Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
299 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 299 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Σήμερα παίζετε διπλό ταμπλω Razz Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Θα πω μονάχα την καλησπέρα μου στο γιατρό μας (και ναι, δεν ακούμε τους άντρες, χαχαχα) και θα συμπληρώσω ότι Τιτικάκι μου σιγά μην είσαι και γουρουνα! Απλώς έγινες άνθρωπος, χιχιχι! Εμένα η μητέρα μου τη μέρα που γέννησα (επειδή είχα πρηστεί κάπως αυτή τη φορά) όλο με έβαζε και με έβγαζε κούκλα. Βλέπεις κάθε φορά που παχαίνω όλοι μου λένε πως έφτιαξα..! Αχαχαχ! Αλλά όντως, στο θέμα μας, κοίτα το παρόν και άσε τι θα γίνει σε 5-6 χρόνια, πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει μέχρι τότε.
Σήμερα οι αδερφούλες έκαναν αγάπες. Μετά βέβαια η Δανάη άρχισε να τη φτύνει, χιχιχι! Μάλλον επειδή δεν πήρα εκείνη αγκαλιά..!
Σας φιλώ!

μπραβο οι αδερφουλες που εκανα αγαπουλες μωρε.οσο για τα κιλα οντως τωρα ειμαι μια χαρα αρκει να καταφερω να κρτησω καποια απο αυτα τα κιλα.οσο για το μελλον ενταξει συζητηση να γινεται δε τη φοβαμαι αλλωστε τη μυρσινη ειναι αρκετα τσαμπουκαλου και πιστευω θα βαλει στηθεση του τον οποιονδηποτε την πικαρει

Μωρέ ούτε κι εγώ τη φοβάμαι τη Μυρσίνη! Εσένα φοβάμαι ότι από το τρέξιμο θα ξαναγυρίσεις στα παλιά κιλά.. Θα πρέπει να προσεχείς να τρεφεσαι καλά όταν γεννήσεις, ειδικά αν θηλάζεις!

αχ αυτο σκεφτομαι και εγω.οτι αν θελω να κρατησω κιλα και να θηλασω σωστα κιολας πρεπει να τρωω καλα και σωστα.για αυτο και θα ρπεπει τοτε να μου δινεις συμβουλες διατροφης

Αχ, τι συμβουλές να σου δώσω; Αν ακούσεις εμένα τότε μάλλον θα αδυνατίσεις κι άλλο! Μια είναι η λύση για να παχύνεις, η νουτελλα, χαχαχα! Αλλά έλα που αποφεύγουμε τη σοκολάτα κατά το θηλασμό (λέμε τώρα Razz )!

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλή εβδομάδα!!!Τι κάνετε; Εμείς αρρωστήσαμε πάλι! Βήχας και μυξούλα στο φουλ και ραντεβού με την παιδίατρο το απόγευμα........
Άντε, σκέφτομαι οτι σε λίγες μέρες θα μπει η άνοιξη και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλή εβδομάδα!!!Τι κάνετε; Εμείς αρρωστήσαμε πάλι! Βήχας και μυξούλα στο φουλ και ραντεβού με την παιδίατρο το απόγευμα........
Άντε, σκέφτομαι οτι σε λίγες μέρες θα μπει η άνοιξη και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά....

καλημερα κοριτσακι μου περαστικα σας μωρε.αντε σιγα σιγα φευγει ο χειμωνας

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλή εβδομάδα!!!Τι κάνετε; Εμείς αρρωστήσαμε πάλι! Βήχας και μυξούλα στο φουλ και ραντεβού με την παιδίατρο το απόγευμα........

Καλημέρα Τιτικάκι μου! Ευχαριστούμε! Εσείς τι κάνετε; Είστε καλά όλοι;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και εμεις ειχαμε βηχα φουλ εγω και η μυρσινη τωρα ειμαστε καλα.λιγος βηχας εχει μεινει στη μυρσινη τον οποιο βεβαια τον εχει και ολο τον χειμωνα

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και εμεις ειχαμε βηχα φουλ εγω και η μυρσινη τωρα ειμαστε καλα.λιγος βηχας εχει μεινει στη μυρσινη τον οποιο βεβαια τον εχει και ολο τον χειμωνα

Και 'μεις τα ίδια...ο βήχας είναι μόνιμη κατάσταση, απλά χθες μου έκανε και λίγα δέκατα και ανησύχησα. Θα τον πάω στη γιατρό σήμερα....να δω τι θα μας πει...απ' ότι μου είπε στο τηλέφωνο το aerolin πρέπει να το σταματήσουμε γιατί το παίρνουμε πολύ καιρό....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Και 'μεις τα ίδια...ο βήχας είναι μόνιμη κατάσταση, απλά χθες μου έκανε και λίγα δέκατα και ανησύχησα. Θα τον πάω στη γιατρό σήμερα....να δω τι θα μας πει...απ' ότι μου είπε στο τηλέφωνο το aerolin πρέπει να το σταματήσουμε γιατί το παίρνουμε πολύ καιρό....

εγω φετος δεν της εκανα καθολου μασκες μιας και οποτε της κανω την χειροτερευουν της το γυρνανε σε λαρυγγιτιδα.της δινω 2 βραδια ή κορτιζονη ή αταραξ και ερχεται στα ισια της.αλλα τον βηχα με το βρασιμο τον εχει.ειδικα τη νυχτα μες τον υπνο της και οταν ξυπναει το πρωι

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εγω φετος δεν της εκανα καθολου μασκες μιας και οποτε της κανω την χειροτερευουν της το γυρνανε σε λαρυγγιτιδα.της δινω 2 βραδια ή κορτιζονη ή αταραξ και ερχεται στα ισια της.αλλα τον βηχα με το βρασιμο τον εχει.ειδικα τη νυχτα μες τον υπνο της και οταν ξυπναει το πρωι

Εμείς το τι μάσκα έχουμε κάνει απο τα Χριστούγεννα δε λέγεται......τι κορτιζόνη δίνεις; τι είναι το αταράξ;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Εμείς το τι μάσκα έχουμε κάνει απο τα Χριστούγεννα δε λέγεται......τι κορτιζόνη δίνεις; τι είναι το αταράξ;

soldesanil της δινω μωρε οταν γκαζωνει πολυ μες τη νυχτα και ειναι σε φαση που κλεινει ο λαρυγγας.το αταραξ ειναι αντισταμινικο.οταν ειναι πιο ελαφριας μορφης ο βηχας της δινω 2 βραδια πριν κοιμηθει

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

soldesanil της δινω μωρε οταν γκαζωνει πολυ μες τη νυχτα και ειναι σε φαση που κλεινει ο λαρυγγας.το αταραξ ειναι αντισταμινικο.οταν ειναι πιο ελαφριας μορφης ο βηχας της δινω 2 βραδια πριν κοιμηθει

Σιρόπια είναι και τα δύο; Εμείς δεν έχουμε πάρει ποτέ σιρόπι. Η παιδίατρος μου είπε οτι είναι πολύ μικρός για σιρόπι γιατί είναι λέει βλενολυτικά και τα μωρά δεν μπορούν να διαχειριστούν τα φλεματάκια και πνίγονται χειρότερα οταν βήχουν....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Σιρόπια είναι και τα δύο; Εμείς δεν έχουμε πάρει ποτέ σιρόπι. Η παιδίατρος μου είπε οτι είναι πολύ μικρός για σιρόπι γιατί είναι λέει βλενολυτικά και τα μωρά δεν μπορούν να διαχειριστούν τα φλεματάκια και πνίγονται χειρότερα οταν βήχουν....

οχι δεν ειναι σιροπια .δε τα λες σιροπια με την εννοια αυτων που υπαρχουν για τον βηχα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Έχω τη Δανάη με πολλή γκρίνια (θέλει λέει να πάει στα μαγαζιά!) κι έτσι δε μπορώ να πω πολλά. Σωτηρία μου περαστικά στο αγοράκι σου!

Sot2010

Sot2010
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα! Έχω τη Δανάη με πολλή γκρίνια (θέλει λέει να πάει στα μαγαζιά!) κι έτσι δε μπορώ να πω πολλά. Σωτηρία μου περαστικά στο αγοράκι σου!

Καλημέρα κουκλίτσα μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Πήγαμε στην παιδίατρο και μας διέγνωσε ωτίτιδα....
Σε τι μαγαζιά καλέ ήθελε να πάει η ζουζουνίτσα τέτοια ώρα; Σε κανα μπαρ;;;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα! Έχω τη Δανάη με πολλή γκρίνια (θέλει λέει να πάει στα μαγαζιά!) κι έτσι δε μπορώ να πω πολλά. Σωτηρία μου περαστικά στο αγοράκι σου!

Καλημέρα κουκλίτσα μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Πήγαμε στην παιδίατρο και μας διέγνωσε ωτίτιδα....
Σε τι μαγαζιά καλέ ήθελε να πάει η ζουζουνίτσα τέτοια ώρα; Σε κανα μπαρ;;;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
kalημερα γιατρε μου ,περαστικα σας .
και εμεις με βηχα και μυξα ειναι ,ευτυχως φυσαει την μυτη μονος του και του κανω ορους .
εμεις αερολιν σιροπι μονο το βραδυ δινουμε

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σωτηρία μου καλημέρα κ περαστικά στο μικρό σου κ εμένα με ωτίτιδα είναι ο μικρός καλό κουράγιο κ στις δύο μας.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
kalημερα γιατρε μου ,περαστικα σας .
και εμεις με βηχα και μυξα ειναι ,ευτυχως φυσαει την μυτη μονος του και του κανω ορους .
εμεις αερολιν σιροπι μονο το βραδυ δινουμε

Καλημέρα Γκολφίτσα μ! Κι ο δικός μου τη φυσάει τη μυτούλα αλλά έχουμε θέμα με το υγρό στ' αυτάκια και γεμίσανε πάλι! Αύριο περιμένω τον ωριλά!

ria έγραψε:Σωτηρία μου καλημέρα κ περαστικά στο μικρό σου κ εμένα με ωτίτιδα είναι ο μικρός καλό κουράγιο κ στις δύο μας.

Καλημέρα Ριάκι μου! Περαστικά και σ'εσάς!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαλόου! Σωτηρία μου περαστικά! Και σε σένα Μαρία μου, τα 'χουμε πει!

Η Δανάη την έχει πιάσει η λόξα της μου φαίνεται. Και σήμερα τον ταλαιπώρησε το μπαμπά της για να τη φέρει σπίτι από την πεθερά. Μισή ώρα για απόσταση 5 λεπτών, αλλά έκοβαν λέει βόλτες πάνω κάτω στις βιτρίνες. Από μικρή ξεκίνησε τούτη!!!

Σας φιλώ!!!

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα ομορφιές!!!Τι κάνετε;;;

Χαχαχα, Αλικάκι μου σας βλέπω να ψάχνετε και δεύτερη δουλειά με τον άντρα σου για να ικανοποιήσετε τις πριγκήπισες!!!Για φαντάσου, να χαζεύει τις βιτρίνες απο τώρα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Εμάς χθες μας είδε ο ωριλάς και μας έδωσε αγωγή για το υγρό στ' αυτάκια. Δεν είναι ωτίτιδα μου είπε και δεν χρειάζεται αντιβίωση.....Καλά που τον πήρα πρώτα τηλέφωνο και δεν την είχαμε ξεκινήσει την αντιβίωση.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα ομορφιές!!!Τι κάνετε;;;

Χαχαχα, Αλικάκι μου σας βλέπω να ψάχνετε και δεύτερη δουλειά με τον άντρα σου για να ικανοποιήσετε τις πριγκήπισες!!!Για φαντάσου, να χαζεύει τις βιτρίνες απο τώρα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Εμάς χθες μας είδε ο ωριλάς και μας έδωσε αγωγή για το υγρό στ' αυτάκια. Δεν είναι ωτίτιδα μου είπε και δεν χρειάζεται αντιβίωση.....Καλά που τον πήρα πρώτα τηλέφωνο και δεν την είχαμε ξεκινήσει την αντιβίωση.....

καλημερα σωτο μου τι κανεις;παλι καλα την γλυτωσατε την αντιβιωση ε;τι σας εδωσε τελικα;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

καλημερα σωτο μου τι κανεις;παλι καλα την γλυτωσατε την αντιβιωση ε;τι σας εδωσε τελικα;

Καλημέρα χοντρούλα μου! Μας έδωσε τα γνωστά, Nasonex,Singulair και Aerius.....
Ax,πότε θα έρθει το καλοκαιράκι να πάμε να κάνουμε τις βουτίτσες μας να ξεβουλώσουν όλα τα συστήματα;;; Μόνο με τη θάλασσα βρήκαμε γιατρειά πέρυσι....Το Σεπτέμβριο ήταν πεντακάθαρα τ'αυτάκια.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ax,πότε θα έρθει το καλοκαιράκι να πάμε να κάνουμε τις βουτίτσες μας να ξεβουλώσουν όλα τα συστήματα;;; Μόνο με τη θάλασσα βρήκαμε γιατρειά πέρυσι....Το Σεπτέμβριο ήταν πεντακάθαρα τ'αυτάκια.....

εχει ευαισθησια προφανως στα αυτακια του μωρε. λογικα οσο μεγαλωνει θα διορθωνεται αυτο μωρε

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εχει ευαισθησια προφανως στα αυτακια του μωρε. λογικα οσο μεγαλωνει θα διορθωνεται αυτο μωρε

Έτσι...και φέτος μου είπε ο ωριλάς οτι θα ταλαιπωρηθεί γιατί η άνοιξη ξεκίνησε νωρίς....και οι αλλεργίες επίσης....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια ,

και εγω με καταρροη ειμαι ,ο διονυσακης πολυ καλυτερα ,παιζει να τον ξανακολλησω??δεν βλεπω μπροστα μου λεμε.
θα φυγω για το χωριο σημερα στην πεθερα να κατσω κανα διημερο ,να ψιλοξεκουραστω που λεει ο λογος .
περαστικα σωτο μου ,φιλακια στον Χρηστάκο σου .
καλημερα τιτικα Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια ,

και εγω με καταρροη ειμαι ,ο διονυσακης πολυ καλυτερα ,παιζει να τον ξανακολλησω??δεν βλεπω μπροστα μου λεμε.
θα φυγω για το χωριο σημερα στην πεθερα να κατσω κανα διημερο ,να ψιλοξεκουραστω που λεει ο λογος .

καλημερα βιβη περαστικα σου

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια ,

καλημερα βιβη περαστικα σου
αλο αλο Very Happy Very Happy Very Happy
παω να ετοιμαστω να την κανω ,πολλα φιλακια κοριτσια ,καλα νε περασετε στην συναντηση ,ποτε ειναι??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις