251 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 Τρι Φεβ 12, 2013 4:28 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:crazymommy έγραψε:grammatiki έγραψε:crazymommy έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Σήμερα παίζετε διπλό ταμπλω Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Θα πω μονάχα την καλησπέρα μου στο γιατρό μας (και ναι, δεν ακούμε τους άντρες, χαχαχα) και θα συμπληρώσω ότι Τιτικάκι μου σιγά μην είσαι και γουρουνα! Απλώς έγινες άνθρωπος, χιχιχι! Εμένα η μητέρα μου τη μέρα που γέννησα (επειδή είχα πρηστεί κάπως αυτή τη φορά) όλο με έβαζε και με έβγαζε κούκλα. Βλέπεις κάθε φορά που παχαίνω όλοι μου λένε πως έφτιαξα..! Αχαχαχ! Αλλά όντως, στο θέμα μας, κοίτα το παρόν και άσε τι θα γίνει σε 5-6 χρόνια, πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει μέχρι τότε.
Σήμερα οι αδερφούλες έκαναν αγάπες. Μετά βέβαια η Δανάη άρχισε να τη φτύνει, χιχιχι! Μάλλον επειδή δεν πήρα εκείνη αγκαλιά..!
Σας φιλώ!
μπραβο οι αδερφουλες που εκανα αγαπουλες μωρε.οσο για τα κιλα οντως τωρα ειμαι μια χαρα αρκει να καταφερω να κρτησω καποια απο αυτα τα κιλα.οσο για το μελλον ενταξει συζητηση να γινεται δε τη φοβαμαι αλλωστε τη μυρσινη ειναι αρκετα τσαμπουκαλου και πιστευω θα βαλει στηθεση του τον οποιονδηποτε την πικαρει
Μωρέ ούτε κι εγώ τη φοβάμαι τη Μυρσίνη! Εσένα φοβάμαι ότι από το τρέξιμο θα ξαναγυρίσεις στα παλιά κιλά.. Θα πρέπει να προσεχείς να τρεφεσαι καλά όταν γεννήσεις, ειδικά αν θηλάζεις!
αχ αυτο σκεφτομαι και εγω.οτι αν θελω να κρατησω κιλα και να θηλασω σωστα κιολας πρεπει να τρωω καλα και σωστα.για αυτο και θα ρπεπει τοτε να μου δινεις συμβουλες διατροφης
Αχ, τι συμβουλές να σου δώσω; Αν ακούσεις εμένα τότε μάλλον θα αδυνατίσεις κι άλλο! Μια είναι η λύση για να παχύνεις, η νουτελλα, χαχαχα! Αλλά έλα που αποφεύγουμε τη σοκολάτα κατά το θηλασμό (λέμε τώρα )!