Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 36]

101αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 09, 2012 11:21 pm

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλό θα ήταν να ρωτήσεις και το γιατρό σου νομίζω. Αρκεί να μην βάλει στο στόμα τα χεράκια του όσο θα είναι λερωμένα! Θέλει προσοχή ούτως ή άλλως...

102αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 09, 2012 11:29 pm

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
στη βάπτιση του μικρου περισυ μας εκαναν δώρο ένα σετ με ένα μιγμα σαν γυψο που το ετοιμαζεις το απλωνεις στο πλαισιο που περιεχεται και μετα βαζεις μεσα το ποδαρακι , το χερακι του μωρου και αυτο οταν στεγνωσει το κανεις καδρακι. αλλα δεν ξερω δεν το χρησιμοποιησα δεν μου αρεσε και πολυ σαν ιδεα.

103αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 09, 2012 11:32 pm

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenidek έγραψε:στη βάπτιση του μικρου περισυ μας εκαναν δώρο ένα σετ με ένα μιγμα σαν γυψο που το ετοιμαζεις το απλωνεις στο πλαισιο που περιεχεται και μετα βαζεις μεσα το ποδαρακι , το χερακι του μωρου και αυτο οταν στεγνωσει το κανεις καδρακι. αλλα δεν ξερω δεν το χρησιμοποιησα δεν μου αρεσε και πολυ σαν ιδεα.

Εμάς μας έκαναν δώρο το αντίστοιχο σε σφουγγαράκι και το έκανα και έχω την πατουσίτσα του σε κορνίζα. Ο γύψος ακούγεται κάπως για να βάλεις το χεράκι του μωρού μέσα...

104αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 09, 2012 11:37 pm

elenidek

elenidek
δεν ξερω αν ειναι γυψος ακριβως παντως ειναι ενα ασπρο πραγμα. βασικα να σας πω την αληθεια την φωτογραφια μονο που ειδα με το αποτελεσμα ανατριχιασα. μου εμοιαξε με εκεινους τους ανεκδιηγητους πινακες που εφτιαχνε η Φοιβη απο τα φιλαρακια

105αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 1:31 am

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΓΥΨΟ" ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ..ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ!!

106αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 2:18 am

Tauroliontarina

Tauroliontarina
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[/b]Γειά σας Μανούλες
εμάς ο κούκλος μας είναι 11 μηνών,,και 10ημ. μέχρι τώρα όλα καλά,,ο μπαμπάς μας το παρακολουθεί ,να μήν πάθει φίμωση,,,

107αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 2:24 am

xrysaki!

xrysaki!
Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?
να σας ρωτησω τι γαλατακι πινουν τα μικρα σας?

108αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 2:27 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrysaki! έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?
Ο καλός μου τώρα που έκλεισε χρόνο πίνει το Almiron 1+. Η γιατρός μας έδινε το Frezylac 3 από τον 11ο μήνα και μετά αλλά δεν του πολυάρεσε και το άλλαξα. Άσε που όταν πίνει αυτό κάνει πολλές φορές κακάκια!!!

109αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 2:34 am

xrysaki!

xrysaki!
ak.fassa έγραψε:
xrysaki! έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?
Ο καλός μου τώρα που έκλεισε χρόνο πίνει το Almiron 1+. Η γιατρός μας έδινε το Frezylac 3 από τον 11ο μήνα και μετά αλλά δεν του πολυάρεσε και το άλλαξα. Άσε που όταν πίνει αυτό κάνει πολλές φορές κακάκια!!!
Κ εμενα ο δικος μου επινε το αλμιρον αλλα δεν του αρεσε αργοτερα κ τωρα εχουμε καταληξει κ πινει το ναν3..κ αναρωτιεμαι αν ειναι καλο..πρωι βραδυ του δινεις?ποσο πινει?

110αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 2:38 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πίνει περίπου 250ml κάθε φορά και του δίνω μόνο πρωί πριν τον παιδικό και βράδυ πριν τον ύπνο. Με το frezylac το είχε κόψει το γάλα, έκανα αμάν να ξαναπιεί!!!

111αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 2:43 am

elenidek

elenidek
ο δικος μου έπινε το almiron μετα που αποθήλασα αλλά δεν συνέφερε να δίνω καθε 10 μερες 15-20 ευρω ανάλογα το s/m και αλλάξαμε σε νουλακ ή νεσλακ ή δελτα advance. Σε κανα δύο μήνες θα αρχισω να του δίνω φρέσκο

112αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 2:48 am

xrysaki!

xrysaki!
Κ εμενα πρωι βραδυ πινει..εχουν κ αυτα τα γουστα τους Very Happy

113αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 2:53 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σκέφτηκα το advance αλλά μου είπε μια συνάδελφος ότι έχει πολλή ζάχαρη και γι'αυτό το αποκλείω μέχρι στιγμής. Το Almiron1+ φαίνεται καλό και μυρίζει και ωραία. Και είναι και πιο φθηνό. Αν αυτό του αρέσει αυτό θα πίνει το παιδί μου. Όλα για τα παιδιά μας γίνονται άλλωστε, σωστά???

114αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 2:56 am

elenidek

elenidek
καλα τα λες αλλα αν δεν έχεις καποιες φορές να τα προσφέρεις τότε τι κανεις? εμάς μας έχουν τύχει η μία αναποδια πανω στην αλλη . εγχειρήσεις, κλινικες, εμβολια που πληρωσαμε, φαρμακα, αβαριες στα αυτοκινητα. ε καποια στιγμη γυρω στον Μαιο ήταν? δεν άντεχα άλλο . αρχισα να κοβω απο τα παντα. και ειναι και πολυ γαλατας ο δικος μου. ολη μερα να πινει γαλα δεν θα πει οχι

115αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 10:00 pm

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emeis eimaste 6 mhnwn kai pinoume noulac..prin piname milupa..

116αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 10:25 pm

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα!!! Παρασκευή επιτέλους!!!!
Εμείς πίναμε frezylac από το νοσοκομείο και δεν του το άλλαξα παρά το ότι ήταν πολύ ακριβό γιατί το είχε συνηθίσει. Τώρα του έδωσα άλλο που έκλεινε 12 μηνών γιατί κατάλαβα ότι αυτό του έπεφτε βαρύ και τον ενοχλούσε.

117αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 10:39 pm

elenidek

elenidek
οταν βγηκαμε απο την κλινικη μας το εδωσαν και μας αυτο. τώρα frezylac h frisolac? νομιζω το δευτερο. οπως και να χει ο μικρος ηπιε σκονη μονο την πρωτη βραδια στο σπιτι γιατι νομιζα οτι δεν χορταινε μετά ομως ξεκίνησαμε με τα μεμε της μανουλας αποκλειστικα. δεν ξέρω ποσο γαλα πινει εσένα, αλλά εμένα ειναι πολυυυυυυυυυυ γαλατας. ακομη και με το αλμιρον το βραδυ ξυπνουσε 2 φορες 3 μερικες και ηθελε γαλα για να ξανακοιμηθει. βασικα αν επαιρνε πιπιλα φανταζομαι δεν θα τοειχα αυτο το θεμα.

118αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 10:44 pm

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
O μικρούλης μου ήταν ολιγόφαγο μωράκι. Γεννήθηκε μόνο 2,32 κιλά και τον είχα στη ΜΕΝΝ προληπτικά για 6 μέρες για να δουν γιατί δεν πάχαινε. Έκανα αμάν να πιει 30ml κάθε φορά όταν τον τάιζα στο νοσοκομείο. Κι έτσι συνεχίσαμε και όταν βγήκαμε, έπινε και σκόνη και δικό μου το οποίο έβγαζα με θήλαστρο αλλά δεν είχα πραγματικά πολύ. Δοκίμασα να πάρω και μαγιά σε κάψουλες αλλά ενώ βοήθησαν και αυξήθηκε η ποσότητα γάλακτος, έπαθα κνίδωση και έπρεπε να πάρω αντιβίωση για να ηρεμήσω. Οπότε έβγαζα γάλα και το πετούσα. Άσχημες στιγμές αλλά τι να κάνουμε... Δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια! Να φανταστείς, από 2 μηνών δεν ξυπνούσε το βράδυ για γάλα, κοιμόταν 8ωρα!!

119αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 10:53 pm

elenidek

elenidek
εμένα γεννήθηκε 3350 και από οταν γεννηθηκε μεχρι και 5-6 μηνών τα βράδια κοιμόταν σερι. αντε να ξυπνουσε καμια φορα γυρω στις 3. απο κει και μετα αρχισε το βραδινο ξυπνημα. οταν άρχισε να βγαζει δοντια και να εχει ενοχλησεις. δοξα το θεο γαλα ειχα πολυ, αλλα τι μαγια μπυρας και τι νερο επινα αλλο πραγμα. αχ γερά να ειναι τα μωράκια μας και τιποτε άλλο. ας πιουνε και τον Βοσπορο σε γαλα αν θελουν

120αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Οκτ 11, 2012 11:00 pm

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το δικό μου το καημένο ούτε με τους κολικούς με ανησύχησε ούτε με τα δόντια. Έτρωγε τα πάντα, κουλουριαζόταν όταν πονούσε αλλά δεν έκλαιγε. Κι ήταν τόσο μικροσκοπικός ο καλός μου... Γερός να είναι και χαλάλι του τα πάντα. Χαλάλι για όλα τα παιδάκια του κόσμου!!! Να είναι όλα γερά και να μην υποφέρει κανένα.
Δεν ξέρω, αλλά από όταν έγινα μαμά έχω γίνει πολυ ευαίσθητη στο θέμα των παιδιών και στενοχωριέμαι πολύ αν ακούσω κάτι άσχημο. Και πριν στενοχωριόμουν αλλά τώρα είναι πολύ χειρότερη η κατάστασή μου. Σε εσάς έχει συμβεί αυτό βρε κορίτσια?

121αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Οκτ 12, 2012 2:57 am

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
AK FASSA ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ Ε?ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ PAMPERS ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΔΙΟ..ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΓΑ ΠΟΤΕ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π Ο Τ Ε...

122αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Οκτ 12, 2012 3:01 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:AK FASSA ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ Ε?ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ PAMPERS ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΔΙΟ..ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΓΑ ΠΟΤΕ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π Ο Τ Ε...

Λες για τη διαφήμιση των ολυμπιακών αγώνων της PMG??? Που στηρίζει τις μαμάδες. Αυτήν όποτε την έβλεπα δάκρυζα και ανατρίχιαζα μαζί!!!

123αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Οκτ 12, 2012 9:06 am

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΞΥΛΙΑ?

124αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Οκτ 12, 2012 9:10 am

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ??????????ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ.

125αγορομανες/.... - Σελίδα 5 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Οκτ 12, 2012 9:15 am

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΞΥΛΙΑ?

kalispera kopela mou! nai ton malono ton gio mou alla ohi oli tin ora na kano paratiriseis kai na ton kano komplexiko to paidi. aplos an kanei kati kako tha tou kano paratirisi auto mono. xilia den tou eho dosei pote!!! gia pio logo na tou doso xilia den thelo to paidi mou na me fovate. akouo apo merikes mamades oti isos kamia fora einai aparetito alla ego den to theoro sosto kai den to kano, tora o kathe mia mas megaloni ta paidia tis opos nomizei ekeini kalitera.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις