226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 Πεμ Οκτ 11, 2012 7:47 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Αντε ωραια
καλη συνεχεια κουκλα μου!!!
καλη συνεχεια κουκλα μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! τι κάνετε?? όλα καλά??
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ Κ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΠΤΩΜΑ....
ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕΧΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ...
evi27 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ Κ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΠΤΩΜΑ....
ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕΧΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ...
γεια σου Τόνια!τι κάνεις?
toniach29 έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΣΟΥ ΕΥΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΡΕ!!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΩ Κ ΑΓΚΩΜΑΧΩΩΩΩΩΩ ΑΛΛΑΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
evi27 έγραψε:toniach29 έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΣΟΥ ΕΥΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΡΕ!!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΩ Κ ΑΓΚΩΜΑΧΩΩΩΩΩΩ ΑΛΛΑΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
χμ ναι είπα να κάνω λίγο αποχή και πολύ καλά κάνεις κ φουσκώνεις!την πέτυχες την κόρη ή δεν ξέρετε ακόμη?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Πεμ Οκτ 11, 2012 8:17 am, 1 φορά
toniach29 έγραψε:
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΗ ΑΠΟΧΗ..ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ..ΣΤΙΣ 29 ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ...ΕΣΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥ??ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ?
boubou έγραψε:ηρθα παλιιι... χανομαι λιγο γιατι ειμαι στη δουλεια!!
Ευακι δν ξερω που τα ειχες αφησει για να σου πω... ειχαμε καποιες εγκυμοσυνες αλλα ειμαστε δυστυχως αρκετες ακομη που προσπαθουμε καιρο!!! ελπιζω συντομα να τα καταφερουμε!!!
το πιο συνταρακτικο ηταν με την Μαρινα( rinamar) που πετυχε η εξωσωματικη και περιμενει 2 κορακλες!!!! η και el88tse που εμαθε οτι ηταν εγκυος στην 9η εβδομαδα πριν λιγες μερες.. η Τονια που το ξερεις.. δν θυμαμαι, γερναω η γυναικα!! χαχαχαχα
boubou έγραψε:
εγω μια χαρουλα ειμαι!! εχω παρα πολυ καλη διαθεση σημερα!! παρολο που οταν ειμαι στη δουλεια ΒΑΡΙΕΜΑΙ αισχρα!!! σημερα δν ξερω γιατι τοσο πολυ!! χιχιχιιχ
ειναι γιατι θα φαω την πατατουλα μου τις επομενες μερες και μαζευω τα κουραγια τωρα χαχαχα (η αληθεια ειναι το προσπαθησαμε πολυ λιγο αυτο το μηνα με τις αρρωστιες και η ελπιδα ειναι μικρη, αλλα οχι ανυπαρκτη!! )
boubou έγραψε:εδω εχει δροσισει αρκετα!!!! κρυωνω πλεον εξω!αν και σημερα ειναι πιο μαλακος ο καιρος απο εχθες!!
Ευακι αυτο το μηνα εγκατελλειψα λιγο τα οπλα αλλα ελπιζω απο τον καινουριο μηνα να μπω πιο δυναμικα!!!
boubou έγραψε:ααχαχαχα καλα εννοειται αυτο Ευη!! τωρα θελω να κανει ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα και μου λεει ΘΑ κανω... σαν τους πολιτικους ενα πραγμα! χαχα δν λεει οχι, αλλα δν το κανει κιολας!! ε και του ειπα οτι μολις αδιαθετησω για ακομη μια φορα, το θα του θα ερθει πολυ πιο κοντα απ οτι το φανταζεται!!!
αναλογα με το αποτελεσμα μετα θα πραξουμε αναλογα!!
αλλαξα και γυναικολογο και πηγα σε αυτον της κουνιαδας μου και μου φαινεται καλυτερος!! για να δουμε!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης