπω φως, δυστυχώς!! Sad

Χρύσα ούτε εγώ το συμπαθώ το κρύο γιατί αγχώνομαι για ιόσης και κρυώματα ενώ το καλοκαιράκι είναι μια χαρά!!

110ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 1:48 am

τατιανα

τατιανα
Αχ κορίτσια τέτοια να μου λέτε να ανεβεί λίγο η ψυχολογία γιατί ενω ξέρω ότι τα θετικά είναι πιο πολλα όλο τα αρνητικά σκέφτομαι!
Αφήστε που μέχρι να πάω εγω εκει κανένα δίμηνο θα περάσει.. Πως θα αντεξω μονη μου;;; Κ ο άντρας μου απο τώρα τρελενεται που δεν θα την βλέπει!!
Χρύσα κ εμείς ήταν να ξεκινήσουμε τώρα μαθήματα σε μια γνωστή αλλα τελευταία στιγμη μας είπε δεν μπορει!
Εσυ γιατί κανείς;
Υπάρχει μια δουλεια υπόψιν ελπίζουν να τον πάρουν.. Βέβαια του κακοφαινεται λίγο που απο δική του δουλεια παει εργάτης αλλα τι να το κανείς αν τζάμπα παλεύεις;;

111ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 6:06 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Αχ κορίτσια τέτοια να μου λέτε να ανεβεί λίγο η ψυχολογία γιατί ενω ξέρω ότι τα θετικά είναι πιο πολλα όλο τα αρνητικά σκέφτομαι!
Αφήστε που μέχρι να πάω εγω εκει κανένα δίμηνο θα περάσει.. Πως θα αντεξω μονη μου;;; Κ ο άντρας μου απο τώρα τρελενεται που δεν θα την βλέπει!!
Χρύσα κ εμείς ήταν να ξεκινήσουμε τώρα μαθήματα σε μια γνωστή αλλα τελευταία στιγμη μας είπε δεν μπορει!
Εσυ γιατί κανείς;
Υπάρχει μια δουλεια υπόψιν ελπίζουν να τον πάρουν.. Βέβαια του κακοφαινεται λίγο που απο δική του δουλεια παει εργάτης αλλα τι να το κανείς αν τζάμπα παλεύεις;;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ!ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.ΧΑΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΩΣ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

112ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 6:17 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΑΤΕ Ε???????????????????????????? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 654316 ΤΙ ΚΑΛΑ!

113ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 6:23 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε?εγω γυρισα απο δουλεια παιξαμε με την μουμπου θυλασε κ τωρα κομαται η ψυχουλα μου. μολις ξυπνισει θα την κανω μια μικρη βολτουλα κ μετα θα φαμε την κρεμα μας. εσεις τι ωρα δινετε το απογευματινο?
καλα τατιανα μη στεναχωριεσαι το καλητερο θα κανετε εδω δεν υπαρχει μελλον, ερχονται χειροτερα....
ρε χρυσα να σε ρωτησω κατι??? εκτος εδρας εχει παρει ο αντρας σου??? εδω εχου να παρουν 3 μηνες , μαλλον προς καταργηση το βλεπω, βαλε το 6,5 % μειωση που θα κανουν τωρα με τα νεα μετρα.... αρε γλεντια , βλεπω θυλασμο κ μετα τα 2 χρονια!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 604962

114ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 9:28 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσαρες μου γεια σας απο το νεο μας ησυχο!!! σπιτι....τα καταφεραμε και σε ενα σαββατοκυριακο ειμαστε απολυτα σημαζεμενοι, βεβαια εγω διαλυθηκα αλλα χαλαλι αξιζε ο κοπος!!!φτιαξαμε ενα μικρο παλατακι και ειμαστε πανευτυχης!!η Θωμαη εχει τρελλαθει στο νεο της δωματιο,πηραμε και καινουριο καροτσι αυτο που λεγατε της chicco και ειναι τελειο!!!ολα καλα δηλαδη!αυριο ξεκιναμε και κρεατοσουπα με μοσχαρακι...ολα καλα λοιπον ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!! Razz

115ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 11:11 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Very Happy ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ "ΜΑΡΑΘΗΚΑΝ" ...ΟΣΟ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ "ΜΠΙΠ" ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΠΟΨΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ... ΑΧΧΧΧΧ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ...(ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΑΝΑ???)

ΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΑΣΧΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΑΛΛΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΙΠΩ . ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ...ΑΑΑΑΑΧ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ....

ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!! ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ Smile

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΗΣΥΧΑ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ. ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ?

ΣΙΣΣΥ , ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ! ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ....

ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΟΛΕΣ!!!!

116ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 11:26 am

τατιανα

τατιανα
Χρύσα πρέπει να σας βάλω βίντεο να γελασετε.. Κάνει πάντως φιλότιμες προσπάθειες, βογκαει ιδρώνει πέφτει ξανασηκωνεται έχει πλάκα!!!

Στο θέμα του φαγητού πήρε μπρος για τα καλα, σήμερα παρατήρησα πως δείχνει σημάδια πείνας κ λέει κ μαμ μαμ κ μόλις δει κουτ ανοίγει το στόμα κ όταν μασάει παλιά νιαμ νιαμ λέει!!χαχαχα
Σήμερα έτρωγα ένα μπισκοτο κ νευριαζει σε κάθε δαγκωματια της το ολησιαζω στο στόμα κ το άνοιξε!!η λιγουριτσα ήθελε να φάει..δεν της έδωσα φυσικά.
Για νεσημεριαβ εκανα κινοα με καροτο κρεμμύδι ντομάτα αλάτι λάδι κ βγήκε νοστιμοτατο, το έφαγε κ το απόγευμα!
Βέβαια ποσότητες δεν τρώει αλλα αρκεί που ανοίγει το στόμα κ τρώει με όρεξη.

Ντίνα χαίρομαι πολυ για σας! Άντε να ζήσετε ήρεμα κ όμορφα η τρεις σας... Χωρίς παρεμβολες χιχι

117ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 11:31 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δαναη γενικα μην δινεις σημασια! Ο καθενας μεγαλωνει οπως νομιζει το παιδι του. Αν νομιζει οτι αυτο ειναι το καλυτερο, οκ.....

Ντινακι καλοριζικοοοοο!!!!

Τατιανα γερμανια ε;;; Τι να κανεις ολα για το καλυτερο γινονται! Αραγε. Πως να συμπεριφερονται οι γερμανοι στους ελληνες εκει; Υπαρχει ρατσισμος με ολα αυτα; Λογικα θα υπαρχει και η ομογενεια εκει! Εχεις ξαναπαει;

Σοφακι το νερο θα το εχει η μαμα σου σε θερμος με θερμοκρασια γαλακτος. Οποτε ανοιγεις το θερμος, βαζεις νερο, μετα μετρας μεζουρες κουνας και δινεις! 2λεπτα χρονομετρημενο!

118ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 11:32 am

τατιανα

τατιανα
Σοφια στο ντορτμουντ μένει ο αδέρφος μου κ εκει θελουμε να πάμε βέβαια εκει είναι πιο δύσκολα απο θέμα εργασίας. Αν δεν θα βρούμε τίποτα επόμενη λύση είναι στην θεία μου που μένει σε χωριό στην στουτγκάρδη.
Εσυ που εμενες;

119ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 11:38 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Elenathens έγραψε:Δαναη γενικα μην δινεις σημασια! Ο καθενας μεγαλωνει οπως νομιζει το παιδι του. Αν νομιζει οτι αυτο ειναι το καλυτερο, οκ.....

Ντινακι καλοριζικοοοοο!!!!

Τατιανα γερμανια ε;;; Τι να κανεις ολα για το καλυτερο γινονται! Αραγε. Πως να συμπεριφερονται οι γερμανοι στους ελληνες εκει; Υπαρχει ρατσισμος με ολα αυτα; Λογικα θα υπαρχει και η ομογενεια εκει! Εχεις ξαναπαει;

Σοφακι το νερο θα το εχει η μαμα σου σε θερμος με θερμοκρασια γαλακτος. Οποτε ανοιγεις το θερμος, βαζεις νερο, μετα μετρας μεζουρες κουνας και δινεις! 2λεπτα χρονομετρημενο!

ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΛΕΙΠΩ. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ....

120ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 11:40 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τατιανα έγραψε:Σοφια στο ντορτμουντ μένει ο αδέρφος μου κ εκει θελουμε να πάμε βέβαια εκει είναι πιο δύσκολα απο θέμα εργασίας. Αν δεν θα βρούμε τίποτα επόμενη λύση είναι στην θεία μου που μένει σε χωριό στην στουτγκάρδη.
Εσυ που εμενες;

ΕΜΕΝΑ 30 ΜΙΝ ΑΠΟ ΤΟ NTORTMOYNT!!! STO HAGEN! ΒΑΣΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 13 ΜΟΥ...
ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ !!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

121ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 12:16 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

122ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 12:20 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!!!
Τατιαννα μου παντα η αρχη ειναι δυσκολη αλλα πιστευω πως ειναι καλυτερο να φυγετε ετσι οπως ειναι η κατασταση!! Δεν ειναι να μενουμε πια εδω!! Κ για το Ναταλακι καλυτερα θα ειναι!! Αρκει που θα ειστε ολοι μαζι!! Με τον αντρα σου κ το παιδακι σου!!
Ντινακι καλορυζικο το καινουριο σας σπιτακι!!! Καλη αρχη!!
Σοφια μου να το πας το ταξιδακι σου κ να περασεις κ τελεια!! Ο μικρος θα συνηθισει!! Κ ολα καλα θα πανε!!
Εμεις αυριο ειναι να ξεκινησουμε κοτοπουλο αλλα μαλλον θα του το δωσω την τεταρτη για να το μαγειρεψω εγω κ να του το δωσω που δεν θα παω στη δουλεια!! Πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες κ δεν εχω προλαβει να ξεκουραστω καθολου κ νυσταζωωω ολη μερα!! Κ το βραδυ που παω να κοιμηθω εχω υπερενταση κ δεν με πιανει ο υπνος!!
Του μικρου πρεπει να πονανε τα δοντακια του γιατι κλαιει μεσα στον υπνο του το μαναρακι μου! Κ μαλλον ειναι απο πονο!! Εχει αρχισει κ μπουσουλαει κ αυτος! Οπως η Ναταλια!! Στην αρχη απλα στεκοτανε στα 4 κ πηγαινε περα δοθε με το κορμακι του(σαν να εκανε σεξ χιχι) κ τωρα εχει αρχισει κ κανει βηματακια προς τα μπροστα!! Αλλα αμα πεφτει γκρινιαζει!! Κ δωστου παλι!! Εχει γινει ενας μικρος ταρζαν!!! Ο ταρζανακος μου!!
Καληνυχτα κοριτσια!! Να εχουμε ενα ησυχο βραδυ!! Φιλια!

123ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 12:20 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ Smile Smile Smile

124ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 12:22 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!

125ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Δευ Οκτ 08, 2012 10:30 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ Η ΟΔΕΥΩ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις