626 Απ: ***ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 28 *** Τετ Οκτ 24, 2012 9:16 am
emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι ειανι κρυα ειναι τα χερακια του, κ εγω κοντομανικο εσωρουχο κ φορμακι του φοραω, εχουμε περιπου 24βαθμους στο σπιτι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
emilou έγραψε:ααα δεν σας ειπα τι σοκ παθαμε σημερα... ηρθε η ΔΕΗ!!! 444€ , τα 95 ειναι χαρατσι... τα υπολοιπα ρευμα!!!
emilou έγραψε:η παιδιατρος μας ειπε στους 22-23 βαθμους να τον εχουμε τον χειμωνα και 27 στο μπανιο. Οποτε οι 24 νομιζω ειναι καλα...
Τα φορμακια τα βελουτε ποτε τα βαζουμε? ποσο κρυο πρεπει να εχει?
marianthi_m έγραψε:Φωτεινη τα κεκακια βγηκαν τελεια! εχουν τρελη γευση πορτοκαλι! Αρεσαν και του δικου μου πολυ οποτε σιγουρα θα αρεσουν και στον δικο σου!
Εμυ οχι ακομα βελουτε.. φανταζομαι στα μεγαλα κρυα.. τωρα βαμβακερα...
Παω να κανω καποιες τελευταιες δουλιτσες και να τη πεσω στον καναπε!
Καλο ξημερωμα με λίγα ξυπνήματα! φιλακια!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τετ Οκτ 24, 2012 12:59 pm, 1 φορά
annia έγραψε:Καλησπερα και απο μενα,ειμαι σχετικα καινουρια στην παρεα αν και παλια στο φορουμ.δεν γραψω συχνα λογο ελειψης χρονου...Να ζησουν ολα τα νεα μας μωρακια!!!Εχει μεινει αληθεια καμια εγκυουλα?
annia έγραψε:Καλησπερα και απο μενα,ειμαι σχετικα καινουρια στην παρεα αν και παλια στο φορουμ.δεν γραψω συχνα λογο ελειψης χρονου...Να ζησουν ολα τα νεα μας μωρακια!!!Εχει μεινει αληθεια καμια εγκυουλα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης