Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΑ ΛΕΜΕ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ flower

ΧΑΧΑΧΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΜΑΙ!!!
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΟΝΙΑ flower

ΧΑΧΑΧΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΜΑΙ!!!
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ?
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ..ΔΕΝ ΠΗΓΑ....ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΠΑΩ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΩΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Μ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ Θ ΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ...........Η ΜΙΚΡΗ Σ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η ΜΙΚΡΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΑΛΕΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Η ΜΙΚΡΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΑΛΕΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ?
ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΩ........ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΟΩΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994 ΑΧΧΑΧΑΑΧ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!!!
ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.....ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!!!
ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.....ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ.
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλέ!Τι ηρεμία είναι αυτή τόσες ώρες;!Καλησπέρα από εμένα!Μόλις γύρισα και αράζω λίγο γιατί τα νεύρα μου κρόσια με τα παιδιά! Mad

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλέ!Τι ηρεμία είναι αυτή τόσες ώρες;!Καλησπέρα από εμένα!Μόλις γύρισα και αράζω λίγο γιατί τα νεύρα μου κρόσια με τα παιδιά! Mad
Καλησπερα Ευουλι!!!Τι κανεις;;; Very Happy Και εγω πριν λιγο γυρισα απο τη δουλεια και χαλαρωνωω...

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kalispera koritsia!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994
ti kanete? se ligo tha pao na paro ton gio mou ap ta agglika kai meta na ton pao kai sto tae kwondo affraid affraid affraid oli mera trehoume ... eseis?

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini31 έγραψε:Kalispera koritsia!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994
ti kanete? se ligo tha pao na paro ton gio mou ap ta agglika kai meta na ton pao kai sto tae kwondo affraid affraid affraid oli mera trehoume ... eseis?
Γεια σου ειρηνη!!Εγω γυρισα απο τη δουλεια και χαλαρωνω....τι καλα να χα και εγω τετοια τρεξιματα... Wink

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΑΜΙΣΑΩΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ...

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stauroulinaa έγραψε:
eirini31 έγραψε:Kalispera koritsia!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994
Γεια σου ειρηνη!!Εγω γυρισα απο τη δουλεια και χαλαρωνω....τι καλα να χα και εγω τετοια τρεξιματα... Wink

tha eheis kai esy koritsi mou na eisai sigouri gia auto Very Happy Very Happy Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας Σταυρούλα και Ειρήνη!
Ειρηνάκι καλώς μας ήρθες κιόλας!Εύχομαι πολύ πολύ σύντομα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!
Σταυρούλα διάβαζα τώρα σ'ένα άλλο θέμα πως ακόμα δεν έχεις δει θετικό,ε;Μα τι στο καλό; scratch

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΑΜΙΣΑΩΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ...

Καλησπέρα Τόνια!Λογικό είναι το μαυλό σου να ταξιδεύει!Δεν είναι κι εύκολο να συγκεντρωθείς!Καλή μας δύναμη και φέτος!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:

Καλησπέρα Τόνια!Λογικό είναι το μαυλό σου να ταξιδεύει!Δεν είναι κι εύκολο να συγκεντρωθείς!Καλή μας δύναμη και φέτος!

ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΦΕΤΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Κ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΜΕΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευούλι έγραψε:Γεια σας Σταυρούλα και Ειρήνη!
Ειρηνάκι καλώς μας ήρθες κιόλας!Εύχομαι πολύ πολύ σύντομα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!
Σταυρούλα διάβαζα τώρα σ'ένα άλλο θέμα πως ακόμα δεν έχεις δει θετικό,ε;Μα τι στο καλό; scratch

kalispera Euouli Very Happy Very Happy Very Happy eipa na bo kai ego stin omada mias kai prospathoume kai emeis gia deutero moraki  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 215994 elpizo na ehei horo edo kai gia mena

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Γεια σας Σταυρούλα και Ειρήνη!
Ναι ρε Ευουλι και κοντευω να σκασω..ειχα δει αχνες γραμμουλες, μετα τιποτα μετα ισως λιγο πιο εντονη, μετα τιποτα..εχω μπερδευτει...σημερα που ξαναεκανα παλι καμια γραμμουλα!το απογευμα θα ξανακανω..(ελεγε στις επιμαχες μερες να κανουμε τεστ μην τυχον και τη χασουμε..)και κανονικα περιμενω περιοδο σε 10 μερες!Δεν καταλαβαινωωω!!ασε που στεναχωρεθηκα και λιγο.. Crying or Very sad

Καλησπερα Τονια!
Ειρηνη σε ευχαριστω!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
Ευούλι έγραψε:

ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΦΕΤΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Κ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΜΕΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΙ
ΘΕΛΕΙ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ

Τονια μου μεταπτυχιακο κανεις;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:
toniach29 έγραψε:
Ευούλι έγραψε:

ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΦΕΤΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Κ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΜΕΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΙ
ΘΕΛΕΙ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ

Τονια μου μεταπτυχιακο κανεις;

ΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...Κ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ/

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
ΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...Κ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?

Καλα και η δουλεια..Ηρθα εφαγα και χαλαρα τωρα..το βραδακι θα παω και γυμναστηριο..Αν επιτρεπεται σε τι τομεα κανεις το μεταπτυχιακο σου;Υπομονη παντως... cyclops

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια μου εμάς πάντα μας ζητάνε να τους πληροφορήσουμε αν θα απουσιάζουμε και για ποιο λόγο. Νομίζω πως το κάνουν γιατί πρέπει να κρατούν αρχείο...Κι εμάς πάντως η καθηγήτρια "γάβγιζε" πολύ στη συμβουλευτική.Τώρα αν δαγκώνει κιόλας θα δείξει! Laughing
Ειρηνάκι πάντα υπάρχει χώρος σ'αυτό το θέμα! Razz Με το καλό κουκλίτσα μου να έρθει και το 2ο μωράκι!Διάβαζα ότι το αναφέρει και ο μικρός,ε;Κάτι οσφρίζεται το παιδί! Wink
Σταυρούλα μου δεν ξέρω τι να υποθέσω κι εγώ για να σε βοηθήσω...Μωρέ μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο!Μπορεί τα τεστ να μην την πέτυχαν στην απόλυτη αύξησή της την ορμόνη...Τι να πω;Αφού όμως έκανες τις προσπάθειές σου δεν υπάρχει λόγος ν'αγχώνεσαι!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:
toniach29 έγραψε:

Καλα και η δουλεια..Ηρθα εφαγα και χαλαρα τωρα..το βραδακι θα παω και γυμναστηριο..Αν επιτρεπεται σε τι τομεα κανεις το μεταπτυχιακο σου;Υπομονη παντως... cyclops

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΕΜΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ..Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΙΧΕ ΤΟΥΠΕ Κ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ..ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΉΡΩΝΟΥΜΕ...ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΑ?ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ 4-11 ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ Sad

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy [/quote]

οοοοο!!! affraid affraid affraid και μονο απο τον τιτλο φαινεται πολυυ προχωωω!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 10 604962

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις