276 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! Τρι Οκτ 09, 2012 10:31 pm
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
κανωνησε τοτε κ πες μ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:ποπη θα το κανουμε σε ενα πρωινο!δεν ειναι τιποτα!
ελενη 2526 θες να σου πω για το τικερακι?
ζετα ο γιος μου ειναι αστερι!διαβαζει καθε μερα αφου σχολασει και εχει ολο το επομενο πρωινο ελευθερο!σ'ευχαριστω που ρωτησες!
τι ειναι βρε ματινα το zumpa??? αυτο που κοπανιουνται σαν μουρλοι?απο το youtube το εκανες ή υπαρχει cd ή προγραμμα για playstation???
mamamatina έγραψε:Ευάκι έγραψε:ποπη θα το κανουμε σε ενα πρωινο!δεν ειναι τιποτα!
ελενη 2526 θες να σου πω για το τικερακι?
ζετα ο γιος μου ειναι αστερι!διαβαζει καθε μερα αφου σχολασει και εχει ολο το επομενο πρωινο ελευθερο!σ'ευχαριστω που ρωτησες!
τι ειναι βρε ματινα το zumpa??? αυτο που κοπανιουνται σαν μουρλοι?απο το youtube το εκανες ή υπαρχει cd ή προγραμμα για playstation???
Ναι από το youtube. Η Βιβή μου είχε βάλει την ιδέα... Είναι σαν χωρός. Αυτό προσπάθησα να κάνω. Σε 5 λεπτά έγινα μούσκεμα!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=pvbn3V-Ptoc
Με φαντάζεσαι 73 κιλά να κουνιέμαι έτσι? Δεν θα το βάλω κάτω όμως...
KRISTI 1 έγραψε:κ γω εχω προβλημα με τα ολοσωμα φορμακια γιατι η δικια μου εχει πολυ μακρια ποδια κ οταν της αγοραζω για 6 με 9 μηνων δεν της χωρανε!στον κορμο ειναι ψιλοκαλα αλλα βρισκει στα ποδια!και ετσι της αγοραζω για 1 χρονων να και δεν εχουν και πολλα γιατι λενε οτι 1 χρονων σχεδον περπατανε οποτε δεν βολευουν και ετσι δεν βγαζουνε ολοσωμα.
lia30 έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:κ γω εχω προβλημα με τα ολοσωμα φορμακια γιατι η δικια μου εχει πολυ μακρια ποδια κ οταν της αγοραζω για 6 με 9 μηνων δεν της χωρανε!στον κορμο ειναι ψιλοκαλα αλλα βρισκει στα ποδια!και ετσι της αγοραζω για 1 χρονων να και δεν εχουν και πολλα γιατι λενε οτι 1 χρονων σχεδον περπατανε οποτε δεν βολευουν και ετσι δεν βγαζουνε ολοσωμα.
και έλεγα ότι η δικιά μου είναι ψηλή!! Πριν 2 βδομάδες ήταν που ήταν 3 μέρες λιγότερο από 2 μήνες που πήγαμε παιδίατρο ήταν 59 εκατοστά. εσένα πόσο είναι; Είστε και σεις ψηλοι; οι γονείς; εμένα ο άντρας μου είναι 2μέτρα!
lia30 έγραψε:και συ μαμαματίνα ασχολείσαι με το τραγούδι; Αυτό με το χαμομήλι και το λεμόνι δεν το ήξερα. Το χαμομήλι οκ, αλλά το λεμόνι; είναι οξινο και το φοβάμαι κάπως.. αλλά αφού το έχεις δοκιμάσει..
μου έβαλες και μένα ιδέα με το ζούμπα μέσω youtube. και τα δικά μου τα κιλά εκεί κοντά είναι! 71! βέβαια από τόσα ξεκίνησα την εγκυμοσύνη, αλλά τα κανονικά μου είναι 65 με 67! που θα μου πάει.. δεν θα τα φτάσω;; Αν το ράψω, κάτι θα κάνω! αλλά πρέπει να το ράψω!!!
mamamatina έγραψε:Φοβερή η γιαγιά!
Μόλις πήγα την μεγάλη στο νήπιο και πέρασε και το σχολικό, οι δύο μικρές κοιμόντουσταν και 8,25-8,40 έκανα ζούμπα.
Ευάκι εκτός από την αδερφή μου που με ξεσήκωσε την ιδέα μου είχε βάλει η Βιβή. Η γνωστη μας mamavivo. Η δικιά μας mamavi νομίζω πως είναι Βίκη.
Ναι Λία. Τραγουδάω από 7 ετών. Σε χορωδίες κυρίως και με κάτι φιλαράκια σε κάνα δυο μαγαζιά πριν αρραβωνιαστώ και ξενιτευτώ. Τώρα μου έχει μείνει η μία χορωδία και δεν έχω αρχίσει ακόμη να πηγαίνω γιατί όλο κάτι γίνεται και μου λείπει πάααααααρα πολύ. Ο περίγυρός μου δεν συμφωνει με το γεγονός να αφήνω κάποια από τα παιδιά μου για 3 ώρες μία φορά την εβδομάδα. Ειμαι μαμά με 4 παιδιά λένε... Αλλά εμένα αυτό με ξεκουράζει. Ανανεώνομαι. Δεν έχω κι εγώ δικαίωμα? Και την μεγάλη την παίρνω πάντα μαζί μου. Από 2 ετών.
Τεσπά, με έπιασε η πολυλογία πάλι. Να μην ανοίξω το θέμα με την οδήγηση και δεν τελειώνω ούτε άυριο.
Κοριτσάκια μου, πολύ καλή η παρέα μας. Πάω να κάνω καμια δουλίτσα και τα λέμε το μεσημέρι που θα κοιμούνται τα κορίτσια μου.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης