Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
464 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 464 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ομορφες κοπελες με τις τρελλιτσες σας μου ρθε η περιοδος για δευτερη φορα ευτιχως μας αφησε να χαρουμε το σαωατοκυριακο. Χρυσα δεν ηταν πολυτελειες χαχα πηγαμε με το αυτοκινητο της δουλειας οποτε γλυτωσαμε την βενζινη και το κλεισαμε σε εκπτωση το ξενοδοχειο και φυλαξαμε λιγα απο δω λιγα απο κει λογω της επετειου λιτα και απεριττα.
τελειο το βιντεο μου αρεσει πολυ η φωνη σου μπραβο σου.
νυσταζω ολη την νυκτα κουνιοταν μια εκει μια εδω πολυ ανυσυχω υπνο εκανε τωρα ξανακοιμηθηκε αντε να δουμε

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κ απο μας κοριτσια κ καλη βδομαδα!!!τι κανουν μανουλες κ μωρακια?

εμενακαλα κοιμηθηκε χθες κ δεν ξυπνησε για φαγητο καθολου...τωρα την εχω μπας αγκαλια μπας κ φαει..

καλη βολτα στα κοριτσια που θα βγουν..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαρθαλενα μου,μπραβο,χαιρομαι!!!

Χρυσα εμενα δεν το βγαζει, δε μπορω να σε δω.

καλημερα Ζετακι! εμενα μολις κοιμηθηκε στα χερια. παω στο κρεβατι μπας κ κοιμηθω κι εγω λιγο.
φιλακια!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!
Μάλλον κάτι τα επηρρεάσε τα μωράκια μας. Και μένα η δικιά μου ήταν πάρα πολύ ανήσυχη χτες.. Από τις 6 μέχρι τις 12 που την πήρε τελικά ο ύπνος σφάδαζε. Κάτι την ενοχλούσε, μάλλον η κοιλίτσα της. Και δεν μου έκανε γενικά κολικούς, και έλεγα τους γλιτώσαμε. Αλλά χτες ήταν σίγουρα κολικοί... Εκλαιγε τόσο δυνατά, που βούιζαν τα αυτιά μου μετά! εκλαιγα και γω μαζί της. Ο άντρας μου είναι πιο ψύχραιμος και είχε να παρηγορήσει και τις δυο μας.. Ευτυχώς ηρέμησε το πουλάκι μου και κοιμήθηκε μέχρι τις 8 με ένα διάλειμμα για φαγητάκι. Μέχρι και στο στήθος μου έκλαιγε χτες..
Και το πρωί όταν την τάιζα, ήταν ανήσυχη στο στήθος, τώρα κάπως ηρέμησε στο ριλάξ και λαγοκοιμάται. αμα την πάρω να την βάλω στην κούνια της θα ξυπνήσει..
Ο καιρός εδώ είναι χάλια, βρέχει συνέχεια, αστρέφτει και βροντάει, έχει απίστευτη σκοτινιά, σαν να είναι χειμώνας απόγευμα. Και με αυτό τον καιρό φοβάμαι ότι θα κοπεί και το ρεύμα όπου να ναι. Και εγώ το συνηθίσει τόσα χρόνια στα νησιά με το ρεύμα να κόβεται για πλάκα, αλλά τώρα με τη μικρή με φοβίζει..
σας φιλώ όλες γλυκά, εύχομαι να είναι όλα τα μωράκια μας καλύτερα σήμερα
Smile

605Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 25 Empty . Κυρ Οκτ 14, 2012 11:03 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!τι κανετε?τι εγινε bebek?πως πανε τα γονατα?διαπιστωσες τελικα απο τι ειναι?μηπως πονανε απο αυτο που σου ειπα χθες?αχ που ειναι και η κωνσταντινα να μου πει για το site για τα γαλατα...

markella01

markella01
Καλημέρα και πάλι...κοιμηθήκαμε λίγο πάλι κακά και σηκωθήκαμε...εμένα έχει μια ανησυχία εδώ και μέρες άλλα είναι από τα ούλα του, εξακριβωμένο...και πιο πολλές φορές κακά κάνει και πιο πολύ τρώει (πιο συχνά εννοώ)

Λία σε ποιο νησί είστε? Αυτό με τις διακοπές ρεύματος όντως είναι μανίκι..μπρρρρρρ...

Σας αφήνω, θα κάτσω να βγάλω γάλα γιατί Τετάρτη έχω πρόβα και Παρασκευή δουλειά (γιούπι!) και πρέπει να έχω απόθεμα!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!!

πολυ βροχη, αλλα εμεις την ιδια γκρινια!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααααααααα αυτο με τα γονατα το εχω και εγω πονανε οταν βαλω δυναμη να σηκωθω γενικα και το πρωι ποναω τα γονατα :cry

spyros3

spyros3
μου φαινεται βρε κοριτσια ειμαστε οι περισσοτερες ερειπια ε?κ να πεις ειμαστε κ στο ανθος της ηλικιας μας βρε!!!

θα τσακωθω με τον αντρα μ κ θα φταινε αλλοι...εχουμε μπερδεματα με τον θειο του κ για αλλη μια φορα μας ανακατευει κ εμας σοτι κ αν θελει να κανει..ο νικος ειναι χαλια αυτες τις μερες με αυτα που γινονται κ αν του πω τι ηρθε κ μου ειπε σημερα θα γινει χαμος...θα κανω οτι μπορω για να τον ηρεμησω κ βλεπουμε...αφου εφτασε σε σημειο να πει να παμε στο ενοικιο κ να φυγουμε απο δω για να μην μας ενοχλουν κ ανακατευουν σοτι κ αν θελουν να κανουν...
ειναι τοσο σπαστικο ρε γαμωτο μ...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΕΟΣ!!! ειχα γραψει κατεβατο κ σβηστηκε! τα νευρα μου!κ ξυπνησε κ η μικρη

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επιγραμματικα τωρα:
Κριστι, με πονανε τα γονατα κ ετσι οπως ειπες αλλα κ οι αστραγαλοι οταν σηκονωμαι. εγω παρειγγειλα απο apo-rot γερμανια να το δοκιμασω,δεν ξερω αν εχει το δικο σου κ αν το εχει με αλλο ονομα γτ εμενα ειχε το ιδιο κουτι με λιγο διαφορετικο ονομα.15Ε τα 800γρ εκει, 16,37 τα 400γρ εδω!
Μαρθαλενα,εμετους στην εγκυμοσηνη,πονοι στα γονατα τωρα.. εμεις εχουμε τα ιδια συμπτωματα!!
η μικρη οταν σηκωθηκα εγω,αφου ξανακοιμηθηκαμε, ξυπνησε κ της εβαλα πιπιλα κ ξανακοιμηθηκε οποτε εβαλα κ 1 πλυντηριο. τωρα ξυπνησε ομως!! οτι εκανα εκανα!

eleni2526

εγω δεν βρικα το γαλα μας απο εξω αλλα δεν εψαξα κ πολυ.τι φρισολακ πινουμε αν το εχει παρει καποια ας μου πει

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια και μπεμπακια!!!ειχα λιγη παρεουλα και ηταν και η μπεμπα ησυχη και μια χαρα περασαμε!σε λιγο βαζουμε φαι για να παμε σχολειο!
καλε σα να ειναι νυχτα ειναι εδω!ξεκινησε και βροχουλα!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω εχουμε ηλιο !!!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κόπηκε τελικά το ρεύμα για περίπου μιάμιση ώρα! Ευτυχώς η μικρή μου κοιμόταν.. Έπεσε μια σκοτινιά, δε σας λέω τίποτα, σαν νύχτα. Εξω έριχνε τρελό νερό, αέρας, χαμός!! από το σπίτι μου έχω και θέα τη θάλασσα, δεν ξεχώριζες ουρανό με θάλασσα. Την έβαλα στην κούνια, έκατσα και γω δίπλα και διάβαζα με το φακό!! χαχα! Ευτυχώς έπεσε τώρα ο καιρός, και ήρθε και το ρεύμα, και έβαλα να μαγειρέψω.. Το κορίτσι μου είναι ήσυχο προς το παρόν. Μακάρι να παραμείνει έτσι το καλό μου, να μην υποφέρει..
Χρύσα μου είμαι στην Κεφαλονιά δεύτερη χρονιά φέτος. Εχω μείνει όμως και σε άλλα νησιά. Μια χρονιά στους Λειψούς (δωδεκάνησα, 600 κάτοικοι το χειμώνα) και μια χρονιά Ικαρία! Ειδικά στους Λειψούς, το χειμώνα περισσότερες φορές δεν είχαμε ρεύμα, παρά είχαμε!! Στην Ικαρία λίγο καλύτερα, και εδώ λίγο καλύτερα ακόμα!
Μπεμπέκ μου, για τον πόνο στα γόνατα, αν δεν δεις να καλυτερεύει, πήγαινε σε ένα γιατρό.. μπορεί να είναι και επειδή σηκώνεις την κόρη σου και αν θυμάμαι καλά είναι και κατηγορία φτερού από κιλά!! και όσο μεγαλώνουν, βαραίνουν και θα επιδεινώνεται, αν είναι από αυτό. Και μένα από τις αγκαλιές με πονάει η πλάτη μου. Επίσης μπορεί να είναι από την αλλαγή του καιρού, ή την υγρασία. Όπως και να χει, μη μένεις σε ικασίες, αλλά πήγαινε σε ένα γιατρό, όταν βρεις χρόνο φυσικά.

spyros3

spyros3
πω πω..δεν μπορω καθαλου χωρις ρευμα!!!ειτε πρωι ειτε βραδυ..κ ειδικα το βραδυ σκιαζομαι γιατι ειναι μεγαλο κ το σπιτι κ οταν ειμαι μονη με τα παιδια αναβω οτι κερια εχω...
εμας εδω εχει ηλιο αλλα η ατμοσφαιρα ειναι παγωμενη...κατεβασα τα ρουχα του σπυρου κ δυστιχως δεν εχει κ πολλα για φετος κ πρεπει να του παρω..κ της μπεμπας θελω γιατι τα φορμακια του σπυρου για 6μηνων δεν της κανουν στα ποδια!!!δεν μπορει να τεντωθει καλα!!!τι να πω..θα ψαξω ολα τα μπεμπε του σπυρου για να την βολεψω για μεσα στο σπιτι κ θα της παρω 2 αλλαξιες αν τυχει να παμε καπου..

eleni2526

κ εγω για την αναστασια εχω ρουχα!!!ετσι θελω να πιστευω........ δεν τα εβγαλα ολα ακομα για το μπεμπη τιποτα σχεδων δεν εχω!!!!
με το καιρο ετσι ψυχολογια σκατα!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
k εγω θελω να παω τζαμπο να της παρω. εχω λιγα φορμακια μακρυ μανικι, χωρις ποδαρακια κ ειναι απο την ανηψια μου αλλα ειναι γαριασμενα-εχουν σκληρηνει απο τα πλησιματα.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαχη πηρες τηλ στα Τζαμπο;;;;

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bebek6 έγραψε:Μαχη πηρες τηλ στα Τζαμπο;;;;

Πηρα! Να τι επιστρεψουμε σε οποιοδηποτε καταστημα Δευτερα ή Σαββατο και τελικα ανακαλυψαμε οτι εχει κ στα Γιαννιτσα Jumbo οποτε το Σαββατο θα παμε.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kastoria έγραψε:
bebek6 έγραψε:Μαχη πηρες τηλ στα Τζαμπο;;;;

Πηρα! Να τι επιστρεψουμε σε οποιοδηποτε καταστημα Δευτερα ή Σαββατο και τελικα ανακαλυψαμε οτι εχει κ στα Γιαννιτσα Jumbo οποτε το Σαββατο θα παμε.
Μπραβο!!!!!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω γκρινια κ κλαμα σημερα!!!!!!!

eleni2526

EMENA KOIMATAII εδω κ μια ωρα!!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 25 215994 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 25 215994 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 25 215994 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 25 215994
κ ψαχνω να βρω να παραγγειλω γαλα απο το ιντερνετ

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε?εμεις γυρησαμε πριν 1 ωρα .τωρα κοιμωμαστε τι παθατε καλε ολες καιγκρινιαζεται?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εμενα κοιμηθηκε!στον καναπε ακουγωντας τον απορροφητηρα. για κανα 20λεπτο δηλαδη κ φτιαχνω το σπανακορυζο για το βραδυ.τωρα ξυπνησε κ προς το παρον χαζευει τηλεοραση.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις