Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
465 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 465 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 16]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαλόου κι από μένα!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι κανετε κοριτσια?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια .τι μου κανετε? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

τουρτιτσα μου καλα ειμαστε εδω σπιτι ....πολυ βροχη. Sad Sad Sad λονδινο γιναμεε Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

τουρτιτσα

τουρτιτσα
σωπα ρε βιβη τοσο πολυ?ετσι για να νομιζαταο οτι ειστε στο εξωτερικο. Very Happy
εδω εμεις εχουμε κρυο αλλα εχει ηλιο και το σωζει λιγο κυριως αν εισαι εξω ειναι καλα.μεσα στο σπιτι κρυο.ο μικρος πως ειναι?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:σωπα ρε βιβη τοσο πολυ?ετσι για να νομιζαταο οτι ειστε στο εξωτερικο. Very Happy
εδω εμεις εχουμε κρυο αλλα εχει ηλιο και το σωζει λιγο κυριως αν εισαι εξω ειναι καλα.μεσα στο σπιτι κρυο.ο μικρος πως ειναι?

ειναι καλυτερα μπορω να πω ,λιγο μπουκωμα,καθολου σχεδον βηχας .και απο ορεξη αλλο τιποταααααααα
αρχισε και πινει γαλα παλι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 μην φανταστεις ποσοτητα ,5-6 γουλιες για αρχη ελπιζω σε περισσοτερα σε λιγο καιρο αλλα μετα απο ενα χρονο ειναι κατι ε?
εχει σκυλοβαρεθει μεσα στο σπιτι και δεν κρατιετε για τιποτα ..τα νευρα μου κροσσιααααα αλλα τον καταλαβαινωωωω.
ποτε θα σταματησει αυτη η βροχη πια?ελεοοοοοοοοοοος.
τα κοριτσια τι κανουν?το φασολακι σου πως ειναι??

τουρτιτσα

τουρτιτσα
λογω αρρωστιας δεν πινει γαλα?η ειρηνη παλι και αρρωστη να ειναι πινει,βασικα οταν ειναι αρρωστη μονο γαλα πινει.εδω και λιγο καιρο το πινει σε ποτηρι με καλαμακι και το πινει σε 2λεπτα και πολυ μπορει να ειπα.και οταν αργει να το πιει η μεγαλη(δλδ παντα)θελει να το πιει αυτη.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:λογω αρρωστιας δεν πινει γαλα?η ειρηνη παλι και αρρωστη να ειναι πινει,βασικα οταν ειναι αρρωστη μονο γαλα πινει.εδω και λιγο καιρο το πινει σε ποτηρι με καλαμακι και το πινει σε 2λεπτα και πολυ μπορει να ειπα.και οταν αργει να το πιει η μεγαλη(δλδ παντα)θελει να το πιει αυτη.
oxi genika δεν επινε κανα χρονο τωρα .το εβαζα μεσα σε κρεμες φρουτοκρεμες και τετοια.
τωρα ξεκινησαμε παλι θα δειξει ....

καλα η ειρηνη ενταξει δεν υπαρχει ρε συ αχχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου, που σκορπίσαμε όλες στους 5 ανέμους... εδω Θεσσαλονικη σήμερα τρελό κρυο πιάσαμε το 0...

Ο μικρός ευτυχώς τελείωσε με τις διάροιες και τα μαλακά κακά, και σήμερα επιστρέφουμε στην παλιά μας διατροφή, βέβαια έχει βγάλει μια γενικότερη άρνηση με το φαί, αλλά η περίοδος χάριτος μας τελείωσε! Δεν γλιτώσαμε από τις ιώσεις να μας πιάσουν οι αρρώστιες από την αδυναμία, θέλει να τρώει μόνο ψωμί, αλμυρά κουλουράκια τραχανά γιαουρτι και γάλα, έχει να πέσει φρουτόκρεμα και μπριαμ που θα παει σύννεφο... Laughing Laughing Laughing

Επίσης σήμερα άκουσα ένα ύποπτο βηχα αλλα θα υποθέσω ότι είναι από την υγρασία και προς το παρόν αφου δεν έχει πυρετό θα την παλέψω με τσαγάκια...

Για όσες δεν είδατε την φωτο στο fb ο Γαβριηλ αρχίζει να ζητάει να κάνει κακά στο γιογιο, όχι συχνά αλλά όταν το κάνει η αποστολή στέφεται με επιτυχία!!! Wink Βασικά ερχεται και μου δείχνει ότι προσπαθεί να κατεβάσει το παντελόνι του και όταν τον ρωτάει αν θέλει κακα δείχνει ένα ενθουσιασμό...

τα νεα σας εσας πως είναι???
Τουρτίτσα μου πως πάει η εγκυμοσύνη???
Σωτηρούλα μας πως τα πάτε φετος εσεις???

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κι από μένα!
Γεωργία μου καταρχήν συγχαρητήρια για το γιογιο!!! Πάτε πολύ καλά! Εμείς ακόμα στην πάνα μας, αχαχαχ!
Επίσης μπράβο που συνέρχεστε για να πάρει και λίγο πάνω του το παιδί! Και να επανέλθετε στην καθημερινότητά σας.
Κι εδώ έχει κρύο αλλά καμιά σχέση με εκεί πάνω! Αλλά όχι ότι δεν το νιώθεις κιόλας..!

Εμείς καλά είμαστε, αύριο θα πάμε για τις επαναληπτικές εξετάσεις αίματος της Δανάης, λόγω της υψηλής τιμής στη χοληστερίνη της. Ένα μικρό άγχος το έχω, δε θέλω να βγει πάλι ψηλή, γίνεται;

Κατά τ' αλλά έχει ηρεμήσει λιγάκι σε σχέση με το μωρό (το μωρό αντίθετα έχει αγριέψει αλλά λόγω μιας δυσκοιλιότητας που πέρασε). Βέβαια οι πιο πολλές αντιδράσεις της φαίνονται μέσα στο σ/κ όπου περνάει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί μας, οπότε από αύριο αναμένουμε πάλι. Αλλά όπως και να χει νομίζω πως συνηθίζει σιγά-σιγά, να μην το ματιάσω κιόλας!
Αυτά, αύριο λέμε εκτός από τις εξετάσεις να πάμε για κάποια ψώνια, Χριστούγεννα έρχονται. Μονάχα το μωρό σκέφτομαι που μπορεί να βρεθεί σε χώρο με ξένο κόσμο και θα είναι μόλις 1 μήνα..

Σας φιλώ!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XRONIA POLLA SE OLES NA EISTE KALAAAAAAAAAAAAAAAAA ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σωτηριαααααααααααααααααααααα??????που εισαι?? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:σωτηριαααααααααααααααααααααα??????που εισαι?? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994

Εδώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ρε σωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.τι κανεις;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:καλημερα ρε σωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.τι κανεις;

Καλημέρα κουκλίτσα μου!!!Καλά είμαι, εσύ τι κάνεις; Όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου;;;Έμαθα περιμένεις αγόραρο!!!Με το καλό σου εύχομαι!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:

Καλημέρα κουκλίτσα μου!!!Καλά είμαι, εσύ τι κάνεις; Όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου;;;Έμαθα περιμένεις αγόραρο!!!Με το καλό σου εύχομαι!!!

περασες πιπα τρελη με τον μπομπιρα ;αγορι ναι ασε σωτο.το εχω αναλυσει το θεμα με τα κοριτσια.εχω ενα αγχος με τα πουλια του τι θα τα κανω ; Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σωτηρια ζουμε για να σε ακουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

περασες πιπα τρελη με τον μπομπιρα ;αγορι ναι ασε σωτο.το εχω αναλυσει το θεμα με τα κοριτσια.εχω ενα αγχος με τα πουλια του τι θα τα κανω ; Very Happy

Θα έχει πολλά;;;;χαχχαχαχχα....τρελλήηηηηη....Θα είναι σούπερ ο μάγκας! Μη μασάς! Η Μυρσινούλα πώς το πήρε;

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Σωτηράκι μου και περαστικά... σε νιωθω απόλυτα είχαμε την αδερφη μου που πήγε με κρύωμα 3 χρονων στο ΑΧΕΠΑ και κόλλησε φυματιωση και έμεινε 3 μηνες... Όλα καλα να πάνε από εδω και πέρα να είστε γεροι και δυνατοι.... να δώσεις πολλά φιλιά στον Χρηστάρα.... όλες σε σκεφτόμαστε να ξέρεις δεν σε ξεχνάμε απλά παρατήσαμε λίγο το forum... εχουμε και εμεις τόσα πολλά νέα να σου πούμε.... μας έλειψες.... Razz Razz Razz Razz

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Θα έχει πολλά;;;;χαχχαχαχχα....τρελλήηηηηη....Θα είναι σούπερ ο μάγκας! Μη μασάς! Η Μυρσινούλα πώς το πήρε;

πουλια μπαλακια ολα αυτα εκει κατω.για να δουμε τι τυπος θα ειναι και αυτος.ν μυρσινη κοιταει στραβα τη κοιλια μου.μια μερα ειχε κανει και δηλωση οτι θα το σκοτωσει το μωρο.μαυρες μερες με περιμενουν με αυτη βασικα οταν ερθει ο μπεμπης τη βλεπω τη δουλεια

Sot2010

Sot2010
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα Σωτηράκι μου και περαστικά... σε νιωθω απόλυτα είχαμε την αδερφη μου που πήγε με κρύωμα 3 χρονων στο ΑΧΕΠΑ και κόλλησε φυματιωση και έμεινε 3 μηνες... Όλα καλα να πάνε από εδω και πέρα να είστε γεροι και δυνατοι.... να δώσεις πολλά φιλιά στον Χρηστάρα.... όλες σε σκεφτόμαστε να ξέρεις δεν σε ξεχνάμε απλά παρατήσαμε λίγο το forum... εχουμε και εμεις τόσα πολλά νέα να σου πούμε.... μας έλειψες.... Razz Razz Razz Razz

Γεια σου κουκλίτσα μου!!! Τι κάνεις;;;Έμαθα όλα καλά με τον Γαβρηλάκο!!!Εύχομαι να ακούσεις την πολυπόθητη λογοδιάρροια πολύ σύντομα!!!Κι εμένα μου λείψατε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 417472

grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

πουλια μπαλακια ολα αυτα εκει κατω.για να δουμε τι τυπος θα ειναι και αυτος.ν μυρσινη κοιταει στραβα τη κοιλια μου.μια μερα ειχε κανει και δηλωση οτι θα το σκοτωσει το μωρο.μαυρες μερες με περιμενουν με αυτη βασικα οταν ερθει ο μπεμπης τη βλεπω τη δουλεια

Παναγία μου!!! Δεν θα σ' αρχίσω το κήρυγμα γιατί σίγουρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Όλα καλά θα πάνε και θα τα ξεχάσει όλα μόλις δει τον μπεμπάκο!!!
Φοράμε κι εμείς γυαλάκια, σου το 'πα;;; Του πάνε τρελλά λέμε!!! Δυσκολευτήκαμε λίγο αλλά τώρα δεν τ' αποχωρίζεται!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα Σωτηράκι μου και περαστικά... σε νιωθω απόλυτα είχαμε την αδερφη μου που πήγε με κρύωμα 3 χρονων στο ΑΧΕΠΑ και κόλλησε φυματιωση και έμεινε 3 μηνες... Όλα καλα να πάνε από εδω και πέρα να είστε γεροι και δυνατοι.... να δώσεις πολλά φιλιά στον Χρηστάρα.... όλες σε σκεφτόμαστε να ξέρεις δεν σε ξεχνάμε απλά παρατήσαμε λίγο το forum... εχουμε και εμεις τόσα πολλά νέα να σου πούμε.... μας έλειψες.... Razz Razz Razz Razz

Γεια σου κουκλίτσα μου!!! Τι κάνεις;;;Έμαθα όλα καλά με τον Γαβρηλάκο!!!Εύχομαι να ακούσεις την πολυπόθητη λογοδιάρροια πολύ σύντομα!!!Κι εμένα μου λείψατε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 417472

grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Παναγία μου!!! Δεν θα σ' αρχίσω το κήρυγμα γιατί σίγουρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Όλα καλά θα πάνε και θα τα ξεχάσει όλα μόλις δει τον μπεμπάκο!!!
Φοράμε κι εμείς γυαλάκια, σου το 'πα;;; Του πάνε τρελλά λέμε!!! Δυσκολευτήκαμε λίγο αλλά τώρα δεν τ' αποχωρίζεται!!!

δε ξερω τι να κανω ρε σωτο πραγματικα.δε θελω να παθει καμια καταθλιψη το παιδι απο τη ζηλια της αλλα και απο την αλλη μην κανει καμια ζημια στον μπεμπη.αληθεια;εχετε και εσεις υπερμετρωπια;τελειος θα ειναι τυπας ωραιος με τα γυαλια του.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποση υπερμετρωπια εχετε σωτ??σορρυ ηθελα να πω doc . ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994
και εδω ενα παιδακι 4 χρονων 2,5 εχει .και ειχε γεννηθει ετσι και τωρα το ανακαλυψαν.φαντασου το παιδι εβλεπε θολα απο οταν γεννηθηκε και τωρα με τα γυαλια εχει δει το φως του .
εχει και μυωπια επισης 5 βαθμους .το απιστευτο.
Την πανα την κοψατε ?εμεις οχι ,τον ρωταω και μου λεει απο βομαδα αχαχχαχαχαχα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ποση υπερμετρωπια εχετε σωτ??σορρυ ηθελα να πω doc . ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994
και εδω ενα παιδακι 4 χρονων 2,5 εχει .και ειχε γεννηθει ετσι και τωρα το ανακαλυψαν.φαντασου το παιδι εβλεπε θολα απο οταν γεννηθηκε και τωρα με τα γυαλια εχει δει το φως του .

και υπερμετρωπια και μυωπια;και τι φακο πρεπει να βαλει αυτο το παιδι τωρα;πωπω σπανια περιπτωση μου ακουγεται

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ποση υπερμετρωπια εχετε σωτ??σορρυ ηθελα να πω doc . ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 7 215994

και υπερμετρωπια και μυωπια;και τι φακο πρεπει να βαλει αυτο το παιδι τωρα;πωπω σπανια περιπτωση μου ακουγεται

κα ειναι λογικα αλλα ειναι εκ γεννητης ο κακομοιρης.ο φακος ειναι λιγο χοντρος βεβαια,αλλα που να κανεις επεξεργασια γυαλιου στο 4χρονο που μπορει να τα σπασει σε χρονο ντε τε ,αλλα ειναι τοσο γλυκος που δεν δινεις βαση ,ειναι φιλος του Διονυσακη .και ο διονυσακης ολο του τα παιρνει ,του εδωσα τα δικα μου με 0 βαθμους να φοραει και καλα ,αν ειναι με τον γεωργακη γιατι ,αν τα πιασει στα χερια του ,θα πληρωνω ξενα γυαλια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις