151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 Πεμ Οκτ 11, 2012 2:42 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
46 ΚΙΛΑ?ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙΣ?ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΛΙΓΟΤΕΡΑ...ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΟΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΛΕ????ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΤΩΡΑ.ΕΞΩ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ?
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΡΤ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕΤΙΑ ΥΓΡΑ.
ΕΣΥ ΠΕΙΝΑΣ Κ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΣ!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ Κ Μ ΕΔΕΙΞΕ 46 ΚΙΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ????ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ Κ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ Μ ΕΠΡΗΞΕ??????ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Μ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΖΟΥΜΑΙ.Η ΜΑΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ???
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΟΝΤΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ.Θ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.
το δεχομαι αυτο που λες κατια μου...κια εχεις δικιο...καθε γυναικα ειναι διαφορετικη ...εγω δεν κανω ερωτα για ν μεινω εγκυος μονο.ναι και για αυτο αλλο οχι μονο για αυτο...πραγμα που σημαινει οτι δεν κανω μονο στις γονιμες η τελος παντων αυτεσ που εγω θεωρω γονιμες.εν πασει περιπτωσει εγω νομιζω οτι για ολες θα ρθει το νινι την καταλληλη στιγμη..για μενα ισως δεν ηρθε ακομα......παντως ξανα λεω εγω κανω οτι μπορω..απο κει και περα ο θεουλης μπορει να μην με εχει ακομα στην λιστα του..katia32 έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ..ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΕΣ.. ΤΙ ΕΝΝΟΩ?ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ...ΑΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗΝ 14Η..ΣΩΣΤΑ?ΚΙ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ...ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ..
katia32 έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ..ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΕΣ.. ΤΙ ΕΝΝΟΩ?ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ...ΑΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗΝ 14Η..ΣΩΣΤΑ?ΚΙ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ...ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ..
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!
ΕΣΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ.
art86 έγραψε:καλημερα κατια...πως εισαι....??εχεις 2 παιδακια ε?να σου ζησουν αγορακια η κοριτσακια????εσυ που εισια μανουλα θα μπορουσες να μας πεις τι ενιωθες πριν το θετικο τεστακι.?????ξερω καθε γυναικα ειναι διαφορετικη αλλα ας εχουμε μια σφαιρικη ιδεα...μαρακι και εσυ αμα θελειςkatia32 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ποια με ζήτησε??? Κοιμήθηκα μια ώρα κ είμαι φρεσκαδούρα τώρα!!!
ΚαρντασοΓιάννα έφυγα για μαμ κ για να κοιμίω τη μικρή!
Ετοιμάζομαι να φτιάξω ένα κεικ που αν βγει καλό θα το φτιάξω κ για το ταξίδι!
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Ποια με ζήτησε??? Κοιμήθηκα μια ώρα κ είμαι φρεσκαδούρα τώρα!!!
ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Ποια με ζήτησε??? Κοιμήθηκα μια ώρα κ είμαι φρεσκαδούρα τώρα!!!
ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...
Ο αέρας που φύσηξε μάλλον πως είναι λίβας γιατί καίγομαι θα αναψω κ τον φούρνο τώρα οπότε φφφ θα σκάσω πάλι!!
Έφαγες τίποτα είσαι καλύτερα?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης