Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
578 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 578 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Sad Sad Sad ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.....

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΠΙΣΩ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
katia32 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ flower flower flower flower flower flower
καλημερα κατια...πως εισαι....??εχεις 2 παιδακια ε?να σου ζησουν αγορακια η κοριτσακια????εσυ που εισια μανουλα θα μπορουσες να μας πεις τι ενιωθες πριν το θετικο τεστακι.?????ξερω καθε γυναικα ειναι διαφορετικη αλλα ας εχουμε μια σφαιρικη ιδεα...μαρακι και εσυ αμα θελεις
ΑΤΡΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ..ΝΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΓΟΡΙ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΡΘΕ ΕΥΚΟΛΑ..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΑΛΛΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ..ΗΡΘΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΑ.ΧΑΧΑΧΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ,ΑΛΛΑ .....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ....(ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ..ΚΑΙ ΜΥΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ..ΧΑΧΑΧΑ)

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
καλημερα κατια...πως εισαι....??εχεις 2 παιδακια ε?να σου ζησουν αγορακια η κοριτσακια????εσυ που εισια μανουλα θα μπορουσες να μας πεις τι ενιωθες πριν το θετικο τεστακι.?????ξερω καθε γυναικα ειναι διαφορετικη αλλα ας εχουμε μια σφαιρικη ιδεα...μαρακι και εσυ αμα θελεις

εμένα η δική μου περίπτωση είναι περιπτωσάρα! πέρνούσαν οι μέρες της καθυστέρησης έτσι και δε σκεφτόμουν τίποτα γιατί είχα φάει μια μεγάλη πατάτα όπως λέγατε χθες!! Κάθε μέρα την περίμενα αλλά δε το σκεφτόμουν κ ούτε έκανα τεστ! Πέρασαν αρκετές μέρες 15 κοντά έκανα το τεστ κ το παράτησα στο μπάνιο σαν να μη συμβαίνει τίποτα!! Μετά γύρισα το είδα κ και λεω καλά δε παίζει με τίποτα δε παίζει ήμουν μόνη στο σπίτι κ ετοιμαζόμουν για να κατέβω στην αγορά πήρα τον αγά κ τρελάθηκε από τη χαρά του ήμουν όμως κ κάπως γιατί είχα ακούσει κ για λάθη! Πήρα μετά τη γραμματέα του γιατρού κ μου λέει θα πας για χοριακή πάω την άλλη μέρα να μη τα πολυλογώ η χοριακή δεν έβγαινε στην ώρα της όλο μεγάλωνε μέχρι για δίδυμη κύηση κάναμε υπόθεση εν τέλει μας τα έκανε αυτά γιατί ήμουν 2,5 μηνών ο γιατρός υπέθεσε ότι πέρασε κ μια περίοδο που τώρα που θυμάμαι δεν ήταν ψευτοπερίοδο γιατί τότε έιχα περίοδο καταράκτες!! Τώρα το βράφυ πριν κάνω τεστ είπα στον ευατό μου αύριο που είναι 1 του μήνα θα κάνω τεστ κ κοιμήθηκα! Smile Smile Smile

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Sad Sad Sad ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.....

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΠΙΣΩ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing πιστεύω να είμαι από τους καλούς εθισμούς!! Laughing Laughing Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:
art86 έγραψε:
ΑΤΡΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ..ΝΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΓΟΡΙ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΡΘΕ ΕΥΚΟΛΑ..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΑΛΛΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ..ΗΡΘΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΑ.ΧΑΧΑΧΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ,ΑΛΛΑ .....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ....(ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ..ΚΑΙ ΜΥΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ..ΧΑΧΑΧΑ)
ξερεις τι...δεν εαγχωνομαι απλα προσπαθουμε αρκετο καιρο..απο οταν αρραβωνιαστηκα,...3 χρονια ακι κατι..εμεινα αφου παντρευτηκα και απεβαλλα...πιστευω δεν εχει να κανει με την ηλικια αλλα με το ποσο συνηδητοποιημενος εισαι για αυτο πουθες...και εγω το θελω-το θελουμε-πολυ...μας παιδεψε κιολας ειναι η αληθεια και μας κανει αν το θελουμε ακομα περισσοτερο..και δεν θα σε πω επικριτικη χαχαχχαχαχ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
art86 έγραψε:

εμένα η δική μου περίπτωση είναι περιπτωσάρα! πέρνούσαν οι μέρες της καθυστέρησης έτσι και δε σκεφτόμουν τίποτα γιατί είχα φάει μια μεγάλη πατάτα όπως λέγατε χθες!! Κάθε μέρα την περίμενα αλλά δε το σκεφτόμουν κ ούτε έκανα τεστ! Πέρασαν αρκετές μέρες 15 κοντά έκανα το τεστ κ το παράτησα στο μπάνιο σαν να μη συμβαίνει τίποτα!! Μετά γύρισα το είδα κ και λεω καλά δε παίζει με τίποτα δε παίζει ήμουν μόνη στο σπίτι κ ετοιμαζόμουν για να κατέβω στην αγορά πήρα τον αγά κ τρελάθηκε από τη χαρά του ήμουν όμως κ κάπως γιατί είχα ακούσει κ για λάθη! Πήρα μετά τη γραμματέα του γιατρού κ μου λέει θα πας για χοριακή πάω την άλλη μέρα να μη τα πολυλογώ η χοριακή δεν έβγαινε στην ώρα της όλο μεγάλωνε μέχρι για δίδυμη κύηση κάναμε υπόθεση εν τέλει μας τα έκανε αυτά γιατί ήμουν 2,5 μηνών ο γιατρός υπέθεσε ότι πέρασε κ μια περίοδο που τώρα που θυμάμαι δεν ήταν ψευτοπερίοδο γιατί τότε έιχα περίοδο καταράκτες!! Τώρα το βράφυ πριν κάνω τεστ είπα στον ευατό μου αύριο που είναι 1 του μήνα θα κάνω τεστ κ κοιμήθηκα! Smile Smile Smile
οντως περιπτωσαρα μαρια

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΗΛ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΔΟΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ 2ο ΜΗΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ? Shocked Shocked Shocked

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ Η' ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ...ΕΙΧΕ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΔΗΛ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΔΟΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ 2ο ΜΗΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ? Shocked Shocked Shocked

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τελυταία μου περ ήταν 17 ιουλίου 1 σεπτ έκανα το τεστ ! βγάλε το συμπέρασμα! η μέρα σύλληψης δε ξέρω πότε ήταν που να ξέρω! πάντως όπως έχω ξαναπεί μετα την πατάτα ούτε γόνιμες ούτε πόδια ψηλά μετα τη συνουσία ούτε τίποτα! το μόνο που κρατάω είναι ότι από θέμα ψυχολογίας ήμουν οκ γιατί είχαμε κλείσει το κέντρο για το γάμο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα!!!με τις μεγάλες ώρες σηκώθηκα πάλι!!! και προσπαθώ να πεισω τον καλό μου να πάμε σουπερ αλλα δν σηκώνεται με τιποτα!! πφφφ και δουλευω και στις 4!!

Αρτεμακι καταλαβαινω ότι αγωνεσαι αλλα δν κανουμε και καλό να νιώθουμε έτσι, το ξέρεις!!

Αχ Μαιρουλα πιστευω σε σένα , δν θα σε χάσουμε, θα τον βρεις τον τροπο σου να τα λεμε όποτε μπορεις!!

Αφρουλι μη λες για κιλααααα!! κι εγώ ειμαι +1 αλλα θελω να ελπιζω ότι φταίει η αλέκα γιατι αλλιώς θα πάρω τα βουνά που αντί να χάσω πήρα κι απο πάνω!!!!! ήδη έχω αρχίσει και πάω τουαλέτα τακτικά...και πονούσα και λίγο χαμηλά το πρωί..άρα μέχρι την Κυριακή θα έχει έρθει η κιουρία!!

Κατια   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΑΝΑΘΕ ΜΑ ΜΕ...ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ....ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ...26Η ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ..ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΤΩΡΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ....ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙΑ ΑΥΡΙΟ.....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ Η' ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

κοίτα ποια μιλάει για κιλό!! τηνάλλη μέρα ένα 3κιλο θα ναι το κοπέλι , βάλε κ τον πλακούντα και τα υγρά ένα 8κιλο σε κόβω με 1000 στροφες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ...ΕΙΧΕ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
το καλυτερο οχι σαν και μενα...ποναει ο κωλος μου συμπτωμα ποναει το δοντι μου συμπτωμα εβγαλα σπυρι συμπτωμα..την ζωη μου τρωω...και αν με ερχεται εκτος απο την στεναχωρια που τρωω εγω αγχωνομαι πως θα το πω στον καλο μου γτ στεναχωριεται και αυτος

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
katia32 έγραψε:
art86 έγραψε:
ξερεις τι...δεν εαγχωνομαι απλα προσπαθουμε αρκετο καιρο..απο οταν αρραβωνιαστηκα,...3 χρονια ακι κατι..εμεινα αφου παντρευτηκα και απεβαλλα...πιστευω δεν εχει να κανει με την ηλικια αλλα με το ποσο συνηδητοποιημενος εισαι για αυτο πουθες...και εγω το θελω-το θελουμε-πολυ...μας παιδεψε κιολας ειναι η αληθεια και μας κανει αν το θελουμε ακομα περισσοτερο..και δεν θα σε πω επικριτικη χαχαχχαχαχ
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ..ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ...ΔΩΣΕ ΔΥΝΑ ΜΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ..ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ 100/100 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΑΝΑΘΕ ΜΑ ΜΕ...ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ....ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ...26Η ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ..ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΤΩΡΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ....ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙΑ ΑΥΡΙΟ.....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ

εγω θα σου ξαναπώ αυτό που σου έλεγα και την άλλη φορα!!ΑΝ δν έχετε καταφέρει κάτι αυτή τη φορά, που ευχομαι αυτα που βλέπεις να μεινουν έτσι και να τα εχετε καταφέρει, βαλε τον άντρα σου να κάνει εξέταση!!! καταλαβαίνω ότι ζορίζονται οι άντρες αλλά εδω θα την κάνει ο δικός μου που δν τρελαίνεται να κάνει παιδί... ο δικός σου που λες ότι θέλει πολύ να κάνει δν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζει τον εγωισμό του από πάνω!!!!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
katia32 έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ...ΕΙΧΕ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
το καλυτερο οχι σαν και μενα...ποναει ο κωλος μου συμπτωμα ποναει το δοντι μου συμπτωμα εβγαλα σπυρι συμπτωμα..την ζωη μου τρωω...και αν με ερχεται εκτος απο την στεναχωρια που τρωω εγω αγχωνομαι πως θα το πω στον καλο μου γτ στεναχωριεται και αυτος
ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ..ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΟΗΘΗΣΟΥΝ..ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ..

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:
art86 έγραψε:
katia32 έγραψε:
art86 έγραψε:
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ..ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ...ΔΩΣΕ ΔΥΝΑ ΜΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ..ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ 100/100 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 654316
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και εχεις απολυτο δικιο...και εγω οταν σκεφτομαι πιο ηρεμα και λπγικα ετσι λεω..αλλα λιγο πριν την αλεκα με πιανουν τα δικα μου η αναμονη και οταν ερχεται καταλαβαινεις

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι κουραστικό κ ψυχθόρο να προσπαθείς κ δεν εδώ εγώ 8μήνες είχα σκάσει πόσο μάλλον αν ήταν χρόνια! Αλλά καλο είναι να μη το βάζει κανείς κάτω!!

Καλώς την Έλλη !! Πως είσαι? δουελεύεις τώρα ή το απόγευμα?

Εγώ το κόβω να έρχεται στο καράβι!! κάτι τέτοια μου τα κάνει! Μα Ρώσσίδες στα καράβια??? είναι δυνατόν Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472 ΑΣΕ ΠΙΚΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ?!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 679259

ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ!!! ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 911307   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 911307   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 911307

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ?   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ) 1/9 ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ 8ΚΙΛΟ 1000 ΣΤΡΟΦΩΝ? Laughing Laughing Laughing

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΑΝΑΘΕ ΜΑ ΜΕ...ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ....ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ...26Η ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ..ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΤΩΡΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ....ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙΑ ΑΥΡΙΟ.....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ

εγω θα σου ξαναπώ αυτό που σου έλεγα και την άλλη φορα!!ΑΝ δν έχετε καταφέρει κάτι αυτή τη φορά, που ευχομαι αυτα που βλέπεις να μεινουν έτσι και να τα εχετε καταφέρει, βαλε τον άντρα σου να κάνει εξέταση!!! καταλαβαίνω ότι ζορίζονται οι άντρες αλλά εδω θα την κάνει ο δικός μου που δν τρελαίνεται να κάνει παιδί... ο δικός σου που λες ότι θέλει πολύ να κάνει δν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζει τον εγωισμό του από πάνω!!!!
ΕΛΛΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Very Happy

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472 ΑΣΕ ΠΙΚΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ?!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 679259

ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ!!! ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 911307   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 911307   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 911307

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ?   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 5 417472

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ) 1/9 ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ 8ΚΙΛΟ 1000 ΣΤΡΟΦΩΝ? Laughing Laughing Laughing
εγω αφρουλιτα λεω η ελπιδα πεθαινει τελευταια αμα δεν δω κανονικη περιοδο δεν απογοητευομαι....αλλα νομιζω οτι θα την δω....αλλα ξανα λεω η ελπιδα πεθαινει τελευταια...εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις με καφε και ηταν εγγυες..ειδωμεν

Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Πεμ Οκτ 11, 2012 1:58 am, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατια μια χαρα ειμαι!! αν και ακόμη κρυωμένη!!δν θα φυγει ποτε αυτοοοοο!!!!

Μαιρη στις 4 δουλευω σήμερα!

καλο ειναι να προσπαθείς μέχρι να τα καταφέρεις και να μην το βάζεις κάτω..αλλά να μην τα περιμενεις και όλα απο τον Θεό! γι αυτο υπάρχουν οι γιατροί, για να το ψάχνουμε πλέον!!! και να αυξάνουμε τις πιθανότητες να τα καταφέρουμε!! εγω στον ένα χρόνο και αγχώθηκα ότι κάτι μπορεί να έχουμε... στα 3 θα τα ειχα κάνει όλα για να ειμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον δν έχω τίποτα...η αν εχω να βρω την λύση!!
ξέρεις Αρτεμακι ότι το λέω με την καλύτερη διάθεση γιατι με στεναχωρεί να σε βλέπω χάλια κάθε φορά που έρχεται η σιχαμένη και πιστεύω ότι σιγά σιγά πρέπει να κάνετε κάτι!!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....

ΑΦΡΟΥΛΑ ???ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ?

Wink

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτές τις βδομάδες δεν τις έχω μάθει ακόμα μόνο τη 39η που γέννησα χιχιχι!!! Laughing Laughing Laughing

Εμείς σπίτι μας είμαστε fan της Βosch!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις