Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 16]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα Αλικάκι μου!!!!! Πωπω, ο μικρούλης πάλι διάρροια; Περαστικά!!!!! Τι να πω, πολύ μικρόβιο κυκλοφορεί βρε παιδί μου! Mad Η Δανάη επιτέλους λίγο καλύτερα σε αυτό το θέμα!!!

Για το κάψιμο δεν ξέρω και πολλά, αλλά αφού πρήστηκε, μήπως θα έπρεπε να το δει κάποιος γιατρός; Rolling Eyes

Για το ΙΚΑ, κανονικά είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Στην εγκυμοσύνη της Δανάης, όταν είχα πάρει τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού για το χαρτί κυοφορίας μου είχε πει η κοπέλα ότι μπορούσα να κλείσω σε όποιο ΙΚΑ ήθελα. Τελικά επέλεξα το δικό μου γιατί με βόλευε. Αυτή τη φορά, πάλι μου είπε στο τηλέφωνο ότι μπορούσα όπου ήθελα κι έτσι επέλεξα τελικά το παλιό μου ΙΚΑ. Με δέχτηκε κανονικά ο γιατρός, χωρίς κανένα θέμα. Τώρα τι να πω; Από το τηλέφωνο σίγουρα θα ξέρουν να σε ενημερώσουν αν ισχύει, κατά περίπτωση φαντάζομαι... Rolling Eyes
Πάντως, για τη συμπεριφορά τους, ας μην το συζητάμε καλύτερα! Στην 1η φορά ο γιατρός του ΙΚΑ προσπαθούσε να με πείσει να γεννήσω μαζί του!!! Mad

χαχαχαχαχαχα πλακα κανεις;ηθελε να σε ξεγεννησει αυτος μη χεσω;τρομαρα του

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Οχι,Τιτίκα μου,δεν εννοώ φουσκάλα.Έχει πρηστεί όλο το σημείο και γύρω-γύρω..
Όσο για το άλλο,απλά δεν θα σχολιάσω.Απαράδεκτα καθίκια,που πιάνουν την θεσούλα τους,βολεύονται και χέστηκαν για όλα τα άλλα.
Άντε,τα πήρα τώρα...

αστο τοτε να δεις πως θα εξελιχθει αυτο το πρηξιμο

Χα!!!Αυτό έλεγα στο Αλικάκι,για το πρίξιμο!!!Πιάσε κόκκινο,φιλενάδα!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ευχαριστω για τα περαστικα,Αλικάκι μου.Άλλες τρεις μέρες κομμένα τα γαλακτοκομικα και αν συνεχιστεί θα τον παω στον γιατρό.
Το πρωί του έδωσα μιραντα και νεράκι.Και το μεσημερι λαπα.
Ναι,θα δω πώς θα εξελιχθεί το χέρι μου και θα πάω να δουν το τραυμα μου,χαχαχα!!!!
Ααα,έτσι σου ειπαν στο ΙΚΑ,ε???Τι να πω...ό,τι να'ναι,είναι!!!!!

Εγώ πάντως θα έλεγα να μην περιμένεις πολύ για το χέρι. Αν είναι πολύ πρησμένο ενδέχεται να είναι και κάποια μολυνσούλα. Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα όμως!!!

Για τη διάρροια, προφανώς θα έχει πολύ, ε; Εμένα βασικά είχε μόλις μία κένωση την ημέρα η οποία ήταν σχεδόν διάρροια, κι έτσι της έκοψα τα πολλά, αλλά έπινε γάλα... Αν όμως είχε πολλές κενώσεις δε το συζητώ, θα της το έκοβα κι αυτό!

Για το ΙΚΑ, μου το είπαν αυτό οι κοπέλες στα τηλεφωνικά ραντεβού (στη Δανάη το 184, τώρα σε αυτά τα 5-ψήφια του ΕΟΠΥΥ...). Τι να σου πω τώρα...! Rolling Eyes Απλώς, αν ο άλλος βαριέται θα ψάξει να σου βρει δικαιολογίες και θα γκρινιάξει... Είπαμε είναι τραγικοί!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια,πάω να φορτίσω το λαπτοπ,και να μαγειρέψω.....
Τα λέμε!!!!Φιλάκια!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ευχαριστω για τα περαστικα,Αλικάκι μου.Άλλες τρεις μέρες κομμένα τα γαλακτοκομικα και αν συνεχιστεί θα τον παω στον γιατρό.
Ναι,θα δω πώς θα εξελιχθεί το χέρι μου και θα πάω να δουν το τραυμα μου,χαχαχα!!!!

Εγώ πάντως θα έλεγα να μην περιμένεις πολύ για το χέρι. Αν είναι πολύ πρησμένο ενδέχεται να είναι και κάποια μολυνσούλα. Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα όμως!!!

Για τη διάρροια, προφανώς θα έχει πολύ, ε; Εμένα βασικά είχε μόλις μία κένωση την ημέρα η οποία ήταν σχεδόν διάρροια, κι έτσι της έκοψα τα πολλά, αλλά έπινε γάλα... Αν όμως είχε πολλές κενώσεις δε το συζητώ, θα της το έκοβα κι αυτό!

Για το ΙΚΑ, μου το είπαν αυτό οι κοπέλες στα τηλεφωνικά ραντεβού (στη Δανάη το 184, τώρα σε αυτά τα 5-ψήφια του ΕΟΠΥΥ...). Τι να σου πω τώρα...! Rolling Eyes Απλώς, αν ο άλλος βαριέται θα ψάξει να σου βρει δικαιολογίες και θα γκρινιάξει... Είπαμε είναι τραγικοί!!!

Μολυνσούλα,λες,ε???Ο,μάι γκαντ!!!!
όσο για τον μικρό 2 φορές έκανε...
Επανέρχομαι,αργότερααααα!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Ωχ, δεν ήθελα μωρέ να σε τρομάξω! Εξάλλου, ακόμα και αν είναι μολυνσούλα δε σημαίνει ότι θα είναι κάτι σοβαρό. Παρακολούθησέ το, αλλά μην το αφήσεις να γίνει πολύ χάλια. Αν δεις σταδιακή βελτίωση τότε απλώς κάνε υπομονή...
Φιλάκιααααα!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσούδια μου πάω να κάνω καμιά δουλίτσα!!! Έχω να σιδερώσω μια κουρτίνα, θέλω να καθαρίσω και να μαγειρέψω! Να δω πότε θα τα προλάβω όλα, με τους ρυθμούς που πάω!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Κοριτσούδια μου πάω να κάνω καμιά δουλίτσα!!! Έχω να σιδερώσω μια κουρτίνα, θέλω να καθαρίσω και να μαγειρέψω! Να δω πότε θα τα προλάβω όλα, με τους ρυθμούς που πάω!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472

ασε το σιδερωμα ρε μην κουραστεις.και το καθαρισμα επισης.μηνκανεις βλακειες

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Ωχ, δεν ήθελα μωρέ να σε τρομάξω! Εξάλλου, ακόμα και αν είναι μολυνσούλα δε σημαίνει ότι θα είναι κάτι σοβαρό. Παρακολούθησέ το, αλλά μην το αφήσεις να γίνει πολύ χάλια. Αν δεις σταδιακή βελτίωση τότε απλώς κάνε υπομονή...
Φιλάκιααααα!!!!!

Δεν με τρόμαξες,κοριτσάκι!!!!Εδώ έχουμε περάσει γέννα,μ αυτό θα τρομάξω??? Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Κοριτσούδια μου πάω να κάνω καμιά δουλίτσα!!! Έχω να σιδερώσω μια κουρτίνα, θέλω να καθαρίσω και να μαγειρέψω! Να δω πότε θα τα προλάβω όλα, με τους ρυθμούς που πάω!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472

ασε το σιδερωμα ρε μην κουραστεις.και το καθαρισμα επισης.μηνκανεις βλακειες

Συμφωνώ!!!!

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι κανετε καλέ εσείς που είστε χαθηκαμε.
τι κάνουν οι εγκυουλες μας τα ζουζουνια σας????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geia saw κοριτσακια τι μου κανετε?
μολις τελειωσα το πακεταρισμα.πολυ τρεξιμο,ολη μερα με τον Διονυση και το μεσημερι που κοιματε αμπαλαρω οτι προλαβαινω.Τελικα ειναι πολυ πιο δυσκολο αν εισαι με το παιδι ολη μερα .Δεν προλαβαινεις να κανεις κιχ.Ειμαστε καλυτερα πολυ ,μονο βηχει αραια και που τιποτα σημαντικο,παμε και βολτες τωρα.Ο μπαμπας μας ερχετε κυριακη βραδυ ,δευτερα μετακομιζω και φευγω.
Δεν εχω προλαβει ουτε τις φιλες μου να δω,πρεπει να τα κανω αυτο το Σ-κ.
Περαστικα στα αρρωστουλια,αλικακι περαστικα για το χερι,αλικακι μικρο μην κουραζεσε,τιτικακι μου εισαι καλυτερα ε??ολα καλα.
οσο για τους γιατρους στο ικα εγω στηνν εγκυμοσυνη που περασα πολυ ξαπλα λογω στσπασεων,αποκολλησεων και πηγαινα ικα στον μαλακα ,του τα χωνα κανονικα ,εκανα σαν υστερικη και εγραφε,δεν μπορουσε να κανει αλλιως.και αυτος ηθελε να με ξεγεννησει αλλα κουκου απλα.Απλα σε αυτα τα θεματα "δεν μασαμε"απλα"δαγκωνουμεαγρια"

φιλακια πολλααααααααααααααααααααα

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια καλησπέρα... θα σας τα πω γρήγορα, γιατι μπήκα σκαστη και τρέχω σαν την τρελή....

1ον) αρρώστησε και ο Γαβριηλ πήγα και τον πήρα σήμερα από τον παιδικό, με πυρετο 37,8 και φουλ ακροαστηκά...άρχισε αντιβίωση, αλλά άσχετα από τα δεκατα,είναι μέσα στην τρελη χαρά και και την όρεξη... Α!ξέχασα να σας πω, πήγα σήμερα και πήρα τα γυαλιά μου, πλεον θα φοράω γιατι η υπερμετροπία άρχισε να γίνετε ενοχλητική... αλλά δεν του αρέσουν καθόλου, όλη την ώρα έρχεται και μου τα βγάζει, και μου κάνει όχι με το χέρι, και μου χαιδεύει το πρόσωπο μετά... ή δεν του αρέσουν τα γυαλιά ή πιστεύει ότι δεν μου πάνε...!!

2) Τιτίκα μου πάρα πολυ χαίρομαι που είσθε καλά... όσο αφορά το ΙΚΑ... άκου... Ραντεβού μπορείς να κλείσεις σε όποιο ΙΚΑ θέλεις για να σου γράψουν την άδεια, και να πας μετά σε ένα ελεκτη του ΙΚΑ για να στην υπογράψει, έχει στο ΙΚΑ (στα κτήρια που είναι οι γιατροί), έχει και στα δοιηκιτικά κτήρια, καλύτερα μόλις την γράψει ο γιατρός να ρωτήσει ο άντρας σου εκεί που είναι ο ελεκτης για να την σφραγίσει... θα πρέπει να πας ένα αντίγραφο στην δουλειά σου για να βάλουν και την τρίτη σφραγίδα, μετά θα πας στα διοικητικά κτίρια του ΙΚΑ ΑΛΛΑ εκεί που ανήκεις ΕΣΥ! Θα πας στο τμήμα παροχών και θα έχεις μαζί σου, ή ο άντρας σου, φωτοτυπία ταυτότητας, φωτοτυπίας βιβλιαρίου ασθενείας, φωτοτυπία βιβλιάριο τράπεζας (1η σελίδα να φαίνεται ο ΙΒΑΝ λογαριασμός και να είσαι εσυ πρώτη στο βιβλιάριο, και τέλος ένα λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ από το σπίτι που μενετε... θα καταθέσει τα χαρτια μαζι με την σφραγισμένη άδεια, και θα περιμένεις να μπούνε τα χαρτιά, αν πάει μέχρι τις 15 του μήνα, εως τέλος του μηνός θα μπούνε στο βιβλιάριο, αν πάει μετά θα μπούνε στις 15 του επόμενου!

