201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! Κυρ Οκτ 21, 2012 1:58 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!!! ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini31 στις Δευ Οκτ 22, 2012 12:55 am, 1 φορά
art86 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ..............ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ..ΕΒΑΛΑ Τ ΣΙΔΕΡΟ Ν ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΓΤ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ???????
goldangel1990 έγραψε:αντε ειρηνάκι μου σου ευχομαι να μεινεις πολυ πολυ γρήγορα εγκυούλα!!!και να ξαναζήσεις πολλες κλωτσιτσές.
αρτ εισαι καλα κορίτσι μου??? σωστή νοικοκυρά!
goldangel1990 έγραψε:ποτε δεν περιμένεις??
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..........??ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΟΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?????toniach29 έγραψε:καλησπερα τι κανετε?
εμεις ειχαμε εξωτερικες δουλειες κ εσκασα απο την ζεστη..ανωμαλια καιρος εδω κατω..
art86 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..........??ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΟΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?????toniach29 έγραψε:καλησπερα τι κανετε?
εμεις ειχαμε εξωτερικες δουλειες κ εσκασα απο την ζεστη..ανωμαλια καιρος εδω κατω..
ΚΑΛ ΕΙΜΑΙ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩtoniach29 έγραψε:art86 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..........??ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΟΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?????toniach29 έγραψε:καλησπερα τι κανετε?
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΕΣΥ?
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΘΑ ΦΑΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ...
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΤΡΕΜΗΣ ΜΕ ΛΕΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΗ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ.
ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΤΡΕΜΗΣ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης