326 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* Σαβ Οκτ 20, 2012 11:32 am
doritaki
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο κανω.Εγω εκανα ξεσκονισμα κ κατι αλλα ψιλα κ αυτος σκουπισμα σφουγγαρισμα κ καθαρισε κ το μπανιο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
doritaki έγραψε:Αυτο κανω.Εγω εκανα ξεσκονισμα κ κατι αλλα ψιλα κ αυτος σκουπισμα σφουγγαρισμα κ καθαρισε κ το μπανιο!
λογω του καταραμενου οχι πολυ 3-4 μηνες.ηθελα χρονο και αλλα δε κρτατιομουν για τσιγαρα...doritaki έγραψε:Ειμαι πολυ τυχερη το ξερω!Να σε ρωτησω...Στα προηγουμενα παιδια σου θηλασες?
μην τολμησεις και ξαναπεις κατι τετοιο.εσεις να ειστε καλα εμεις γιαυτο ειμαστε εδω!δεν ειχαμε ενα τηλ να επικοινωνησουμε μαζι σου...μη φοβασαι κοριτσακι μου κανε οτι σου λενε οι γιατροι και ολα θα πανε σουπερ!να εχεις πιστη και η ζουζου μας μια χαρα θα ειναι!!!!Mirantzela! έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου!
Επιστρεψαμε σπιτι το απογευμα, δν υπηρχε λογος να κατσουμε αλλο μεσα.
Καναμε ενα καρο εξετασεις, και 3 υπερηχους. Το αποτελεσμα ειναι οτι η αποκολληση δεν εγινε ουτε απο κουραση, ουτε απο πιεση. Προκληθηκε απο την μητρα μου,που εχει μεγαλωσει πολυ λογω του πολυαμνιου που σας ειπα.
Θα χαπακωθω για τα καλα και παλι,3 utrogestan την ημερα θα παιρνω, μου αυξησε και το μαγνησιο, για τον πονο, και ενα γιουτοπαρ την ημερα, μισο και μισο για τις συσπασεις...
Τζανκι θα το κανουν τ μωρακι μου...
Κι επισης, παλι σπιτι,ψαπλα, μεχρι νεωτερας.
Εχω πεσει παρα πολυ ψυχολογικα, χαλια μιλαμε, δεν μπορω να σταματησω τα κλαματα, οσο κι αν προσπαθω, για το μωρακι μου, φοβαμαι παρα πολυ.
Και φοβηθηκα επισης οταν ειπε ο γιατρος οτι αν δεν βελτιωθει η κατασταση, θα αναγκαστουμε να κανουμε προωρο τοκετο μολις μπω στις 30 εβδ.
Ειναι πολυ μικρουλι το παιδακι μου, δεν μπορει να βγει ακομη, δεν γινεται...
Συγνωμη αν σας αγχωσα και σας στενοχωρησα, αλλα δεν ξερω, ενιωσα την ανγκη να το μοιραστω μαζι σας. Κι ευχαριστω πολυ για την στηριξη σας!!!
καλα ο ζουζουνος μας!μη φοβασαι γιατι φοβατε και εκεινο ε?να του μιλας και να το καθυσηχαζεις.!ολα θα πανε καλα μικρη μου μη φοβασαι!!!Mirantzela! έγραψε:Μακαρι Φιλιτσα μου, απο το στομα σου και στου θεου το αυτι που λενε. Δεν προκειται να κουνηθω απο τον καναπε, δεν θα κανω τιποτα του κεφαλιου μου. Οσο περναει απο το χερι μου δεν θα επιβαρυνω καθολου το αγορακι μου.
Μονο που δεν μπορω να σταμητησω να φοβαμαι, τρεμει η καρδια μου μην παει κατι στραβα.
Mirantzela! έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου!
Επιστρεψαμε σπιτι το απογευμα, δν υπηρχε λογος να κατσουμε αλλο μεσα.
Καναμε ενα καρο εξετασεις, και 3 υπερηχους. Το αποτελεσμα ειναι οτι η αποκολληση δεν εγινε ουτε απο κουραση, ουτε απο πιεση. Προκληθηκε απο την μητρα μου,που εχει μεγαλωσει πολυ λογω του πολυαμνιου που σας ειπα.
Θα χαπακωθω για τα καλα και παλι,3 utrogestan την ημερα θα παιρνω, μου αυξησε και το μαγνησιο, για τον πονο, και ενα γιουτοπαρ την ημερα, μισο και μισο για τις συσπασεις...
Τζανκι θα το κανουν τ μωρακι μου...
Κι επισης, παλι σπιτι,ψαπλα, μεχρι νεωτερας.
Εχω πεσει παρα πολυ ψυχολογικα, χαλια μιλαμε, δεν μπορω να σταματησω τα κλαματα, οσο κι αν προσπαθω, για το μωρακι μου, φοβαμαι παρα πολυ.
Και φοβηθηκα επισης οταν ειπε ο γιατρος οτι αν δεν βελτιωθει η κατασταση, θα αναγκαστουμε να κανουμε προωρο τοκετο μολις μπω στις 30 εβδ.
Ειναι πολυ μικρουλι το παιδακι μου, δεν μπορει να βγει ακομη, δεν γινεται...
Συγνωμη αν σας αγχωσα και σας στενοχωρησα, αλλα δεν ξερω, ενιωσα την ανγκη να το μοιραστω μαζι σας. Κι ευχαριστω πολυ για την στηριξη σας!!!
καλύτερα που δε σου έδωσε ασβέστιοdoritaki έγραψε:Sofki έγραψε:Ολο ξεχναω να το παρω...
Νευριασα με ενα βλακα αστυνομικο που κλοτσησε ενα σκυλακι για να περασει ο δημαρχος (μην πω τωρα τιποα) και που μας φωναζε να κανουμε στην ακρη για να περσουν οι επισημοι...βρε ουστ απο εδω...Δεν καταλαβαινω γιατι να εχει αυτος προτεραιοτητα και οχι οι μαμαδες με τα μικρα μωρακια ή οι παπουδες...
Κοριτσακι εφαγα κ εσκασα!
Εμενα δε μου εχει δωσει ασβεστιο μονο σιδηρο 2 φορες τη μερα.
Ασε αν περνανε οι επισημοι εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι...Εγω δεν πηγαινω πλεον σε παρελασεις για να μην συγχιζομαι!
η μέση πονάει πολύ, όχι μόνο από τις δουλειές, αλλά θέλει και η μικρή να καθόμαστε κάτω και να παίζουμε στο δωμάτιό της, οπότε...doritaki έγραψε:Εμεις καναμε δουλιτσες! Εγω δλδ δεν εκανα παρα πολλα πραγματα αλλα με πονεσε η μεση μου.Εσεις ρε κοριτσια πως αντεχετε?Δεν πονατε?Κ ειδικα εσυ Φιλιτσα που εχεις κ 2 παιδια κ πρεπει να τα κανεις ολα μονη σου...Παω να κανω ενα ζεστο μπανακι να συνελθω!Σοφακι δοκιμασε να κανεις ενα μπανακι κ εσυ μηπως ξυπνησεις ή βγες στο μπαλκονι να σε χτυπησει λιγος αερας.
Λιτσα μου δυσκολη η περιπτωση σας...Κ εμεις διαφορετικα ωραρια εχουμε αλλα συναντιομαστε τουλαχιστον το βραδυ.Το να κανεις 3 μερες να δεις τον αντρα σου ειναι ασχημο πραγμα.Απ'την αλλη ομως αφου εχετε δουλεια παλι καλα να λες...
ουτε εγω ολο το ξεχναω..το μασωμενο εχεις?lenaki1982 έγραψε:καλύτερα που δε σου έδωσε ασβέστιοdoritaki έγραψε:Sofki έγραψε:Ολο ξεχναω να το παρω...
Νευριασα με ενα βλακα αστυνομικο που κλοτσησε ενα σκυλακι για να περασει ο δημαρχος (μην πω τωρα τιποα) και που μας φωναζε να κανουμε στην ακρη για να περσουν οι επισημοι...βρε ουστ απο εδω...Δεν καταλαβαινω γιατι να εχει αυτος προτεραιοτητα και οχι οι μαμαδες με τα μικρα μωρακια ή οι παπουδες...
Ασε αν περνανε οι επισημοι εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι...Εγω δεν πηγαινω πλεον σε παρελασεις για να μην συγχιζομαι!
είναι πολύ χάλια!!!
εγώ δε το παίρνω γιατί είναι μπλιαξ....
Mirantzela! έγραψε:Κοπελες μου σας ευχαριτω πολυ για το κουραγιο και την στηριξη!!! Ειλικρινα!!
Μωρε φοβαμαι πως 30 εβδομαδων θα ειναι πολυ πολυ μικρουλι και θα ταλαιπωρηθει παρα πολυ το ζουζουνι μου.. Κριμα ειναι. Με το ζορι φτασαμε τα 550 γραμ τωρα.Κι επισης για να κανω την προκληση, πρεπει να κανουμε αφαιρεση αμνιακου υγρου, που ειναι αρκετα επικινδυνο.. Μακαρι να μην χρειαστει καθολου, και να φτασω μεχρι το τελος φυσικα.
Δωρα μου ταχυκαρδιες εχω ηδη απο την πρωτη φορα που το πηρα το κωλοχαπι. Και στεγνωνει και το στομα μου συνεχεια...
Λενα μου ολα καλα με την καρδουλα του παιδιου? Πηγατε στον γιατρο?
η μεση δεν με ποναει οι πατουσες μου να δεις πρηξημο...doritaki έγραψε:Μα διαβαζω κ εγω Λενακι οτι ολες κανουν δουλειες κ απορω πως δεν ποναει η μεση τους!
Οσο για το ασβεστιο δε νομιζω να το αντεχα αν ειναι απαισιο.Ηδη εχω ζοριστει πολυ για να παρω σιδηρο.Μεχρι τον 4ο με εμετους ημουν!
τιποτα δεν θα της κανει καλε αφου ολα μια χαρα θα πανε!!!!!!!!doritaki έγραψε:Mirantzela! έγραψε:Κοπελες μου σας ευχαριτω πολυ για το κουραγιο και την στηριξη!!! Ειλικρινα!!
Μωρε φοβαμαι πως 30 εβδομαδων θα ειναι πολυ πολυ μικρουλι και θα ταλαιπωρηθει παρα πολυ το ζουζουνι μου.. Κριμα ειναι. Με το ζορι φτασαμε τα 550 γραμ τωρα.Κι επισης για να κανω την προκληση, πρεπει να κανουμε αφαιρεση αμνιακου υγρου, που ειναι αρκετα επικινδυνο.. Μακαρι να μην χρειαστει καθολου, και να φτασω μεχρι το τελος φυσικα.
Δωρα μου ταχυκαρδιες εχω ηδη απο την πρωτη φορα που το πηρα το κωλοχαπι. Και στεγνωνει και το στομα μου συνεχεια...
Συγνωμη αλλα προκλιση θα σου κανει? οχι καισαρικη?
filitsaki έγραψε:η μεση δεν με ποναει οι πατουσες μου να δεις πρηξημο...
τελικα ειναι πολυ χρεισημη μια βιολογα στο φορουμ!!!doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:η μεση δεν με ποναει οι πατουσες μου να δεις πρηξημο...
Δοκιμασε να μειωσεις λιγο το αλατι στη διατροφη σου κ να τρως μηλα.Θα εισαι καπως καλυτερα.
filitsaki έγραψε:τελικα ειναι πολυ χρεισημη μια βιολογα στο φορουμ!!!doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:η μεση δεν με ποναει οι πατουσες μου να δεις πρηξημο...
Δοκιμασε να μειωσεις λιγο το αλατι στη διατροφη σου κ να τρως μηλα.Θα εισαι καπως καλυτερα.
και το μασώμενο πηρα και το αναβράζον, αλλά κανένα δε μου αρέσει...filitsaki έγραψε:ουτε εγω ολο το ξεχναω..το μασωμενο εχεις?lenaki1982 έγραψε:καλύτερα που δε σου έδωσε ασβέστιοdoritaki έγραψε:Sofki έγραψε:Ολο ξεχναω να το παρω...
είναι πολύ χάλια!!!
και το μασώμενο και το αναβράζον αλλά δε μου αρέσει κανένα...filitsaki έγραψε:ουτε εγω ολο το ξεχναω..το μασωμενο εχεις?lenaki1982 έγραψε:καλύτερα που δε σου έδωσε ασβέστιοdoritaki έγραψε:Sofki έγραψε:Ολο ξεχναω να το παρω...
είναι πολύ χάλια!!!
απαπα ουτε εμενα....lenaki1982 έγραψε:και το μασώμενο και το αναβράζον αλλά δε μου αρέσει κανένα...filitsaki έγραψε:ουτε εγω ολο το ξεχναω..το μασωμενο εχεις?lenaki1982 έγραψε:καλύτερα που δε σου έδωσε ασβέστιοdoritaki έγραψε:Sofki έγραψε:Ολο ξεχναω να το παρω...
είναι πολύ χάλια!!!
πήγαμε σήμερα στον παιδοκαρδιολόγοMirantzela! έγραψε:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης