Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
475 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 475 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 36]

151αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Δευ Οκτ 15, 2012 1:17 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy

152αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 12:22 am

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini31 έγραψε:
elenidek έγραψε:ααααχ εγώ τώρα έλιωσα. Πήρα τηλ στο σπιτι να δω τι κανουν (τον προσέχει ο σύζυγος τον μικρό σήμερα). Και με φωνάζει: μαλουλιτσαααααααα. του λεω τι κανεις ? μου απαντάει : ζημίεθθθθθθθθθ αγορομανες/.... - Σελίδα 7 215994 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 215994 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 215994 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 215994 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 215994 λιώνω

hahahaha zimieth einai trela αγορομανες/.... - Σελίδα 7 215994 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 215994 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 215994

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΟ...ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ..ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ... Very Happy

153αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 1:18 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sissympempis έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΟ...ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ..ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ... Very Happy

Καλημέρα και περαστικά σας!!! Πώς του φάνηκε η βανίλια? Δεν είναι φοβερή κρέμα? Κι αυτή η μυρωδιά της... μου άνοιξες την όρεξη!!!Κοίτα να τον χαρείς όσο είναι μωράκι γιατί σύντομα θα είναι όντως παλικάρι!!!

154αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 2:25 am

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μμμμμμμμμμμ γιαμ γιαμ. βανιλια ρυζαλευρο, μπισκοτοκρεμα.. γιαμ γιαμ. κριμα που ο δικος μου τα έφαγε για πολυ λιγο. δεν τα χορτασα αρκετα τοτε! Laughing Laughing Laughing Laughing

155αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 2:56 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι από'μένα! Καινούργια εδώ, παρόλο που ο μικρός μου είναι "ήδη" 4 μηνών.

Δεν έχει λοιπόν αρχίσει ακόμα τις κρεμούλες, αλλά ευτυχώς που όπως λέτε είναι νόστιμες, διότι χθες θέλησα να του δοκιμάσω έτοιμο γάλα και δεν ήθελε με τίποτα, δοκίμασα δε κι εγώ και διαπίστωσα ότι έχει απαίσια γεύση! 'Ετσι συνεχίζω αποκλειστικά με θηλασμό, αυτό ήθελα άλλωστε, είπα μόνο μήπως έχω κι αυτή τη λύση διότι δουλέυω εδώ κι ενάμιση μήνα κι είναι δύσκολο...

Κατα τ'άλλα κι ο δικός μου είναι με μπουκωμένη μύτη! Και τόσο δεν του αρέσει ο ορός που πριν ακόμα του βάλουμε καταλαβαίνει κι αρχίζει να κλαίει Sad

156αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 3:05 am

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama_sto_synnefaki έγραψε:Καλημέρα κι από'μένα! Καινούργια εδώ, παρόλο που ο μικρός μου είναι "ήδη" 4 μηνών.

Δεν έχει λοιπόν αρχίσει ακόμα τις κρεμούλες, αλλά ευτυχώς που όπως λέτε είναι νόστιμες, διότι χθες θέλησα να του δοκιμάσω έτοιμο γάλα και δεν ήθελε με τίποτα, δοκίμασα δε κι εγώ και διαπίστωσα ότι έχει απαίσια γεύση! 'Ετσι συνεχίζω αποκλειστικά με θηλασμό, αυτό ήθελα άλλωστε, είπα μόνο μήπως έχω κι αυτή τη λύση διότι δουλέυω εδώ κι ενάμιση μήνα κι είναι δύσκολο...

Κατα τ'άλλα κι ο δικός μου είναι με μπουκωμένη μύτη! Και τόσο δεν του αρέσει ο ορός που πριν ακόμα του βάλουμε καταλαβαίνει κι αρχίζει να κλαίει Sad

ak fassa eyxarisyoum..nai ontws koritsia einai polu nostimh..
mama sto synnefaki ontws to gala se skonh einai xalia..myrizei psari..alla egw pleon tou dinw to noulac kai einai apisteyto..esena vevai einai mikroylhs akoma..

157αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 3:09 am

elenidek

elenidek
το αλμιρόν που ήπιαμε εμεις καποτε ηταν καλο και νοστιμο. το s 26 μου βρωμουσε και το σανιλακ ηταν σαν χορτο. αλλα οι κρεμουλες ειναι ολες τους τελειες. οσο για την μυτουλα, σε καταλαβαινω γιατι και μεις με τον ορο εχουμε θεμα. δοκιμασες κλινοφαρ σε σπρευ?

158αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 3:44 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν το έχω δοκιμάσει, όχι. Θα το δοκιμάσω όμως διότι ομολογώ ότι κάποιες φορές τον λυπόμαστε και τον αφήνουμε και βέβαια δεν είναι για καλό του... έχει μέρες τώρα μπουκωμένη μυτούλα! Είχε και βήχα αρκετό αλλά πέρασε κι έχει μείνει μόνο το συναχάκι. Εν τω μεταξύ προσπαθούμε κιόλας να βρούμε κάποιο τρόπο να μην ξυπνάει πολύ τη νύχτα και δεν βοηθάει κι αυτο.

Για το γάλα δεν πειράζει, προς το παρόν τα βγάζω πέρα. Αλλά επειδή στη δουλειά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να τραβήξω πολύ ήθελα να έχω εναλλακτική λύση! Αν χρειαστεί θα δοκιμάσω ν'αλλάξω μάρκα λοιπόν.

159αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 3:50 am

antonia32

antonia32
mama_sto_synnefaki έγραψε:Καλημέρα κι από'μένα! Καινούργια εδώ, παρόλο που ο μικρός μου είναι "ήδη" 4 μηνών.

να χαιρεσαι το παιδακι σου! ειναι στο παιδι τελικα αν θα φαει αυτες τις κρεμουλες. μπορει στο δικο σου να αρεσουν. οπου να ναι ο καιρος θα τα δοκιμασετε! και να μην τα τρωει ομως μην αγχωθεις! ο δικος μου λογω βαρους δεν εφαγε ποτε. κατευθειαν γιαουρτακια βρεφικα αυτα που ειναι απο 6 μηνων και ολα μαι χαρα! οσο για το γαλα, αν δε θελει το ξενο εγω ειχα σωθει με το mamivac απο τα λητω. ειναι θηλαστρο διπλης αντλησης και σε ενα τεταρτο εχεις βγαλει και απο τα 2 στηθη γαλα. ρωτα την παιδιατρο σου μηπως μπορεις να του βαζεις και μισο δικο σου στο μπιμπερο και μισο ξενο μηπως το φαει καλυτερα. και απο μαρκες εγω το επαιρνα frisolac της νουνου και ουτε μυριζε ουτε τιποτα. μια χαρα το ετρωγε!

http://stardustwork.blogspot.com

160αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 4:04 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ εγώ αγόρασα ένα μη επαγγελματικό θήλαστρο απλής άντλησης κι επειδή δεν βγάζω πολύ (ενώ πριν τη δουλειά είχα άπειρο γάλα) σκέφτηκα να νοικιάσω ένα διπλής άντλησης σαν κι αυτό που μου λες. Το παρέλαβα λοιπόν πρόσφατα και δεν ξέρω γιατί δεν καταφέρνω να τραβήξω μ'αυτό ούτε όσο τραβούσα με το δικό μου!! Αισθάνομαι δηλαδή ότι δεν τραβάει αρκετα δυνατά. 'Ισως κάνω κάτι λάθος, δεν είναι λογικό, όλοι μου λένε ότι μ'ενα τέτοιο θήλαστρο είναι πιο εύκολο... Τώρα που μου το λες κι εσύ θα ξαναπροσπαθήσω απόψε!

161αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 4:13 am

antonia32

antonia32
ο βασικος λογος που δεν τραβαμε με θηλαστρο οσο παλια ειναι το αγχος. οσο τραβαγα και κοιτουσα το κουτακι δεν γεμιζε. εν αβραδυ εβαλα την αγαπημενη μου σειρα εκατσα στον καναπε και το κουτι ξεχειλισε χωρις να το καταλαβω. ανεπιφυλακτα συνιστω να κανεις το ιδιο. κατσε χαλαρη και θα ερθει πιο πολυ γαλα!

http://stardustwork.blogspot.com

162αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 16, 2012 5:29 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ Smile

163αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 12:19 am

elenidek

elenidek
καλημέρα μανουλίτσες τι κάνετε;;;; εγώ σήμερα δεν μπορω να συγκεντρωθώ στη δουλειά. Υποσχέθηκε ο άντρας μου να μου φέρει το μωρο από εδώ βόλτα και ειμαι λες και έχω να τον δω χρόνια!!!! όλο την πόρτα κοιτάω αγορομανες/.... - Σελίδα 7 654316 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 654316 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 654316

164αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 12:21 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και καλώς να τα δεχτείς!!! Σε καταλαβαίνω, τον άφησα στον παιδικό το πρωί και μου λείπει... Βαριέμαι στο γραφείο, θέλω να περάσει η μέρα γρήγορα να πάω να τον πάρω και να παίξουμε μαζί. Έχει γίνει τόσο παιχνιδιάρης και αυτά τα δοντάκια του όταν γελάει, θες να τα δαγκώσεις!!!

165αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 12:22 am

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenidek έγραψε:καλημέρα μανουλίτσες τι κάνετε;;;; εγώ σήμερα δεν μπορω να συγκεντρωθώ στη δουλειά. Υποσχέθηκε ο άντρας μου να μου φέρει το μωρο από εδώ βόλτα και ειμαι λες και έχω να τον δω χρόνια!!!! όλο την πόρτα κοιτάω αγορομανες/.... - Σελίδα 7 654316 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 654316 αγορομανες/.... - Σελίδα 7 654316

kalhmeraa elenidek...logiko pou koitas thn porta.Smile alla apo thn allh na xairese pou douleueris kai taizeis to mwraki sou..as douleua kai egw ki as ekana kai 8 wres na ton dw..

166αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 12:25 am

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
φαντασου τι γινεται?ακομη και στο γραφειο που ημαστε για τα παιδακια μας μιλαμε λες και δεν εχουμε δουλειες να κανουμε..εδω παντως η χαρτουρα ειναι μεχρι πανω αλλα που μυαλο!!!αχ ειδες τι τρελα ειναι τα δοντακια?εμεις εχουμε γεμισει..εχουμε ηδη 16 8 πανω 8 κατω
αλλα οταν τον θηλαζω δεν με δαγκωνει δεν το εκανε ποτε!

167αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 12:27 am

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εχεις δικιο ειναι σπουδαιο πραγμα η δουλεια αλλα αν δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα επιβιωσης εγω θα ηθελα να μεγαλωνα το παιδι μου αποκλειστικα μονη.αυτες τις 8 ωρες που λειπω νοιωθω οτι χανω τον ελεγχο,ειδικα τωρα που μεγαλωνει

168αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 12:29 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:φαντασου τι γινεται?ακομη και στο γραφειο που ημαστε για τα παιδακια μας μιλαμε λες και δεν εχουμε δουλειες να κανουμε..εδω παντως η χαρτουρα ειναι μεχρι πανω αλλα που μυαλο!!!αχ ειδες τι τρελα ειναι τα δοντακια?εμεις εχουμε γεμισει..εχουμε ηδη 16 8 πανω 8 κατω
αλλα οταν τον θηλαζω δεν με δαγκωνει δεν το εκανε ποτε!

Εμείς έχουμε 6 ακόμα. 4 πάνω και 2 κάτω. Και δαγκώνει πολύ ο άτιμος, το έχει βρει παιχνίδι και γελάει!!!
Πού να δεις στο δικό μου γραφείο τι γίνεται. Βάλε και που όσο έλειπα δεν έκαναν τίποτα... καταλαβαίνεις... Μπήκαμε στον Οκτώβριο και έχω ακόμα εκκρεμότητες από τον Μάρτιο!!! Σιγά σιγά θα τα φτιάξουμε όλα, σωστά???

169αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 12:29 am

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:εχεις δικιο ειναι σπουδαιο πραγμα η δουλεια αλλα αν δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα επιβιωσης εγω θα ηθελα να μεγαλωνα το παιδι μου αποκλειστικα μονη.αυτες τις 8 ωρες που λειπω νοιωθω οτι χανω τον ελεγχο,ειδικα τωρα που μεγαλωνει

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ..

170αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 12:38 am

elenidek

elenidek
οταν ήμουν στην άδεια του 6μηνου του ΟΑΕΔ ειχα φαγωθεί να πάω στο γραφειο και τώρα φαγώνομαι να γυρίσω στο σπιτάκι μου. καλη η δουλειά αλλά το χαμόγελο του μωρού μου δεν το φτάνει καμια δουλεια. αυτό το γελιο του , τα δοντακια του τα ναζακια του... θελω να τον δαγκάσω. Οσο για τις εκκρεμότητες που είπε η Ακριβή άσε .Γυρισα στην δουλειά και μετά ένα χρόνο ακόμη παλευω

171αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 12:56 am

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σε καταλαβαινω απολυτα εγω γυρισα στην δουλεια οταν ο μικρος μου ηταν 10 μηνων και ενοιωθα να πνιγομαι στο σπιτι.μετα την πρωτη βδομαδα το πολυ νοσταλγουσα τα 24ωρα που περνουσαμε μαζι και ηξερα τα παντα..ποτε τρωωει, ποτε εκανε κακα του κτλ
εσυ δεν θα δουλεψεις ξανα ή εχεις αδεια απο την δουλεια σου?

172αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 1:00 am

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:σε καταλαβαινω απολυτα εγω γυρισα στην δουλεια οταν ο μικρος μου ηταν 10 μηνων και ενοιωθα να πνιγομαι στο σπιτι.μετα την πρωτη βδομαδα το πολυ νοσταλγουσα τα 24ωρα που περνουσαμε μαζι και ηξερα τα παντα..ποτε τρωωει, ποτε εκανε κακα του κτλ

EGV EXV JEMEINEI APO DOYLEIA PRIN KAN MEINV EGKYOS KAI MOY EINAI DYSKOLO GIATI EIXA MA8EI MIA ZVH NA EIMAI AYTONOMH...

173αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 1:02 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sissympempis έγραψε:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:σε καταλαβαινω απολυτα εγω γυρισα στην δουλεια οταν ο μικρος μου ηταν 10 μηνων και ενοιωθα να πνιγομαι στο σπιτι.μετα την πρωτη βδομαδα το πολυ νοσταλγουσα τα 24ωρα που περνουσαμε μαζι και ηξερα τα παντα..ποτε τρωωει, ποτε εκανε κακα του κτλ

EGV EXV JEMEINEI APO DOYLEIA PRIN KAN MEINV EGKYOS KAI MOY EINAI DYSKOLO GIATI EIXA MA8EI MIA ZVH NA EIMAI AYTONOMH...

Έχεις δίκιο. Είναι δύσκολο να μένεις ξεκρέμαστος ξαφνικά. Από την άλλη όμως είναι πολύ καλό το ότι μεγαλώνεις εσύ το παιδάκι σου. Είναι πολύ όμορφοι οι πρώτοι μήνες της ζωής του και περνούν και γρήγορα.
Ελπίζω και εύχομαι να βρεις κάτι αν και αν δεν περάσει το 18μηνο από τη γέννα δύσκολο να σε προσλάβει κάποιος... Sorry που το λέω ευθέως και λίγο ωμά, αλλά οι εργοδότες πλέον θέλουν σκλάβους και όχι ανθρώπους στις δουλειές τους.

174αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 1:06 am

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αστα να πανε,εδω βρε κοριτσια προτιμουν τις μεγαλες που εχει περασει η αναπαραγωγικη ηλικια για να γλιτωνουν τα επιδοματα και τις αδειες..υγεια να εχουμε και ολα τ αλλα λυνοντε.κι εγω δουλευω αλλα του χρονου που ο αντρας μου θα παρει μεταθεση λογω στρατου παει η δουλιτσα μου..δεν θελω να το σκεφτομαι αλλα θα το αντιμετωπισω.

175αγορομανες/.... - Σελίδα 7 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Οκτ 17, 2012 1:16 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γενικά στην Ελλάδα τιμωρούν τις γυναίκες που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομές και γίνονται μαμάδες. Δεν έχουμε πολύ καιρό άδεια να μείνουμε με το μικρό μας, δεν παίρνουμε παραπάνω λεφτά, δεν έχουμε επιδόματα... Άστα να πάνε!!! Στο δημόσιο κάποτε κάποια γεννούσε και επέστρεφε μετά από 2 χρόνια και πληρωνόταν κιόλας κανονικά!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις