226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! Δευ Οκτ 22, 2012 2:30 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΑ ΛΕΜΕ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΑ ΛΕΜΕ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ..ΔΕΝ ΠΗΓΑ....ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΠΑΩ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΩΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Μ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ Θ ΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ...........Η ΜΙΚΡΗ Σ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΚΟΙΜΑΤΑΙ?ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΟΝΙΑ
ΧΑΧΑΧΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΜΑΙ!!!
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ?
ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΩ........ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΟΩΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΑΧΧΑΧΑΑΧΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Η ΜΙΚΡΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΑΛΕΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ?
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!!!
ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.....ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ.
Καλησπερα Ευουλι!!!Τι κανεις;;; Και εγω πριν λιγο γυρισα απο τη δουλεια και χαλαρωνωω...Ευούλι έγραψε:Καλέ!Τι ηρεμία είναι αυτή τόσες ώρες;!Καλησπέρα από εμένα!Μόλις γύρισα και αράζω λίγο γιατί τα νεύρα μου κρόσια με τα παιδιά!
Γεια σου ειρηνη!!Εγω γυρισα απο τη δουλεια και χαλαρωνω....τι καλα να χα και εγω τετοια τρεξιματα...eirini31 έγραψε:Kalispera koritsia!
ti kanete? se ligo tha pao na paro ton gio mou ap ta agglika kai meta na ton pao kai sto tae kwondo oli mera trehoume ... eseis?
stauroulinaa έγραψε:Γεια σου ειρηνη!!Εγω γυρισα απο τη δουλεια και χαλαρωνω....τι καλα να χα και εγω τετοια τρεξιματα...eirini31 έγραψε:Kalispera koritsia!
ti kanete? se ligo tha pao na paro ton gio mou ap ta agglika kai meta na ton pao kai sto tae kwondo oli mera trehoume ... eseis?
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΑΜΙΣΑΩΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ...
Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΑΜΙΣΑΩΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ...
Καλησπέρα Τόνια!Λογικό είναι το μαυλό σου να ταξιδεύει!Δεν είναι κι εύκολο να συγκεντρωθείς!Καλή μας δύναμη και φέτος!
Ευούλι έγραψε:Γεια σας Σταυρούλα και Ειρήνη!
Ειρηνάκι καλώς μας ήρθες κιόλας!Εύχομαι πολύ πολύ σύντομα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!
Σταυρούλα διάβαζα τώρα σ'ένα άλλο θέμα πως ακόμα δεν έχεις δει θετικό,ε;Μα τι στο καλό;
Ναι ρε Ευουλι και κοντευω να σκασω..ειχα δει αχνες γραμμουλες, μετα τιποτα μετα ισως λιγο πιο εντονη, μετα τιποτα..εχω μπερδευτει...σημερα που ξαναεκανα παλι καμια γραμμουλα!το απογευμα θα ξανακανω..(ελεγε στις επιμαχες μερες να κανουμε τεστ μην τυχον και τη χασουμε..)και κανονικα περιμενω περιοδο σε 10 μερες!Δεν καταλαβαινωωω!!ασε που στεναχωρεθηκα και λιγο..Ευούλι έγραψε:Γεια σας Σταυρούλα και Ειρήνη!
Ειρηνάκι καλώς μας ήρθες κιόλας!Εύχομαι πολύ πολύ σύντομα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!
Σταυρούλα διάβαζα τώρα σ'ένα άλλο θέμα πως ακόμα δεν έχεις δει θετικό,ε;Μα τι στο καλό;
toniach29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
Καλησπέρα Τόνια!Λογικό είναι το μαυλό σου να ταξιδεύει!Δεν είναι κι εύκολο να συγκεντρωθείς!Καλή μας δύναμη και φέτος!
ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΦΕΤΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Κ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΜΕΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΙ
ΘΕΛΕΙ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
stauroulinaa έγραψε:toniach29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΦΕΤΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Κ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΜΕΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΙ
ΘΕΛΕΙ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
Τονια μου μεταπτυχιακο κανεις;
toniach29 έγραψε:
ΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...Κ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?
stauroulinaa έγραψε:toniach29 έγραψε:
ΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...Κ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?
Καλα και η δουλεια..Ηρθα εφαγα και χαλαρα τωρα..το βραδακι θα παω και γυμναστηριο..Αν επιτρεπεται σε τι τομεα κανεις το μεταπτυχιακο σου;Υπομονη παντως...
toniach29 έγραψε:
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης