Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποιος σε συγχισε καλη μου?
Εμεις δε φαγαμε ακομα.Εφτιαξα σαλατουλα κ περιμενουμε να ερθει η παραγγελια μας!
Το ασβεστιο τωρα το ξεκινας ή απλα το ειχες σταματησει καποιες μερες?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολο ξεχναω να το παρω... Twisted Evil Twisted Evil
Νευριασα με ενα βλακα αστυνομικο που κλοτσησε ενα σκυλακι για να περασει ο δημαρχος (μην πω τωρα τιποα) και που μας φωναζε να κανουμε στην ακρη για να περσουν οι επισημοι...βρε ουστ απο εδω...Δεν καταλαβαινω γιατι να εχει αυτος προτεραιοτητα και οχι οι μαμαδες με τα μικρα μωρακια ή οι παπουδες...

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
doritaki έγραψε:Εεεε τωρα που γυρισα παλι φυγατε ολες?Ειχαμε παει λαικη κ σουπερ μαρκετ.
Τελικα εμεις Φιλιτσα θα φαμε απ'εξω.Δεν ξερω τι θα ειναι αλλα απο σουβλατζιδικο θα ειναι.Θα κανω κ μια χωριατικη κ ειμαστε κομπλε!Συνηθως τρωμε κατα τις 4...

Λιτσακι τι δουλεια κανει ο αντρας σου κ δουλευει παντα απογευμα?

Οσο για την αποκολληση παντα μπορει να συμβει οχι μονο στην αρχη της εγκυμοσυνης.Κ στη φαση που ειμαστε η πολυ κουραση μπορει να προκαλεσει συσπασεις.Γι'αυτο καλες μου συνεγκυουλες με μετρο οι δουλειες!
Ζωη μου αρεσει πολυ το θεμα απο το σεμιναριο δε θυμαμαι αν το ειπα κ νωριτερα!Κ εγω ποτε δεν ημουν το παιδι που θα διαβασει για να μαθει.Οταν ακουσω ή δω κατι μου μενει αν το διαβασω θα το θυμαμαι το πολυ 2 ωρες!

Ναι μαι πάλι! κάναμε ακόμα ένα διάλειμμα Και σε λίγο πήρα τό οκ να φυγω.
Ειναι όντως πολύ ωραία φάση η Μη Τυπική εκπαίδευση! Προσπαθούμε να το βάλουμε μες στην εκπαίδευση και να αλλάξει λιγο η φάση στα σχολεία με την καταπίεση!

Κορίτσια ούτε κι εγώ ήξερα ότι στη φάση μας μπορεί να έχουμε αποκόλληση! *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* - Σελίδα 13 534787

Από το κινητό δυσκολεύομαι λόγο να σας διαβάσω. Ελπίζω να έχουμε νέα της μιραντζελας!
Σας φιλώ Κάι τα λεμε μετά

discordia

discordia
Tέλειωσα με το σίδερο, εφαγα και μεσημεριανό, περιμενω να τελειώσει το δευτερο πλυντήριο να απλώσ και μετά ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ λίγο.

Σοφία πως είσαι σήμερα? είσαι πιο καλά?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Ολο ξεχναω να το παρω... Twisted Evil Twisted Evil
Νευριασα με ενα βλακα αστυνομικο που κλοτσησε ενα σκυλακι για να περασει ο δημαρχος (μην πω τωρα τιποα) και που μας φωναζε να κανουμε στην ακρη για να περσουν οι επισημοι...βρε ουστ απο εδω...Δεν καταλαβαινω γιατι να εχει αυτος προτεραιοτητα και οχι οι μαμαδες με τα μικρα μωρακια ή οι παπουδες...

Κοριτσακι εφαγα κ εσκασα!
Εμενα δε μου εχει δωσει ασβεστιο μονο σιδηρο 2 φορες τη μερα.
Ασε αν περνανε οι επισημοι εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι...Εγω δεν πηγαινω πλεον σε παρελασεις για να μην συγχιζομαι!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Tέλειωσα με το σίδερο, εφαγα και μεσημεριανό, περιμενω να τελειώσει το δευτερο πλυντήριο να απλώσ και μετά ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ λίγο.

Σοφία πως είσαι σήμερα? είσαι πιο καλά?

Νοικοκυρουλες ολες!Εγω μονο ενα πλυντηριο εβαλα κ τακτοποιησα καπως το ψυγειο που γινοταν χαμος.Κ εμεις πρεπει να κανουμε δουλειες αλλα βαριεται ο καλος μου.Ως το απογευμα ελπιζω να τον ψησω!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

πως ειναι οι μανουλες;τιποτα ακομα απο τη μιρατζελα ε;μακαρι να ειναι ολα καλα κ ας αργησουμε να μαθουμε εμεις.φοβηθηκα πολυ κ εγω τωρα κ ειπα στον αντρουλη μ να μη πολυερχομαι στο μαγαζι,αν κ δε κουραζομαι εδω αλλα ποτε δε ξερεις...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:
πως ειναι οι μανουλες;τιποτα ακομα απο τη μιρατζελα ε;μακαρι να ειναι ολα καλα κ ας αργησουμε να μαθουμε εμεις.φοβηθηκα πολυ κ εγω τωρα κ ειπα στον αντρουλη μ να μη πολυερχομαι στο μαγαζι,αν κ δε κουραζομαι εδω αλλα ποτε δε ξερεις...
μη σκευτεσαι ετσι εγω πιστευω οτι αν ειναι να σου τυχει...

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki έγραψε:Εεεε τωρα που γυρισα παλι φυγατε ολες?Ειχαμε παει λαικη κ σουπερ μαρκετ.
Τελικα εμεις Φιλιτσα θα φαμε απ'εξω.Δεν ξερω τι θα ειναι αλλα απο σουβλατζιδικο θα ειναι.Θα κανω κ μια χωριατικη κ ειμαστε κομπλε!Συνηθως τρωμε κατα τις 4...

Λιτσακι τι δουλεια κανει ο αντρας σου κ δουλευει παντα απογευμα?

Οσο για την αποκολληση παντα μπορει να συμβει οχι μονο στην αρχη της εγκυμοσυνης.Κ στη φαση που ειμαστε η πολυ κουραση μπορει να προκαλεσει συσπασεις.Γι'αυτο καλες μου συνεγκυουλες με μετρο οι δουλειες!

Ζωη μου αρεσει πολυ το θεμα απο το σεμιναριο δε θυμαμαι αν το ειπα κ νωριτερα!Κ εγω ποτε δεν ημουν το παιδι που θα διαβασει για να μαθει.Οταν ακουσω ή δω κατι μου μενει αν το διαβασω θα το θυμαμαι το πολυ 2 ωρες!
κοριτσι ο αντρας μου δουλευει στα fridays οποτε το προγραμμα του δεν ειναι σταθερο και παλι καλα τωρα βλεπομαστε ποιο πολυ οταν δουλευα και εγω που δουλευω στο καζινο οι βαρδιες μου ηταν μοιρασμενες σε ολο το 24ωρο τυχαινε να δουλευω και 11 το βραδυ με 7 το πρωι καναμε να βρεθουμε στο σπιτι και οι δυο και 3 μερες... ασε..

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια παω να ετοιμαστω θα παω με την κολλητουλα μου σινεμαδακι.. φιλακια τα λεμε αυριο....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρακοιμηθηκα και ζαβλακωθηκα παλι.....Γυριζει το κεφαλακι μου *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* - Σελίδα 13 911307 *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* - Σελίδα 13 911307 *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* - Σελίδα 13 911307

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Παρακοιμηθηκα και ζαβλακωθηκα παλι.....Γυριζει το κεφαλακι μου *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* - Σελίδα 13 911307 *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* - Σελίδα 13 911307 *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* - Σελίδα 13 911307
εχω ενα πονοκεφαλο....εφτιαξα και μηλοπιτα αλλα με σφολιατα.παω για τα τυροπιτακια και τα λεμε σε κανα μισαωρο.μεχρι να συνελθεις!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μεχρι το βραδυ ετσι θα ειμαι...Εφυγες και ο αντρουλης μου και εχω μοναξιες...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Μεχρι το βραδυ ετσι θα ειμαι...Εφυγες και ο αντρουλης μου και εχω μοναξιες...
μονη ε?αχ ωρα για ξεκουραση!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμεις καναμε δουλιτσες! Smile Εγω δλδ δεν εκανα παρα πολλα πραγματα αλλα με πονεσε η μεση μου.Εσεις ρε κοριτσια πως αντεχετε?Δεν πονατε?Κ ειδικα εσυ Φιλιτσα που εχεις κ 2 παιδια κ πρεπει να τα κανεις ολα μονη σου...Παω να κανω ενα ζεστο μπανακι να συνελθω!Σοφακι δοκιμασε να κανεις ενα μπανακι κ εσυ μηπως ξυπνησεις ή βγες στο μπαλκονι να σε χτυπησει λιγος αερας.
Λιτσα μου δυσκολη η περιπτωση σας...Κ εμεις διαφορετικα ωραρια εχουμε αλλα συναντιομαστε τουλαχιστον το βραδυ.Το να κανεις 3 μερες να δεις τον αντρα σου ειναι ασχημο πραγμα.Απ'την αλλη ομως αφου εχετε δουλεια παλι καλα να λες...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παιζαμε με τις ξαδερφες μου με τα τουβλακια..Αντε να γεννηθει η κορουλα μου να περναμε μαζι ωρες Embarassed Embarassed

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δωρακι μου θα δειτε ολα ειναι μια συνηθεια!αν βρεις τη σωστη σειρα ολα ειναι ευκολα!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκανα το μπανακι μου,εφαγα κ επλυνα κ τα πιατα.Φιλιτσα πριν ειχα αντοχες.Δουλευα 12 ωρες ορθια!Τωρα στη μια ωρα κουραζομαι.Κ εκτος απο τα ποδια που παντα με πονουσαν λογω φλεβιτιδας τωρα με ποναει κ η μεση με τοση κοιλια που απεκτησα!
Σοφακι ειναι ωραιο να παιρνας χρονο με παιδια κ αν ειναι τα δικα σου ακομη καλυτερα.Εγω απο τωρα στεναχωριεμαι που με τα ωραρια που εχουμε στη δουλεια τη ζουζουνα μου θα τη βλεπω μονο τα σκ. Sad

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Εκανα το μπανακι μου,εφαγα κ επλυνα κ τα πιατα.Φιλιτσα πριν ειχα αντοχες.Δουλευα 12 ωρες ορθια!Τωρα στη μια ωρα κουραζομαι.Κ εκτος απο τα ποδια που παντα με πονουσαν λογω φλεβιτιδας τωρα με ποναει κ η μεση με τοση κοιλια που απεκτησα!
Σοφακι ειναι ωραιο να παιρνας χρονο με παιδια κ αν ειναι τα δικα σου ακομη καλυτερα.Εγω απο τωρα στεναχωριεμαι που με τα ωραρια που εχουμε στη δουλεια τη ζουζουνα μου θα τη βλεπω μονο τα σκ. Sad
τωρα αγαπουλα εισαι εγκυος!να δεις ποσο θα ξαλαφρωσεις οταν γεννησεις!μετα φυσικα και θα κουραζεσαι απλα θα νιωθεις οτι αυτο που κανεις αξιζει τον κοπο!!!! Very Happy Very Happy

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λογικα ετσι θα ειναι.Κ αν θα συνεχισω να εχω βοηθεια απο τον καλο μου δε θα εχω κανενα παραπονο!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Λογικα ετσι θα ειναι.Κ αν θα συνεχισω να εχω βοηθεια απο τον καλο μου δε θα εχω κανενα παραπονο!
γι'αυτο δεν ειμαι και πολυ σιγουρη...στο ευχομαι ολοψυχα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
doritaki έγραψε:Λογικα ετσι θα ειναι.Κ αν θα συνεχισω να εχω βοηθεια απο τον καλο μου δε θα εχω κανενα παραπονο!

Για το αν θα εχω βοηθεια?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
filitsaki έγραψε:

Για το αν θα εχω βοηθεια?
ναι.συνηθως ξεχνανε ευκολα!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα γενικα πριν με βοηθουσε.Οταν ομως θα πρεπει να κραταει το παιδι για να δουλευω δεν ξερω αν θα εχει αντοχες να με βοηθαει κ με το σπιτι.Οι αντρες δεν ειναι σαν εμας.Ασε που δε θα πηγαινει στη δουλεια.Αλλα παρολα αυτα δε θα προλαβαινει να προσεχει το παιδι κ να κανει κ δουλειες!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:κοιτα γενικα πριν με βοηθουσε.Οταν ομως θα πρεπει να κραταει το παιδι για να δουλευω δεν ξερω αν θα εχει αντοχες να με βοηθαει κ με το σπιτι.Οι αντρες δεν ειναι σαν εμας.Ασε που δε θα πηγαινει στη δουλεια.Αλλα παρολα αυτα δε θα προλαβαινει να προσεχει το παιδι κ να κανει κ δουλειες!
σωστο γιάυτο κοιτα να τον εκμεταλευτεις τωρα!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις