376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! Τρι Οκτ 23, 2012 1:05 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ργω παλι εδω το βραδυ αναβω καλοριφερ εχει κρυο.....σε κανα μηνα θα αρχισω να αναβω κ το τζακι.και πωσ μαρεσει??????????boubou έγραψε:Καλως την Τονια!! φουλ υγιεινή διατροφη βλεπω σημερα!! κι εμεις χθες ειχαμε τσιπουρα!!
εδω εχει ηδη χαλασει ο καιρος αλλα επειδη δν εχει ψοφοκρυο δν με πειραζει ακομη... τον πολυ χειμωνα δν αντεχω με τιποτα!!
εσυ κοριτσακι στην λαρισα τι κρυο περιμενεις να εχει????/καμπος καμπος.......απο εκει εισαι εσυ ελλουκο η ο αντρασ σ?boubou έγραψε:Γεια σου Ειρηνη!
εγω τα εχω βγαλει ηδη τα ελαφριά χειμωνιατικα!μονο πουλοβερ αφησα για αργοτερα!! τα φρεσκαρα κιολας και ειμαι ετοιμη για το κρυο μπρρρρρρρ!!!
οι σουπιτσες νομιζω ειναι ιδανικο φαγητο για το κρυο!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΟΟΡΥ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΜΙΚΡΗ ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙΡΟ?
eirini31 έγραψε:Maraki8 έγραψε:Καλώς σας βρήκα! Με το καλό κ το 3ο μωράκι σου!
kalimera maraki8 kai kalos irthes
eimai i eirini 31 hronon eho enan gio 7 hronon kai edo kai 3-4 mines kanoume prospathies gia deutero moraki. akoma tipota. htes to vradi apogoiteutika poli giati hmoun sigouri pos auti tin fora ta kataferame alla den birazei sinehizoume tis prospathies
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τρι Οκτ 23, 2012 3:53 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ηρθα ΠΑΛΙ.ΠΕΙΝΑΣΑ ΛΙΓΟ Κ ΤΡΩΩ ΤΥΡΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙ.ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ
boubou έγραψε:Λιντα εγω στην αρχη επαιρνα φανατικα φυλλικο οξυ..οσο περναει ο καιρος δν το παιρνω και καθε μερα... βαρεθηκα τοσο καιρο... αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι ναι οι βιταμινες αν σου λειπουν και παρεις μπορει να σου κανουν διαφορα στο μαλλι η στο δερμα, αλλα ειμαι πεπεισμένη οτι για να μεινεις πιο ευκολα ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ!...το φυλλικο οξυ βοηθαει ΟΤΑΝ μεινεις ωστε να δημιουργηθει σωστα ο νευρολογικος σωληνας του μωρου σου!!
Αιμα ε;νομιζω δεν πρεπει να το τριβεις με ζεστο νερο γιατι λερωνει περισσοτερο..και δοκιμασε και λιγο αλατι..σαν να νομιζω οτι καπου το χα διαβασει αυτο..βγαινουν τα καλυματα απο το μαξιλαρι σου;ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:EXΩ ΝΕΥΡΑ .....ΜΑ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ!!!
ΛΕΡΩΣΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΟΥ ΧΡΩΜΑ.ΤΡΙΒΩ ΤΡΙΒΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ....ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΟΥΡΛΙΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ?
LindakiS έγραψε:Χελλοου! Καλησπερα μια ερωτηση,...οταν λετε βιταμινες...εννοειται αυτες προεγκυμοσυνης; Οποια μαρκα...δεν παιζει ρολο...Εγω σημερα ξεκινησα τις Prgnacare Conception. Αισθανεσαι καμια διαφορα οταν τις παιρνεις;;; οσο τις παιρνεις... Ειναι πολυ κακο που τις ξεκινησα τωρα, δεν τις εβρισκα σε φαρμακειο κανενα εδω και μου τις παραγγειλανε και ηρθαν σημερα 7η μερα του κυκλου μου...μεχρι τη 14η λετε να κανουν τη δουλεια τους;; Βλεπεις καποια διαφορα;; Δερμα; Μαλλια; Μεχρι τωρα επαιρνα φολικο οξυ μονο σκετο.
Ευχαριστω.
Μηπως να δοκιμασεις να το πλυνεις στο πλυντηριο;δεν ξερω και τι υφασμα ειναι..ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ.ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ FAIRY ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΛΗΦΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΩΡΑ.
αχαχαχ!!!νομιζαειναι προσθετο μαξιλαρι της καρεκλας!!!αχαχαα!!οτι να ναι!καλη ξεκουραση!!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ....ΒΡΕ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ........ΑΧ.ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.
Σ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stauroulinaa στις Τρι Οκτ 23, 2012 11:13 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης