176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 Πεμ Οκτ 11, 2012 5:03 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
μαρεσειπου το ενιωθα κιολας παναθεμα με..καμια φορα καλυτερα να μασας παρα να μιλας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
art86 έγραψε:μαρεσειπου το ενιωθα κιολας παναθεμα με..καμια φορα καλυτερα να μασας παρα να μιλας
καλα δεν θακρυψω οτι ειμαι χαλια..τι χαλια?ναι με κλαινε οι ρεγγες ειμαι αλλα ειμαι και θυμωμενη...26η μερα...μετα την αποβολλη ολα σκατα ειναι ...ο κυκλος μου δε ?οτι αν ναι...εκει που καθε 28 ειχα περιοδο τωρα οτι να ναιαφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ! ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ....ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!
και να μεινεις εγκυος εντελως φυσιολογικο ειναι αλλα εμενα δεν μου συμβαινει.τι να κανουμε 26η μερα για μενα δεν ηταν φυσιολογικο ..-μεχρι τωρα--αφρουλα έγραψε:ΕΙΔΕΣ ΜΑΙΡΟΥΛΑ? ΤΗΝ ΤΙΜΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ!!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΣ 26 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ! ΕΚΑΝΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 12Η ΗΜΕΡΑ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ 10Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ! ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑΣ!
μην το λες ευουλι ..εγω που ειμυν σιγουρη..εφαγα σκα.....ελπιζω εσεις οι απαισοδοξες να χαρειτεΕυούλι έγραψε:Καλησπέρα!
Αρτεμούλα το καταλαβαίνω ότι είσαι χάλια αλλά μην αφήσεις να σε καταβάλει!Στο τέλος εσύ θα νικήσεις!Υπομονή και βάλε μπρος μετά τις εξετάσεις του αντρούλη για να φύγει κι αυτό απ'το μυαλό σας!Αλλωστε, όπως σωστά είπε και η φίλτατη Αφρούλα, σε λίγες μέρες θα έχεις κι εμάς για παρείτσα!
Αφρουλάκι μου σου επιτρέπω να είσαι λίγο πεσμένη (όπως σε διαβάζω) γιατί είναι οι "κρίσιμες" μέρες...Ξέσπασε οπότε τώρα που έχεις περιθώριο!Μετά ντα!
Στα υπόλοιπα κορίτσια
αφρουλα έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ! ΝΟΡΜΑΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΙΣΩΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ (ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΕΝ) ΝΑ "ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Ευούλι έγραψε:Αρτεμούλα εννοείται ότι δεν το έχω αποκλείσει εντελώς αλλά, προς το παρόν, το σώμα μου δεν μ'εχει διαψεύσει ποτέ!Μάλιστα πάντα με προετοιμάζει περίπου 10 μέρες πριν, έτσι για να μην χαίρομαι άδικα!Ολα θα γίνουν κουκλίτσα μου!Ισως ακούγεται κοινότοπο, αλλά την υγεία μας να έχουμε πρωτίστως!
Μαιρούλα ετοιμάζεις ταξίδι μαναχά για πάρτη σας;! Τι ωραία!Εμείς από τώρα κάνουμε σχέδια για τα Χριστούγεννα!Εχουμε αρχισει να ψήνουμε και κάτι φίλους να έρθουν!Για Βιέννη και Σάλτσμπουργκ λέμε!
δικιο εχεις αλλα......τι να κανω ....να μην στεναχωρεθω? δεν γινεται..να μην το σκεφτομαι?ποναω τοσο πολυ που ειναι αδυνατο αν μην κλαψω?ε δεν μπορω ναι κλαιω και δεν ντρεπομαι να το πω..και ξερετε τι νομιζω ?οτι δεν θα κανω ποτε μωρο...μηπως να το παρω αποφαση τελικα....ειμαι πολυ χαλια...συγγνωμη αν ακουγομαι καπως...πηρα και τον αντρα μου τωρα και του λεω μου ηρθε περιοδος..μου λεει τι??τι μερα ειναι μετρουσε ...τι μετρας του λεω..μου κανει λεει εντυπωση που ηρθε τοσο νωρις...σημασια λεω εχει οτι ηρθε οχι ποτε ηρθε...αχ κοριτσια ειμαι τοσο χαλια που δεν θελω αν βλεπω κανενανΕυούλι έγραψε:Αρτεμούλα εννοείται ότι δεν το έχω αποκλείσει εντελώς αλλά, προς το παρόν, το σώμα μου δεν μ'εχει διαψεύσει ποτέ!Μάλιστα πάντα με προετοιμάζει περίπου 10 μέρες πριν, έτσι για να μην χαίρομαι άδικα!Ολα θα γίνουν κουκλίτσα μου!Ισως ακούγεται κοινότοπο, αλλά την υγεία μας να έχουμε πρωτίστως!
Μαιρούλα ετοιμάζεις ταξίδι μαναχά για πάρτη σας;! Τι ωραία!Εμείς από τώρα κάνουμε σχέδια για τα Χριστούγεννα!Εχουμε αρχισει να ψήνουμε και κάτι φίλους να έρθουν!Για Βιέννη και Σάλτσμπουργκ λέμε!
μαλλον εγω δεν ξερω καλη αμυνα και τρωω γκολ..........αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ!
πες οτι την εκανες την αγκαλιτσα.....φτανει που το ειπεςΕυούλι έγραψε:Αχ Αρτεμάκι μου στεναχωριέμαι να σε σκέφτομαι έτσι!Σκέψου το και αντίστροφα!Κι αν κλάψεις, κι αν τα βάψεις μαύρα, τι θα πετύχεις;Κοίτα εσύ τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την κατάσταση και να μην νιώθεις άπραγη...Ξεκινήστε να το ψαχνετε πιο βαθιά!Κι αν έρθει στο ενδιάμεσο ακόμα καλύτερα!Θα γίνεις μανούλα,απλά σε παιδεύει!Οπως σχεδόν όλες όσες είμαστε εδώ!Γι'αυτό και σε καταλαβαίνουμε!Μακαρι να ήμουν εκεί να σε έκανα μια αγκαλίτσα μπας και νιώσεις καλύτερα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Είναι ωραία εκεί!! Οι γονείς μου είχαν πάει παλαιότερα Βιέννη αρχές Δεκέμβρη είχε χιόνι ήταν στολισμένα τι ωραία!! Με το καλό Ευούλι !!
Ναι άσε περιμένω πως κ πως να έρθει η Δευτέρα!! Εσύ πως τα πας? Το σχολείο? Έχετε ξεκινήσει για τα καλά φαντάζομαι ε?
θα γινουν???????katia32 έγραψε:ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ...........ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης