Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
461 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 461 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μοναχοπαιδι δεν ειναι αλλα κανει σαν να ειναι.εδω διωχνει απο την αγκαλια μου την μεγαλη για να μπει αυτη.θελει αποκλειστηκοτητες.και γενικα ειμαι πολυ μαμακοπαιδο.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια μου! Από που να αρχίσω... Τουρτίτσα μου συγχαρητήρια και απο εδώ! Ταλιμπάν και η ειρήνη ε? γιατί πάλι μετακόμιση κούκλα μου, και τότε θα είσαι και με την κοιλιά στο στόμα?

Τιτίκα μου, συμφωνώ με την Ανα σε αυτές τις περιπτώσεις και εγω έχω ακούσει ότι δεν κάνουν τόση δουλειά... Οσο η ξεκούραση! Υπομονή κουκλίτσα μου... Ξέρω είναι δύσκολο με την μικρή αντάρτισα...

Τρελομάνα... Εννοείτε ότι θα μας ειδοποιήσεις! Εγω θα είμαι 1-4 Νοεμβρίου Αθήνα, αν είσαι στο μαιευτήριο θα ήθελα αν γίνεται, παρά πολύ να έρθω!

Αλικάκι, το δικό μου εγκαυμα εντάξει! Εσύ πως τα πας; Αλήθεια ήθελα να ρωτήσω εσείς εκεί με την υγρασία τι κάνετε, έχετε πολύ;

Βιβίκο, όπου και αν είσαι, να μπεις γρήγορα ε; Μας έλλειψες... Κοριτσάκια θα στείλω μνμ σήμερα στην Σωτ να δώ τι κάνει... Αρχίζω και ανησυχω, αυτή ποτέ δεν χάθηκε τόσο καιρό ξανά!

Τα δικά μας νέα είναι παράξενα, με τα σπυράκια εντάξει, και ήταν και περδίκι 4 μέρες, αλλά αρρώστησε ο άντρας μου, και απο χτες ακούω κάτι ύποπτα βηχαλάκια πάλι απο το μικρό... Θα δούμε!
Κατα τα αλλά... Θα το πνίξω τον Γαβριήλ καμιά μέρα... Και σε αυτο θέλω την γνώμη σας... Ενώ μέσα στο σπίτι, στο Γραφειο, και στο παιδικό είναι υπάκουος και πολυ καλός, όταν τον βγάζουμε έξω βόλτα... (Σούπερ μάρκετ, πάιδικη χαρά, στην αγορά,) γίνεται άλλο πλάσμα, προχτές πήγαμε στο εμπορικό, δεν με άφησε να μπω σε κανένα μαγαζί.., μόλις πλησίαζαμε την πόρτα γκρίνιαζε... Μετά επειδή είχε promotion η Lego είχαν παντού κλειστούς χώρους για να παίζουν τα παιδιά, τον Κατέβασα απο το καρότσι και εγώ να παίξει, αφού προσπάθησε να καταστρέψει ότι είχαν κάνει τα αλλα παιδάκια, στην προσπάθεια να παίξει μαζί τους, γύρισε όλο το χώρο πατώντασ ΠΑΝΩ στα Lego, και όταν έγινε ανυπόφορος πήγα να τον πάρω να φύγουμε και έγινε η καταστροφή... Τσιριδες, άρχισε να χτυπιέται, δεν μπορούσα να τον βάλω ούτε στο καρότσι! Μας κοιτούσαν όλοι.. Τα παιδάκια τρόμαξαν, ότι και αν έκανα δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω, ήμουν και μόνη μου, απο την μία η τσάντα απο την άλλη το καρότσι και στην μέση ο Γαβριηλ να χτυπιέται... Αναγκάστηκα να τον αρπάξει σαν τσουβάλι για να τον πάρω απο εκει... Και μόνο όταν μπήκαμε σε ενα αδιέξοδο που ήταν μόνο για προσωπικό και δεν είχε κανένα ηρεμήσε και μπήκε σο καρότσι... Ημουν έξω φρενων! Αλλα δεν του φώναξα ούτε μια φορά! Του είπα ότι ήταν απαράδεκτος και δεν θα τον ξανά πάω ποτέ ξανά βόλτα... Αδιαφορουσε... Οταν πήγαμε να μπούμε στο αμάξι τα ίδια... Τσιρίδες και χτυπήματα... Μόνο με ενα δυνατό ΣΚΑΣΕ! Σταμάτησε και έβαλε τα κλάματα, πραγματικά κορίτσια αφού δεν τον χτύπησα προχτές δεν νομίζω να το κάνω ποτέ! Στην διαδρομή του είπα πόσο θυμωμένη είμαι, και πόσο απαράδεκτος ήταν, ξανά έβαλε τα κλάματα! Ακόμα πιστεύω ότι δεν θα τον ξανά βγάλω έξω τουλάχιστον όχι μόνη μου... Που είναι το παιδί που ξέρω και τι έκανε στο Γαβριλάκι μου, το πιο ήρεμο και ήσυχο μωρό του κόσμου???

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια, πλάκα κανετε Shocked ?????
Πού είστε καλέ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 688264 ?????
Σταματησατε στις 21 Οκτωβριου?????
Για να ξαναγνωριστουμε!!!!
Είμαστε οι μαμαδες με παιδακια που γεννήθηκαν Ιουνιο έως Αύγουστο του 2010!!!
Εμφανιστείτε!!!!!!!
Μονο στο φέις μπαινετε πονηρουλες ε??
Λειπει κ η Βιβη κ σταματησε η ομάδα να μιλάει ε??
Αντε, άντε , come back ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 604962 !!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κουκλες και από μένα....
ναι η αλήθεια είναι ότι όλες μας έχει βολέψει το fb... αλλά τωρα που λες που είναι η μουλάρα η Βιβή... ελπίζω να είναι καλά και να βολευτηκε... μ'αρεσει που είπε οτι δεν μπορει χωρίς internet... Βιβή γυρνα πίσω... Wink

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα ομορφιές μου!!! Τι κάνετε;;;; Εμείς είμαστε μια χαρούλα και ως συνήθως στο τρέξιμοοοοο!!!
Πείτε μου τα νέα σας! Έμαθα οτι η Τουρτίτσα περιμένει το τρίτο!!!Συγχαρητήρια Γεωργίτσα μου!!!Με το καλόοοοοο!!!!
Τιτικάκι μου, πώς είσαι;;; Έμαθα οτι είσαι στο σπίτι....Ολα καλά να πάνε κοριτσάρα μου!!!
CrazyΑλικάκι, τι κάνεις; Είσαι ακόμα με την κοιλούμπα ή βγήκε η δεύτερη πριγκήπισσα;;;;
Γεωργίτσα, δεν μου απάντησες, τι έγινε με το Γαβρηλάκο;;;;
Αλικάκι, Βιβίκο, Δωράκι.....τι κάνετεεεεε;;;;
Ας με ενημερώσει κάποια, το fb μου μέσααααα...... Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy κοριτσαρες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μου λειψατε!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Καταρχην να πω στου τουρτιδιο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτα και αν ειναι νεα.
σωτο μου τι κανεις?ολα καλα?
Τιτικακι μου πως πας?σε σκεφτομαι συχνα!!!
Το αλικακι πρεπει να γεννησε λογικα.Οποτε να πω καλοτυχο!!!!
Φιλεναδες πεστε τα νεα σας.

Λοιπον ειμαι στην ζακυνθο 22 μερες.Εχω παθει πολιτισμικο σοκ απο τον πολυ ησυχια.Το σπιτι ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ,εχω φτιαξει και παιδοτοπο του διονυση μεσα σε ενα μικρο δωματιο σαν αποθηκουλα και λυσσαειιιιιιιιιιι.Ειναι ολη μερα εξω και τρεχει λεμεεεεεεε.Η ταλιμπανια δεν περιγραφετε.
Γνωρισα και κατι κοριτσια εκει στο χωριο "ΓΑΛΑΡΟ"λεγετε .
Ειμαι πολυ καλα ,πολυ ικανοποιημενη μεχρι τωρα.Γενικα ολο εξω ειμαστε .Απο την αλλη βδομαδα θα εχω και internet .
Τωρα ειμαι σε μια ξαδελφη και επιτελους μπηκα .
Γεωργια τον Γαβριλακο τον πηγες Στον γιατρο ?πως πατε απο θεμα ομιλιας?

περιμενω νεα σας. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε καλώς τα κορίτσια μας! Άντε γιατί η ομάδα μπήκε (νωρίς-νωρίς) σε χειμερία νάρκη!!!

Αχαχαχ, Βιβήκο δε γέννησα ρε ακόμα λέμε!!! Αλλά η κοιλιά φτάνει μέχρι απέναντι! Razz Μέχρι τις 17/11 το αργότερο, αυτό ξέρω μέχρι στιγμής, αν και το περιμένω από μέρα σε μέρα...!

Πού είσαι βρε Σωτηρία μου; Είδαμε που δεν μπαίνεις, λίγο που και το Τιτικάκι μας βρίσκεται σε υποχρεωτική ξάπλα, βολευτήκαμε από το φέης... Να μπαίνεις βρε συ πιο συχνά γιατί όντως αναρωτιόμασταν τι κάνεις και αν όλα καλά!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια τι κανετε??

που ειστε ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα μαμαδες!!πουλαω ροζ καροτσακι,δεν ειναι καποιας γνωστης μαρκας,σχεδον καινουργιο!!χρσιμοποιημενο μονο 1 μερα..με τσαντα αλλαγης και ποδοσακο στους ιδιους χρωματισμους

Kαροτσάκι κατάλληλο από 0 + μηνών
Μπροστινές, περιστρεφόμενες ρόδες με δυνατότητα κλειδώματος
Ρυθμιζόμενη λαβή.
Τρεις θέσεις κλίσης της πλάτης συμπεριλαμβανομένης και της οριζόντιας
Τσάντα
Κάλυμμα για τα πόδια
Μεγάλο καλάθι αποθήκευσης
Aναστρέψιμη λαβή με δυνατότητα το μωρό να κοιτά μπροστά ή να κοιτά τη μαμά
Διαστάσεις: Υ 100cm, Μ 87cm, Π 53cm.

Βάρος 10kg

το αγορασα 130 ευρω...το πουλαω 100 γιατι μας φερανε δωρο καροτσι τριο που το χρειαζομουνα λογω του καθισματος αυτοκιντου!!

https://2img.net/r/ihimizer/img22/476/imagecyb.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img18/8388/ima6ge.jpg

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και από εδω.....

Πωπω ρε κοριτσάκαι μια χαρά βολικό το fb αλλά μου λείψΕ πολύ το φόρουμ...

Σωτηράκι μου θα σου κάνω μια αντιγραφη επικόλληση από αυτα που εγραψα στα κορίτσια για να τα διαβάσεις και εσυ...

Λοιπόν, πήγαμε οικογενειακώς στον αναπτυξιολόγο την Τρίτη (23/10)το απόγευμα! Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι... εξετασαν τον Γαβριήλ με μια παιδοψυχολόγο.. κάτσαμε περίπου μιαμιση ώρα, τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλε, είναι ακούει μια χαρά, αλλά θέλει μια επιβεβαίωση από ωριλά, δεν έχει ΣΕΠ, δεν έχει υπερκινητικότητα... δεν υποψιάζεται αυτισμό, αν και για επιβαβαίωση θα το δούμε σε 3 χρόνια, γαιτι είναι νωρίς ακόμα πολύ, μας είπε απλά είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο και δυνατό παιδί, που του λείπει η δραστηριότητα και τα ερεθίσματα... όσο τον εξέταζε η παιδοψυχολόγος αυτός μιλούσε σε μένα και τον Αλέξη, μας πήρε πλήρες ιστορικό δικό μας και του Γαβριήλ...μας ρώτησε για την καθημερινότητα του και κατέληξε στο γεγονός, ότι ο Γαβριηλ ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που πρέπει να αρχίσει να γυμνάζεται για να μπορέσει να συγκεντρωθεί ο εγκέφαλος του, δεν είναι τόσο σύνηθες αυτό μου λέει, αλλά συμβαίνει σε παιδιά που μεγαλώνουν σε ιδιαίτερο περιβάλλον, (γραφείο), ο εγκέφαλος του εκεί δεχόταν από πολύ μωρό παρα πολλά ερεθίσματα, και αργότερα με την τηλεόραση, έγινε για αυτόν σαν ναρκωτικό, συν του ότι δεν έχει ούτε χώρους για να παιζει και βγαίνει σπάνια για βόλτα έξω σε παιδικές χαρές και παιδότοπους... δεν έχει πουθενά να διοχετευσει την ενεργεια του, στην ηλικία αυτή εκρινονται μας είπε πολλά πραγματα στον εγκέφαλο που αν δεν εκτωθεί το πνεύμα δεν μπορεί να μάθει... Με λίγα λόγια φταίμε εμείς και μόνο εμείς... αυτο το τελευταίο δεν μας το είπε, αλλά τα λεγόμενα αυτο λέγανε...με απλά ελληνικά αρχίζουμε να ψάχνουμε για κολύμβηση και άλλες εξωτερικές δραστηριοτητες όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά... όταν ρωτησα γιατι μέχρι 13 μηνων η ανάπτυξη του ήταν κανονική μου είπε ότι ήταν αναμενόμενο γιατί μέχρι τώρα διοχέτευε όλη την ενεργεια του για να περπατήσει, να τρέξει αλλά μετά που δυνάμωσαν η μυς δεν είχε άλλη διέξοδο η ενέργεια... το προβλημα κοριτσάκια μου είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε τα χρήματα ούτε και ο χρόνος για τέτοια πράγματα, που σε αυτη την ηλικία γίνονται όλα μαζί με τους γονείς λίγο που το έψαξα... άσε που εμείς έχουμε μόνο ένα ατοκινητο που έχω εγω όλη μέρα, και για να τον πηγαίνει κάποιος πρέπει να αγκαρέψουμε κανένα παππού!
μας είπε ότι από την πρώτη ματιά φαίνεται ότι είναι ένα ξεχωριστό παιδί, και αυτό συμβαίνει συνήθως στα παιδιά με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, για αυτούς το να μαθαίνουν σε αυτή την ηλικία είναι σαν ναρκωτικό, και ότι η ομιλία για αυτά τα παιδιά είναι δευτερευον, τους ενδιαφέρει πιο πολύ το περιβάλλοντος του, παρά η επικοινωνία τους! έχουν από πολύ μικρή ηλικία υψηλές απαιτήσεις και είναι πιο νευρικά από άλλα παιδιά λόγω αυτών των απαιτήσεων.... θα μάθουμε να δουλεύουμε μαζί του μεγαλώνοντας, αλλά "δυστυχώς", αυτα τα παιδιά μας διδάσκουν και δεν τα διδάσκουμε... η ομιλία θα έρθει και μπορεί να αργήσει, μπορεί να πάρει ένα χρόνο ακόμα, μετά το καλοκαίρι μπορεί να χρειαστει λογοθεραυτη και εργοθεραπευτή... αλλά για αυτισμό δεν μπορεί να απαντήσει ακόμα, συνηθίζεται αυτά τα παιδιά να παρουσιάζουν ένα μικρό ποσοστό αυτισμού κάποιου είδους, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το περιβάλλον.
ουσιαστικά μας είπε ότι ο Γαβριλάκος είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί... αλλά εγω νιωθω τόσεεες τύψεις, ο άντρας μου φαίνεται πιο ξελαφρωμένος... μας είπε ο γιατρός ότι είμαστε τυχεροί που ο Γαβριλάκος θα νιώθει ασφάλεια στο σπίτι του, γιατι μεγαλώνοντας θα έχει ανάγκη από έξυπνους ανθρώπους όχι τόσο από μένα αλλά από τον άντρα μου (είναι είπε και κληρονομικό ως ένα σημείο, ο Αλέξης έχει δείκτη 158, του το είχε μετρήσει η ΜΕΝΣΑ στην Ικάρων), άρα εγω εδω θα είμαι η χαζή! Αλλά να είμαστε προετοιμασμένοι για μεγάλα διαστήματα σιωπής μετά τα 4-5 όταν νιώθει απογοήτευση γενικότερα!και εμείς γελούσαμε όταν ο Γαβριλάκος έδειξε αδυναμία σε βιβλία χωρίς εικόνες... αλήθεια κορίτσια τον τελευταίο μήνα έχει παρατήσει όλα τα βιβλία του και πηγαίνει στην βιβλιοθήκη με τα βιβλία του πανεπιστημιού μου και τα ξεφυλίζει, όσο πιο μεγάλο βιβλίο τόσο πιο καλά, πριν μια βδομάδα καθότα 30λεπτά με τον χρυσό οδηγό!!!! ΣΟΚ! όχι βέβαια ότι καταλαβαίνει τίποτα, αλλά εικονογραφημένο ούτε να το δει..

Sot2010

Sot2010
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα και από εδω.....

Πωπω ρε κοριτσάκαι μια χαρά βολικό το fb αλλά μου λείψΕ πολύ το φόρουμ...

Σωτηράκι μου θα σου κάνω μια αντιγραφη επικόλληση από αυτα που εγραψα στα κορίτσια για να τα διαβάσεις και εσυ...

Λοιπόν, πήγαμε οικογενειακώς στον αναπτυξιολόγο την Τρίτη (23/10)το απόγευμα! Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι... εξετασαν τον Γαβριήλ με μια παιδοψυχολόγο.. κάτσαμε περίπου μιαμιση ώρα, τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλε, είναι ακούει μια χαρά, αλλά θέλει μια επιβεβαίωση από ωριλά, δεν έχει ΣΕΠ, δεν έχει υπερκινητικότητα... δεν υποψιάζεται αυτισμό, αν και για επιβαβαίωση θα το δούμε σε 3 χρόνια, γαιτι είναι νωρίς ακόμα πολύ, μας είπε απλά είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο και δυνατό παιδί, που του λείπει η δραστηριότητα και τα ερεθίσματα... όσο τον εξέταζε η παιδοψυχολόγος αυτός μιλούσε σε μένα και τον Αλέξη, μας πήρε πλήρες ιστορικό δικό μας και του Γαβριήλ...μας ρώτησε για την καθημερινότητα του και κατέληξε στο γεγονός, ότι ο Γαβριηλ ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που πρέπει να αρχίσει να γυμνάζεται για να μπορέσει να συγκεντρωθεί ο εγκέφαλος του, δεν είναι τόσο σύνηθες αυτό μου λέει, αλλά συμβαίνει σε παιδιά που μεγαλώνουν σε ιδιαίτερο περιβάλλον, (γραφείο), ο εγκέφαλος του εκεί δεχόταν από πολύ μωρό παρα πολλά ερεθίσματα, και αργότερα με την τηλεόραση, έγινε για αυτόν σαν ναρκωτικό, συν του ότι δεν έχει ούτε χώρους για να παιζει και βγαίνει σπάνια για βόλτα έξω σε παιδικές χαρές και παιδότοπους... δεν έχει πουθενά να διοχετευσει την ενεργεια του, στην ηλικία αυτή εκρινονται μας είπε πολλά πραγματα στον εγκέφαλο που αν δεν εκτωθεί το πνεύμα δεν μπορεί να μάθει... Με λίγα λόγια φταίμε εμείς και μόνο εμείς... αυτο το τελευταίο δεν μας το είπε, αλλά τα λεγόμενα αυτο λέγανε...με απλά ελληνικά αρχίζουμε να ψάχνουμε για κολύμβηση και άλλες εξωτερικές δραστηριοτητες όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά... όταν ρωτησα γιατι μέχρι 13 μηνων η ανάπτυξη του ήταν κανονική μου είπε ότι ήταν αναμενόμενο γιατί μέχρι τώρα διοχέτευε όλη την ενεργεια του για να περπατήσει, να τρέξει αλλά μετά που δυνάμωσαν η μυς δεν είχε άλλη διέξοδο η ενέργεια... το προβλημα κοριτσάκια μου είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε τα χρήματα ούτε και ο χρόνος για τέτοια πράγματα, που σε αυτη την ηλικία γίνονται όλα μαζί με τους γονείς λίγο που το έψαξα... άσε που εμείς έχουμε μόνο ένα ατοκινητο που έχω εγω όλη μέρα, και για να τον πηγαίνει κάποιος πρέπει να αγκαρέψουμε κανένα παππού!
μας είπε ότι από την πρώτη ματιά φαίνεται ότι είναι ένα ξεχωριστό παιδί, και αυτό συμβαίνει συνήθως στα παιδιά με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, για αυτούς το να μαθαίνουν σε αυτή την ηλικία είναι σαν ναρκωτικό, και ότι η ομιλία για αυτά τα παιδιά είναι δευτερευον, τους ενδιαφέρει πιο πολύ το περιβάλλοντος του, παρά η επικοινωνία τους! έχουν από πολύ μικρή ηλικία υψηλές απαιτήσεις και είναι πιο νευρικά από άλλα παιδιά λόγω αυτών των απαιτήσεων.... θα μάθουμε να δουλεύουμε μαζί του μεγαλώνοντας, αλλά "δυστυχώς", αυτα τα παιδιά μας διδάσκουν και δεν τα διδάσκουμε... η ομιλία θα έρθει και μπορεί να αργήσει, μπορεί να πάρει ένα χρόνο ακόμα, μετά το καλοκαίρι μπορεί να χρειαστει λογοθεραυτη και εργοθεραπευτή... αλλά για αυτισμό δεν μπορεί να απαντήσει ακόμα, συνηθίζεται αυτά τα παιδιά να παρουσιάζουν ένα μικρό ποσοστό αυτισμού κάποιου είδους, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το περιβάλλον.
ουσιαστικά μας είπε ότι ο Γαβριλάκος είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί... αλλά εγω νιωθω τόσεεες τύψεις, ο άντρας μου φαίνεται πιο ξελαφρωμένος... μας είπε ο γιατρός ότι είμαστε τυχεροί που ο Γαβριλάκος θα νιώθει ασφάλεια στο σπίτι του, γιατι μεγαλώνοντας θα έχει ανάγκη από έξυπνους ανθρώπους όχι τόσο από μένα αλλά από τον άντρα μου (είναι είπε και κληρονομικό ως ένα σημείο, ο Αλέξης έχει δείκτη 158, του το είχε μετρήσει η ΜΕΝΣΑ στην Ικάρων), άρα εγω εδω θα είμαι η χαζή! Αλλά να είμαστε προετοιμασμένοι για μεγάλα διαστήματα σιωπής μετά τα 4-5 όταν νιώθει απογοήτευση γενικότερα!και εμείς γελούσαμε όταν ο Γαβριλάκος έδειξε αδυναμία σε βιβλία χωρίς εικόνες... αλήθεια κορίτσια τον τελευταίο μήνα έχει παρατήσει όλα τα βιβλία του και πηγαίνει στην βιβλιοθήκη με τα βιβλία του πανεπιστημιού μου και τα ξεφυλίζει, όσο πιο μεγάλο βιβλίο τόσο πιο καλά, πριν μια βδομάδα καθότα 30λεπτά με τον χρυσό οδηγό!!!! ΣΟΚ! όχι βέβαια ότι καταλαβαίνει τίποτα, αλλά εικονογραφημένο ούτε να το δει..

Ax, τι καλά νέα Γεωργίτσα μου!!! Άντε, μπορείς να ηρεμήσεις τώρα επιτέλους!!!
Σε τρόμαξε λίγο το αστεράκι αλλά ευτυχώς όλα καλά!!!
Αυτό με τις εξωτερικές δραστηριότητες, μην το αφήσεις! Βρες χρόνο, αγγάρεψε κάποιον όπως λες αλλά κάν' το!!! Μια ξαδέρφη μου, μεγάλωσε μέσα σε μαγαζί παρέα μ' ένα σκύλο και η εξέλιξη όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν και πολύ καλή!
Επίσης, φρόντισε να πηγαίνει στον παιδικό αντί να είναι μαζί σου στη δουλειά. Μην φοβάσαι τις ιώσεις! Τελικά είναι αλήθεια, οτι τη δεύτερη χρονιά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα!!!
Χάρηκα πολύ κοριτσάκι μου και σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες!!!Φιλιάαααα!!!

Sot2010

Sot2010
crazymommy έγραψε:Βρε καλώς τα κορίτσια μας! Άντε γιατί η ομάδα μπήκε (νωρίς-νωρίς) σε χειμερία νάρκη!!!

Αχαχαχ, Βιβήκο δε γέννησα ρε ακόμα λέμε!!! Αλλά η κοιλιά φτάνει μέχρι απέναντι! Razz Μέχρι τις 17/11 το αργότερο, αυτό ξέρω μέχρι στιγμής, αν και το περιμένω από μέρα σε μέρα...!

Πού είσαι βρε Σωτηρία μου; Είδαμε που δεν μπαίνεις, λίγο που και το Τιτικάκι μας βρίσκεται σε υποχρεωτική ξάπλα, βολευτήκαμε από το φέης... Να μπαίνεις βρε συ πιο συχνά γιατί όντως αναρωτιόμασταν τι κάνεις και αν όλα καλά!!!

Εδώ είσαι ομορφιά μου;;;
Τι έγινε; Η μπουμπού την καταβρήκε στην κοιλίτσα και δεν λέει να βγει; Πώς είσαι; Πότε με το καλό; Αναμονή άλλες 4 μέρες;;;

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι κάνουν τα κοριτσακια μου όλα καλά;
εγώ χάθηκα πάλι εχω κάτι θέματα υγείας κ τρέχω το μικρό μου καλά βρήκα κ σπίτι κ ετοιμάζομαι.
ο γαβριλακος μια χαρά ειδες που ανησυχουσες άντε θα ηρεμισεις τώρα.
οι εγκυουλες μας άντε κοντεύουν με το καλό.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Από χτες το Αλικάκι είχε συσπασούλες... Το βράδυ στις 11.30 είδε ροζ βλέννα και είχαν φτάσει στα 6.30 λεπτά... Μίλησε με μαία και γιατρό... Εμεινε Σπιτι όλο το βράδυ και μας έστειλε στις 8 μνμ οτι αφήνουν με το Σταύρο την μικρή παιδικό και πανε μαιευτήριο!!! ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΓΕΝΝΑΜΕ!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωπα, τι βλεπω???? Δεν έχει γραφτεί το τελευταίο ανακοινωθεν??? Ας ανακοινωσω λοιπον τα επίσημα αποτελεσματα!!!!! Σε οσες δεν είναι στο φεις δηλαδη, οι άλλες τα μαθαμε Razz !!
Τρελομαμα, να σου ζησει η νεα κορούλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 893968 !!!!! Να τη χαιρεστε, να τη βλεπετε και να την καμαρώνετε και να σας δωσει τις ίδιες συγκινησεις, αλλα και ακομα περισσότερες, με τη...μεγάλη πλεον Δαναη!!! Ο,τι καλυτερο στην οικογένειά σας!!! (Σκορπιουδακι ε Razz ).???
Οι υπολοιπες μαμαδες , εκτος φεις, ειστε καλα??Σωτηρουλα??Ρια, τι είχε ο μικρος σου??βρηκατε σπιτι???
Αντε, και στα δικα σας οι επόμενες τωρα Very Happy Very Happy !!!

Sot2010

Sot2010
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994
Αλικάκι μου γλυκό, να σου ζήσει η κορούλα σου!!!Να είναι πάντα γερή και τυχερή!!!
Να είστε γεροί κι εσύ και ο αντρούλης σου να χαίρεστε και πάντα να καμαρώνετε τις πριγκήπισσες σας!!!
Φιλιά πολλά κουκλίτσα μου!!!

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλικάκη να σας ζήσει!!!!
να είστε πάντα ευτιχισμενοι μαζί με τα ζουζουνια σας!

ο μικρος μου καλα είναι εγώ τρεχω με ένα θέμα υγείας ελκωδης κολητιδα.

κ επιτέλους 1η του μήνα μπαίνω στο σπίτι μου τουλαχιστον μέχρι να φτιαχτεί το κάτω που θα μετακομίζουν η μάνα μου μ την μικρή

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ!!!!! Όντως στις 15 Νοέμβρη ήρθε στον κόσμο η 2η κορούλα μας και μεγαλούτσικη, στα 3630γρ! Πήγαν όλα καλά ευτυχώς και τώρα θηλάζουμε, χέζουμε και κοιμόμαστε όλη μέρα, χιχιχι!

Σωτηρία ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Ρία μου επίσης, άντε να τακτοποιηθείτε επιτέλους να ηρεμήσετε!!!

Άντε, σειρά έχουν τώρα οι επόμενες εγκυούλες της ομάδας μας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994

Σας φιλώ!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KORITSAKIAAAAAAAAAAAAAAAA
GEIA SAS Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλεεεεεεεεεεεεε που ειτσε πιαααααααα???

μην εγκαταλειπετε ,μπορειτεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
απολλειεται.δεν το πιστευω.δεν εχετε γραψει σελιδες,τομους?πιστευα οτι θα ανοιγατε και καινουριο.ντροπη σας κοριτσια ντροπη σας.λοιπον για να ξαναμαζευομαστε σιγα σιγα,για να μην πω γρηγορα γρηγορα.
βιβη μουουουουουουουυουουουουουου επιτελους εχουμε ιντερνετ και ξαναβρισκομαστε.μου ελειψες ρε.πως περνας?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκι μου καλώς ήρθατε πάλι!!! Έχω το μωρό και δεν μπορώ να γράψω πολλά, αλλά περιμένουμε τα νέα σας, ειδικά εσένα τουρτίτσα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:απολλειεται.δεν το πιστευω.δεν εχετε γραψει σελιδες,τομους?πιστευα οτι θα ανοιγατε και καινουριο.ντροπη σας κοριτσια ντροπη σας.λοιπον για να ξαναμαζευομαστε σιγα σιγα,για να μην πω γρηγορα γρηγορα.
βιβη μουουουουουουουυουουουουουου επιτελους εχουμε ιντερνετ και ξαναβρισκομαστε.μου ελειψες ρε.πως περνας?
τουρτιδιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 κοριτσι λες παλι????ωρε στρινγκ για απλωμααααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
εμεις ειμαστε μια χαραααααα..μας παει η εξοχη ....βρεχει τωρα βεβαια ...αλλα οκ...την παλευουμε...βασικα απο την αθηνα μακραν καλυτερα.....δεν μου λειπει καθολου αν και δευτερα εκει θα ειμαι για κατι δουλειες και γυναικολογο...βρηκα και καλο παιδιατρο εδω δοξα τω θεω ...γκει βεβαια χαχχαχα αλλα οκ ..ποιος ειναι τελειος αλλωστε ?αχχαχχαχχααχαχχαχ
πες μας αναλυτικα νεα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 - Σελίδα 5 215994

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα κοριτσια.τι θελω και ξυπναω?χαλια ειμαι παλι.μονο οταν κοιμαμαι ειμαι καλα.θελω να πιω νερο,πολυ νερο.διψαω πολυ,αλλα πινω γινομαι χειροτερα.ποτε θα περασει δεν μπορω αλλο.κατα τα αλλα,καθομαστε σπιτι με την ειρηνη,ευτυχως παιζει μονη της,σε λιγο θα παμε να παρουμε την μεγαλη και θα αρχισει ο χαμος.δεν ξερω τι να μαγειρεψω σημερα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaημερααααααααααααα
που ειστε κο[πελιεσ/?

απαππαπαππαπ ντροπηηηηηηηηηη πια....

εγω σημερα μαγειρεψα ψαροσουπα για τον μικρο γιατι εχει λυσσα με τις σουπες και κοκκινιστο κουνουπιδακι απο τον κηπο για εμας με λιγες πατατουλες τηγανιτες.

2ο μαθημα χτες οδηγησης και κουραστηκα ηδη.πολυ στροφη η ζακυνθος και κατι κολοδρομοι αππαπαππαπα.με βροχη χτες και βραδυ.βιβοσουμαχερ θα γινωωωωωωωωω αχαχχαχαχχαχα

τουρτιδιο να πινεις νερο με καλαμακιιιιιιιιιιι

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αν υποψιαστω οτι δεν γραφετε θα τραβηξω τα βυζια μου...και γνωριζετε οτι δεν εχω περιθωριο ξεχειλωματος. Shocked Shocked Shocked Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις