Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρεσειπου το ενιωθα κιολας παναθεμα με..καμια φορα καλυτερα να μασας παρα να μιλας

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ! ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ....ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 534787   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 534787   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 534787

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:μαρεσειπου το ενιωθα κιολας παναθεμα με..καμια φορα καλυτερα να μασας παρα να μιλας

ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ? ΕΛΕΓΑ, ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΑ...ΑΣ' ΤΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΠΑΕΙ, ΠΕΡΑΣΕ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νόστιμο κ εύκολο Γιάννα! όλα τα κεικ εύκολα δεν είναι?? ω μωρε Γιάννα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τιμημένο εργατικό κολατσιό Αφρούλα! Very Happy

Αρτεμάκι μη πέφτεις προχώρα!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ! ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ....ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 534787   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 534787   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 534787
καλα δεν θακρυψω οτι ειμαι χαλια..τι χαλια?ναι με κλαινε οι ρεγγες ειμαι αλλα ειμαι και θυμωμενη...26η μερα...μετα την αποβολλη ολα σκατα ειναι ...ο κυκλος μου δε ?οτι αν ναι...εκει που καθε 28 ειχα περιοδο τωρα οτι να ναι

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΔΕΣ ΜΑΙΡΟΥΛΑ? ΤΗΝ ΤΙΜΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΣ 26 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ! ΕΚΑΝΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 12Η ΗΜΕΡΑ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ 10Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ! ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994 ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑΣ! Very Happy

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΔΕΣ ΜΑΙΡΟΥΛΑ? ΤΗΝ ΤΙΜΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΣ 26 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ! ΕΚΑΝΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 12Η ΗΜΕΡΑ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ 10Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ! ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994 ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑΣ! Very Happy
και να μεινεις εγκυος εντελως φυσιολογικο ειναι αλλα εμενα δεν μου συμβαινει.τι να κανουμε 26η μερα για μενα δεν ηταν φυσιολογικο ..-μεχρι τωρα--

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Smile
Αρτεμούλα το καταλαβαίνω ότι είσαι χάλια αλλά μην αφήσεις να σε καταβάλει!Στο τέλος εσύ θα νικήσεις!Υπομονή και βάλε μπρος μετά τις εξετάσεις του αντρούλη για να φύγει κι αυτό απ'το μυαλό σας!Αλλωστε, όπως σωστά είπε και η φίλτατη Αφρούλα, σε λίγες μέρες θα έχεις κι εμάς για παρείτσα! Razz
Αφρουλάκι μου σου επιτρέπω να είσαι λίγο πεσμένη (όπως σε διαβάζω) γιατί είναι οι "κρίσιμες" μέρες...Ξέσπασε οπότε τώρα που έχεις περιθώριο!Μετά ντα! Laughing Laughing Laughing
Στα υπόλοιπα κορίτσια   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα! Smile
Αρτεμούλα το καταλαβαίνω ότι είσαι χάλια αλλά μην αφήσεις να σε καταβάλει!Στο τέλος εσύ θα νικήσεις!Υπομονή και βάλε μπρος μετά τις εξετάσεις του αντρούλη για να φύγει κι αυτό απ'το μυαλό σας!Αλλωστε, όπως σωστά είπε και η φίλτατη Αφρούλα, σε λίγες μέρες θα έχεις κι εμάς για παρείτσα! Razz
Αφρουλάκι μου σου επιτρέπω να είσαι λίγο πεσμένη (όπως σε διαβάζω) γιατί είναι οι "κρίσιμες" μέρες...Ξέσπασε οπότε τώρα που έχεις περιθώριο!Μετά ντα! Laughing Laughing Laughing
Στα υπόλοιπα κορίτσια   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 417472
μην το λες ευουλι ..εγω που ειμυν σιγουρη..εφαγα σκα.....ελπιζω εσεις οι απαισοδοξες να χαρειτε

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χάθηκα λιγάκι , λίγο το κεικ λίγο η Αννούλα που ξύπνησε κ ήθελε κ γάλα κ γιαούρτι!!

Γεια σου Ευούλι!! Πως είσαι?

Το μέλος ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

που χάθηκε??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 417472 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ! ΝΟΡΜΑΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΙΣΩΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ (ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΕΝ) ΝΑ "ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτεμούλα εννοείται ότι δεν το έχω αποκλείσει εντελώς αλλά, προς το παρόν, το σώμα μου δεν μ'εχει διαψεύσει ποτέ!Μάλιστα πάντα με προετοιμάζει περίπου 10 μέρες πριν, έτσι για να μην χαίρομαι άδικα!Ολα θα γίνουν κουκλίτσα μου!Ισως ακούγεται κοινότοπο, αλλά την υγεία μας να έχουμε πρωτίστως! Smile
Μαιρούλα ετοιμάζεις ταξίδι μαναχά για πάρτη σας;! Laughing Τι ωραία!Εμείς από τώρα κάνουμε σχέδια για τα Χριστούγεννα!Εχουμε αρχισει να ψήνουμε και κάτι φίλους να έρθουν!Για Βιέννη και Σάλτσμπουργκ λέμε!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 328109

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 417472 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ! ΝΟΡΜΑΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΙΣΩΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ (ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΕΝ) ΝΑ "ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Αααααααααααα!Εντάξει τότε!Γιατί μας θέλω δυναμικές!Αλλωστε κλείσαμε από τώρα θέσεις στη νέα ομάδα που θα ανοιξουμε στο μέλλον ως εγκυούλες! Laughing Καλά κι εγώ, ξεκουράζομαι λίγο τώρα για να σηκωθώ μετα να κάνω καμια δουλίτσα και να πάω γυμναστήριο!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Αρτεμούλα εννοείται ότι δεν το έχω αποκλείσει εντελώς αλλά, προς το παρόν, το σώμα μου δεν μ'εχει διαψεύσει ποτέ!Μάλιστα πάντα με προετοιμάζει περίπου 10 μέρες πριν, έτσι για να μην χαίρομαι άδικα!Ολα θα γίνουν κουκλίτσα μου!Ισως ακούγεται κοινότοπο, αλλά την υγεία μας να έχουμε πρωτίστως! Smile
Μαιρούλα ετοιμάζεις ταξίδι μαναχά για πάρτη σας;! Laughing Τι ωραία!Εμείς από τώρα κάνουμε σχέδια για τα Χριστούγεννα!Εχουμε αρχισει να ψήνουμε και κάτι φίλους να έρθουν!Για Βιέννη και Σάλτσμπουργκ λέμε!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 328109

Είναι ωραία εκεί!! Οι γονείς μου είχαν πάει παλαιότερα Βιέννη αρχές Δεκέμβρη είχε χιόνι ήταν στολισμένα τι ωραία!! Με το καλό Ευούλι !!
Ναι άσε περιμένω πως κ πως να έρθει η Δευτέρα!! Εσύ πως τα πας? Το σχολείο? Έχετε ξεκινήσει για τα καλά φαντάζομαι ε?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Αρτεμούλα εννοείται ότι δεν το έχω αποκλείσει εντελώς αλλά, προς το παρόν, το σώμα μου δεν μ'εχει διαψεύσει ποτέ!Μάλιστα πάντα με προετοιμάζει περίπου 10 μέρες πριν, έτσι για να μην χαίρομαι άδικα!Ολα θα γίνουν κουκλίτσα μου!Ισως ακούγεται κοινότοπο, αλλά την υγεία μας να έχουμε πρωτίστως! Smile
δικιο εχεις αλλα......τι να κανω ....να μην στεναχωρεθω? δεν γινεται..να μην το σκεφτομαι?ποναω τοσο πολυ που ειναι αδυνατο αν μην κλαψω?ε δεν μπορω ναι κλαιω και δεν ντρεπομαι να το πω..και ξερετε τι νομιζω ?οτι δεν θα κανω ποτε μωρο...μηπως να το παρω αποφαση τελικα....ειμαι πολυ χαλια...συγγνωμη αν ακουγομαι καπως...πηρα και τον αντρα μου τωρα και του λεω μου ηρθε περιοδος..μου λεει τι??τι μερα ειναι μετρουσε ...τι μετρας του λεω..μου κανει λεει εντυπωση που ηρθε τοσο νωρις...σημασια λεω εχει οτι ηρθε οχι ποτε ηρθε...αχ κοριτσια ειμαι τοσο χαλια που δεν θελω αν βλεπω κανεναν

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
μαλλον εγω δεν ξερω καλη αμυνα και τρωω γκολ..........

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Αρτεμάκι μου στεναχωριέμαι να σε σκέφτομαι έτσι!Σκέψου το και αντίστροφα!Κι αν κλάψεις, κι αν τα βάψεις μαύρα, τι θα πετύχεις;Κοίτα εσύ τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την κατάσταση και να μην νιώθεις άπραγη...Ξεκινήστε να το ψαχνετε πιο βαθιά!Κι αν έρθει στο ενδιάμεσο ακόμα καλύτερα!Θα γίνεις μανούλα,απλά σε παιδεύει!Οπως σχεδόν όλες όσες είμαστε εδώ!Γι'αυτό και σε καταλαβαίνουμε!Μακαρι να ήμουν εκεί να σε έκανα μια αγκαλίτσα μπας και νιώσεις καλύτερα!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 379767

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΝΩ...ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994 ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994 ! Laughing Laughing Laughing

ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ!) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ! ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ! ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 654316

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Αχ Αρτεμάκι μου στεναχωριέμαι να σε σκέφτομαι έτσι!Σκέψου το και αντίστροφα!Κι αν κλάψεις, κι αν τα βάψεις μαύρα, τι θα πετύχεις;Κοίτα εσύ τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την κατάσταση και να μην νιώθεις άπραγη...Ξεκινήστε να το ψαχνετε πιο βαθιά!Κι αν έρθει στο ενδιάμεσο ακόμα καλύτερα!Θα γίνεις μανούλα,απλά σε παιδεύει!Οπως σχεδόν όλες όσες είμαστε εδώ!Γι'αυτό και σε καταλαβαίνουμε!Μακαρι να ήμουν εκεί να σε έκανα μια αγκαλίτσα μπας και νιώσεις καλύτερα!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 379767
πες οτι την εκανες την αγκαλιτσα.....φτανει που το ειπες

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ...........ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:

Είναι ωραία εκεί!! Οι γονείς μου είχαν πάει παλαιότερα Βιέννη αρχές Δεκέμβρη είχε χιόνι ήταν στολισμένα τι ωραία!! Με το καλό Ευούλι !!
Ναι άσε περιμένω πως κ πως να έρθει η Δευτέρα!! Εσύ πως τα πας? Το σχολείο? Έχετε ξεκινήσει για τα καλά φαντάζομαι ε?

Κι εγώ τα καλύτερα έχω ακούσει!Προς το παρόν είναι μόνο όνειρα, αλλά ελπίζω και να πραγματοποιηθούν!Εκτός αν προκύψει κανα μπεμπέ που τότε το ακυρώνω μετά χαράς! Very Happy Στο σχολείο έχουν ξεκινήσει και τα διαγωνίσματα Α τριμήνου!Ασε, ξεκινώ και το μεταπτυχιακό τώρα και έχω αρχίσει να χορεύω   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 604962   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 604962   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 604962

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ κορίτσια σας αφήνω λιγουρεύομαι τον καναπέ!! Δε ξέρω αν θα μπορέσω το βράδυ να μπω γιατί πρέπει να κάνω κάποιες ασκήσεις για το word!
Καλη συνέχεια και καλό απόγευμα!! φιλιαα!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ...........ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 8 215994
θα γινουν??????? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΟΥΛΙ.ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΕΙΚ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις