351 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Παρ Οκτ 05, 2012 8:23 am
mimaaa88
Πανταχού παρούσα!
listoudi έγραψε:mimaaa88 έγραψε:θα κοιταξω τι γραφει η συνταγη.εχω την εντυπωση οτι γραφει κ τι πληρωνουμε χωρις τον εοππυ.μου θυμιζεις λιγο το ονομα σου;listoudi έγραψε:αχ ναι βρε κοριτσι μαθε και πες μας να ξερουμε τι να περιμενουμε..mimaaa88 έγραψε:αχ σε το ηξερα αυτπο .θα σου πω αυριο ποσο ειναι χωρις τον εοππυ.το γραφει νομιζω εμενα πανω στη συταγη.listoudi έγραψε:κοριτσι τωρα τις εξετασεις οσο ειναι σε επισχεση τα ιατρεια θα τα πληρωνουμε απο την τσεπη μας χωρις τον εοππυ..mimaaa88 έγραψε:listoudi έγραψε:κοριτσι ειναι 5 ευρω με τον εοππυ η χωρις??? θυμασαι μηπως?? εμενα μου ειπε οτι ηταν πολυ νωρις για να την κανω αυτη την εβδομαδαvicioami έγραψε:listoudi έγραψε:καλησπερα κοριτσια ειμαι και εγω μεσα στον καφε με τις θεσσαλονικιες... λοιπον σημερα με απασχολει πολυ το θεμα τις γεννας παρα πολυ.. αν και μεχρι τον ιανουαριο εχουμε καιρο ακομα.. η γιατρος μου μου ειπε πως ολοι οι γιατροι του εοππυ και οι κλινικες ξεκινανε επισχεση απο δευτερα και δεν θα μπορω να κανω τις εξετασεις ρουτινας και την καμπυλη ζακχαρου.. ξερει καμια ποσο κοστιζουν αυτες οι εξετασεις ιδιωτικα... οσο για τις κλινικες θα πρεπει οσο ειναι σε επισχεση να πληρωνεις κανονικα.. πολυ αγχωθηκα γιατι ειμαστε πολυ στριμωγμενοι.. οσο για τα πραγματα του μωρου δυστηχως ειμαι η πρωτη και απο την παρεα μου και απο την οικογενεια που κανει παιδακι οποτε ολα τα περνουμε καινουργια.. ευτυχως εχουμε τρελες γιαγιαδες και κολλητες και απο τωρα μας αρχισαν τα δωρακια...
Εμενα επιτηδες μου την εδωσε αυτη τη βδομαδα για να προλαβω να την κανω. Αλλα απ οτι ειδα δεν ειναι πολλα τα λεφτα. Νομιζω γυρω στα 5 ευρω εχει.
Κι εμεις δεν εχουμε κανεναν να μας δωσει κ θα τα παρουμε ολα. Εξ αλλου εχουμε με τον αντρα μου κ μια λοξα να τα παρουμε ολα ροζ-λιλα. Να ευχαριστηθουμε το μωρακι μας. Κ αν κ οποτε ο θεος μας δωσει δευτερο κ ειναι κ αγορι τοτε βλεπουμε.
Εκει που διαβαζα το μεσημερι με πηρε ο υπνος στον καναπε. Χαχαχα!
Ολα καλα να πανε με ολες σας ευχομαι.
καπου 5 ευρω πληρωσα κ εγω μαζι με τη καπυλη.αλλα δε θυμαμαι με τον εοππυ η χωρις,νομιζω με τον εοππυ.γιατι τωρα τι θα πληρωνουμε;
εμαι μεσα με το ονομα listoudi κοινος Λιτσα..
το Λιτσα δε θυμομουν...εχει καταληξει κανενα κοριτσακι σε καροτσι;εγω κοιταζω για πολυκαροτσι κ σκεφτομαι για
τη μαρκα just baby.εσεις τι λετε;