3ον)Αλικάκι το πρίξιμο δεν είναι και πολυ καλό, και εγω κάηκα στην κοιλιά πολυ ασχημα την κυριακη από ζουμι κοτόπουλου... εγω είμαι με pulvo και αλοιφη παρασκευασμα φαρμακείου, αν δεν μπορείς να βρεις παθολόγο εκεί να το δει, πάνε σε ένα φαρμακείο να έχεις το κεφάλι σου ήσηχο...

Τι κανω, αν δεν σας δω καλό σ/κ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:κοριτσάκια καλησπέρα... θα σας τα πω γρήγορα, γιατι μπήκα σκαστη και τρέχω σαν την τρελή....

1ον) αρρώστησε και ο Γαβριηλ πήγα και τον πήρα σήμερα από τον παιδικό, με πυρετο 37,8 και φουλ ακροαστηκά...άρχισε αντιβίωση, αλλά άσχετα από τα δεκατα,είναι μέσα στην τρελη χαρά και και την όρεξη... Α!ξέχασα να σας πω, πήγα σήμερα και πήρα τα γυαλιά μου, πλεον θα φοράω γιατι η υπερμετροπία άρχισε να γίνετε ενοχλητική... αλλά δεν του αρέσουν καθόλου, όλη την ώρα έρχεται και μου τα βγάζει, και μου κάνει όχι με το χέρι, και μου χαιδεύει το πρόσωπο μετά... ή δεν του αρέσουν τα γυαλιά ή πιστεύει ότι δεν μου πάνε...!!

2) Τιτίκα μου πάρα πολυ χαίρομαι που είσθε καλά... όσο αφορά το ΙΚΑ... άκου... Ραντεβού μπορείς να κλείσεις σε όποιο ΙΚΑ θέλεις για να σου γράψουν την άδεια, και να πας μετά σε ένα ελεκτη του ΙΚΑ για να στην υπογράψει, έχει στο ΙΚΑ (στα κτήρια που είναι οι γιατροί), έχει και στα δοιηκιτικά κτήρια, καλύτερα μόλις την γράψει ο γιατρός να ρωτήσει ο άντρας σου εκεί που είναι ο ελεκτης για να την σφραγίσει... θα πρέπει να πας ένα αντίγραφο στην δουλειά σου για να βάλουν και την τρίτη σφραγίδα, μετά θα πας στα διοικητικά κτίρια του ΙΚΑ ΑΛΛΑ εκεί που ανήκεις ΕΣΥ! Θα πας στο τμήμα παροχών και θα έχεις μαζί σου, ή ο άντρας σου, φωτοτυπία ταυτότητας, φωτοτυπίας βιβλιαρίου ασθενείας, φωτοτυπία βιβλιάριο τράπεζας (1η σελίδα να φαίνεται ο ΙΒΑΝ λογαριασμός και να είσαι εσυ πρώτη στο βιβλιάριο, και τέλος ένα λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ από το σπίτι που μενετε... θα καταθέσει τα χαρτια μαζι με την σφραγισμένη άδεια, και θα περιμένεις να μπούνε τα χαρτιά, αν πάει μέχρι τις 15 του μήνα, εως τέλος του μηνός θα μπούνε στο βιβλιάριο, αν πάει μετά θα μπούνε στις 15 του επόμενου!

3ον)Αλικάκι το πρίξιμο δεν είναι και πολυ καλό, και εγω κάηκα στην κοιλιά πολυ ασχημα την κυριακη από ζουμι κοτόπουλου... εγω είμαι με pulvo και αλοιφη παρασκευασμα φαρμακείου, αν δεν μπορείς να βρεις παθολόγο εκεί να το δει, πάνε σε ένα φαρμακείο να έχεις το κεφάλι σου ήσηχο...

Τι κανω, αν δεν σας δω καλό σ/κ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472

α σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου ησουν αναλυτικοτατη και κατατοπιστικοτατη.το πρωτο μερος εχει γινει μενει μονο τη δευτερα να παει στα διοικητικα να παραδωσει τα χαρτια.

καλοριζικα και τα γυαλια σου.μαλλον του φαινεσαι περιεργος για αυτο στα βγαζει.θα τα συνηθισει και θα του αρεσεις.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα,κοριτσάκια!!!
Καλώς την Ρία!!Πού χάθηκες εσυ???
Βιβήκα μου,ευχαριστώ για τα περαστικά.Μπράβο,που είναι καλύτερα ο μικρός σου.Αλήθεια,δεν είχες βοήθεια να στον κρατάει κάποιος να αμπαλάρεις???
Γεωργία μου,περαστικά και σε σένα και στον μικρούλη σου.
Τελικά πηγα στο φαρμακείο και μου έδωσαν αλοιφές,μία αντιβιωτική και μια φυτική για επούλωση.Το πρήξιμο είναι φυσιολογικό,μου είπαν.
Και όσο για τα γυαλάκια,συμφωνώ με την Τιτίκα,θα σε συνηθίσει ο μικρός.Καθε τι καινουριο τα παραξενεύει.
Καλό ΣΚ σε όλες!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Μπαίνω για λίγο στα γρήγορα! Smile

Ρία μου σε χάσαμε, όλα καλά ελπίζω!!!

Γεωργία μου περαστικάκια στον κούκλο σου!!!! Α, και πού σαι, πες του ότι δεν του αρέσει να φοράς εσύ γυαλιά αλλά εκείνου του αρέσει να τα φοράει, εεε; Razz Ινκόγκνιτο που λέγαμε...! Cool ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 4872 Πέραν από την πλάκα, είναι μέχρι να τα συνηθίσει πάνω σου, γι' αυτό!

Αλικάκι μου καλά έκανες και το κοίταξες, και ευτυχώς που δεν είναι κάτι πιο σοβαρό! Άντε, περαστικούλια τώρα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 417472

Κοριτσάκια τελικά, αν και θα με μαλώσετε, σχεδόν όλα τα έκανα χτες, και μαγείρεψα και καθάρισα, μόνο την κουρτίνα δε σιδέρωσα και με περιμένει... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 3 4872 Και βασικά δεν είναι μόνο μία άλλα είπα να τις κάνω μία-μία για πιο ξεκούραστα!!!

Σήμερα πήγα στα μαγαζιά και με την ευκαιρία ψωνίσαμε και τα πρώτα ρουχάκια της μπέμπας (ε καλά, δε θα πάρουμε και πολλά γιατί έχουμε!)! Αλλά ξεπατώθηκα... Πφφφφ, δεν ξεκουράζομαι! Σας αφήνω μήπως και βουλιάξω στον καναπέ!!! Σας φιλώωωωωω!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;πηγε τελικα ο αντρας μου σημερα κατεθεσε τα χαρτια για το ικα.γεωργια μου του ζητησαν τελικα μονο το χαρτι αυτο με τις σφραγιδες και το βιβλιαριο ασθενειας και εναν λογαριασμο που θα μπουν.πως το επαθαν και ηταν τοσο εξυπηρετικοι.1η νοεμβριου του ειπαν οτι θα τα βαλουν.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα!

Τιτίκα μου, εννοείτε ότι θα έπρεπε να είναι εξυπηρετικοί, δεν θα πρέπει να είναι γαϊδουριά για κάτι τόσο ανθρώπινο... Χαίρομαι που σε βοήθησα, ακόμα και αν τελικά δεν χρειάστηκε Wink

Ευτυχώς είσαι καλά αυτό έχει σημασία!!! Εμείς όχι και τόσο, ο μικρός έκανε αλλεργία στο Augmentin και έχει βγάλει σπυράκια με πύον γυρω από το στόμα και στα χέρια από τον καρπό και κάτω (γύρω από τα δάκτυλα, και λίγα στα πόδια... δεν δείχνουν να τον ενοχλούν... ήρθε ο γιατρός, είμαστε πεντακάθαρη λαιμά και πνευμόνια, αρα αναγκαστικά την σταματάμε την αντιβίωση... ξεκινήσαμε ζιρτεκ πρωί βράδυ και πήραμε μια φυτικη αλοιφή από το φαρμακείο για να του βάλω στα σπυράκια, γιατι γύρω από το στόμα φοβάμαι να του βάλω κάτι άλλο!
Τουλάχιστον είναι απύρετος και έχει φουλ όρεξη, αλλά μας χάλασε η πρόσοψη!!!

Αλικάκη τρελομάνα, μην κάνεις χαζά... η μαμά μου εμένα και την αδερφή μου, μας γέννησε επειδή πήγε να κρεμάσει κουρτίνα... τώρα τι δουλειά είχε 9 μηνών σε δίδυμα πάνω στην σκάλα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!

Αλικάκι μου, περαστικά για το έγκαυμα, είδες που τελικά έπρεπε να πας να στο δουν!!! βάζε πολύ κρέμα επούλωσης μην μας μείνει και σημάδι και ασχημίσουμε!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα!

Τιτίκα μου, εννοείτε ότι θα έπρεπε να είναι εξυπηρετικοί, δεν θα πρέπει να είναι γαϊδουριά για κάτι τόσο ανθρώπινο... Χαίρομαι που σε βοήθησα, ακόμα και αν τελικά δεν χρειάστηκε Wink

Ευτυχώς είσαι καλά αυτό έχει σημασία!!! Εμείς όχι και τόσο, ο μικρός έκανε αλλεργία στο Augmentin και έχει βγάλει σπυράκια με πύον γυρω από το στόμα και στα χέρια από τον καρπό και κάτω (γύρω από τα δάκτυλα, και λίγα στα πόδια... δεν δείχνουν να τον ενοχλούν... ήρθε ο γιατρός, είμαστε πεντακάθαρη λαιμά και πνευμόνια, αρα αναγκαστικά την σταματάμε την αντιβίωση... ξεκινήσαμε ζιρτεκ πρωί βράδυ και πήραμε μια φυτικη αλοιφή από το φαρμακείο για να του βάλω στα σπυράκια, γιατι γύρω από το στόμα φοβάμαι να του βάλω κάτι άλλο!

Αλικάκη τρελομάνα, μην κάνεις χαζά... η μαμά μου εμένα και την αδερφή μου, μας γέννησε επειδή πήγε να κρεμάσει κουρτίνα... τώρα τι δουλειά είχε 9 μηνών σε δίδυμα πάνω στην σκάλα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!

Αλικάκι μου, περαστικά για το έγκαυμα, είδες που τελικά έπρεπε να πας να στο δουν!!! βάζε πολύ κρέμα επούλωσης μην μας μείνει και σημάδι και ασχημίσουμε!!!

ελα ρε συ επαθε τετοιο πραγμα το παιδι απο την αντιβιωση;δεν ειχε ξαναπαρει;τουλαχιστον ειναι καλα τα σπυρακια θα φυγουν αμεσα μην ανησυχεις.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα!

ελα ρε συ επαθε τετοιο πραγμα το παιδι απο την αντιβιωση;δεν ειχε ξαναπαρει;τουλαχιστον ειναι καλα τα σπυρακια θα φυγουν αμεσα μην ανησυχεις.

τον είχα ξαναδώσει ρε εσυ, πέρισυ αλλα τότε μου είχε κάνει μόνο διάροια, και τώρα δεν ήθελα να του δώσω, αλλά ή μαμα μου πήγε και τον πήρε από τον σταθμό την Παρασκευη και δεν ήμουν εγω σπίτι όταν ήρθε ο γιατρός, και όταν γύρισα σπίτι του είχε δώσει ήδη την πρώτη δοση, αφου είδα ότι δεν του έκανε πάλι διάροια, το συνέχισα, αλλά χτες το πρωι ξύπνησε με τα σπυράκια και σχιάχτηκα, ο γιατρος μου λέει δεν είναι τίποτα και να μην ανυσηχω σε δυο μέρες θα έχουν φύγει!!! τουλάχιστον είναι μια χαρά αυτο με νοιάζει και δεν δείχνει να τον φαγουρίζουν κιόλας!!!

Εσυ κούκλα πως είσαι σήμερα... πότε γυρνας στην δουλειά???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω φαινομενικα ειμαι καλα.δεν εχω αιμα δηλαδη.τωρα τη πεμπτη θα φανουν ολα στο υπερηχο.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!! Χτες κάθισα κάποια στιγμή και έγραψα ολόκληρο κατεβατό αλλά φαίνεται έπεσε ο σέρβερ (δεν το άντεξε, χιχι) και έτσι γλιτώσατε το διάβασμα! Razz

Γεωργία μου σας πείραξε η αντιβίωση; Περαστικάκια!!!

Ρία μου πού χάθηκες; Ελπίζω να είστε καλά!

Τιτικάκι όλα καλά θα πάνε την Πέμπτη! Και το γεγονός ότι δεν έχεις πια αίμα αυτό δείχνει!

Εγώ είχα τη Δανάη με πολλές μυξούλες μέσα στο σ/κ και με ξετίναξε κανονικά, διότι ξυπνούσε μέσα στη νύχτα... Μάλλον επειδή τη δυσκόλευε το μπούκωμα! Το αποτέλεσμα; Εγώ από χτες έχω πολλές συσπάσεις κι έτσι δεν πολυκάθομαι στο pc. Ελπίζω να μην έχουμε κανα έκτακτο... Rolling Eyes

Αυτά, σας φιλώ!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!! Χτες κάθισα κάποια στιγμή και έγραψα ολόκληρο κατεβατό αλλά φαίνεται έπεσε ο σέρβερ (δεν το άντεξε, χιχι) και έτσι γλιτώσατε το διάβασμα! Razz

Γεωργία μου σας πείραξε η αντιβίωση; Περαστικάκια!!!

Ρία μου πού χάθηκες; Ελπίζω να είστε καλά!

Τιτικάκι όλα καλά θα πάνε την Πέμπτη! Και το γεγονός ότι δεν έχεις πια αίμα αυτό δείχνει!

Εγώ είχα τη Δανάη με πολλές μυξούλες μέσα στο σ/κ και με ξετίναξε κανονικά, διότι ξυπνούσε μέσα στη νύχτα... Μάλλον επειδή τη δυσκόλευε το μπούκωμα! Το αποτέλεσμα; Εγώ από χτες έχω πολλές συσπάσεις κι έτσι δεν πολυκάθομαι στο pc. Ελπίζω να μην έχουμε κανα έκτακτο... Rolling Eyes

Αυτά, σας φιλώ!!!

καλημερα κοριτσακι μου περαστικα στο κοριτσακι σου.οσο για τις συσπασεις ξαπλα ξεκουραση οσο μπορεις.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτικάκι μου πήρα το γιατρό τελικά και μου συνέστησε ξεκούραση και να καταγράψω συσπάσεις. Στην εβδομάδα που είμαι (είναι λέει γκρίζα ζώνη) δεν κάνουμε τοκόλυση - κάπως έτσι το είπε και εννοεί να πάρω χάπια για τις συσπάσεις, απλά προσέχουμε για να κερδίσουμε χρόνο... Αυτά!

Τώρα το βάρος πέφτει στον αντρούλη μου, να δούμε πόσο θα αντέξει να κυνηγάει τη Δανάη, χιχιχι!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Τιτικάκι μου πήρα το γιατρό τελικά και μου συνέστησε ξεκούραση και να καταγράψω συσπάσεις. Στην εβδομάδα που είμαι (είναι λέει γκρίζα ζώνη) δεν κάνουμε τοκόλυση - κάπως έτσι το είπε και εννοεί να πάρω χάπια για τις συσπάσεις, απλά προσέχουμε για να κερδίσουμε χρόνο... Αυτά!

Τώρα το βάρος πέφτει στον αντρούλη μου, να δούμε πόσο θα αντέξει να κυνηγάει τη Δανάη, χιχιχι!

αρα καλα σου ελεγα εγω ξαπλα και αν βαριεσαι αγκαλια το λαπτοπακι για να περναει η ωρα σου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις