126 Απ: αγορομανες/.... Κυρ Οκτ 14, 2012 10:20 pm
eirini31
Η ψυχή της παρέας!
Kalimera koritsia kai kali eudomada! ti kanete xypnisan ta antrakia sas
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenidek έγραψε:ΑΧΟΥΥΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Ε? ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΧΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΕΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΠΑΤΙ ΠΑΠΑΠΑΠΑ...ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΜΑΜΑ, ΜΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ.
elenidek έγραψε:ααααχ εγώ τώρα έλιωσα. Πήρα τηλ στο σπιτι να δω τι κανουν (τον προσέχει ο σύζυγος τον μικρό σήμερα). Και με φωνάζει: μαλουλιτσαααααααα. του λεω τι κανεις ? μου απαντάει : ζημίεθθθθθθθθθ λιώνω
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΕΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΠΑΤΙ ΠΑΠΑΠΑΠΑ...ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΜΑΜΑ, ΜΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ!!!
elenidek έγραψε:ααααχ εγώ τώρα έλιωσα. Πήρα τηλ στο σπιτι να δω τι κανουν (τον προσέχει ο σύζυγος τον μικρό σήμερα). Και με φωνάζει: μαλουλιτσαααααααα. του λεω τι κανεις ? μου απαντάει : ζημίεθθθθθθθθθ λιώνω
elenidek έγραψε:εδώ εμείς παιδευόμαστε με μπουκωμένη μύτη. Σκέψου αυτά. Αχ και μισώ τον ορό. Δύο άτομα και δεν τον κανουμε ευκολα κουμάντο για να του βάλουμε τον ορό
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ?????ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Π Ο Τ Ε!!!ΤΕΛΟΣ..
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ?????ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Π Ο Τ Ε!!!ΤΕΛΟΣ..
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ?????
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:Α ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ..ΚΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΕΣ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης