801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 Κυρ Οκτ 14, 2012 5:21 am
eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααα σε ολες τις κοριτσαρες!!!!!τι κανετε αγαπες???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ! ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΛΕΠΩ Ε? Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΗΤΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:καλή Κυριακή από το καυτό Ηράκλειο με το θερμόμετρο άναμεσα 33 με 35 βαθμούς υπό σκιαν χωρίς υπερβολή! Πήγα το πρωί κοντα στα μέρη της γειτόνισσας μου για βόλτα κ καφέ κ είχε 32! Μην πείτε κουβέντα οι ΒορειοΕλλαδίτισσες θα πάρω σανδάλι κ βερμούδα α α α!! Δε θα βγάλω εγώ τη μπέμπελη!!
Στα δικά μας τώρα! Ποιες είστε εδώ?
Η τρελοντοκτόρα δε μπορεί να βγάλει εξήγηση διάβασα!
Το καρντάσι βασανίζεται σαν τον Τσαλίκη με το σιδέρωμα!
Το κερατσινόπουλο κρυώνει στις Βούλες!
Το Αγγλόπουλο δε μας είπε ακόμα κάτι!
Το Αθηνόπουλο-Τόνια πάει Σεϋχέλλες!!
PopiSofia γεια σου κ από εμένα κ καλως ήρθες στη παρέα μας!
ΣΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ! ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ?maryz-iraklio kritis έγραψε:Σητεία πήγαμε 3μερο το καλοκαίρι λόγω απόστασης είχαμε πολλά χρόνια να πάμε! Τέλεια τέλεια τέλεια!! Στο διατροφής είναι ή στην Αστυνομία?
Μυτιλήνη είχα έρθει όταν πήγαινα δημοτικό καλά ήταν μ άρεσε!
Προσπαθείς για παιδάκι έχεις παιδάκι? Τι από όλα?
αφρουλα έγραψε:Η ΤΡΕΛΟΝΤΟΚΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ!!! ΕΦΑΓΑ, ΗΠΙΑ ΤΗ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ!!!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ?! ΕΧΩ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ!
Popisofia έγραψε:ΣΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ! ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ?maryz-iraklio kritis έγραψε:Σητεία πήγαμε 3μερο το καλοκαίρι λόγω απόστασης είχαμε πολλά χρόνια να πάμε! Τέλεια τέλεια τέλεια!! Στο διατροφής είναι ή στην Αστυνομία?
Μυτιλήνη είχα έρθει όταν πήγαινα δημοτικό καλά ήταν μ άρεσε!
Προσπαθείς για παιδάκι έχεις παιδάκι? Τι από όλα?
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ? ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ ΤΩΡΑ? ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ!!! ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΛΕΚΑΣ! ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!
eva34 έγραψε:Καλησπέρα σας κορίτσια!
Ελπίζω να είστε καλά....
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΑΞΑΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ 1ο ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ? ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ ΤΩΡΑ? ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ!!! ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΛΕΚΑΣ! ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ? ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?
Deb έγραψε:Έλεγα ότι δεν θέλω να ξανά πατήσω στο νοσοκομείο ε;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
Ήμουν μέσα από την Παρασκευή το πρωί με μαστίτιδα!Σήμερα βγήκα και είμαι καλύτερα!!Τι άλλο θα πάθω δεν ξέρω και απορώ πώς αντέχω;;;;
Είμαι γαιδούρα το ξέρω...ούτε καλησπέρα δεν είπα!!!Καλησπέρα σε όλες!!!Ελπίζω να είστε καλά!!!
eirinaki έγραψε:eva34 έγραψε:Καλησπέρα σας κορίτσια!
Ελπίζω να είστε καλά....
ευχα μου τι κανεις πως εισαι???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης