Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
465 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 465 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 16]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Τιτικάκι μου πήρα το γιατρό τελικά και μου συνέστησε ξεκούραση και να καταγράψω συσπάσεις. Στην εβδομάδα που είμαι (είναι λέει γκρίζα ζώνη) δεν κάνουμε τοκόλυση - κάπως έτσι το είπε και εννοεί να πάρω χάπια για τις συσπάσεις, απλά προσέχουμε για να κερδίσουμε χρόνο... Αυτά!

Τώρα το βάρος πέφτει στον αντρούλη μου, να δούμε πόσο θα αντέξει να κυνηγάει τη Δανάη, χιχιχι!

αρα καλα σου ελεγα εγω ξαπλα και αν βαριεσαι αγκαλια το λαπτοπακι για να περναει η ωρα σου.

Ναι, τώρα έχω αράξει ημιξαπλωτή στον καναπέ, με το λαπτοπάκι στα πόδια μου... μέχρι να πάρουν φωτιά τα μπουτάκια μου, χαχαχα! Ή να μείνει από μπαταρία... Razz

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ την καλημέρα μου θα την πω πάντως....! Και όσοι πιστοί προσέλθετε!!! Very Happy Cool

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας κυρια μου τι κανετε;αντε μπηκατε στο μηνα σας;με το καλοοοοοο

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα σας κυρια μου τι κανετε;αντε μπηκατε στο μηνα σας;με το καλοοοοοο

Ναι!!! Επιτέλους...! Αν και από χτες το απόγευμα με πονάει πάλι ο λαιμός... Άντε πάλι πρέπει να με κόλλησε η μικρή σκατούλα!!! Και εκείνη όμως δεν πάει πίσω, σήμερα εκτός από τη μυξούλα, το γύρισε σε βηχαλάκι (προς το παρόν λίγο) και μου φάνηκε πως είχε και λίγα δέκατα! Την πήγαμε κανονικά στον παιδικό, διότι δε θα την πάλευα εδώ μαζί της και σήμερα έχω και τη γυναίκα για τη γενική... Αλλά αν χειροτερεύσει θα πρέπει να πάω να την πάρω!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πώς είσαι εσύ; Αύριο είναι ο ντοκτ, εεε; Άντε, θα δεις που όλα θα είναι καλά!!! Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Πώς είσαι εσύ; Αύριο είναι ο ντοκτ, εεε; Άντε, θα δεις που όλα θα είναι καλά!!! Very Happy

εμενα η δικια μου με τοση υγρασια αν δεν επαιρνε τα singulair τωρα θα ηταν με λαρυγγιτιδα.φατνασου καθε βραδυ την κοιμιζω με ανοιχτο παραθυρο και παλι εχει εναν ελαφρυ βηχαλακο.φουλ ιωσεις ρε συ με τοση υγρασια .ελπιζω να την γλυτωσεις εσυ τουλαχιστον.αυτο θα σου ελειπε τωρα λιγο πριν το τελος

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Πώς είσαι εσύ; Αύριο είναι ο ντοκτ, εεε; Άντε, θα δεις που όλα θα είναι καλά!!! Very Happy

εμενα η δικια μου με τοση υγρασια αν δεν επαιρνε τα singulair τωρα θα ηταν με λαρυγγιτιδα.φατνασου καθε βραδυ την κοιμιζω με ανοιχτο παραθυρο και παλι εχει εναν ελαφρυ βηχαλακο.φουλ ιωσεις ρε συ με τοση υγρασια .ελπιζω να την γλυτωσεις εσυ τουλαχιστον.αυτο θα σου ελειπε τωρα λιγο πριν το τελος

Ωχ, αμάν πια με αυτή την υγρασία!!! Δε φτάνει που υποφέρουμε από τη ζέστη, είναι και αυτές οι ιώσεις σε έξαρση...! Mad Απ' ότι κατάλαβα, όσο έχει υγρασία θα παιδεύεται η μικρή, σωστά; Γιατί δεν βάζετε έναν αφυγραντήρα στο δωμάτιο; Συνήθως έχει και το κλιματιστικό αυτή τη δυνατότητα...

Για μένα φοβάμαι το βήχα κυρίως... Για τους γνωστούς λόγους! Δε μου φτάνει που στο 1ο τρίμηνο ήμουν 3 εβδομάδες χάλια... Δεν μπορώ να πάρω και τίποτα, άρχισα προληπτικά τις γαργάρες αλατόνερο πάλι...!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ωχ, αμάν πια με αυτή την υγρασία!!! Δε φτάνει που υποφέρουμε από τη ζέστη, είναι και αυτές οι ιώσεις σε έξαρση...! Mad Απ' ότι κατάλαβα, όσο έχει υγρασία θα παιδεύεται η μικρή, σωστά; Γιατί δεν βάζετε έναν αφυγραντήρα στο δωμάτιο; Συνήθως έχει και το κλιματιστικό αυτή τη δυνατότητα...

Για μένα φοβάμαι το βήχα κυρίως... Για τους γνωστούς λόγους! Δε μου φτάνει που στο 1ο τρίμηνο ήμουν 3 εβδομάδες χάλια... Δεν μπορώ να πάρω και τίποτα, άρχισα προληπτικά τις γαργάρες αλατόνερο πάλι...!

μου ειχε πει και η παιδιατρος για υγραντηρα αλλα δε ξερω ρε γαμωτο.προς το παρον με το ανοιχτο παραθυρο και τα singulair το αντιμετωπιζουμε.το κλιματιστικο δε το θελω καθολου εκει και αν την πιανει αλλεργικος βηχας.εσυ ναι αλατονερο κανα ζεστο τσαι με μελι μεσα μπας και το γλυτωσεις

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μου ειχε πει και η παιδιατρος για υγραντηρα αλλα δε ξερω ρε γαμωτο.προς το παρον με το ανοιχτο παραθυρο και τα singulair το αντιμετωπιζουμε.το κλιματιστικο δε το θελω καθολου εκει και αν την πιανει αλλεργικος βηχας.εσυ ναι αλατονερο κανα ζεστο τσαι με μελι μεσα μπας και το γλυτωσεις

Τελικά δεν κατάλαβα, θέλετε ή δε θέλετε υγρασία; Αν δε θέλετε,τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το κλιματιστικό τη λειτουργία αφύγρανση. Είναι πολύ πιο ήπια από τις άλλες λειτουργίες (θέρμανση/ψύξη) και αν έχετε και κάποια πόρτα ανοιχτή δε νομίζω να έχετε πρόβλημα.

Εγώ τη βγάζω με γαργάρες και χαμομήλι, τι να κάνουμε, υπομονή! Τουλάχιστον η μικρή στον παιδικό δεν έχει καθόλου δέκατα και ούτε βήχει πλέον. Μόνο αρκετή μυξούλα, που τη δυσκόλεψε να φάει το αβγό, αλλά αυτό είναι το λιγότερο!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Τελικά δεν κατάλαβα, θέλετε ή δε θέλετε υγρασία; Αν δε θέλετε,τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το κλιματιστικό τη λειτουργία αφύγρανση. Είναι πολύ πιο ήπια από τις άλλες λειτουργίες (θέρμανση/ψύξη) και αν έχετε και κάποια πόρτα ανοιχτή δε νομίζω να έχετε πρόβλημα.

Εγώ τη βγάζω με γαργάρες και χαμομήλι, τι να κάνουμε, υπομονή! Τουλάχιστον η μικρή στον παιδικό δεν έχει καθόλου δέκατα και ούτε βήχει πλέον. Μόνο αρκετή μυξούλα, που τη δυσκόλεψε να φάει το αβγό, αλλά αυτό είναι το λιγότερο!

μια χαρα η μικρη σου τοτε μπραβο.το αυγο στο σχολειο πως το κανουν;η δικια μου δεν το τρωει ουτως η αλλως .σφιχτο φανταζομαι ε;αντε να τη γλυτωσεις και εσυ λογικα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μια χαρα η μικρη σου τοτε μπραβο.το αυγο στο σχολειο πως το κανουν;η δικια μου δεν το τρωει ουτως η αλλως .σφιχτο φανταζομαι ε;αντε να τη γλυτωσεις και εσυ λογικα

Το αβγό στον παιδικό το κάνουν πάντοτε σφιχτό. Αν το παιδί δεν το τρώει έτσι κανονικά (όπως η Δανάη στην αρχή), τότε μπορούν να το αλέσουν και να το κρύψουν μέσα στη φρουτόκρεμα. Στην αρχή να φανταστείς αυτό έκαναν με τη Δανάη, η οποία το καταλάβαινει ακόμα κι έτσι κ έπρεπε να την ξεγελούν συνεχώς για να την κάνουν να το φάει. Τώρα, έχει γίνει άλλο παιδι. Κάνει διαγωνισμό με τον κολλητό της το Νικόλα ποιος θα φάει πρώτος(!) και τρώνε και οι 2 τους το αβγό κανονικά σε μπουκίτσες! Μας έχουν βοηθήσει πολύ εκεί με τη διατροφή...!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε εσάς εκεί δε δίνουν αβγό;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξεκινησαν απο οτι ειδα στο προγραμμα αλλα η δικια μου δεν τρωει τιποτα απο αυτα που της δινουν.αναγκαστικα και τους πηγα φαριν λακτε να τρωει κατι τουλαχιστον.αυγο δε ξερω αν δοκιμασαν να της δωσουν αλλα δε νομιζω να το τρωει δεν το θελει με τιποτα οπως και να της το εχω κανει.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:το ξεκινησαν απο οτι ειδα στο προγραμμα αλλα η δικια μου δεν τρωει τιποτα απο αυτα που της δινουν.αναγκαστικα και τους πηγα φαριν λακτε να τρωει κατι τουλαχιστον.αυγο δε ξερω αν δοκιμασαν να της δωσουν αλλα δε νομιζω να το τρωει δεν το θελει με τιποτα οπως και να της το εχω κανει.

Έλα ρε συ, δεν τρώει τίποτα απ' όσα της δίνουν εκεί; Και τι της δίνουν κανονικά, δεκατιανό και μεσημεριανό; Αλήθεια, πώς τα ταΐζουν εκεί, δεν βλέπουν το ένα το άλλο για να ζηλέψουν; Και η Δανάη που στο σπίτι δεν τρώει σχεδόν τίποτα, είναι πολύ δύσκολη γενικά, εκεί βλέπει τα άλλα παιδάκια και τρώει τα πάντα! Το βλέπουμε αυτό άλλωστε και από τις κενώσεις της!!! Wink

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:το ξεκινησαν απο οτι ειδα στο προγραμμα αλλα η δικια μου δεν τρωει τιποτα απο αυτα που της δινουν.αναγκαστικα και τους πηγα φαριν λακτε να τρωει κατι τουλαχιστον.αυγο δε ξερω αν δοκιμασαν να της δωσουν αλλα δε νομιζω να το τρωει δεν το θελει με τιποτα οπως και να της το εχω κανει.

Έλα ρε συ, δεν τρώει τίποτα απ' όσα της δίνουν εκεί; Και τι της δίνουν κανονικά, δεκατιανό και μεσημεριανό; Αλήθεια, πώς τα ταΐζουν εκεί, δεν βλέπουν το ένα το άλλο για να ζηλέψουν; Και η Δανάη που στο σπίτι δεν τρώει σχεδόν τίποτα, είναι πολύ δύσκολη γενικά, εκεί βλέπει τα άλλα παιδάκια και τρώει τα πάντα! Το βλέπουμε αυτό άλλωστε και από τις κενώσεις της!!! Wink

δεκατιανο και μεσημεριανο ναι.αστα να πανε η δικια μου αν δε θελει να φαει δεν επηρεαζεται απο τιποτα καικανεναν

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσοπουλα!!τικανετε??Πώς ειστε??τι κανουν τα νεα ζουζουνια??το νεο έρχεται οσονουπω!!!Αληθεια τρελομαμα, το εχεις συνειδητοποιησει??Μια απ' τα ιδια παρακαλωωωω Razz !!
Απο πού να πρωτοξεκινησω?? Χαθηκα λιγο, ειχα καποια....θεματα και δεν ειχα ορεξη να κάνω κ πολλα! Βγαλαμε κ τα καγκελα τηςκ ουνιας επιτελους κ καταλαβαινετε οτι αρχισαν οι νυχτερινες επιδρομες. ο υπνος του ελαττωθηκε, το μεσημερι ξυπνουσε ετσι κι αλλιως κ εκανε σπαστο υπνο αλα αν πηγαινα μεσα ξανακοιμοταν!Τωρα κατεβαινει φυσικα κ χανει τουλαχιστον άλλη μια ωρα υπνου ...κ εγώ την υπομονη μου λογω των νευρων του!!Πολυ πεισμα, πολύ κλάμα στο οχι, πολύ γενικως κ εγω νιωθω αχρηστη!!κανω τοσα, ασχολουμαι μαζι του κ παλι γκρινιες, πεισματα, παραπονα,κλαματα εντονα κλπ!ας το ριξω στην ηλικια των terrible two!!
Αλικακι μου τι κανεις??Πού καηκες??ποτε??Καλυτερα με το πρηξιμο??
Τιτικα, τελειωσε ο περιορισμος??Ξεκουραστηκες??η αυχενικη??
Τρελομαμα, μπηκες στο μηνα σου??αντεεεε με το καλοοοοοοο!!αν χαθεις ξαφνικα να ξερουμε το λογο ε Razz ??
Βιβη, τι κανεις??με μπερδεψες τωρα!!το καλοκαιρι δε μετακομιζες??παλι τα ιδια??πωπω υπομονη Rolling Eyes !!
Ρια, τι κανεις το δικο σου αγορι?? η κατασταση στο σπιτι καλυτερα?
Γεωργια, τι εγινε με τα σπυρακια??περαστικα του!αυτη η αουγκμεντιν ομως ειναι δυνστη αντιβιωση κ ειναι να μη σου τυχει να σε πειραξει!την ειχα παρει πριν χρονια σε αμυγδαλτιτιδ,α 2 φορες αντεξα, το κεφαλι μου κ εγω μαζι πεφταμε κατω κ ετσι την σταματησα!σσου εδωσε άλλη??
περιμενα περισσοτερες σελιδες, χαθηκαμε λιγουλακι!
παω ναμ αζεψω την κουζινα(Αχ πώς βαριεμαι τωρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 4 911307 !) , αυριο εχουμε παιδιατρο, ελπιζω να κρατησει λιγο το μαρτυριο μας!!
φιλια, καλο βραδυ σε ολες!!!

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγάπες τι κανετε όλα καλα?
τα διαβάζω τα νέα σας.
αλικάκη καλύτερα? οι εγκυουλες τι κάνουν?
εμείς περάσαμε μια ίωση αλλά τώρα καλά γενικώς μιλάμε πολύ κ άνετα κάνουμε συζήτηση πια.
η κατάσταση εδώ χάλια κάθε μέρα τσακωμοί,λογια,σπόντες χαμός.
οπότε ψάχνω για σπίτι πάλι μέχρι να ετοιμαστεί το δικό τους διπλα κ να φύγουν.
αυτα τα νέα μου κοριτσια θα τα πούμε αύριο γιατί με περιμένει πολύ σίδερο
καληνύχτα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!!

mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσοπουλα!!τικανετε??Πώς ειστε??τι κανουν τα νεα ζουζουνια??το νεο έρχεται οσονουπω!!!Αληθεια τρελομαμα, το εχεις συνειδητοποιησει??Μια απ' τα ιδια παρακαλωωωω Razz !!
Απο πού να πρωτοξεκινησω?? Χαθηκα λιγο, ειχα καποια....θεματα και δεν ειχα ορεξη να κάνω κ πολλα! Βγαλαμε κ τα καγκελα τηςκ ουνιας επιτελους κ καταλαβαινετε οτι αρχισαν οι νυχτερινες επιδρομες. ο υπνος του ελαττωθηκε, το μεσημερι ξυπνουσε ετσι κι αλλιως κ εκανε σπαστο υπνο αλα αν πηγαινα μεσα ξανακοιμοταν!Τωρα κατεβαινει φυσικα κ χανει τουλαχιστον άλλη μια ωρα υπνου ...κ εγώ την υπομονη μου λογω των νευρων του!!Πολυ πεισμα, πολύ κλάμα στο οχι, πολύ γενικως κ εγω νιωθω αχρηστη!!κανω τοσα, ασχολουμαι μαζι του κ παλι γκρινιες, πεισματα, παραπονα,κλαματα εντονα κλπ!ας το ριξω στην ηλικια των terrible two!!
Αλικακι μου τι κανεις??Πού καηκες??ποτε??Καλυτερα με το πρηξιμο??
Τιτικα, τελειωσε ο περιορισμος??Ξεκουραστηκες??η αυχενικη??
Τρελομαμα, μπηκες στο μηνα σου??αντεεεε με το καλοοοοοοο!!αν χαθεις ξαφνικα να ξερουμε το λογο ε Razz ??
Βιβη, τι κανεις??με μπερδεψες τωρα!!το καλοκαιρι δε μετακομιζες??παλι τα ιδια??πωπω υπομονη Rolling Eyes !!
Ρια, τι κανεις το δικο σου αγορι?? η κατασταση στο σπιτι καλυτερα?
Γεωργια, τι εγινε με τα σπυρακια??περαστικα του!αυτη η αουγκμεντιν ομως ειναι δυνστη αντιβιωση κ ειναι να μη σου τυχει να σε πειραξει!την ειχα παρει πριν χρονια σε αμυγδαλτιτιδ,α 2 φορες αντεξα, το κεφαλι μου κ εγω μαζι πεφταμε κατω κ ετσι την σταματησα!σσου εδωσε άλλη??
περιμενα περισσοτερες σελιδες, χαθηκαμε λιγουλακι!
παω ναμ αζεψω την κουζινα(Αχ πώς βαριεμαι τωρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 4 911307 !) , αυριο εχουμε παιδιατρο, ελπιζω να κρατησει λιγο το μαρτυριο μας!!
φιλια, καλο βραδυ σε ολες!!!

Τι κάνεις Mangio μου;;; Βλέπω ο μικρός σου ζωήρεψε κι άλλο, τα ίδια και η Δανάη!!! Άσε, αυτό με το κρεβάτι πολύ το σκέφτομαι, γιατί την άλλη εβδομάδα είναι να έρθει το καινούριο κρεβάτι της Δανάης και θα είναι κανονικό, άρα θα μπορεί να κατεβαίνει! Να δούμε πώς θα την κοιμίζουμε... Και μετά φοβάμαι και το άλλο, μην αρχίσει να χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι μόνη της και δεν την προλάβουμε... Και ανοίξει κανά κεφάλι! Τα λέω αυτά γιατί την έχει ξαναπιάσει η φάση της και χοροπηδάει παντού, σε στρώματα και καναπέδες! Mad

Καλό κουράγιο με τον παιδίατρο σήμερα!!! Εμείς λογικά θα πρέπει να πάμε την ερχόμενη εβδομάδα για εμβόλια... (ηπατίτιδας, μιας και ξεκινήσαμε τον παιδικό και της γρίπης λόγω του νεογέννητου που θα έρθει!)

Ναι, είμαι πλέον στο μήνα μου, οπότε αν εξαφανιστώ απότομα μάλλον θα έχει έρθει στον κόσμο η Δανάη Νο 2! Very Happy Αν και θα προσπαθήσω να ειδοποιήσω, τίποτα δεν είναι σίγουρο!

ria έγραψε:αγάπες τι κανετε όλα καλα?
τα διαβάζω τα νέα σας.
αλικάκη καλύτερα? οι εγκυουλες τι κάνουν?
εμείς περάσαμε μια ίωση αλλά τώρα καλά γενικώς μιλάμε πολύ κ άνετα κάνουμε συζήτηση πια.
η κατάσταση εδώ χάλια κάθε μέρα τσακωμοί,λογια,σπόντες χαμός.
οπότε ψάχνω για σπίτι πάλι μέχρι να ετοιμαστεί το δικό τους διπλα κ να φύγουν.
αυτα τα νέα μου κοριτσια θα τα πούμε αύριο γιατί με περιμένει πολύ σίδερο
καληνύχτα.

Ρία μου ακόμα παιδεύεσαι με τη μάνα σου και την αδερφή σου νομίζω; Και ψάχνετε σπίτι για εκείνες ή για εσάς; Τραγικά πράγματα, τι να πω!!! Mad Αντί να βοηθάνε τουλάχιστον!!! Κουράγιο σου εύχομαι κοπέλα μου!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τσα!!!τι κανετε?

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κούκλες τι μου κανετε?

για μένα ψάχνω σπίτι φυσικά για να τελειώνω με την μουρμούρα τους.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα,κορίτσια!!!
Πού είσαι βρε mangio???Τι θέματα??Όλα καλά??? Rolling Eyes
Εγώ είχα ένα μικρό εγκαυματάκι,αλλά εντάξει τώρα.Περνάει!!
Υπομονή με τον μικρούλη.Φάση είναι θα περάσει!!!

Γεωργία μου,εσύ πώς πας με το δικό σου κάψιμο??Ελπίζω να πέρασε!!
Αλοίμονο,να ξεχάσω την αλοιφή για να ασχημίνω???Ποτέ!!!χαχαχαχχ!!!

Τουρτίτσα!!!Καλώς την!!!

Ρία,υπομονή!Και βρείτε σπίτι εγκαίρως!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Πώς είστε σήμερα; Σα να δρόσισε λιγάκι μου φαίνεται! Smile

Τουρτίτσα μου χάθηκες!!!!! Αλλά διάβασα τα πιο ωραία νέα στο θεματάκι που άνοιξες, με το καλό κοπέλα μου!!! Σε περιμένουμε και πάλι στην ομάδα μας, προσπάθησε πριν γεννήσω, χαχαχαχ!

Ρία μου αφού είναι έτσι, έστω κι εσείς να ηρεμήσετε, τι να πω πια!!! Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν!!! Mad

Αλικάκι μου πέρασε το εγκαυματάκι, εεε; Άντε μπράβο σου!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 4 417472

τουρτιτσα

τουρτιτσα
κοριτσακια μου γλυκα γεια σας.τι κανετε?δεν διαβασα πολλα απο τα νεα σας.εγω ακομα δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι γι αυτο και χαθηκα.και τωρα που μαλλον θα αλλαξουμε σπιτι κατα το πασχα μαλλον θα με βλεπετε καθημερινα.τα νευρα μου.τα δικα μου τα νεα εχουν ως εξης:ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!
αλλη μια εγκυμονουσα στην ομαδα μας.αντε τωρα σειρα εχουν οι υπολοιπες.
η ραφαηλια καταχαρηκε με το νεο γιατι το ηθελε και μου ζητουσε να κανω ακομα ενα μωρακι.η ειρηνη δεν θα το ελεγατην ρωταμε "ειρηνη θελεις να εχουμε ενα μωρακι εδω μεσα στο σπιτι μας?" και η απαντηση "οχι"απλα και κατηγορηματικα.και οταν μια μερα την ρωτησε ο μπαμπας της το γιατι ειπε "εγω θελω κουνια μου"
δεν της ειπαμε τιποτα για το που θα κοιμαται το μωρο.τελος παντων θελει δεν θελει θα συνηθισει.
τα αλλα νεα ειμαι οτι μολις μπηκαμε στο σπιτι η ειρηνη εκοψε το παμπερς.απο μονη της μου ζητουσε να παειι στο γιογιο.παμπερς φοραει ακομα στον υπνο αλλα ξυπναει στεγνη.εχει ζωηρεψει ακομα πιο πολυ και δεν ακουει καθολου.χθες μαλωνα την μεγαλη και κατι ειπε και αυτη και της λεω εσυ μη μιλας μην αρχισω και σενα και γυρναει και μου λεει "αθε μαθ καλε και εσυ τωρα απο εδω" Shocked Shocked
πως μου βγηκε ετσι αυτο το παιδι?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:κοριτσακια μου γλυκα γεια σας.τι κανετε?δεν διαβασα πολλα απο τα νεα σας.εγω ακομα δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι γι αυτο και χαθηκα.και τωρα που μαλλον θα αλλαξουμε σπιτι κατα το πασχα μαλλον θα με βλεπετε καθημερινα.τα νευρα μου.τα δικα μου τα νεα εχουν ως εξης:ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!
αλλη μια εγκυμονουσα στην ομαδα μας.αντε τωρα σειρα εχουν οι υπολοιπες.
η ραφαηλια καταχαρηκε με το νεο γιατι το ηθελε και μου ζητουσε να κανω ακομα ενα μωρακι.η ειρηνη δεν θα το ελεγατην ρωταμε "ειρηνη θελεις να εχουμε ενα μωρακι εδω μεσα στο σπιτι μας?" και η απαντηση "οχι"απλα και κατηγορηματικα.και οταν μια μερα την ρωτησε ο μπαμπας της το γιατι ειπε "εγω θελω κουνια μου"
δεν της ειπαμε τιποτα για το που θα κοιμαται το μωρο.τελος παντων θελει δεν θελει θα συνηθισει.
τα αλλα νεα ειμαι οτι μολις μπηκαμε στο σπιτι η ειρηνη εκοψε το παμπερς.απο μονη της μου ζητουσε να παειι στο γιογιο.παμπερς φοραει ακομα στον υπνο αλλα ξυπναει στεγνη.εχει ζωηρεψει ακομα πιο πολυ και δεν ακουει καθολου.χθες μαλωνα την μεγαλη και κατι ειπε και αυτη και της λεω εσυ μη μιλας μην αρχισω και σενα και γυρναει και μου λεει "αθε μαθ καλε και εσυ τωρα απο εδω" Shocked Shocked
πως μου βγηκε ετσι αυτο το παιδι?

καταρχην συγχαρητηρια κοριτσακι μου .με το καλο σου ευχομαι το νεο μελος στην οικογενεια σας.η μικρη καπεταν φασαριας ε;τελικα τα κοριτσια δεν παιζονται.και η δικια μου μια απο τα ιδια.χειροτερεψε θα ελεγα απο τοτε που ξεκινησε παιδικο σταθμο εγινε ακομη πιο γλωσσου

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχαχα, βρε Γεωργία μου μια χαρά είναι κατά βάθος όλα τα νέα σας (καλά, για την εγκυμοσύνη δεν το συζητάμε, είναι τέλειο!!!). Μην ανησυχείς για το Ειρηνάκι, θα προσαρμοστεί σχετικά εύκολα λογικά, αφού δεν είναι και μοναχοπαίδι να της πέσει μεγάλη αλλαγή! Αλλά είναι αυτή μια τσαχπίνα...! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις