Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτεμις και Μαίρη   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 531909

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κάνω μπανάκι φτιάχνω καφέ κι επιστρέφω   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 893968   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 893968   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 893968   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 893968

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε ολες φυγατε??? Rolling Eyes

eirini7 έγραψε:
είναι και πανάκριβοι αυτοί έλεος..τι οικονομική κρίση;;στα ύψη οι τιμές..έκανες εσύ φωτογράφιση επόμενης μέρας;;νομίζω η Εύη είχε κάνει..λέμε να το αποφύγουμε..περισσότερο ταλαιπωρία μου κάνει..

α κατάλαβα γιατί δεν έβαλες πλυντήριο..αλλά αν χωράει κάτω από το νεροχύτη μήπως να το ξεκινούσες κάποια στιγμή;;σου λύνει τα χέρια..και η κουζίνα σου είναι πάντα καθαρή

ισως καποια στιγμη το κανω!!αναλογα με τα λεφτα και τον κοπο μου!!

οσο για το φωτογραφο εμεις πληρωσαμε 1200 με χιλια παζαρια απο γνωστους .. με μονο ενα μεγαλο αλμπουμ για εμας, 5 μεγενθυσεις, και 5DVD.. και φωτογραφιση της επομενης μερας ειχε αλλα πραγματικα κουραστηκα τοσο με το νυφικο μου, που δν το ξαναφοραω ΠΟΤΕ!!! με επρηξε να κανουμε αλλα δν ηθελα με τιποτα!!ασε που πως να ξαναφτιαχτεις βαφτεις ντυθεις κλπ.?? με τιποτα!!!ειναι οντως πανακριβοι!!!

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΣΑ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ειμαι εδω!! cheers

ευτυχως το αφεντικο μου ηρθε και εφυγε, οποτε μονη μου και για σημερα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 328109

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???boubou ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ.ΑΡΕ ΛΑΡΙΣΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ellibaloni στις Παρ Οκτ 12, 2012 6:51 am, 1 φορά

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλε ολες φυγατε??? Rolling Eyes

ισως καποια στιγμη το κανω!!αναλογα με τα λεφτα και τον κοπο μου!!

οσο για το φωτογραφο εμεις πληρωσαμε 1200 με χιλια παζαρια απο γνωστους .. με μονο ενα μεγαλο αλμπουμ για εμας, 5 μεγενθυσεις, και 5DVD.. και φωτογραφιση της επομενης μερας ειχε αλλα πραγματικα κουραστηκα τοσο με το νυφικο μου, που δν το ξαναφοραω ΠΟΤΕ!!! με επρηξε να κανουμε αλλα δν ηθελα με τιποτα!!ασε που πως να ξαναφτιαχτεις βαφτεις ντυθεις κλπ.?? με τιποτα!!!ειναι οντως πανακριβοι!!!

ήρθα μην κλαις   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 35468   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 35468   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 35468
Laughing Laughing

1200 με παζάρια κιόλας;;και 1 αλμουμ;;έλεος!ψηφιακό ελπίζω!σου έδωσε και το ψηφιακό αρχείο;;
δεν ξέρω γιατί είναι τόσο ακριβοί..εγώ έχω σκεφτεί κάτι που δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο γίνεται..να μου δώσει το αρχείο και να φτιάξω το αλμπουμ έξω..σε κάποιον πιο φτηνό..οι φωτογράφοι το χρεώνουν 200-300 ευρώ..ε όχι δεν τα δίνω..ούτε 100 με τίποτα...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 654655

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι δουλευω.. μεχρι τις 12! Rolling Eyes

Ειρηνη ναι θα παρω και το αρχειο!!αλλα μου το χρεωνει +100€ παραπανω.. κανεις δν το δινει τσαμπα, ειναι σαν να αγοραζεις τα πνευματικα δικαιωματα..ασε που μερικοι δν το δινουν ουτως η αλλως!!

να ξερεις οτι το πιο ακριβο απο ολα ειναι το ψηφιακο αλμπουμ.. και εξω να πας κοστιζει γυρω στα 500€ τουλαχιστον εδω στην Λαρισα τοσο ....οποτε δν ξερω τι θα γλυτωσεις τελικα.. ψαξτο αν νομιζεις οτι ειναι καλυτερα ετσι!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ellibaloni έγραψε:ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???boubou ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ.ΑΡΕ ΛΑΡΙΣΑ

αν και δν ειμαι απο Λαρισα, τα τελευταια 11+ χρονια μενω εδω!στην αρχη για σπουδες και στην πορεια για τον αντρα της ζωης μου!! Razz Razz

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
ellibaloni έγραψε:ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???boubou ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ.ΑΡΕ ΛΑΡΙΣΑ

αν και δν ειμαι απο Λαρισα, τα τελευταια 11+ χρονια μενω εδω!στην αρχη για σπουδες και στην πορεια για τον αντρα της ζωης μου!! Razz Razz

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΝΙ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο τον Ιουλιο του 2011 !
εχουμε ηδη μπει στην διαδικασια των εξετασεων.. αλλα ακομη δν εχω καταφερει να πείσω τον συζηγο να κανει σπερμοδιαγραμμα που χρειαζεται για να συνεχισουμε να βρουμε τι φταιει!! .. ελπιζω να ξεκολλησει συντομα γιατι με βλεπω να παθαινω καταθλιψη! Sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Παρ Οκτ 12, 2012 7:11 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : τα ορθογραφικα μου μεσα :Ρ)

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια
Πως είστε;

Ευη welcome back!
Όλα καλα;

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 11 ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ...55.650.0000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ 80% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ<ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ>ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ...ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα μου γλυκια τι κανεις??   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 334590

Ελλη κι εγω τις ορμονικες τι εκανα και ειναι μια χαρα!! τωρα μενει να κανει ο αντρας μου και αν ειναι και αυτος καλα μετα κι εγω σαλπιγγογραφια!! αναλογα θα πραξουμε!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγγνώμη που χάθηκα..ήρθε η γιαγιά μου και ο παππούς μου..
επανέρχομαι σε λίγο

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:συγγνώμη που χάθηκα..ήρθε η γιαγιά μου και ο παππούς μου..
επανέρχομαι σε λίγο

κανε δουλεια σου κουκλα μου, εγω εδω θα ειμαι μεχρι τις 12 Razz Razz

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Έλλη μου
Καλα είμαι! Εσυ;
Στη δουλεια ε;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Έλλη μου
Καλα είμαι! Εσυ;
Στη δουλεια ε;

ναι και ειναι για ακομη μια φορα ψοφια!! αχ μερικες φορες σκεφτομαι μηπως το μωρο δν ερχεται επειδη αναμενεται να μεινω κι εγω ανεργη συντομα και τι θα τρωμε μετα?? No No
η ψυχολογια μου μιας και σημερα αδιαθετησα εχει πιασει πατο... αλλα ειναι σιγουρα καλυτερα απο την αλλη φορα που ειχα καθυστερηση.. 25μερες κυκλος αυτη τη φορα.. οτι να ναι!!

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou TI KYKLO EXEIS KANONIKA???EGΩ APO 6 ΜΕΧΡΙ 30 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 24 ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΗΘΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!ΣΟΡΡΥ 26 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ellibaloni στις Παρ Οκτ 12, 2012 7:51 am, 1 φορά

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
25 μέρες; Ότι να ναι
Εμένα μια φορα μου είχε έρθει στις 24! Αλλα συνήθως είναι στην ωρα της, δεν μου κάνει καθυστερήσεις! Χαχα
Μην ακούω βλακείες! Άκου εκει δεν έρχεται γιατι θα μείνεις άνεργη!!! αν ήταν έτσι ο προγραμματισμός! Σωθήκαμε

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη πριν ξεκινησω τις προσπαθειες ειχα σταθερο κυκλο 28 ημερων!! μια μονο φορα πηγε 29 και μια 24 μερες και μετα σταθερα 28 για πολλους μηνες.. τους τελευταιους 6 ειναι απο 25-27 με τελευταια φορα την προηγουμενη να παει στις 32 μερες και μετα να ερθει η σιχαμενη!!! γενικα πλεον δν εχω σταθερο κυκλο.. οτι θελει κανει!! αρκει να ερχεται νωριτερα!!!να μη μου κανει καθυστερήσεις!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κι από εμένα!Τι κάνετε κορίτσια;Εγώ χαλαρώνω, για λίγο όμως γιατί πάλι έχω ΤΟΣΕΣ δουλειές!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 679259
Αννούλα καιρό έχω να σε πετύχω!Ολα καλά κουκλίτσα;
Ελλη μου μην πτοείσαι!Στα στερνά της είναι η Αλέκα και δεν το ξέρει!Μας αφήνει χρόνους σε λίγο καιρό! Laughing
Ελλη 2 κι εσύ από Λάρισα;Τι σύμπτωση με τη συνονόματή σου!Καλή επιτυχία εύχομαι!Αν επιτρέπεται, πόσο χρονών είσαι;
Ειρηνάκι περαστικά στα θέματα που είχατε...Μην αγχώνεσαι με τις ετοιμασίες!Εχεις άπλετο χρόνο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι μου εκει που σε χαιρομασταν τα πρωινα σε χασαμε τελείως!!!ελπιζω να βρισκεις χρονο να ξεκουραζεσαι καταλληλα!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 379767 οσο για την αλεκα, μακαρι να ξεχασει εσας για την ωρα και πραγματικα το ιδιο ευτυχισμενη θα με κανει!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 21 379767

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ευουλι μου γλυκο
Πως είσαι; Πολυ δουλεια ε;
Καλα είμαι κι εγω

Δεύτερη Έλλη έχουμε; Τώρα το κατάλαβα
Καλώς ήρθες Έλλη Β απο τη Λάρισα
Με το καλο σου εύχομαι να γίνεις μανούλα! Τα νούμερα που είπες είναι σούπερ
Αλοίμονο απο εμάς που τα μαζεύουμε με το σταγονόμετρο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω ρε κοριτσια τι κακο κι αυτο με την περιοδο!!καθε φορα που ερχεται να ειμαι τοσο χαλια??? αι σιχτιρ!! μου λειπουν οι μερες που δν με ενοιαζε που αδιαθετουσα!!! βαρεθηκα να ειμαι στεναχωρημενη!!!! σαν ψυχακι ειμαι.. μια πανω μια κατω ολο το μηνα!!!θελω να το ξεχασω, να το ξεγραψω? δν ξερω τι θελω.. την ησυχια μου μονο!! να ειμαι παλι καλα!! ασε που κανω αγορες και νιωθω για λιγο καλα και μετα παλι τιποτα δν γεμιζει αυτο το κενο!!!!!!
αμαν και αυτος ο αντρας μου που δν μπορει να με καταλαβει με τιποτα τοσα χρονια μετα!να κουνηθει να κανει και αυτος τιποτα για ολο αυτο.. λες και ειμαι μονη μου!!! ΑΜΑΝ!!!!

σορρυ αλλα ενα ξεσπασμα το χρειαζομαι!!! Embarassed

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις