Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η αληθεια ειναι το σκεφτομαι επειδη κατα βαθος ξερω πως δεν ταιριαζουν!!!
θελω να ταιριαζουν και ολα τρομαρα μου!!!θα παω να την δω και απο κοντα την παπλωματοθηκη γιατι την βρηκα στο νετ!ωχχχ, θα τρελανω οπως καταλαβαινετε τις πωλητριες!χαχαχαχ
λπν κοριτσια,σκεφτομαι να αρχισω πιλατες, για να φευγει το στρεςς και να γυμναζομαι και λιγο!
κανει καμια σας?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΛΛΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Very Happy

ΣΑΜΑΝΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΚΡΑΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΣΑΜΑΝΘΑ!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 M137

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΚΕΙΝΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΦΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΠΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ (Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ).

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 654316

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΛΛΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Very Happy

ΣΑΜΑΝΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΚΡΑΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΣΑΜΑΝΘΑ!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 M137

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΚΕΙΝΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΦΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΠΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ (Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ).
ηθελα και εγω να βαλω μεγαλη φωτο του γαμου μας ακομα δεν αξωθηκα να κανω μεγενθυνση καμια...εμενα μαρεσει πολυ να βλεπω το αλμπουμ μας...ειναι ψηφιακο κια μου εχει κανει τελεια δουλεια..ο αντρασ μου δε μια φορα το ειδε οταν το πηραμε...αντρεςς...αφρουλιτα βαλε βρε καμια φωτο απο τον γαμο σ...θα βαλω και εγω

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΩ! ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!!! ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΤΟΝΩΣΗ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΡΕΣ! Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ? ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πατα πανω στις δικεσ μου που εβαλα τωρα κανεισ αναζητηση απο τον ηυ τις ανεβαζεισ περιμενεισ να φωρτβωσουν και μετα σου βγαζει 2 λινκ κανεισ αντιγραφη το 2ο που λεει φορουμ και επικολληση στην υπογραφη σου στο προφιλ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα κ από εμένα ! Smile Τι κάνετε και πως είστε?
Εύη καλώς όρισες κ πάλι!

Σε όλες που είστε μέσα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472 Διάβασα κάποια αλλά είμαι τόσο μπουνταλιασμένη που δεν θυμάμαι! Κάτι για χρώματα, για λίκνα και για δάση πήρε το μάτι μου!

Λοιπόν εγώ μάλλον συμπάσχω με την Αφρούλα γιατί το είχε η μέρα φαίνεται χθες να ήταν η μέρα των τσακωμών! Μόνο που εγώ κρατηθηκα κ δεν έδωσα μπουνιά πουθενά αν έδινα θα έδινα στο κεφάλι αλλά τέσπα...
Από συμπτώματα εγώ δεν έχω τίποτα το στήθος μη σας πω ότι ξεφούσκωσε κιόλας, πρήζεται μόνο όταν θέλει να φάει η μικρή οπότε δε το μετράμε! Η συχνοουρία είναι από τα πολλά νερά! Κοιλιά στομάχια μέσες είμαι κοπλέ! Υπνηλία όχι πιο πολύ τσίτα!! Νεύρα πολλά έχω κ μετά γίνονται πονοκέφαλοι οπότε μάλλον πως η κυρία θα κατέβει!! Αλλά έτσι όπως έγινα χθες χάλια δε θέλω να είμαι τώρα γιατί είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά κ αν ξεκινήσω έτσι θα έχω κάτι νεύρα τσίτα!! Γιατί κ στην 1η εγκυμοσύνη ράκος ψυχολογικά ξεκίνησα κ ένω είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη είχα πολλά νεύρα σε σημείο αηδίας ! Θα είμαι από τις σπάνιες εδώ μέσα που θα πω ότι θέλω να έρθει η Αλέκα Sad Sad Sad Sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472 ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ? ΑΝ ΘΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΞΕΠΡΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΠΟΝΟΣ ΞΑΝΑ!!! ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ! Laughing Laughing Laughing ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΜΑΙ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγώ πόνους περιόδου δεν έχω μετά την εγκυμοσύνη μ άφησαν κ η πόνοι κ η μεγάλη ροή αίματος που είχα πάντα! Οπότε δε μπορώ να καταλάβω από αυτά! Από τίποτα δε μπορώ να καταλάβω κ ούτε θέλω να καταλάβω...δεν είμαι σε φάση τώρα είμαι πολύ χάλια για το θέμα που σου είχα γράψει μια φορά που είχε γίνει με τη γιαγιάκα του αγά κ με τον ίδιο τον αγά τώρα . Δε με νοιάζει μόνο καθόμουν όλο το καιρό κ σκεφτόμουν κ 2ο παιδί κ το ταξίδι όπου με κρύα καρδιά θα το κάνω δε θέλωα να πάω πουθενά θέλω να κάτσω σπίτι μου κ στην ησυχία μου Sad Sad Sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΓΡΙΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η MOTHER-FAMILIA? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ? ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΡΑ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ! ΑΣΧΕΤΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Μαρ 07, 2014 10:03 am, 1 φορά

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΓΡΙΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η MOTHER-FAMILIA? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ? ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

Ενθουσιάστηκα πολύ με την ιδέα κ τώρα μου πέρασε δεν έχω όρεξη κ αν πάω θα είμαι χάλια κ μες στα νέυρα γιατί χαλάστει η ψυχολογία μου κ δε θα περάσουμε καλά! αν δε μου περάσει θα πάω με κρύα καρδιά! Όπως το λέμε εδώ χαράς τονε που θα στολιστεί κ ύστερα θ'απομείνει! Crying or Very sad Crying or Very sad
Δε ξέρω τι ζόρι τραβάνε γενικά όλοι τους τώρα στα ξαφνικά! Αντί να έχω προβλήματα πριν το γάμο έχω τώρα κ στο ξαφνικό γιατί ούτε τσακώνομαι ούτε μιλάω ούτε απαιτώ ούτε καμιά αναισθήτη είμαι ούτε ακαμάτα ούτε τίποτα! Τι πάθανε? μάλλον θέλανε καμιά που να είναι όλη μέρα τσιγάρο μανό καφέ κ απαιτήσεις κ μια γλώσσα μέχρι τη Λιβύη Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΡΑ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ! ΑΣΧΕΤΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
οχι αφρουλιτα ...?γτ??????????ταυρος......

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 17 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ? ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ? Shocked ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ! ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ! ΘΑ ΧΑΛΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ? ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ Η' ΚΑΡΚΙΝΟ! ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ... Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Eγώ πόνους περιόδου δεν έχω μετά την εγκυμοσύνη μ άφησαν κ η πόνοι κ η μεγάλη ροή αίματος που είχα πάντα! Οπότε δε μπορώ να καταλάβω από αυτά! Από τίποτα δε μπορώ να καταλάβω κ ούτε θέλω να καταλάβω...δεν είμαι σε φάση τώρα είμαι πολύ χάλια για το θέμα που σου είχα γράψει μια φορά που είχε γίνει με τη γιαγιάκα του αγά κ με τον ίδιο τον αγά τώρα . Δε με νοιάζει μόνο καθόμουν όλο το καιρό κ σκεφτόμουν κ 2ο παιδί κ το ταξίδι όπου με κρύα καρδιά θα το κάνω δε θέλωα να πάω πουθενά θέλω να κάτσω σπίτι μου κ στην ησυχία μου Sad Sad Sad
μαρακι δεν ξερω τι εγινε κ δ3ν μπορω να εχω αποψη αλλα αν θεσ την γνωμη μ μην χαλιεσαι..πανε το ταξιδακι σου περνα ωραια κια γραψτους...αμα δεν πας θα τουσ κανεις το χατιρι.....κατι που δεν αξιζει μην το αφηνεις να σε επηρεασει

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχώς Αφρούλα δε μου βγαίνει πάω να γίνω έτσι κ μετά από μια μέρα μη σου πω ώρα μου βγαίνει ο ευατός μου! Γεννιέται ο άνθρωπος δεν γίνεται πως να γίνω κ σιγά μην αλλάξω για τους άλλους σε όποιον αρέσω σε όποιον όχι η έξοδος είναι από κει ----->

Γεια σου Ειρήνη!
Γεια σου Αρτ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ Η' ΚΑΡΚΙΝΟ! ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ... Laughing
δεν ξερω αλλα πως βγαζεις το συμπερασμα ειμαι περιεργη να μαθω...εγω παντως ειμαι κριος με ωροσκοπο αιγοκερο

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Δυστυχώς Αφρούλα δε μου βγαίνει πάω να γίνω έτσι κ μετά από μια μέρα μη σου πω ώρα μου βγαίνει ο ευατός μου! Γεννιέται ο άνθρωπος δεν γίνεται πως να γίνω κ σιγά μην αλλάξω για τους άλλους σε όποιον αρέσω σε όποιον όχι η έξοδος είναι από κει ----->

Γεια σου Ειρήνη!
Γεια σου Αρτ!
γεια σου μαρακι

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ Αρτεμάκι!

ααα πες στην Αφρούλα ναι κ ας μην είναι γιατί θα σκίσει το δίπλωμα της Αστρολογίας κ θα τα βάλει πάλι με τον Μπατσο! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!
τι κάνετε;;;
μου συνέβησαν διάφορα δυσάρεστα αυτές τις μέρες και γιαυτό χάθηκα λίγο..

προσπαθώ να διαβάσω όσα έχασα..
ειρηνακι καλως ξανα ηρθες...ελπιζω αν μην εχει αν κανει με θεμα υγειας μονο...ολα τα αλλα ξεπερνιουνται γλυκια μου

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ Η ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!
ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ!!!!!

ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ.ΜΑΖΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ cheers

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ευχαριστώ Αρτεμάκι!

ααα πες στην Αφρούλα ναι κ ας μην είναι γιατί θα σκίσει το δίπλωμα της Αστρολογίας κ θα τα βάλει πάλι με τον Μπατσο! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
αχχαχαχχαχχαχαχχαχχαχχαχαχχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις