Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Κατια μια χαρα ειμαι!! αν και ακόμη κρυωμένη!!δν θα φυγει ποτε αυτοοοοο!!!!

Μαιρη στις 4 δουλευω σήμερα!

καλο ειναι να προσπαθείς μέχρι να τα καταφέρεις και να μην το βάζεις κάτω..αλλά να μην τα περιμενεις και όλα απο τον Θεό! γι αυτο υπάρχουν οι γιατροί, για να το ψάχνουμε πλέον!!! και να αυξάνουμε τις πιθανότητες να τα καταφέρουμε!! εγω στον ένα χρόνο και αγχώθηκα ότι κάτι μπορεί να έχουμε... στα 3 θα τα ειχα κάνει όλα για να ειμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον δν έχω τίποτα...η αν εχω να βρω την λύση!!
ξέρεις Αρτεμακι ότι το λέω με την καλύτερη διάθεση γιατι με στεναχωρεί να σε βλέπω χάλια κάθε φορά που έρχεται η σιχαμένη και πιστεύω ότι σιγά σιγά πρέπει να κάνετε κάτι!!
το ξερω οτι το λες με αγαπη και σε ευχαριστω...κ εχεις δικιο....το θελουμε και περιμενουμε με στραβωμενα χερια...τπτ δεν εχουμε κανει...αν δεν καναμε τπτ και τωρα..τερμα δεν εχει θα του το θεσω σαν τελεσιγραφο..αφου το θες δειξτο μου με πραξεις οχι με λογια...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....

ΑΦΡΟΥΛΑ ???ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ?

Wink
οχι οχι δεν κανω κακες σκεψεις..ισα ισα αν δεν δω αιμα δεν απογοητευομαι..αλλα εχω ακι στο πισω μερος του μυαλου μου οτι θα δω-ε να μην πεσω ακια αποτομα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΧΑΛΑΡΗ! ΜΑΚΑΡΙ, ΛΕΩ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ! ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ 1Η ΦΟΡΑ! ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΤΗΝ 5Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ! ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ...

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ! ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ!!!

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΣΑΚΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ? ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!! Laughing Laughing Laughing

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ? Laughing ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΧΑΛΑΡΗ! ΜΑΚΑΡΙ, ΛΕΩ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ! ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ 1Η ΦΟΡΑ! ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΤΗΝ 5Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ! ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ...

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ! ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ!!!

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΣΑΚΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ? ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!! Laughing Laughing Laughing

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ? Laughing ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
εγω μαγειρεψα μπαμιες και εφαγα κιολας...ειναι λιγο νωρις αλλα πεινασα τι να εκανα Rolling Eyes Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτεμακι μου μακαρι να μην πεσεις αλλα να ανεβει πολυ ψηλα η διάθεση τις επομενες μερες!!!

Αφρουλι φαε καλεεεεεεεεεεε!!! γιατι να μη φας??τσιμπα κατι ελαφρυ!!

Κατια όντως θα την ήθελα την ψυχραιμία σου λιγο!!χιχι

Κοριτσακια θα σας αφησω για τωρα να παω σουπερμαρκετ επιτελους!!! θα τα πουμε το απογευματακι οποιες ειναι μεσα!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φτιάχνω basmati με καλαμπόκι αρακά κ γιαούρτι!! Υγιεινά σήμερα!! κόπιασε!!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ..ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΑΛΛΑ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ!!! ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!! ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ (el88tse)? ΕΙΧΕ ΨΕΥΔΟΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ!!! Shocked Shocked Shocked

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΙΤΑΜ ΕΠΑΝΩ!!! ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ..ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΧΙ Sad   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 679259

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ!!! ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!! ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ (el88tse)? ΕΙΧΕ ΨΕΥΔΟΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ!!! Shocked Shocked Shocked

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΙΤΑΜ ΕΠΑΝΩ!!! ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!
μακαρι..θα δειξει...θα ειμαι ον αλλα λεω ν την πεσω λιγο...τα λεμε μετα

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΝΝΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ?

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ!!! ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω κ εγώ για μαμ να χαλαρώσω κ λίγο να κοιμίσω και τη μικρή!! Καλή συνέχεια φιλιάα!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ..ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΑΛΛΑ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΠΩΣ! ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ! ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:

μακαρι..θα δειξει...θα ειμαι ον αλλα λεω ν την πεσω λιγο...τα λεμε μετα
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...ΓΛΥΚΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ.ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ.

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:
katia32 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ..ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΑΛΛΑ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΠΩΣ! ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ! ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ..ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΠΡΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!! Very Happy ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΟΜΩΣ! ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ! ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΟΛΕΣ ΦΥΓΑΤΕ?

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ..ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΓΥΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ........ΚΙΛΑ?ΔΟΥΛΕΙΑ?ΜΑΛΛΙΑ?ΡΟΥΧΑ?ΕΞΟΔΟΙ?ΣΕΞ?ΚΤΛ ΚΤΛ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την katia32 στις Πεμ Οκτ 11, 2012 2:35 am, 1 φορά

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 6 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Υ.Γ: ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΟΤΙ ΦΥΓΑΝΕ? Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ..ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΓΥΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΔΥΣΚΟΛΑ? ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΛΕ????ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΤΩΡΑ.ΕΞΩ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ?
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΡΤ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕΤΙΑ ΥΓΡΑ.
ΕΣΥ ΠΕΙΝΑΣ Κ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΣ!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ Κ Μ ΕΔΕΙΞΕ 46 ΚΙΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ????ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ Κ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ Μ ΕΠΡΗΞΕ??????ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Μ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΖΟΥΜΑΙ.Η ΜΑΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ???

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ..ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΕΛΕΙ..(ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις