151 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 Πεμ Δεκ 06, 2012 4:07 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Χαλόου κι από μένα!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τουρτιτσα έγραψε:σωπα ρε βιβη τοσο πολυ?ετσι για να νομιζαταο οτι ειστε στο εξωτερικο.
εδω εμεις εχουμε κρυο αλλα εχει ηλιο και το σωζει λιγο κυριως αν εισαι εξω ειναι καλα.μεσα στο σπιτι κρυο.ο μικρος πως ειναι?
oxi genika δεν επινε κανα χρονο τωρα .το εβαζα μεσα σε κρεμες φρουτοκρεμες και τετοια.τουρτιτσα έγραψε:λογω αρρωστιας δεν πινει γαλα?η ειρηνη παλι και αρρωστη να ειναι πινει,βασικα οταν ειναι αρρωστη μονο γαλα πινει.εδω και λιγο καιρο το πινει σε ποτηρι με καλαμακι και το πινει σε 2λεπτα και πολυ μπορει να ειπα.και οταν αργει να το πιει η μεγαλη(δλδ παντα)θελει να το πιει αυτη.
mamavivo έγραψε:σωτηριαααααααααααααααααααααα??????που εισαι??
grammatiki έγραψε:καλημερα ρε σωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.τι κανεις;
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:καλημερα ρε σωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.τι κανεις;
Καλημέρα κουκλίτσα μου!!!Καλά είμαι, εσύ τι κάνεις; Όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου;;;Έμαθα περιμένεις αγόραρο!!!Με το καλό σου εύχομαι!!!
grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:καλημερα ρε σωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.τι κανεις;
Καλημέρα κουκλίτσα μου!!!Καλά είμαι, εσύ τι κάνεις; Όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου;;;Έμαθα περιμένεις αγόραρο!!!Με το καλό σου εύχομαι!!!
περασες πιπα τρελη με τον μπομπιρα ;αγορι ναι ασε σωτο.το εχω αναλυσει το θεμα με τα κοριτσια.εχω ενα αγχος με τα πουλια του τι θα τα κανω ;
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:καλημερα ρε σωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.τι κανεις;
περασες πιπα τρελη με τον μπομπιρα ;αγορι ναι ασε σωτο.το εχω αναλυσει το θεμα με τα κοριτσια.εχω ενα αγχος με τα πουλια του τι θα τα κανω ;
Θα έχει πολλά;;;;χαχχαχαχχα....τρελλήηηηηη....Θα είναι σούπερ ο μάγκας! Μη μασάς! Η Μυρσινούλα πώς το πήρε;
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα Σωτηράκι μου και περαστικά... σε νιωθω απόλυτα είχαμε την αδερφη μου που πήγε με κρύωμα 3 χρονων στο ΑΧΕΠΑ και κόλλησε φυματιωση και έμεινε 3 μηνες... Όλα καλα να πάνε από εδω και πέρα να είστε γεροι και δυνατοι.... να δώσεις πολλά φιλιά στον Χρηστάρα.... όλες σε σκεφτόμαστε να ξέρεις δεν σε ξεχνάμε απλά παρατήσαμε λίγο το forum... εχουμε και εμεις τόσα πολλά νέα να σου πούμε.... μας έλειψες....
grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:καλημερα ρε σωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.τι κανεις;
Θα έχει πολλά;;;;χαχχαχαχχα....τρελλήηηηηη....Θα είναι σούπερ ο μάγκας! Μη μασάς! Η Μυρσινούλα πώς το πήρε;
πουλια μπαλακια ολα αυτα εκει κατω.για να δουμε τι τυπος θα ειναι και αυτος.ν μυρσινη κοιταει στραβα τη κοιλια μου.μια μερα ειχε κανει και δηλωση οτι θα το σκοτωσει το μωρο.μαυρες μερες με περιμενουν με αυτη βασικα οταν ερθει ο μπεμπης τη βλεπω τη δουλεια
Sot2010 έγραψε:γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα Σωτηράκι μου και περαστικά... σε νιωθω απόλυτα είχαμε την αδερφη μου που πήγε με κρύωμα 3 χρονων στο ΑΧΕΠΑ και κόλλησε φυματιωση και έμεινε 3 μηνες... Όλα καλα να πάνε από εδω και πέρα να είστε γεροι και δυνατοι.... να δώσεις πολλά φιλιά στον Χρηστάρα.... όλες σε σκεφτόμαστε να ξέρεις δεν σε ξεχνάμε απλά παρατήσαμε λίγο το forum... εχουμε και εμεις τόσα πολλά νέα να σου πούμε.... μας έλειψες....
Γεια σου κουκλίτσα μου!!! Τι κάνεις;;;Έμαθα όλα καλά με τον Γαβρηλάκο!!!Εύχομαι να ακούσεις την πολυπόθητη λογοδιάρροια πολύ σύντομα!!!Κι εμένα μου λείψατε!!!grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:καλημερα ρε σωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.τι κανεις;
πουλια μπαλακια ολα αυτα εκει κατω.για να δουμε τι τυπος θα ειναι και αυτος.ν μυρσινη κοιταει στραβα τη κοιλια μου.μια μερα ειχε κανει και δηλωση οτι θα το σκοτωσει το μωρο.μαυρες μερες με περιμενουν με αυτη βασικα οταν ερθει ο μπεμπης τη βλεπω τη δουλεια
Παναγία μου!!! Δεν θα σ' αρχίσω το κήρυγμα γιατί σίγουρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Όλα καλά θα πάνε και θα τα ξεχάσει όλα μόλις δει τον μπεμπάκο!!!
Φοράμε κι εμείς γυαλάκια, σου το 'πα;;; Του πάνε τρελλά λέμε!!! Δυσκολευτήκαμε λίγο αλλά τώρα δεν τ' αποχωρίζεται!!!
mamavivo έγραψε:ποση υπερμετρωπια εχετε σωτ??σορρυ ηθελα να πω doc .
και εδω ενα παιδακι 4 χρονων 2,5 εχει .και ειχε γεννηθει ετσι και τωρα το ανακαλυψαν.φαντασου το παιδι εβλεπε θολα απο οταν γεννηθηκε και τωρα με τα γυαλια εχει δει το φως του .
εχει και μυωπια επισης 5 βαθμους .το απιστευτο.
Την πανα την κοψατε ?εμεις οχι ,τον ρωταω και μου λεει απο βομαδα αχαχχαχαχαχα.
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ποση υπερμετρωπια εχετε σωτ??σορρυ ηθελα να πω doc .
και εδω ενα παιδακι 4 χρονων 2,5 εχει .και ειχε γεννηθει ετσι και τωρα το ανακαλυψαν.φαντασου το παιδι εβλεπε θολα απο οταν γεννηθηκε και τωρα με τα γυαλια εχει δει το φως του .
εχει και μυωπια επισης 5 βαθμους .το απιστευτο.
Την πανα την κοψατε ?εμεις οχι ,τον ρωταω και μου λεει απο βομαδα αχαχχαχαχαχα.
και υπερμετρωπια και μυωπια;και τι φακο πρεπει να βαλει αυτο το παιδι τωρα;πωπω σπανια περιπτωση μου ακουγεται
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης