926 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 Κυρ Οκτ 14, 2012 12:03 pm
Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
katia32 έγραψε:ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕΣ?ΝΤΡΟΠΗ....ΑΠΑΠΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ..
Σε ευχαριστω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katia32 έγραψε:ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕΣ?ΝΤΡΟΠΗ....ΑΠΑΠΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ..
Lollipop83 έγραψε:Έχεις δίκαιο Κάτια.πρεπει να βλέπω αλλιώς τα πράγματα.
Αφρουλα Τα είδα χθεσ το μεσημέρι.σημερα ξημερώματα που γύρισε ο νίκος τον εκμεταλευτηκα .και ξαπλωμενη έμεινα.κοιμήθηκα και σηκώθηκα το πρωι.
Έλλη καλησπέρα.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΟΡΟΣ...ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ..ΧΑΧΑΧΑLollipop83 έγραψε:Καληνύχτα Κάτια.να σου χορεψω και εγω λίγο
katia32 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΟΡΟΣ...ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ..ΧΑΧΑΧΑLollipop83 έγραψε:Καληνύχτα Κάτια.να σου χορεψω και εγω λίγο
katia32 έγραψε:ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΣΑΡΑ....
boubou έγραψε:χαχαχα αντε μωρε!!τραβατε με κι ας κλαιω θα ειναι κι αυτος!!σιγα μην τον χαλάσει
αφρουλα έγραψε:
ΠΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ!!! ΓΥΡΙΣΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!
boubou έγραψε:ε μα!!ανεβασμένη θερμοκρασία ενω υποτίθεται ότι έχει ήδη αρχίσει να έρχεται?? σε ποιόν τα πουλάτε αυτά κυρία αφρούλα μας?? και την προηγούμενη φορά ειχατε πάλι αιματάκι στην εμφύτευση απ όσο θυμάμαι!!! αυτα και μόνο μου ανεβάζουν τις ελπίδες στα ύψη!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης