276 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Παρ Οκτ 05, 2012 2:15 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Μολις διαβασα οτι το γιαουρτι που τρωω ειναι ζωντανο..τι στο καλο σημαινει αυτο?καπως τρομακτικο ακουγεται
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Μολις διαβασα οτι το γιαουρτι που τρωω ειναι ζωντανο..τι στο καλο σημαινει αυτο?καπως τρομακτικο ακουγεται
Sofki έγραψε:Να το προσεχω να μην μου ψοφησει δηλαδη!!!χοχοχοχο
Sofki έγραψε:Εγω ειπα να παρω μια κουκλα να κανω εξασκηση και με κοροιδευαν
δε φανταζεστε!το κοιτας και λες δικο μου ειναι αυτο?θα το παρω φευγοντας μαζι μου?ΤΕΛΕΙΟ!ζωάκι έγραψε:Sofki έγραψε:Εγω ειπα να παρω μια κουκλα να κανω εξασκηση και με κοροιδευαν
Να πάρεις απ' αυτές που κλαίνε κιόλας, που έχουν πάμπερς και τις αλλάζεις όταν κατουράνε, τις ταϊζεις..
όχι ρε Σοφία! Καλά είναι τρομακτικό όμως! Όταν στο δώσουν μόλις γεννηθεί... είναι δικό σου!!! Καλά, δε σου ανήκει, αλλά εσύ το δημιούργησες! Τι θαύμα!
Τι να σου κάνει κι η κούκλα μπροστά σ' αυτό;;;!
filitsaki έγραψε:δε φανταζεστε!το κοιτας και λες δικο μου ειναι αυτο?θα το παρω φευγοντας μαζι μου?ΤΕΛΕΙΟ!
Teniaa έγραψε:
doritaki σε ευχαριστω πολυ! Πηρα τηλεφωνο και εδωσα τα στοιχεια μου, θα με παρουν οταν ειναι η ωρα.. στην 22η ειμαι.. εσυ που μενεις? εμενα μ πεφτει λιγο μακρια το ιπποκρατειο αλλα θελω πολυ να παω!
Teniaa έγραψε:Sofki έγραψε:Στα Γιαννιτσα..Εχουμε μετακομισει εδω τωρα!!!!
Εσυ?
Eγω θεσσαλονικη! κριμα που φυγες, ειμαστε και μαζι στην ηλικια! θα πιναμε κανα καφεδακι! Μικρομανες!
vicioami έγραψε:Γεια σας συνεγκυούλες... Τι κάνετε; Μόλις γύρισα από την καμπύλη...! Πολύ γλύκα και ακόμη να συνέλθω... Την Τρίτη θα πάρω τα αποτελέσματα... Εύχομαι να ναι καλά.
Κοριτσάκια που ήρθατε στη παρέα μας "Καλώς ήρθατε". Να στε γερές και με μια υγιής τελειώμηνη εγκυμοσύνη.
thequeen86 έγραψε:Χαιρετω το παρεακι μας.ξερω ξερω θα με κραξετε που εχαθειν αλλα τελευταια με πηρε λιγο απο κατω κ ηθελα λιγο χρονο να παρω τα πανω μου.μην ξεχνατε εχω κ ενα τερατακι τσεπης που με τρεχει ολη μερα...αχαχαχαχχα
doritaki έγραψε:thequeen86 έγραψε:Χαιρετω το παρεακι μας.ξερω ξερω θα με κραξετε που εχαθειν αλλα τελευταια με πηρε λιγο απο κατω κ ηθελα λιγο χρονο να παρω τα πανω μου.μην ξεχνατε εχω κ ενα τερατακι τσεπης που με τρεχει ολη μερα...αχαχαχαχχα
Που εισαι βρε Μαρακι?Γιατι σε πηρε απο κατω?Δε θελω να ακουω τετοια!Ηθικον ακμαιοτατον!!!!!!!!!!
thequeen86 έγραψε:Χαιρετω το παρεακι μας.ξερω ξερω θα με κραξετε που εχαθειν αλλα τελευταια με πηρε λιγο απο κατω κ ηθελα λιγο χρονο να παρω τα πανω μου.μην ξεχνατε εχω κ ενα τερατακι τσεπης που με τρεχει ολη μερα...αχαχαχαχχα
ζωάκι έγραψε:vicioami έγραψε:Γεια σας συνεγκυούλες... Τι κάνετε; Μόλις γύρισα από την καμπύλη...! Πολύ γλύκα και ακόμη να συνέλθω... Την Τρίτη θα πάρω τα αποτελέσματα... Εύχομαι να ναι καλά.
Κοριτσάκια που ήρθατε στη παρέα μας "Καλώς ήρθατε". Να στε γερές και με μια υγιής τελειώμηνη εγκυμοσύνη.
Γεια σου συνεγκυούλα vicioami! Το όνομά σου; Και ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα!
Καλά εγώ έχω απορία με την εξέταση του ζαχάρου, Αν υποθέσουμε ότι κάποια έχει θέμα με το ζάχαρο, θα την αφήσουν 4-5 μέρες έτσι; Γιατί με την ποσότητα γλυκόζης που παίρνεις, αν έχει διαβήτη κύησης και δεν το ξέρει, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να μείνει! Δε έχω σκοπό να σας αγχώσω, αλλά επειδή εγώ έχω διαβήτη Ι, απορώ τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση.. Αν ξέρει κάποια ας με διαφωτίσει!
ζωάκι έγραψε:thequeen86 έγραψε:Χαιρετω το παρεακι μας.ξερω ξερω θα με κραξετε που εχαθειν αλλα τελευταια με πηρε λιγο απο κατω κ ηθελα λιγο χρονο να παρω τα πανω μου.μην ξεχνατε εχω κ ενα τερατακι τσεπης που με τρεχει ολη μερα...αχαχαχαχχα
Μαρία τώρα συνειδητοποίησα ότι είσαι εσύ!
Έχω χάσει τα ίχνη σου κι από το άλλο θέμα!
ζωάκι έγραψε:vicioami έγραψε:Γεια σας συνεγκυούλες... Τι κάνετε; Μόλις γύρισα από την καμπύλη...! Πολύ γλύκα και ακόμη να συνέλθω... Την Τρίτη θα πάρω τα αποτελέσματα... Εύχομαι να ναι καλά.
Γεια σου συνεγκυούλα vicioami! Το όνομά σου; Και ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα!
Καλά εγώ έχω απορία με την εξέταση του ζαχάρου, Αν υποθέσουμε ότι κάποια έχει θέμα με το ζάχαρο, θα την αφήσουν 4-5 μέρες έτσι; Γιατί με την ποσότητα γλυκόζης που παίρνεις, αν έχει διαβήτη κύησης και δεν το ξέρει, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να μείνει! Δε έχω σκοπό να σας αγχώσω, αλλά επειδή εγώ έχω διαβήτη Ι, απορώ τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση.. Αν ξέρει κάποια ας με διαφωτίσει!
vicioami έγραψε:ζωάκι έγραψε:vicioami έγραψε:Γεια σας συνεγκυούλες... Τι κάνετε; Μόλις γύρισα από την καμπύλη...! Πολύ γλύκα και ακόμη να συνέλθω... Την Τρίτη θα πάρω τα αποτελέσματα... Εύχομαι να ναι καλά.
Βικτωρία με λένε.
Δεν αγχωνομαι κ οτι ειναι να γινει μωρε θα γινει. Παντως μολις βγηκα απο το διαγνωστικο τσακισα μια κασεροπιττα κ τωρα φαγαμε λαζανια με κιμα. Παντως για γλυκο δε βλεπω να τρωω αμεσα. Ειμαι φουλ για καιρο. Ασε που το μωρο εκανε παρτυ εκει μεσα τρεις ωρες.
Πολυ κουραστικα σε μια καρεκλα τοσες ωρες.
thequeen86 έγραψε:doritaki έγραψε:thequeen86 έγραψε:Χαιρετω το παρεακι μας.ξερω ξερω θα με κραξετε που εχαθειν αλλα τελευταια με πηρε λιγο απο κατω κ ηθελα λιγο χρονο να παρω τα πανω μου.μην ξεχνατε εχω κ ενα τερατακι τσεπης που με τρεχει ολη μερα...αχαχαχαχχα
Που εισαι βρε Μαρακι?Γιατι σε πηρε απο κατω?Δε θελω να ακουω τετοια!Ηθικον ακμαιοτατον!!!!!!!!!!
Ηθικον χτυπησε πατον αλλα ντελα παρτον κ κουνατον ωρες.λιγο το θεμα της δουλειας του αντρα μου λιγο η τρελη αφραγκια ε ποσο να αντεξω? τωρα τουλαχιστον ειμαι καλυτερα....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης