726 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* Τρι Οκτ 23, 2012 11:12 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει το ειδα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
και εγω επεισης...να σου πω θα με στειλεις κοριτσι μουτ!!!!!!!!!!!!!παω να ξαπλωσω φιλια!!!!Sofki έγραψε:Πηγα στην μανα μου με το υφος της αστερως με το κεντημα αγκαλια και τραγουδουσα αυτο... https://www.youtube.com/watch?v=Eo-c5i4brfc
Ακομα γελαει μεσα...χαχαχα
Εδώ, εδώ...άλλο ενα ξενυχτι εχει ξεκινήσει...Mirantzela! έγραψε:Ειναι καμια εγκυουλα μεσα???
καλημερα φιλιτσακι μου τι κανεις?πωπω με συγχυσε μια κοπελα σε μια συζητηση περι θηλασμου..απολυτη μεχρι αηδιας και κατα φαντασιαν παιδιατρος!!!οι γιατροι ας κρεμασουν τα διπλωματα τους...αυτα.. ξεσπασα!!!!filitsaki έγραψε:γεια σας ζουζουνες!!!!
ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗς 33.5 (απο 31.9)
9ΜΠΡΑΒΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ 97
ΜΙΡΑΝΤΖΕΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Σ'ΑΚΟΥΩ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!
ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕς ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΛΕς ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙςΚΑΤΑΡΑΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΤΟΛΜΑ? !!!ΦΤΙΑΧΝΩ ΙΜΑΜ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!!!!
Sofki έγραψε:Εγωπεριμενω την μαμα μου να φερει το ρυζι να κανω τους λαχανοντολμαδες...Με νευριασε πρωι πρωι
Ααααα και ο δικος σου Δωρα θελει πιπινια?Ο δικος μου υπολογιζει ποσο θα ειναι στις διαφορες ηλικιακες διακυμανσεις τις μικρης για να δει πιο target group τον βολευει καλυτερα
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΣΥΓΧΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΤΕς.ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙς?Ο ΔΙΚΟς ΜΟΥ ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛ..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:καλημερα φιλιτσακι μου τι κανεις?πωπω με συγχυσε μια κοπελα σε μια συζητηση περι θηλασμου..απολυτη μεχρι αηδιας και κατα φαντασιαν παιδιατρος!!!οι γιατροι ας κρεμασουν τα διπλωματα τους...αυτα.. ξεσπασα!!!!filitsaki έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΙΤΣΑΚΙ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙς ΕΜΑς ΕΔΩ!!!!ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑς!!!!!!!!listoudi έγραψε:καλημερα κοριτσια μου...τι κανετε??? τελικα δεν αντεξα αν και δεν μου περισσευαν πηγα εχθες στα τζαμπο και πηρα 4 εσωρουχακια 2 φορμακια και ενα μπουρνουζακι για την μικρη μου.. σημερα ξυπνησα πηγα λαικη και σουπερ και τωρα λεω να φτιαξω μια βελουτε λαχανικων.. ηδα και το προγραμμα της δουλειας του πασχαλη και ξενερωσα καθε μερα ειναι 2 το μεσημερι με 12 το βραδυ... παλι μονη θα τη βγαλω ολη την εβδομαδα.... πωπω πως το εγραψα το ειδα αλλη φορα πρεπει να διαβαζω τι γραφω και μετα να απανταω... χαχαχαχαχα....
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!listoudi έγραψε:ευχαριστω... πες το ψεμματα παλι καλα που εχω και εσας και λεμε και καμια κουβεντα γιατι σε λιγο θα μιλουσα μονη με τους τοιχους...
EΓΩ ΜΟΛΙς ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΙΜΑΜ ΜΟΥ!ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!listoudi έγραψε:αχ.. αυτες οι φατσουλες... λοιπον εβαλα μπρος την σουπιτσα μου ελπιζω να πετυχει.. θρεπτικη και πολυβιταμινουχα...
μην αγχωνεσαι φαγαμε τον γαιδαρο και εμεινε η ουρα αυτο να σκεφτεσαι... να σε ρωτησω φιλιτσα πανες αγκαλιας που θα βρω για να παρω.. στα jumbo που κοιταξα δεν ειχε καθολου..filitsaki έγραψε:EΓΩ ΜΟΛΙς ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΙΜΑΜ ΜΟΥ!ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!listoudi έγραψε:αχ.. αυτες οι φατσουλες... λοιπον εβαλα μπρος την σουπιτσα μου ελπιζω να πετυχει.. θρεπτικη και πολυβιταμινουχα...
ΑΧ ΝΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ!!!!!!!listoudi έγραψε:
μην αγχωνεσαι φαγαμε τον γαιδαρο και εμεινε η ουρα αυτο να σκεφτεσαι... να σε ρωτησω φιλιτσα πανες αγκαλιας που θα βρω για να παρω.. στα jumbo που κοιταξα δεν ειχε καθολου..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης