76 Απ: Καθυστέρηση Δευ Οκτ 15, 2012 11:35 am
summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια, σήμερα είναι η 15η μέρα καθυστέρησης κ ο γιατρός μου είπε να πάρω primolut-nor για πέντε μέρες. Τα ξέρει αυτά τα χάπια καμιά σας;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
summertime έγραψε:Κορίτσια, σήμερα είναι η 15η μέρα καθυστέρησης κ ο γιατρός μου είπε να πάρω primolut-nor για πέντε μέρες. Τα ξέρει αυτά τα χάπια καμιά σας;
summertime έγραψε:Φωτεινή μου σε ευχαριστώ. Για να τα πήρες έτσι απλά, σημαίνει ότι μάλλον είναι συνηθισμένα. Μετά ο κύκλος συνεχίστηκε φυσιολογικά;
εγω παντως πιστευω οτι θα επρεπε πριν τα παρεις να πας να σου κανει εναν υπερηχο εγω ετσι θα εκανα.summertime έγραψε:Κορίτσια, σήμερα είναι η 15η μέρα καθυστέρησης κ ο γιατρός μου είπε να πάρω primolut-nor για πέντε μέρες. Τα ξέρει αυτά τα χάπια καμιά σας;
αμα εκανες χοριακη κοριτσακι μου και βγηκε αρνητικη με τοσες μερες καθυστερηση αρα δεν εισαι εγκυος...αρα το θεμα προφανως ειναι ορμονολογικο..αυτα τα χαπια τα επαιρνε και η κολλητη μου που ειχε ακριβως το ισιο θεμα πολλες μερες καθυστερηση με αρνητικες χοριακες...γνωμη μου ειναι οτι καλως στα εδωσε ο γιατρος,...θα τα παρεις και μετα απο 5 6 μερες θα σου ρθει περιοδος..τωρα αμα εχεις αμφιβολιες πανε να σε δει κιολας για να μην αγχωνεσαι...dina kardoyla έγραψε:εγω παντως πιστευω οτι θα επρεπε πριν τα παρεις να πας να σου κανει εναν υπερηχο εγω ετσι θα εκανα.summertime έγραψε:Κορίτσια, σήμερα είναι η 15η μέρα καθυστέρησης κ ο γιατρός μου είπε να πάρω primolut-nor για πέντε μέρες. Τα ξέρει αυτά τα χάπια καμιά σας;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης