26 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 26!!!!! Πεμ Οκτ 04, 2012 12:25 pm
Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΛΕΙΝΩ ΗΡΘΕ Ο ΣΥΖΗΞ ΜΟΥ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
&pepelitsa έγραψε:Kuriakh mou den exei sxesh o kuklos,o giatros mou leei pws h mhtra kathe gynaikas wrimazei diaforetika,einai thema mhtras loipon.H dikh sou einai gerh kai dynath mallon!!!Eixame kopela edw pou kseperase thn pit ths k gennhse mia xara!O giatros sou ti leei???
γεια σου χαρα!!! 7/10 κοριτσακι κι εγω!xara64 έγραψε:καλο βραδυ Νικακι κ Αννουλη μου καλη ξεκουραση να εχετε!!
Πηνελοπακι θυμασαι που ειναι η λιστα να την φερουμε προς τα εδω γιατι νομιζω οτι η Κυριακη δεν ειναι μεσα
Κυριακη μου γεια σου δεν θυμαμαι αν εχουμε μιλησει ξανα ειμαι η Χαρα με πητ 24/10 κ περιμενω κοριτσακι εσυ τη πητ εχεις κ τι περιμενεις???
41η απο εχθες! για ποια λιστα λετε?xara64 έγραψε:με το καλο κοριτσακι μου κ εσυ κ με εναν πονο!!αρα εισαι στη 40η εβδομαδα η μπερδευομαι??
σε ευχαριστω να σαι καλα! θα σκασω!kiriakirossi έγραψε:41η απο εχθες! για ποια λιστα λετε?xara64 έγραψε:με το καλο κοριτσακι μου κ εσυ κ με εναν πονο!!αρα εισαι στη 40η εβδομαδα η μπερδευομαι??
χαχαχαχ να δουμε!!! τι να πω, εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι? τι πητ εχεις?pepelitsa έγραψε:Oxi den thymamai alla tha to koitaksw twra!!!
Kuriakh mou se alles gynaikes h mhtra kai o plakountas wrimazoun-gernoun stis 36 evdomades,alles stis 37 alles stis 40 k.o.k Nomizw pws meta tis 42 evdomades anxwnontai oi giatroi gia to mwro.Mhn anxwnesai vre sy afou eiste kala tha erthei h mera tou na vgei,pernaei kala akoma mesa
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης