101 Απ: αγορομανες/.... Τρι Οκτ 09, 2012 11:21 pm
ak.fassa
Η ψυχή της παρέας!
Καλό θα ήταν να ρωτήσεις και το γιατρό σου νομίζω. Αρκεί να μην βάλει στο στόμα τα χεράκια του όσο θα είναι λερωμένα! Θέλει προσοχή ούτως ή άλλως...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenidek έγραψε:στη βάπτιση του μικρου περισυ μας εκαναν δώρο ένα σετ με ένα μιγμα σαν γυψο που το ετοιμαζεις το απλωνεις στο πλαισιο που περιεχεται και μετα βαζεις μεσα το ποδαρακι , το χερακι του μωρου και αυτο οταν στεγνωσει το κανεις καδρακι. αλλα δεν ξερω δεν το χρησιμοποιησα δεν μου αρεσε και πολυ σαν ιδεα.
Ο καλός μου τώρα που έκλεισε χρόνο πίνει το Almiron 1+. Η γιατρός μας έδινε το Frezylac 3 από τον 11ο μήνα και μετά αλλά δεν του πολυάρεσε και το άλλαξα. Άσε που όταν πίνει αυτό κάνει πολλές φορές κακάκια!!!xrysaki! έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?
να σας ρωτησω τι γαλατακι πινουν τα μικρα σας?
Κ εμενα ο δικος μου επινε το αλμιρον αλλα δεν του αρεσε αργοτερα κ τωρα εχουμε καταληξει κ πινει το ναν3..κ αναρωτιεμαι αν ειναι καλο..πρωι βραδυ του δινεις?ποσο πινει?ak.fassa έγραψε:Ο καλός μου τώρα που έκλεισε χρόνο πίνει το Almiron 1+. Η γιατρός μας έδινε το Frezylac 3 από τον 11ο μήνα και μετά αλλά δεν του πολυάρεσε και το άλλαξα. Άσε που όταν πίνει αυτό κάνει πολλές φορές κακάκια!!!xrysaki! έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?
να σας ρωτησω τι γαλατακι πινουν τα μικρα σας?
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:AK FASSA ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ Ε?ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ PAMPERS ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΔΙΟ..ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΓΑ ΠΟΤΕ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π Ο Τ Ε...
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΞΥΛΙΑ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης