Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
674 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 674 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ, πάνε τα ήρεμα πρωινά καφεδάκια!Τα Χριστούγεννα πάλι!Σήμερα υπό κανονικές συνθήκες θα ήμουν χαλαρά,μιας και ασχολούμαι τα Σάββατα με τη γενική στο σπίτι, αλλά αύριο είναι η πρώτη συμβουλευτική συνάντηση στο μεταπτυχιακό κι έτσι θα πρέπει να τα κάνω τώρα... Mad Τουλάχιστον όσα προλάβω γιατί είναι και αργά και βαριέμαι!Το ξέρω Ελλη μου πως θα χαρείς, όπως κι εγώ για σένα, αλλά θα σε απογοητεύσω...Ερχεται και σε μένα η ρημάδα!Είναι τόσο προβλεπόμενη πια... Mad Για να πω την αλήθεια όμως, επειδή αυτό το μήνα το μεγάλο άγχος μου ήταν άλλο, δεν με πολυνοιάζει...

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη μου έχεις χίλια δικια
Δεν είναι εύκολο να βγει απο το μυαλο μας βρε κορίτσια! Αυτο είναι αλήθεια, ότι και να κάνουμε! Όσο για τον άντρα σου πρέπει να καταλάβει πόσο ψυχοφθόρο είναι για εσένα και να βοηθήσει και αυτός! Δεν αξίζει να το περνάς όλο μόνη σου

Ευουλι μου γιατι είχες άγχος;

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα!Τι κάνετε κορίτσια;Εγώ χαλαρώνω, για λίγο όμως γιατί πάλι έχω ΤΟΣΕΣ δουλειές!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 679259
Αννούλα καιρό έχω να σε πετύχω!Ολα καλά κουκλίτσα;
Ελλη μου μην πτοείσαι!Στα στερνά της είναι η Αλέκα και δεν το ξέρει!Μας αφήνει χρόνους σε λίγο καιρό! Laughing
Ελλη 2 κι εσύ από Λάρισα;Τι σύμπτωση με τη συνονόματή σου!Καλή επιτυχία εύχομαι!Αν επιτρέπεται, πόσο χρονών είσαι;
Ειρηνάκι περαστικά στα θέματα που είχατε...Μην αγχώνεσαι με τις ετοιμασίες!Εχεις άπλετο χρόνο!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟ...ΕΙΔΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ 26 Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι φυσικα και να βαλεις πανω απο ολα την υγεια σου πρωτα αλλα και με το να αγχωθεις γι αυτο επιβαρυνεις τον εαυτο σου!! οποτε πρεπει να το δεις χαλαρα!!!

Αννα ασε δν βγαινει με τιποτα απο το μυαλο μου!!!! εχω δοκιμασει τα παντα!! και αυτο οτι ο αντρας μου επειδη αποφευγω να με δει στα πατωματα νομιζει οτι δν τρεχει τιποτα ενω του λεω οτι στεναχωριεμαι και ειναι χαλαρος δν παλευεται!!! δηλαδη τι? πρεπει να με βλεπει να κλαιω ολη μερα για να καταλαβει ποσο πολυ με πειραζει???? αναισθησια στο φουλ!! τουλαχιστον εσυ ξερεις οτι ο δικος σου ειναι διατεθιμενος να κανει τα παντα.... μονο που ο δικος σου στο δειχνει με πραξεις, οχι με λογια σαν τον δικο μου!!! Mad

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:πωπω ρε κοριτσια τι κακο κι αυτο με την περιοδο!!καθε φορα που ερχεται να ειμαι τοσο χαλια??? αι σιχτιρ!! μου λειπουν οι μερες που δν με ενοιαζε που αδιαθετουσα!!! βαρεθηκα να ειμαι στεναχωρημενη!!!! σαν ψυχακι ειμαι.. μια πανω μια κατω ολο το μηνα!!!θελω να το ξεχασω, να το ξεγραψω? δν ξερω τι θελω.. την ησυχια μου μονο!! να ειμαι παλι καλα!! ασε που κανω αγορες και νιωθω για λιγο καλα και μετα παλι τιποτα δν γεμιζει αυτο το κενο!!!!!!
αμαν και αυτος ο αντρας μου που δν μπορει να με καταλαβει με τιποτα τοσα χρονια μετα!να κουνηθει να κανει και αυτος τιποτα για ολο αυτο.. λες και ειμαι μονη μου!!! ΑΜΑΝ!!!!

σορρυ αλλα ενα ξεσπασμα το χρειαζομαι!!! Embarassed

Αυτές οι ορμόνες τι μας κάνουν!Ελλη μου ξέσπασε όσο θέλεις, αλλά μην της δίνεις και τόση σημασία της χαζοαλέκας!Λογικό είναι να υπάρχει αυτό το ΄"κενό" όπως το χαρακτηρίζεις, αλλά σκέψου κι όλα τα άλλα που υπάρχουν στη ζωή σου και που είναι ΠΟΛΥ σημαντικά!Και τώρα μια σύντομη ιστοριούλα: Τον άντρα μου τον γνώρισα όταν όδευα στα 30!Στα 27 μου είχα χωρίσει από μια πολύχρονη σχέση και για πάνω από 2 χρόνια γνώριζα όλο βλάκες που δεν άξιζαν ούτε για εβδομάδα!Είχα απογοητευθεί εντελώς και -παρόλο που στους άλλους τομείς ήμουν καλά- ένιωθα πάντα ένα "κενό" που δεν είχα βρει κι εγώ τον άνθρωπό μου.Σημειωτέον ότι το 90% των φίλων ήταν ήδη παντρεμενοι ή με σοβαρή σχέση.Νόμιζα ότι θα μείνω για πάντα μόνη...Αυτό που ήρθε στη συνέχεια ούτε στα καλύτερά μου όνειρα δεν μπορούσα να το φανταστώ!Στο λέω και συγκινούμαι...Κάπως έτσι θα ερθει και το μωράκι...!Απλά θέλει υπομονή! Smile

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Ευουλι μου γλυκο
Πως είσαι; Πολυ δουλεια ε;
Καλα είμαι κι εγω

Δεύτερη Έλλη έχουμε; Τώρα το κατάλαβα
Καλώς ήρθες Έλλη Β απο τη Λάρισα
Με το καλο σου εύχομαι να γίνεις μανούλα! Τα νούμερα που είπες είναι σούπερ
Αλοίμονο απο εμάς που τα μαζεύουμε με το σταγονόμετρο!
ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 401147

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη μου στο έχω ξαναπει
Νομίζω ότι ο άντρας σου αγχωνεται και φοβάται μήπως εχει κάποιο θέμα! Δεν μπορει να είναι αναισθητος
Ισως βέβαια πρέπει και εσυ να του δείξεις πραγματικά πως νοιώθεις και να μην προσπαθείς να τον προστατευεις

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα μου είχα κι έχω ακόμα άγχος επειδή το θέμα της υγείας μου δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα...Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια μέχρι να δω πώς θα κυλήσει και τους επόμενους μήνες...
Ελλη 2 πιπινάκι είσαι! Laughing Πλάκα κάνω!Μακάρι σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα κοπέλα μου! Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη μου πολυ γλυκια η ιστορια σας!!! ειληκρινα ειχα πολυ υπομονη αλλα οσο περναει ο καιρος εξαντλείται!!! μακαρι να βρω την δυναμη να αντεξω οτι και οσο χρειαζεται μεχρι να τα καταφερω!!!

Αννα μου δν θελω να καθομαι να κλαιω καθε φορα που ερχεται η αλεκα!! ποσο μαλλον τωρα που ειμαι και κρυωμενη και θα επιδυνωσω την ιγμοριτιδα μου!!! ναι φοβαται σιγουρα!!αλλα δν μπορει να μου λεει οτι θελει να κανουμε παιδι, να βλεπει οτι δν γινεται και να μην κανει τιποτα γι αυτο επειδη φοβαται!! κι εγω φοβαμαι αλλα θα κανω οτι χρειαστει!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου θα σε συμβούλευα να γίνεις δημοκρατική, όπως εγώ!Θα του αγοράσω τα δοχειάκια και θα του τα δώσω!Τόσο απλά! Laughing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Ευουλι μου ζεις δίκιο! Με το που το έγραψα κατάλαβα τη βλακεία μου
Νου αρέσει ο δημοκρατικός σου τρόπος! Μερικές φορές τους άντρες πρέπει να τους φερνεις προ τετελεσμένου γεγονότος

Έλλη μου τότε μόνο κουβέντα θέλει
Και πες του ότι μας λες και εμάς! Κατα βάθος όλοι φοβόμαστε ότι κάτι έχουμε όταν αργούμε να συλλάβουμε! Και βάση ιατρικής άποψης να το δεις μετα τον χρόνο ψαχνεσαι, τέλος!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσα δοχειακια χρειαζεται??
εχω 1 στο σπιτι!!!
ειναι και οτι θελει απο τις 8-10 το πρωι και δν παιζει να ξυπνησει για να του πω παρτα και κανει τη δουλεια σου!! θελει ολοκληρη επιστημη..να εχουμε 3 μερες αποχη, εμεις ηδη εχουμε παραπανω για να τον εβαζα τωρα! και πρεπει να παμε στο πατρικο του για να γινει αυτο γιατι αλλιως δν προλαβαινουμε να το παμε σε μιση ωρα που θελει!!! ολοκληρο quest για να τα καταφερουμε!!ασε που δν μπορω να βοηθησω γιατι πρεπει να ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ οπως μου τονισε η μικροβιολογος!!να πεις να το δει διασκεδαση!!

Αννα μου του μιλαω, ξερει, αλλα μαλλον δν μπορει να καταλαβει οτι με πειραζει ΤΟΣΟ!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ποσα δοχειακια χρειαζεται??
εχω 1 στο σπιτι!!!
ειναι και οτι θελει απο τις 8-10 το πρωι και δν παιζει να ξυπνησει για να του πω παρτα και κανει τη δουλεια σου!! θελει ολοκληρη επιστημη..να εχουμε 3 μερες αποχη, εμεις ηδη εχουμε παραπανω για να τον εβαζα τωρα! και πρεπει να παμε στο πατρικο του για να γινει αυτο γιατι αλλιως δν προλαβαινουμε να το παμε σε μιση ωρα που θελει!!! ολοκληρο quest για να τα καταφερουμε!!ασε που δν μπορω να βοηθησω γιατι πρεπει να ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ οπως μου τονισε η μικροβιολογος!!να πεις να το δει διασκεδαση!!

Αννα μου του μιλαω, ξερει, αλλα μαλλον δν μπορει να καταλαβει οτι με πειραζει ΤΟΣΟ!!!!

1 δοχείο θέλει, αλλά θα πάρω κι ένα δεύτερο για καβάτζα (είμαι προνοητική, τι να κάνω; Laughing ). Στο μεταξύ γέλασα με το quest!Πώς φαίνεται πως είσαι επηρεασμένη από τα παιχνίδια! Laughing Laughing Laughing Μια απόφαση είναι!Απ'την άλλη καλύτερα που είναι λίγο στον κόσμο του!Φαντάζεσαι να έκανε σαν υστερικός κάθε μήνα;Κομμάτια θα ήσουν!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα φυσικα εννοειται οτι ειναι καλυτερα να ειναι χαλαρος, αλλα θελω λιγο να δειχνει οτι με νοιαζεται ... γι αυτο με πιανει το παραπονω και σας φορτωνω κι εσας! Embarassed Embarassed Embarassed
ναι οντως το quest ειναι ορολογια απο παιχνιδια   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 40746

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα πάντως είχε παει μόνος του στο δωματιακι, στην κλινική

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη το quest είναι γνωστό από τον άντρα μου που με έχει μουρλάνει με το warcraft!Ηθελε να με μυήσει το καλοκαίρι, αλλά επέσε σε ξενέρωτη!Δεν μου άρεσε, άσε που μπερδευόμουν με τόσα πράγματα που έπρεπε να ξέρεις!
Αννα μου λέω να πάμε σ'ενα μικροβιολογικό της γειτονιάς, γι'αυτό και τα δοχειάκια σπίτι...Εσείς πότε έχετε επανάληψη;Καλά δεν θυμάμαι;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευούλι στις Παρ Οκτ 12, 2012 8:56 am, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα δν παει στο σπιτι, θα παει στην κλινικη λες? Razz Razz Razz Razz Razz αν δν γινοταν να γινει απο το σπιτι δν παιζει να μπορουσα να τον πεισω ποτε να παει Laughing Laughing Laughing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακόμα είπαμε να μην κάνουμε! Είναι και 80€!!! Τώρα κάνει άλλη θεραπεία για ένα μήνα και μετα θα κάνει έλεγχο των ορμονών να δούμε τα επίπεδα
Εγω μετα σκέφτομαι να του πω να χαλαρώσει, αν δεν του δωσει άλλη θεραπεία η γιατρός και να κάνουμε νέα εξέταση για να δούμε τα επίπεδα των μετρήσεων ισως με την καινούργια χρονιά

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια πήγε 8 η ώρα! Shocked Πρέπει να ξεκουνηθώ μπας και κάνω τίποτα!Καλό βράδυ και καλό Σ/Κ!!!!!!!!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 315810

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλες δουλειες Ευουλι.. αν μπορει να ειναι ευχη αυτο!! Razz Razz Razz Razz

Αννα εισαι η πιο γλυκια γυναικα !!!! μου αρεσει που νοιαζεσαι για τον αντρουλη!! Ειδες??να αυτο ηθελα να δω κι εγω απο τον αντρα μου!!! Cool

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι γεια σου
Καλο σκ

Έλλη μου καλη είμαι όταν δεν θέλω να του σπασω το κεφάλι! Και το τελευταίο είναι συχνό!! Χαχα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα Αννουλα!!! αγαπη διχως πεισματα δν εχει νοστιμάδα !! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ! Very Happy Very Happy Very Happy ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ...ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! Sad Sad Sad ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 417472 ΚΑΙ ΜΙΑ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 35468 !

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 417472

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ BOSS ΑΚΟΜΗ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ! Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως την ομορφη!!

με επισκεφτηκε για 5 λεπτα και εφυγε   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 40746 ασε χειροτερος ειναι αν σκεφτεις οτι καθε μερα ερχεται για 4ωρες μαξ!! γι αυτο χωνει εμενα συνεχεια, για να ξερει οτι δουλευει σωστα το μαγαζι κι ας λειπει!!! την αλλη βδομαδα δουλευω και Σαββατο 4-12 ....γιατι δν εισαι καλα? αρρωστησες κοριτσακι?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΟ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 22 379767 ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ! ΝΙΩΘΩ ΑΤΟΝΗ, ΠΟΝΑΩ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις