501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 Παρ Οκτ 12, 2012 6:23 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:
είναι και πανάκριβοι αυτοί έλεος..τι οικονομική κρίση;;στα ύψη οι τιμές..έκανες εσύ φωτογράφιση επόμενης μέρας;;νομίζω η Εύη είχε κάνει..λέμε να το αποφύγουμε..περισσότερο ταλαιπωρία μου κάνει..
α κατάλαβα γιατί δεν έβαλες πλυντήριο..αλλά αν χωράει κάτω από το νεροχύτη μήπως να το ξεκινούσες κάποια στιγμή;;σου λύνει τα χέρια..και η κουζίνα σου είναι πάντα καθαρή
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ellibaloni στις Παρ Οκτ 12, 2012 6:51 am, 1 φορά
boubou έγραψε:καλε ολες φυγατε???
ισως καποια στιγμη το κανω!!αναλογα με τα λεφτα και τον κοπο μου!!
οσο για το φωτογραφο εμεις πληρωσαμε 1200 με χιλια παζαρια απο γνωστους .. με μονο ενα μεγαλο αλμπουμ για εμας, 5 μεγενθυσεις, και 5DVD.. και φωτογραφιση της επομενης μερας ειχε αλλα πραγματικα κουραστηκα τοσο με το νυφικο μου, που δν το ξαναφοραω ΠΟΤΕ!!! με επρηξε να κανουμε αλλα δν ηθελα με τιποτα!!ασε που πως να ξαναφτιαχτεις βαφτεις ντυθεις κλπ.?? με τιποτα!!!ειναι οντως πανακριβοι!!!
ellibaloni έγραψε:ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???boubou ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ.ΑΡΕ ΛΑΡΙΣΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΝΙ?boubou έγραψε:ellibaloni έγραψε:ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???boubou ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ.ΑΡΕ ΛΑΡΙΣΑ
αν και δν ειμαι απο Λαρισα, τα τελευταια 11+ χρονια μενω εδω!στην αρχη για σπουδες και στην πορεια για τον αντρα της ζωης μου!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Παρ Οκτ 12, 2012 7:11 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : τα ορθογραφικα μου μεσα :Ρ)
eirini7 έγραψε:συγγνώμη που χάθηκα..ήρθε η γιαγιά μου και ο παππούς μου..
επανέρχομαι σε λίγο
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Έλλη μου
Καλα είμαι! Εσυ;
Στη δουλεια ε;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ellibaloni στις Παρ Οκτ 12, 2012 7:51 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης