426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 Παρ Οκτ 12, 2012 4:54 am
Mariaz1984
Είναι σε καλό δρόμο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Μαρ 07, 2014 10:03 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ Η ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!
ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ!!!!!
ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ.ΜΑΖΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
γειαMariaz1984 έγραψε:kalhspera se oles!!!!
Mariaz1984 έγραψε:kalhspera se oles!!!!
ναι το μρο μου ειναι γριζα με πρασινο...εχει τελεια ματια..ποσο θελω να τα παρουν τα παιδια μαςαφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙ? ΑΝ ΟΧΙ ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ ΠΑΛΕΥΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΩ ΕΓΩ...ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ!!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ!!! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΦΠΨ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Mariaz1984 έγραψε:kalhspera se oles!!!!
Καλσηπέρα συνονόματη!! Καλώς μας ήρθες !! άσχετο αλλά το nickname σου πολύ μου ταριάζει!
eirini7 έγραψε:Μαίρη μου έχεις ξενερώσει ε;;δεν πολυκατάλαβα τι έγινε αλλά μακάρι να φτιάξει η ψυχολογία σου μέχρι να φύγετε και να περάσετε καλά
Αρτεμις πολύ μου αρέσει το μωβ σε κρεβατοκάμαρα είχα διαβάσει σε μια έρευνα ότι είναι το πιο ερωτικά χρώμα και το πιο κατάλληλο για κρεβατοκάμαρα!με γειά!!!
Αφρούλα πώς πάνε τα σχέδια για τη μετανάστευσή σου;;
Γιάννα τι κάνει η μικρή;;
maryz-iraklio kritis έγραψε:Εγώ πάντως Αφρούλα στη θέση σου θα άνοιγα ένα ωραιότατο γραφείο με ένα αναπαυτικό ανάκλυνδρο και θα πρόσφερα τη βοήθεια μου κα τις γνώσεις μου μια χαρά επικονωνιακή είσαι κ ρουφάς τη γνώση σαν σφούγγαρι για σκέψου το!
αυριο θα μου το βαψει το μωρο μου..αι θα το κανω μωβακι με μπεζουλιmaryz-iraklio kritis έγραψε:Αρτ θα βάλεις μωβ στη κρεβατοκάμαρα ή έβαλες?
έχω κ εγώ μωβ απαλό στη κρεβατοκάμαρα κ είναι τέλειο αλλά επειδή δεν έχω κάνει ακόμα 2ο χέρι (το πρώτο είναι πολύ καλή δουλεια) στο 2ο θα σκουρύνω λίγο τον ένα τοίχο!! μ αρέσει μ αρέσει! ειδικά αν είναι παλ σε ξεκουράζει πολύ!!
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Εγώ πάντως Αφρούλα στη θέση σου θα άνοιγα ένα ωραιότατο γραφείο με ένα αναπαυτικό ανάκλυνδρο και θα πρόσφερα τη βοήθεια μου κα τις γνώσεις μου μια χαρά επικονωνιακή είσαι κ ρουφάς τη γνώση σαν σφούγγαρι για σκέψου το!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΛΟ! ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙΟΛΑΣ!
αφου περασε αυτο εχει σημασια..περαστικα να ναιeirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:Μαίρη μου έχεις ξενερώσει ε;;δεν πολυκατάλαβα τι έγινε αλλά μακάρι να φτιάξει η ψυχολογία σου μέχρι να φύγετε και να περάσετε καλά
Αρτεμις πολύ μου αρέσει το μωβ σε κρεβατοκάμαρα είχα διαβάσει σε μια έρευνα ότι είναι το πιο ερωτικά χρώμα και το πιο κατάλληλο για κρεβατοκάμαρα!με γειά!!!
Αφρούλα πώς πάνε τα σχέδια για τη μετανάστευσή σου;;
Γιάννα τι κάνει η μικρή;;
φφφφφ αρκετά θα έλεγα κ φταίνε πολλά μάλλον ο ενθουσιασμός του ψάξε ψάξε όλο το καιρό κ γενικά η όλη προετοιμασία , διάφορα άσχετα από άσχετους είναι η φάση μου ξέρω γω μακάρι να γίνει κάτι να αλλάξει! Εσύ πως είσαι? Όπως είπε κ η Αρτ μακάρι τα προβλήματα σου να μην είχα θέμα με υγεία όλα τα άλλα ξεπερνιούνται!
θέμα υγείας αλλά δόξα τω Θεώ όλα καλά!
art86 έγραψε:αυριο θα μου το βαψει το μωρο μου..αι θα το κανω μωβακι με μπεζουλιmaryz-iraklio kritis έγραψε:Αρτ θα βάλεις μωβ στη κρεβατοκάμαρα ή έβαλες?
έχω κ εγώ μωβ απαλό στη κρεβατοκάμαρα κ είναι τέλειο αλλά επειδή δεν έχω κάνει ακόμα 2ο χέρι (το πρώτο είναι πολύ καλή δουλεια) στο 2ο θα σκουρύνω λίγο τον ένα τοίχο!! μ αρέσει μ αρέσει! ειδικά αν είναι παλ σε ξεκουράζει πολύ!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Εγώ πάντως Αφρούλα στη θέση σου θα άνοιγα ένα ωραιότατο γραφείο με ένα αναπαυτικό ανάκλυνδρο και θα πρόσφερα τη βοήθεια μου κα τις γνώσεις μου μια χαρά επικονωνιακή είσαι κ ρουφάς τη γνώση σαν σφούγγαρι για σκέψου το!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΛΟ! ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙΟΛΑΣ!
Θα βγάλεις όμως! ή λες ότι δεν έχει λεφτά? Για να το στήσεις πάντως επειδή το έχω ψάξει για το μέλλον δεν έχει!
α ναι γιατι στα 28 μου μ έχει πιάσει ότι κ στα 18 να ψάχνω τον επαγγελματικο μου προσανατολισμό!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Μαρ 07, 2014 10:06 am, 1 φορά
μμμ...νομιζω 6 το πρωι..αμα δεν κανω λαθος ..ειχε πεσει στα χερια μου μια φορα το παιδικο τ βιβλιαριο που το λεγε αλλα δεν ειμαι σιγουρη...5 5 30 το πρωι νομιζωαφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ! ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ? ΞΕΡΕΙΣ?
ειχα σκεφτει ν βαλω ταπετσαρια αλλα το μετανιωσα...δεν ξερω...ωραιο θα ητανeirini7 έγραψε:σας ευχαριστώ κορίτσια!!
εμείς στην κρεβατοκάμαρα έχουμε κάνει τεχνοτροπία στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι..σκέψου το ιΑρτεμις είναι τέλειο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Μαρ 07, 2014 10:06 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης