226 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Πεμ Οκτ 04, 2012 12:53 pm
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι εβγαινα και επινα καθε μερα και γυρνουσα σπιτι 7 το πρωι...χαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Εγω παλι εβγαινα και επινα καθε μερα και γυρνουσα σπιτι 7 το πρωι...χαχαχαχα
Sofki έγραψε:καναμε το "ειμαι μαμα"..."ειμαι εξαλη φοιτητρια" χαχαχαχαχ
Εκτιμω τις πιο χμμμμ λατινογενεις να το πω...φυλες..χαχαχα
Teniaa έγραψε:
doritaki θεσσαλονικη εισαι ετσι? που γινονται οι διαλεξεις? και πως παιρνεις μερος ?
filitsaki έγραψε:καλημερα τι κανουμε σημερα?εχω πολλες δουλειες και λιγη ορεξη για να τις κανω!!!
εμενα μου αρεσε τοσο πολυ να βγενω στα μπουζουκια και μερικες φορες μου λειπει που τωρα δε το κανω.ομως δεν θα αλαζα τα παιδια μου με τιποτα!θα δειτε πως θα αισθανεσθαι οταν τα αφησετε για να πατε για ενα ποτο!το μυαλο σας εκει θα ειναι.......θα γινετε πολυ καλες μανουλες ολες!!!ζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:καλημερα τι κανουμε σημερα?εχω πολλες δουλειες και λιγη ορεξη για να τις κανω!!!
Καλημερούδια στα κορτσουδια!
Γέλασα με τα χθεσινά σας σχόλια μικρουλες της παρέας!
Όσο για το άγχος για το μέλλον κλπ, θα ακουστεί κάπως, αλλά χαίρομαι και ανακουφίζομαι που ακούω ότι το έχουν κι άλλες! Φυσιολογικό είναι ε;;;
Αν και έχει χρόνια που θέλω παιδάκια, είναι πολύ διαφορετικά να πλησιάζεις τόσο στο όνειρο, και φαντάζομαι πολυ διαφορετικά να το κρατήσεις και να το φροντίζεις!
filitsaki έγραψε:εμενα μου αρεσε τοσο πολυ να βγενω στα μπουζουκια και μερικες φορες μου λειπει που τωρα δε το κανω.ομως δεν θα αλαζα τα παιδια μου με τιποτα!θα δειτε πως θα αισθανεσθαι οταν τα αφησετε για να πατε για ενα ποτο!το μυαλο σας εκει θα ειναι.......θα γινετε πολυ καλες μανουλες ολες!!!
Sofki έγραψε:Εκανα ενα ωραιο χουζουρεμα και δεν ηθελα και εγω να σηκωθω!!!!!!
Ναι το απογευματακι εχω ραντεβου!!!Αντε να δουμε τι θα μας πει!!!
Κοριτσια,πειτε μου ποιες δεν εχω σημειωσει στην λιστα της ομαδας και δωστε μου ΠΗΤ να σς βαλω και εσας!!
de δουλευω!ασε δε προλαβενω απο παιδια!χιχι χρονο παρα χρονο εγω εγκυμονω!κανενας εργοδοτης δε θα με ηθελε!!!και εγω οπου παω μαζι μου τα περνω τα παιδια!να βγουν και αυτα λιγο!!ζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:εμενα μου αρεσε τοσο πολυ να βγενω στα μπουζουκια και μερικες φορες μου λειπει που τωρα δε το κανω.ομως δεν θα αλαζα τα παιδια μου με τιποτα!θα δειτε πως θα αισθανεσθαι οταν τα αφησετε για να πατε για ενα ποτο!το μυαλο σας εκει θα ειναι.......θα γινετε πολυ καλες μανουλες ολες!!!
Γεια σου Φιλίτσα!
Ευτυχώς με τα μπουζούκια και τα κλαμπς δεν έχουμε καλή σχέση, για πολλούς λόγους! Οι έξοδοί μας είναι ούτως ή άλλως τόσο απλές και σύντομες, κι επειδή δε θα χουμε και πολλές επιλογές για Βaby sitting, μας βλέπω, τουλάχιστον αυτό που θα είναι το πρώτο μας, να το έχουμε παντού μαζί! Δεν ξέρω πώς θα ναι στην πράξη, αλλά με ενθουσιάζει κι αυτή η ιδέα!
Εσύ έλεγες για βαρεμάρα πριν ε;;... Πωπω.. εγώ να δεις σήμερα! Δε θέλω να σηκωθώ απ' τον καναπέ!
Εσύ δουλεύεις ή είσαι σπίτι; Ή δουλεύεις σπίτι;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης