Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
683 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 683 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
μαλλον εγω δεν ξερω καλη αμυνα και τρωω γκολ..........
Λοιπόν Άρτεμη, καλησπέρα. Είμαι η Εύα, διαβάζω πολύ καιρό το θέμα σας, λίγο συμμετέχω, αλλά σε σένα πρέπει να απαντήσω, έτσι νιώθω. Άκου με: είμαι 36 χρονών, έχω στο ιστορικό μου μια πολύ άσχημη αποβολή στα 23 και μόλις ξεκινώ να σκέφτομαι να ξαναπροσπαθήσω για ένα μωρό με τον αρραβωνιαστικό μου. Και πάλι είμαι αισιόδοξη, αν και τίποτα δε φαίνεται να είναι τόσο υπέρ μου, ούτε καν ο χρόνος. Για αυτό σου λέω ότι εσύ δεν επιτρέπεται να πέφτεις με αυτόν τον τρόπο. Δεν στο επιτρέπω εγώ αν θες. Σκούπισε τα ματάκια σου, χαμογέλα στη ζωή σου, αγκάλιασε τον άντρα σου και προχώρα. Είσαι γεμάτη ευλογίες, το ξέρεις; Βρήκες νωρίς έναν σύντροφο καλό, είσαι νέα, όμορφη, έχεις τρομερό χιούμορ και καλοσύνη που βγαίνει από τα γραπτά σου και κανέναν απολύτως λόγο να σκέφτεσαι τις βλακείες που σου περνάνε τώρα από το μυαλό. Συνειδητοποίησέ το, απόλαυσέ το και άσε τα πράγματα να γίνουν μόνα τους. Μη σε ξανακούσω να γράφεις έτσι και σταμάτα να παραμονεύεις την περίοδό σου, έλεος πια, θα αρρωστήσεις! Κάνε μου την προσωπική χάρη να γίνει λίιιιγο τόσο δα αισιόδοξη, μπορείς; Κάν'το και για μένα στην τελική, σαν γούρι!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Αχ Αρτεμάκι μου στεναχωριέμαι να σε σκέφτομαι έτσι!Σκέψου το και αντίστροφα!Κι αν κλάψεις, κι αν τα βάψεις μαύρα, τι θα πετύχεις;Κοίτα εσύ τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την κατάσταση και να μην νιώθεις άπραγη...Ξεκινήστε να το ψαχνετε πιο βαθιά!Κι αν έρθει στο ενδιάμεσο ακόμα καλύτερα!Θα γίνεις μανούλα,απλά σε παιδεύει!Οπως σχεδόν όλες όσες είμαστε εδώ!Γι'αυτό και σε καταλαβαίνουμε!Μακαρι να ήμουν εκεί να σε έκανα μια αγκαλίτσα μπας και νιώσεις καλύτερα!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767
πες οτι την εκανες την αγκαλιτσα.....φτανει που το ειπες

Κουκλίτσα μου...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 315810

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια θα φυγω και εγω σε λιγο....λεω να βγω να περπατησω γτ αμα κατσω μεσα στο σπιτι δεν ε βλεπω καλα ουτε εμενα ουτε το σπιτι......ποναω παρα πολυ δεν ξερω πως θα την παλεψω να μην διπλωθω αλλα δεν γινεται διαφορετικα

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΗ ΜΑΙΡΗ ΠΑΛΙ Σ ΕΧΑΣΑ????

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:

Είναι ωραία εκεί!! Οι γονείς μου είχαν πάει παλαιότερα Βιέννη αρχές Δεκέμβρη είχε χιόνι ήταν στολισμένα τι ωραία!! Με το καλό Ευούλι !!
Ναι άσε περιμένω πως κ πως να έρθει η Δευτέρα!! Εσύ πως τα πας? Το σχολείο? Έχετε ξεκινήσει για τα καλά φαντάζομαι ε?

Κι εγώ τα καλύτερα έχω ακούσει!Προς το παρόν είναι μόνο όνειρα, αλλά ελπίζω και να πραγματοποιηθούν!Εκτός αν προκύψει κανα μπεμπέ που τότε το ακυρώνω μετά χαράς! Very Happy Στο σχολείο έχουν ξεκινήσει και τα διαγωνίσματα Α τριμήνου!Ασε, ξεκινώ και το μεταπτυχιακό τώρα και έχω αρχίσει να χορεύω   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 604962   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 604962   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 604962

Υπομονή και θα καταφέρεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας! Η καλυτέρη διακιολογία θα είναι αυτή για να μην πάτε!! Smile Smile Στο εύχομαι από καρδιάς!
Μετά αυτό το θέμα όπως λες μας περιμένει   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 990599   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 990599 αυτό κ μετά   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 834918   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 401147

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ? ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 328109

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Λοιπόν Άρτεμη, καλησπέρα. Είμαι η Εύα, διαβάζω πολύ καιρό το θέμα σας, λίγο συμμετέχω, αλλά σε σένα πρέπει να απαντήσω, έτσι νιώθω. Άκου με: είμαι 36 χρονών, έχω στο ιστορικό μου μια πολύ άσχημη αποβολή στα 23 και μόλις ξεκινώ να σκέφτομαι να ξαναπροσπαθήσω για ένα μωρό με τον αρραβωνιαστικό μου. Και πάλι είμαι αισιόδοξη, αν και τίποτα δε φαίνεται να είναι τόσο υπέρ μου, ούτε καν ο χρόνος. Για αυτό σου λέω ότι εσύ δεν επιτρέπεται να πέφτεις με αυτόν τον τρόπο. Δεν στο επιτρέπω εγώ αν θες. Σκούπισε τα ματάκια σου, χαμογέλα στη ζωή σου, αγκάλιασε τον άντρα σου και προχώρα. Είσαι γεμάτη ευλογίες, το ξέρεις; Βρήκες νωρίς έναν σύντροφο καλό, είσαι νέα, όμορφη, έχεις τρομερό χιούμορ και καλοσύνη που βγαίνει από τα γραπτά σου και κανέναν απολύτως λόγο να σκέφτεσαι τις βλακείες που σου περνάνε τώρα από το μυαλό. Συνειδητοποίησέ το, απόλαυσέ το και άσε τα πράγματα να γίνουν μόνα τους. Μη σε ξανακούσω να γράφεις έτσι και σταμάτα να παραμονεύεις την περίοδό σου, έλεος πια, θα αρρωστήσεις! Κάνε μου την προσωπική χάρη να γίνει λίιιιγο τόσο δα αισιόδοξη, μπορείς; Κάν'το και για μένα στην τελική, σαν γούρι!
μμμμμμμμ..ρε συ με ρουμπωσες τωρα ...τωρα θα κλαψω απο συγκινηση οχι απο στεναχωρια..σε ευχαριστω για αυτα που μου ειπες ..ειναι πολυ ομορφα ..και θα προσπαθησω να τα τηρησω..σε ευχαριστω για τα ομορφα σου λογια...αληθεια με εκανες να νιωσω καλυτερα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΗ ΜΑΙΡΗ ΠΑΛΙ Σ ΕΧΑΣΑ????

Γιάννα δε συγχρονιζόμαστε σήμερα!!! Δε ξέρω τι με έπιασε κ θέλω να πάω να κάτσω στο καναπε να χαλαρώσω ενώ κοιμήθηκα μια ώρα όσο κοίμιζα την μικρή!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΑΤΟΜΕΡΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΓΩ ΚΛΕΙΝΩ.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μήτσαινα να έρχεσαι πιο συχνά στην παρέα μας!Ωραία τα λες!Σε λίγες μέρες θα χρειαστώ λίγη απ΄τη δυναμικότητά σου! Smile Πάντως, σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια και για σένα!
Μαίρη τα επέλεξα,οπότε μπορεί να δυσκολευτώ αλλά θα το βουλώσω και θα χορέψω!Καλή ξεκούραση και καλή επιτυχία!
Γιάννα η Πέμπτη είναι η καλύτερή μου!Για την Παρασκευή ας μην το συζητήσω καλύτερα! Mad
Αρτεμις πήγαινε κουκλίτσα μου να ηρεμήσεις!Και να σκέφτεσαι αυτά που σου είπε και η μήτσαινα!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
katia32 έγραψε:ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ...........ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 215994
θα γινουν??????? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΝΕΣΕ..ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Sad Sad Sad Sad Sad Sad

mhtsaina

mhtsaina
art86 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
art86 έγραψε:
μμμμμμμμ..ρε συ με ρουμπωσες τωρα ...τωρα θα κλαψω απο συγκινηση οχι απο στεναχωρια..σε ευχαριστω για αυτα που μου ειπες ..ειναι πολυ ομορφα ..και θα προσπαθησω να τα τηρησω..σε ευχαριστω για τα ομορφα σου λογια...αληθεια με εκανες να νιωσω καλυτερα
Κουκλίτσα μου γλυκιά, μην με ευχαριστείς, το μόνο που έκανα ήταν να σου θυμίσω την πραγματικότητα, φυσικό είναι να έχεις θολώσει και να μην μπορείς να τα δεις όλα καθαρά τώρα. Δεν θα προσπαθήσεις να τα τηρήσεις, θα τα τηρήσεις, τέλος! Μα έχεις όλα τα καλά μαζεμένα, και το καλύτερο είναι ακόμη μπροστά σου, ήμαρτον τόση στενοχώρια! Θα γίνεις καταπληκτική μανούλα όταν έρθει η ώρα, μέχρι τότε να συνεχίσεις να είσαι αυτή η υπέροχη κοπέλα που καταλαβαίνω ότι είσαι και να διασκεδάζεις με τον άντρα σου και να χαίρεσαι τους δικούς σου ανθρώπους... Μάτια μου, είναι άσχημο να μην μπορείς να χαρείς αυτά που έχεις για μια κατά φαντασίαν δυστυχία! Εδώ είσαι και εδώ είμαι, σε λίγο καιρό θα κρατάς ένα ωραίο θετικό τεστάκι, κρίμα δεν είναι στο ενδιάμεσο να ζορίζεσαι έτσι;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΑΤΟΜΕΡΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΓΩ ΚΛΕΙΝΩ.
γιαννα ελπιζω να μην χαλαστηκες απο μενα..η αληθεια ειναι οτι μιζεριασα στην αρχη ..αλλα με τα λεγομενα σας μ κανατε να νιωσω καλυτερα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! Laughing Laughing Laughing ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 379767

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
art86 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
art86 έγραψε:
Κουκλίτσα μου γλυκιά, μην με ευχαριστείς, το μόνο που έκανα ήταν να σου θυμίσω την πραγματικότητα, φυσικό είναι να έχεις θολώσει και να μην μπορείς να τα δεις όλα καθαρά τώρα. Δεν θα προσπαθήσεις να τα τηρήσεις, θα τα τηρήσεις, τέλος! Μα έχεις όλα τα καλά μαζεμένα, και το καλύτερο είναι ακόμη μπροστά σου, ήμαρτον τόση στενοχώρια! Θα γίνεις καταπληκτική μανούλα όταν έρθει η ώρα, μέχρι τότε να συνεχίσεις να είσαι αυτή η υπέροχη κοπέλα που καταλαβαίνω ότι είσαι και να διασκεδάζεις με τον άντρα σου και να χαίρεσαι τους δικούς σου ανθρώπους... Μάτια μου, είναι άσχημο να μην μπορείς να χαρείς αυτά που έχεις για μια κατά φαντασίαν δυστυχία! Εδώ είσαι και εδώ είμαι, σε λίγο καιρό θα κρατάς ένα ωραίο θετικό τεστάκι, κρίμα δεν είναι στο ενδιάμεσο να ζορίζεσαι έτσι;
σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ σας αφήνω!Οι δουλίτσες με περιμένουν!μα γιατί να μην γίνονται μόνες τους; Razz Καλή συνέχεια σε όλες!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 531909

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι!απο τη δουλεια αυτη τη φορα!

art86 έγραψε:κοριτσια..μο ηρθε περιοδος.......οκ τι να κανουμε δεν πειραζει..26η μερα? 26η μερα ..θα τα βαλω εγω με την περιοδο..οποτε θελει ερχεται οποτε θελει φευγει...ποναω παρα πολυ σε βαθμο ν μην μπορω ν μιλησω κ οχι μονο σωματικα

κοριτσακι μου να πω οτι δν σε καταλαβαινω θα πω ψεματα!!! κι εμενα ο κυκλος μου κανει ναζια και παντα ερχεται νωριτερα εκτος απο την τελευταια φορα που ειχα τις 4 μερες καθυστερηση και επεσα αποτομα απο το ροζ συνεφακι οταν αποφασισα να κανω χοριακη και να βγει 0,1 Razz Razz αλλα συνεχιζουμε, δν μπορουμε να κανουμε αλλιως!!κι εγω νιωθω οτι θα ερθει νωριτερα παλι η αλεκα αλλα το προτιμω απο το αργοτερα, γιατι δν κανω τσαμπα ονειρα τουλαχιστον!κλαψε κοριτσι μου, ειναι καλος τροπος να διωχνουμε την πιεση!!και μη ξαναδω χαζα οτι δν θα γινεις μαμα!!ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ απλα ισως να χρειαζεται λιγο σπρωξιμο η κατασταση!!!

Ευουλι   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472 ετσι ειναι, τωρα που φτανουν οι μερες πεφτουμε μια μια σαν τα μπεκατσονια χαχα Laughing Laughing Laughing Laughing

Μαιρη μιαμ μιαμ κεικ διαβαζω!!

μητσαινα πολυ μου αρεσαν αυτα που εγραψες!!σου ευχομαι να εχεις συντομα νεα να μας πεις!!!!

Γιαννα , Κατια και στις υπολοιπες   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472

*καλε ηρθα και φυγατε ολες?

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 417472 ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΛΛΗ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ..ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΩ...ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΟΛΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια!!ειναι καμια εδω???πολυ θαρρος μου δωσατε με αυτα που γραφατε πριν...η μια για την αλλη...!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Κατια!! πωπω μπερδεμα αυτο με τον υπολογιστη!! να το κοιταξεις!!!

Σταυρουλινα γι αυτο φτιαχτηκε αυτο το γκρουπακι!!! για να παιρνουμε κουραγιο αναμεταξυ μας να συνεχιζουμε αυτον τον αγωνα !!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 9 215994

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

να δεις κουκλα μου μηπως κόλλησες κανενα ιο και γι αυτο κολλάει! αυτο εννοώ!κανε μια ενα scan με το antivirus που εχεις στον υπολογιστη!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="boubou"]
katia32 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

να δεις κουκλα μου μηπως κόλλησες κανενα ιο και γι αυτο κολλάει! αυτο εννοώ!κανε μια ενα scan με το antivirus που εχεις στον υπολογιστη![/qu

ΚΑΛΑ ΕΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ...ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΝΜ ΔΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις