76 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τετ Οκτ 03, 2012 3:42 am
doritaki
Πρωταγωνιστής!!
mpompiras έγραψε:άσχετο ρε κορίτσια , αλλά έγινε κάτι το πρωί και με εκνεύρισε...η από πάνω έχει στο σπίτι της τη γιαγιά του άντρα της , 92 ετών...καθε μερα εχει απλωμενα σεντονια, μαλλον η γιαγια κατι κανει στον υπνο της ...
σημερα εβαλα πλυντηριο και οταν πηγα να απλωσω κοιταξα να δω αν εχει απλωμενα και δεν ειχε ...απλωνω λοιπον και εγω σαν κυρια και παω μετα λαϊκή ...όταν γυρισα , βλεπω ότι είχε πάλι απλωμένα ... βγαίνω να κοιτάξω και τα άπλωνε ο αντρας της , κατι σεντονια παλι και ενα ασπρο υποστρωμα ...του ειπα ευγενικα οτι μολις ειχα απλωσει εγω και θα μου τα βρεξει - λερωσει με τα νερα που θα σταζουν ...και ο βλακας μου λεει , οχι , ειναι στραγγισμενα , δε σταζουν ...τελικα μετα απο λιγο που βγηκα να δω, το υποστρωμα αρχισε να σταζει φυσικα και εγω αρχισα να μαζευω τα ρουχα για να μη μου λερωθουν ...και τοτε βγηκε παλι αυτος και μου λεει , ναι , σταζει τελικα, θα το μαζεψω...
γενικα εχουμε καλες σχεσεις με τους απο πανω , και για καφε βρισκομαστε...αλλα αυτο το θεμα πια με τα ρουχα πολυ με εκνευριζει...και αλλη φορα το εχει κανει η γυναικα του και μυαλο δε βαζουν
καλα , ποιος απλωνει ρουχα οταν απο κατω υπαρχουν αλλα ρουχα απλωμενα ?? ας κανει υπομονη , οπως κανω και εγω οταν βλεπω απο κατω μου ...
sorry για το μεγαλο ποστ , αλλα τωρα που τα ειδα παλι το θυμηθηκα και ξανασυγχυστηκα ...
Ε καλα στην τελικη καθαρα ρουχα απλωνει...Τι να πω κ εγω που σε τρια διαφορετικα σπιτια ειχα παντα το ιδιο προβλημα??Εγω να εχω απλωμενα (πολλες φορες κ ασπρα) κ απο πανω να τιναζουν χαλια, να ποτιζουν τις ζαρτινιερες με το λαστιχο κ να πεφτουν τα χωματα πανω στα ρουχα ή στην καλυτερη περιπτωση να πλενουν το μπαλκονι κ τα νερα οχι απλα να λερωνουν τα απλωμενα μου αλλα να μπαινουν ως κ στο δωματιο μου!!!!!Εγω απο τοτε εχω παντα κατεβασμενη την τεντα οταν απλωνω.Αργουν να στεγνωσουν αλλα προστατευονται ως ενα βαθμο.Εσυ τεντουλα δεν εχεις?Μηπως να βαλεις?Δεν ειναι κ τελεια αλλα κανει δουλεια.Οσο για τους απο πανω εχουν δυστυχως το δικαιωμα να κανουν οτι θελουν.Μιλα μαζι τους.Αν "νιωθουν" κ δεν ειναι στην κοσμαρα τους θα φροντισουν τουλαχιστον να τα στιβει σωστα το πλυντηριο!Κ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!