Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
art86 έγραψε:
eirini7 έγραψε:σας ευχαριστώ κορίτσια!!

εμείς στην κρεβατοκάμαρα έχουμε κάνει τεχνοτροπία στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι..σκέψου το ιΑρτεμις είναι τέλειο!
ειχα σκεφτει ν βαλω ταπετσαρια αλλα το μετανιωσα...δεν ξερω...ωραιο θα ηταν

νομίζω η ταπετσαρία δημιουργεί υγρασία κάποιες φορές..καλύτερα να την αποφύγεις..
https://www.google.gr/search?q=%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%B1&hl=el&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zRl4UO3fPOjl4QSSnIEw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=499
κοίτα αυτά!
μαρεσει και εγω το ειχα σκεφτει αλαλ δεν εχω ιδεα πως γινεται κ ποσο κοστιζει

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Μαρ 07, 2014 10:06 am, 1 φορά

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 %CE%A3%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1

αυτό ψηφίζω!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
art86 έγραψε:
eirini7 έγραψε:
art86 έγραψε:
eirini7 έγραψε:σας ευχαριστώ κορίτσια!!

εμείς στην κρεβατοκάμαρα έχουμε κάνει τεχνοτροπία στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι..σκέψου το ιΑρτεμις είναι τέλειο!
ειχα σκεφτει ν βαλω ταπετσαρια αλλα το μετανιωσα...δεν ξερω...ωραιο θα ηταν

νομίζω η ταπετσαρία δημιουργεί υγρασία κάποιες φορές..καλύτερα να την αποφύγεις..
https://www.google.gr/search?q=%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%B1&hl=el&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zRl4UO3fPOjl4QSSnIEw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=499
κοίτα αυτά!
μαρεσει και εγω το ειχα σκεφτει αλαλ δεν εχω ιδεα πως γινεται κ ποσο κοστιζει

εμένα το καμάρι μου είχε πάρει ειδικές μπογιές που είναι για τεχνοτροπίες και το είχε κάνει μόνος του..σκεφτείτε το για παιδικό δωμάτιο!!μακάρι να χρειαστεί σύντομα!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 654316
εμεισ οταν με το καλο ρ8ει θα κανω παιδικη παρασταση στον τοιχο

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό θα έλεγα κ εγώ!! Αρτ αν πιάνουν τα χέρια του που από ότι κάταλαβα πιάνουν αφού θα κάνει το βάψιμο από εκει που θα πάρετε τα χρώματα ρωτήστε νομίζω υπάρχουν κάτι ειδικά σφουγγάρια κ κάνεις εσύ ότι θέλεις!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΥΦ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.!!
ΜΑΙΡΗ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ?ΠΕΙΡΑΙΑ?
ΑΡΤΕΜΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΘΑ ΒΓΕΙ!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΩΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΗ???????

ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι ένας τύπος στην Αθήνα ο Nathan δε θυμάμαι επίθετο το έχει κ στο μλογκ εδώ που κάνει πράματα και θαύματα αλλά μόνο στην Αθήνα Crying or Very sad Crying or Very sad δε ξέρω βέβαια πόσο κοστίζει αλλά όσο κ αν κοστίζει αξίζει !

https://www.facebook.com/pages/Nathan-Makris/185697785044?sk=photos_stream

μπορεί να το δει κ όποια δεν έχει fb!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΥΦ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΘΑ ΒΓΕΙ!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΩΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

εχει παρει ηδη τα χρωματα.....και εχει φτιαχτει να βαψει..ασε που εχω κανει το δωματιο αναστα ο κυριος

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΧΩΡΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! Laughing Laughing Laughing

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΩΒ ΣΑΝ ΧΡΩΜΑ!!! ΟΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΡΕΛΑ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΡΙΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΥΠΩΜΑ ΔΑΜΑΣΚΟΥ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Είναι ένας τύπος στην Αθήνα ο Nathan δε θυμάμαι επίθετο το έχει κ στο μλογκ εδώ που κάνει πράματα και θαύματα αλλά μόνο στην Αθήνα Crying or Very sad Crying or Very sad δε ξέρω βέβαια πόσο κοστίζει αλλά όσο κ αν κοστίζει αξίζει !

τ ομορφααααααααααααααα???????????/πανεμορφα

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

θα βα΄λω!!!!!!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 654316

Μαίρη αυτός είναι τέλειος!καλλιτέχνης!αλλά νομίζω στον πιάνει κανονικότατα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 534787   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 534787

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Είναι ένας τύπος στην Αθήνα ο Nathan δε θυμάμαι επίθετο το έχει κ στο μλογκ εδώ που κάνει πράματα και θαύματα αλλά μόνο στην Αθήνα Crying or Very sad Crying or Very sad δε ξέρω βέβαια πόσο κοστίζει αλλά όσο κ αν κοστίζει αξίζει !

ΜΜΜΜΜΜ! ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΤΟ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!! ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ! Crying or Very sad

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Με Minoan Lines ταξιδεύουμε πάντα, τώρα ποιο από τα 2 είναι θα μάθω το Σάββατο που θα πάρω τα εισιτήρια! Ναι Πειραιά! Μακάρι να είχαν ακόμα το απευθείας Θεσσαλονίκη θα ήταν καλύτερα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιμές δε ξέρω κάπου είχα διαβάσει για 300 ευρώ μπορεί να ναι κ φήμες γιατί δε μου μοιάζει η δουλειά για μόνο 300 ευρώ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ! ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ! Laughing Laughing Laughing
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ! Mad Mad Mad ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ! ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ! Laughing Laughing Laughing
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ! Mad Mad Mad ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!!!
εγω επειδη δεν εχω πολυ καταλαβει...θα ανοιξεις μαγαζι?τι ακριβως?συναιτερικα?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι!! πφφφ σημερα δν ηρθε το πρωι το αφεντικο μου οποτε λογικα θα ερθει τωρα σε μενα!! Rolling Eyes

Μαιρουλα μου σκεφτεσαι ετσι επειδη εισαι στεναχωρημενη!! και τα νευρα μεσα στο παιχνιδι της εγκυμοσυνης η της αλεκας ειναι, αφου κι αυτα επιρρεαζονται απο τις ορμονες μας!!! εγω σου λεω να ειναι οτι ειναι καλυτερο για σενα αυτη τη στιγμη το αποτελεσμα!!θα δεις οτι οταν ξεφυγετε απο εκει με το ταξιδακι σας θα ειστε πολυ καλυτερα και οι 2 θα ανανεωθείτε και ολα μια χαρα!!

αφρουλα πια καφετιερα πηρες? σκεφτομαι να παρω μια (την φθηνη Razz ) της κρουπς γι αυτο σε ρωταω!!Δεν σου αρεσει το μωβ???   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 585182 ΑΑΑΑα ειναι απο τα αγαπημενα μου χρωματα!!!!!αχ αχ γι αυτο φοβαμαι τις συνεργασιες στη δουλεια εστω κι αν ειναι ο κολλητος σου ο αλλος!! προβληματα μονο βγαινουν ....

Ειρηνακι ελπιζω να ηταν ολα περαστικα τα ασχημα και απο εδω και περα μονο τα καλυτερα να σε περιμενουν!!

Mariaz1984 καλως ηρθες!

Αρτεμις μην κανεις τοσες δουλειες βρε!! ησυχια δν εχεις Razz Razz

Γιαννα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 417472

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ! ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ! Laughing Laughing Laughing

ε τότε ψάχνετε και στις 2 περιοχές και όπου βρείτε το πιο κατάλληλο κατάστημα!

Ελλη μου ευχαριστω!να είσαι καλά!
ήρθε τελικά η σιχαμένη ε;;; Mad Mad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΜΑΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy
ΠΗΡΑ ΤΗ MORRIS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ 19BAR ΕΝΩ Η KRUPS ΜΟΝΟ 15BAR ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

ΝΑΙ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΛ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ηρθα παλι!! πφφφ σημερα δν ηρθε το πρωι το αφεντικο μου οποτε λογικα θα ερθει τωρα σε μενα!! Rolling Eyes

Μαιρουλα μου σκεφτεσαι ετσι επειδη εισαι στεναχωρημενη!! και τα νευρα μεσα στο παιχνιδι της εγκυμοσυνης η της αλεκας ειναι, αφου κι αυτα επιρρεαζονται απο τις ορμονες μας!!! εγω σου λεω να ειναι οτι ειναι καλυτερο για σενα αυτη τη στιγμη το αποτελεσμα!!θα δεις οτι οταν ξεφυγετε απο εκει με το ταξιδακι σας θα ειστε πολυ καλυτερα και οι 2 θα ανανεωθείτε και ολα μια χαρα!!

αφρουλα πια καφετιερα πηρες? σκεφτομαι να παρω μια (την φθηνη Razz ) της κρουπς γι αυτο σε ρωταω!!Δεν σου αρεσει το μωβ???   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 585182 ΑΑΑΑα ειναι απο τα αγαπημενα μου χρωματα!!!!!αχ αχ γι αυτο φοβαμαι τις συνεργασιες στη δουλεια εστω κι αν ειναι ο κολλητος σου ο αλλος!! προβληματα μονο βγαινουν ....

Ειρηνακι ελπιζω να ηταν ολα περαστικα τα ασχημα και απο εδω και περα μονο τα καλυτερα να σε περιμενουν!!

Mariaz1984 καλως ηρθες!

Αρτεμις μην κανεις τοσες δουλειες βρε!! ησυχια δν εχεις Razz Razz

Γιαννα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 19 417472

η αληθεια ειναι οτι με τις δουλειες του σπιτιου εχω θεμα ..τα θελω ολα σε ταξη.αφου οι φιλες μου με εχουν παρει στο ψιλο......

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν θελω πολυκαφετιερα απο αυτες που κανουν γαλλικους και εσπρεσο γμτ.. θελω αυτες με τις καψουλες Razz Razz Razz μαζοχα!! 75€ κανει η φθηνη και το ψηνω!!!

Ειρηνακι μου ναι ηρθε!! και εκει που ημουν μια χαρα η διαθεση επεσε στα πατωματα φυσικα Embarassed Razz Razz δν πειραζει ομως, θα προσπαθησω να την αγνοησω και ελπιζω απο αυριο να ειμαι καλα και παλι!!

Αρτ το εχω καταλαβει!! Twisted Evil

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΠΟΡΕΙΩΝ, ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ! ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΙΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ GLAMOUR ΑΕΡΑ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΜΑΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy
ΠΗΡΑ ΤΗ MORRIS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ 19BAR ΕΝΩ Η KRUPS ΜΟΝΟ 15BAR ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

ΝΑΙ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΛ!
μεγαλο ημα και στις εποχες που ζουμε μμμμμμμμμ..θαραλλεα κινηση...νοικια τεβε εμπορευμα ταμειακες φπα ολα αυτα τα σκεφτηκες...?σορυ που περνω το θαρρος ε αλλα ειναι ρισκο..μακαρι αν τα καταφερετε κια να πανε ολα τελςεια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις