626 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τρι Οκτ 09, 2012 4:08 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
εμενα δυσκοιλιοτητα μου φαιρνει ο ριμαδοσιδηρος.το ειχα κ στο γιο μου,ειδαλλως 4 φορες τη μερα παω κ οχι μια με το ζορι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
discordia έγραψε:
Ζωη, νομιζω ανεφερες οτι εχεις και κοπτοραπτη ε? Επαγγελματικο ή οικιακο? Θα μπορουσες να μου πεις ποσο τον πηρες, αν δεν υπαρχει προβλημα? Θελω κι εγω να παρω, μονο με την γαζωτικη δουλεια δεν γινεται...και εχω τοσα στο μυαλο μου να φτιαξω για το κοριτσι μου!
Παω να φαω μεσημεριανο!
και αν εχει κολοκαιρο θα στεγνωνουν?θυμαμαι και στη κορη μου 2 μηνες πριν ξεκηνησα...σιγα σιγα βεβαια...Mirantzela! έγραψε:Λιγο νωρις δεν ειναι τελη Νοεμβρη? Εγω ελεγα για μεσα Δεκεμβρη να αρχισω, και παλι, σιγα, σιγα.
thequeen86 έγραψε:εμενα δυσκοιλιοτητα μου φαιρνει ο ριμαδοσιδηρος.το ειχα κ στο γιο μου,ειδαλλως 4 φορες τη μερα παω κ οχι μια με το ζορι
filitsaki έγραψε:Σμαρω μου τι αλλο να κανω?
Ζωιτσα μπραβο πολυ χαρηκα!!!!!
Δωρα και εγω εχω αρχισει και κοιταω μπιζαμες.ποτε λετε να αρχισουμε το πλυσιμο των μωρουδιακων?τελη νοεμβρη?
πιστευω ειναι τι αρεσει στο καθενα.εγω παρολο τη καισαρικη που λεν για νυχτικια δεν θα την αλλαζα τη μπιζαμα.ζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:Σμαρω μου τι αλλο να κανω?
Ζωιτσα μπραβο πολυ χαρηκα!!!!!
Δωρα και εγω εχω αρχισει και κοιταω μπιζαμες.ποτε λετε να αρχισουμε το πλυσιμο των μωρουδιακων?τελη νοεμβρη?
Σας έπρηξα, το ξέρω!
αλλά να μη σας πω ότι βρήκα τις πιο τέλειες πυτζάμες στο Oysho;;;!!
Αν και νομίζω στο νοσοκομείο βολεύει η νυχτικιά.. τι λένε οι έμπειρες μανούλες; Φιλίτσα;
Mirantzela! έγραψε:Κι εμενα ο γιατρος μουειπε οτι με βολευει να παρω. Πιτζαμες θα παρω εγω, με την νυχτικια κρυωνω και ασε που καταληγω να κοιμαμαι σαν να επεσα μονο με μια μπλουζα, γιατι μ ανεβαινει... Για πειτε τπτ αλλο κοριτσια για το μαιευτηριο. Τι χρειαζεται?
ουτε τα μπαμπερσ δινουν?thequeen86 έγραψε:εγω παντως θα παρω ολοκληρη βαλιτσα.πιτζαμες φανελακια του μωρου ρουχα του παμπερς κ φυσικα σερβιετες λοχειας της μαμας...αναθεμα τα δημοσια νοσοκομεια
filitsaki έγραψε:ουτε τα μπαμπερσ δινουν?thequeen86 έγραψε:εγω παντως θα παρω ολοκληρη βαλιτσα.πιτζαμες φανελακια του μωρου ρουχα του παμπερς κ φυσικα σερβιετες λοχειας της μαμας...αναθεμα τα δημοσια νοσοκομεια
τους ενημερωνεις με την εισοδο στο μαιευτηριο οτι θελεις αποκλειστικο θηλασμο και ειναι υποχρεωμενοι να σου το φερνουν καθε οταν πειναει.Mirantzela! έγραψε:Α δηλαδη στα ιδιωτικα μαιευτηρια παρεχουν αυτοι καποια απο αυτα που πρεπει να παρουμε?
Ααα πρεπει να ρωτησω τοτε, για να ξερω.
Κι επισης, κατι αλλο σημαντικο.Εγω αποφασισα πως, αν ολα παν καλα κι εχω γαλα αρκετο, θα θηλασω το μωρακι μου, τουλαχιστον στην αρχη. Στο μαιευτηριο ομως τι γινεται με το γαλα? Στο φερνουν οσες φορες ειναι να φαει?? Τα φωτα σας μαρακι και φιλιτσα
Mirantzela! έγραψε:Α δηλαδη στα ιδιωτικα μαιευτηρια παρεχουν αυτοι καποια απο αυτα που πρεπει να παρουμε?
Ααα πρεπει να ρωτησω τοτε, για να ξερω.
Κι επισης, κατι αλλο σημαντικο.Εγω αποφασισα πως, αν ολα παν καλα κι εχω γαλα αρκετο, θα θηλασω το μωρακι μου, τουλαχιστον στην αρχη. Στο μαιευτηριο ομως τι γινεται με το γαλα? Στο φερνουν οσες φορες ειναι να φαει?? Τα φωτα σας μαρακι και φιλιτσα
filitsaki έγραψε:ουτε τα μπαμπερσ δινουν?thequeen86 έγραψε:εγω παντως θα παρω ολοκληρη βαλιτσα.πιτζαμες φανελακια του μωρου ρουχα του παμπερς κ φυσικα σερβιετες λοχειας της μαμας...αναθεμα τα δημοσια νοσοκομεια
εγω το προδερμ επερνα και θα παρω!το αρκαδι το ξεχασα.αυτο ηθελα να παρω.discordia έγραψε:
Μεσα Νοεμβρη λεω να αρχισω κι εγω να πλενω μωρουδιακα και λεω να παρω το αρκαδι. Εσεις με τι θα τα πλυνετε?
doritaki έγραψε:Μιραντζελακι καποιες γενναμε νωριτερα...Οποτε πρεπει να ειμαστε κ νωριτερα ετοιμες...Ασε που δεν μπορεις να τα κανεις ολα μαζι.Η πεθερα μου θα αρχισει απο βδομαδα να πλενει.Δεν εχει κ πολυ χρονο γιατι προσεχει τα παιδια της κορης της οποτε μονο Σκ μπορει να κανει τετοιες δουλειες.Εγω φανταζομαι οτι σε ενα μηνα θα εχω ετοιμα τα ρουχα φανελακια σεντονακια κτλ κ θα μεινει για τελευταια στιγμη η μεταφορα λικνου κ λοιπων πραγματων.
ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ:Ελπιζω να μην ξεχναω κατι σημαντικο.Απο χαρτια δε θυμαμαι τι πρεπει να εχουμε μαζι μας.Σιγουρα ταυτοτητες κ ληξιαρχικη πραξη γαμου.
- 4 πυζαμες ή νυχτικες
- 1 ρομπα (για να μην κατεβαινουμε οπως να'ναι στο κυλικειο)
- Παντοφλιτσες (για το δωματιο) κ σαγιοναρες (για το ντουζ)
- εσωρουχα κανονικα ή μιας χρησεως
- 2 σουτιεν θηλασμου
- επιθεματα στηθους
- κρεμα purelan για τις θηλες
- σερβιετες λοχειας
- οδοντοκρεμα-οδοντοβουρτσα
- οτι καλλυντικο θεωρει καθεμια οτι της χρειαζεται (πχ κρεμα προσωπου κτλ)
- βουρτσα για τα μαλλια κ λαστιχακια
- 1 φανελακι κ 1 φορμακι για να βγει το μωρο απο την κλινικη
- 1 πανα αγκαλιας για να το ακουμπας πανω σου ή στο κρεβατι οταν το φερνουν στο δωματιο.
- 1 πανακι ταϊσματος (ωμου?-δεν ξερω πως το λενε)
- Οτι αλλο κρινει καθε μια απαραιτητο.(Περιοδικα βιβλια κτλ για να περναει η ωρα ισως)
Υποτιθεται οτι η βαλιτσα πρεπει να ειναι ετοιμη με το που θα μπεις στο μηνα σου για να νιωθεις ηρεμη κ να μη σε πιασει πανικος αν καποια στιγμη σπασουν τα νερα χωρις να το περιμενεις κ τρεχεις σαν τρελη.
που τα ειδες αυτα?στειλε μας τη διευθηνση.ζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:ουτε τα μπαμπερσ δινουν?thequeen86 έγραψε:εγω παντως θα παρω ολοκληρη βαλιτσα.πιτζαμες φανελακια του μωρου ρουχα του παμπερς κ φυσικα σερβιετες λοχειας της μαμας...αναθεμα τα δημοσια νοσοκομεια
έχεις δίκιο, θα ρωτήσω κι εγώ στο νοσοκομείο τι παρέχουν, αν παρέχουν κάτι.. Για πάμπερς σκέφτομαι να πάρω βρακάκια υφασμάτινα που παίρνουν μέσα εκείνο το πανάκι το οποίο βιοδιασπάται στο περιβάλλον... έχω απίστευτο κόλλημα και δε θα νιώθω καθόλου καλά να σκέφτομαι ότι πετάω 6-7 (ή λίγα λέω πάμπερς που θα λιώσουν σε 500 χρόνια!! Αφήστε που τα κατουρημένα πανάκια μπαίνουν και στην κομποστοποίηση!
Το έχω ψάξει ήδη λίγο, σε κανένα μήνα θα αποφασίσω και θα παραγγείλω από το ίντερνετ. Έχει και σετάκι να δοκιμάσεις στην αρχή και αν σου κάνουην παραγγέλνεις όλο το σετ..
Και επιπλέον, τα βρακάκια τα ξαναχρησιμοποιείς σε επόμενο παιδάκι!
Mirantzela! έγραψε:Α, ωαιοταατα! Το κανουν ομως, ε? Κι αν δηλωσεις οτι θα κανεις αποκλειστικο θηλασμο και οταν γεννησεις δεν εχεις γαλα, δεν υπαρχει προβλημα φανταζομαι ε?
(Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις, και επισης σορρυ αν ειναι χαζες, αλλα με αγχωνει το θεμα της γενας, και θα ηθελα λιγες πληροφοριες εκτων εσω)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης