Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
371 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 371 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΕΝΙΚΑ Τ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ¨¨Ο ΑΝΤΩΝΗΣ¨¨

το μονο που θα πω ειναι οτι νομιζουμε οτι εχουμε γινει ολοι ειδικοι εδω μεσα και δινουμε τις απαντησεις που πιστευουμε σκεπτομενοι τετραγωνα,χωρις συναισθημα!!τεσπα!!!

εγω δν εκανα τιποτα για φαγητο, και πηραμε σαντουιτσ απεξω αλλα δν εχω φαει ακομη... εχω τοσα νευρα που μου κοπηκε η ορεξη!!

πηγα να παρω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το αλμπουμ και το βιντεο το γαμου.. τελικα στο εξωφυλλο εβαλε αλλο δερμα απο αυτο που διαλεξα αλλα δν εχω σκοπο να περιμενω αλλο να το αλλαξει οποτε το αφησα..ειχα διαλεξει ενα κροκοδιλε ασημι με ασπρο, και εβαλε ενα απλο ασπρο... και δν ειχε αλλαξει την τιμη που συμφωνησε με την πεθερα μου αντι για 1300 στα 1200..κι ετσι δν μπορεσα να τα παρω...μου λεει το παιδι που ηταν εκει να παω ξανα το απογευμα να μιλησει με το αφεντικο του να δουμε τι θα γινει, και ειπα στον αντρα μου να παει αυτος και δν ηθελε (γιατι εγω δουλευω μεχρι τις 12) και μου γυρισαν τα μυαλα!!! τερμα η Ελλη που ηξερε... καθεται και παιζει ολη μερα και εγω δουλευω, καθαριζω, μαγειρευω, κανω τα παντα...και αυτος το μονο που κανει ειναι να με παει και να με παιρνει απο τη δουλεια και του λεω 1 πραγμα να κανει γιατι δν μπορω και δν θελει??μιλαμε η πιεση μου εχει χτυπησει κοκκινο!!!!
και μου λες Γιαννα να σκεφτω δημιουργηκα και για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 215994 ... δν ασχολουμαι καν... να παει να ...μονος του!!!!

σορρυ που σας φορτωνω κι εσας αλλα ειμαι να σκασω!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 534787

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AX BΡΕ ΕΛΛΗ ΑΧ!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΤΣΙ ΦΟΥΝΤΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ cheers cheers cheers cheers cheers

ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ.
ΚΑΚΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ.ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Κ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΦΟΥ ΑΛΛΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ.ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ..ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ?ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΑΤΕ ΤΑ 100ε?????

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ Τ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤ @@@@@@@@@@ ΣΟΥ! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα μου δν με πειραζει το εξωφυλλο, εξαλλου ποσες φορες θα το κοιταξουμε κι αυτο?? απο την πισω μερια ειναι, μπροστα εχει φωτογραφια μας...καλο ειναι κι ετσι , απλα εμενα μου αρεσουν τα γυαλιστερα πραγματα Razz Razz Razz

δν μου εδωσε τιποτα για να μην εχει θεμα με το αφεντικο του, με το αφεντικο συγχύστηκα γιατι εχω παει 10 φορες και καθε φορα τους ελεγα να μιλησουν μαζι του να το διορθωσουν και αντι γι αυτο κανανε και λαθος και προσθεσαν αλλα 100€ που αντιστοιχουν σε δευτερο φωτογραφο που εμεις δν ειχαμε!ευτυχως σημερα ηταν εκει ο φωτογραφος μας κι ετσι ηξερε οτι ειναι λαθος αυτη η σημειωση!! βλακειες τι ψαχνεις!??
με τον αντρα μου συγχύστηκα γιατι ηθελε να παρω τηλ. εγω να τα κανονισω ολα πριν να παει μη παει εκει δν τα εχουν ετοιμα, μη και χρειαστει να βγαλει αυτος το φυδι απο την τρυπα!!! και επειδη γενικα πολυ κακομαθημενος μου εχει γινει και τα θελει ολα ετοιμα ε μαλλον αυτο ξεχείλισε το ποτηρι!!

καλη ορεξη κουκλα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑΑΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Τονια !! Πως παει η εργασια? προχωραει??

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Καλησπερα Τονια !! Πως παει η εργασια? προχωραει??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ..Η ΕΡΓΑΣΙΑ??ΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ Κ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ..ΘΑ ΧΑΣΨ Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΑΘΗΝΑ...
ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΕΥΓΕΙΣ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν σας εχει δωσει καποιο mail για να σας βοηθαει σε τυχον αποριες?? τι κακο κι αυτο να πιανουν τετοιες θεσεις ατομα που ουτε μεταδοτικότητα εχουν ουτε διαθεση να διδαξουν!!!! μην αγχωνεσαι κουκλα μου και ταλαιπωρείσαι κι εσυ και η μπουμπου σου!

εμεις φευγουμε την Παρασκευη το μεσημερακι λογικα και επιστρεφουμε την Τριτη το απογευμα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΘΕΙ ΕΔΩ Κ 5ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ..ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΧ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στο τελος ειναι αργα ομως.. τωρα πρεπει να γινοταν να την αναφερεις, πριν χασεις το μαθημα επειδη βαριεται!!!αχ αχ ατιμο συστημα!!

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου!! ανταποδιδω τις ευχες για την βολτα σας στην Αθηνα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:στο τελος ειναι αργα ομως.. τωρα πρεπει να γινοταν να την αναφερεις, πριν χασεις το μαθημα επειδη βαριεται!!!αχ αχ ατιμο συστημα!!

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου!! ανταποδιδω τις ευχες για την βολτα σας στην Αθηνα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316

ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!!ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ...ΕΣΤΩ Κ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΜΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ..ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΞΟΔΟ ΤΑ 2 ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΤΟ Ο ΝΙΚΟΣ Κ ΕΓΩ ΧΥΜΟΥΛΙ

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια, Τι κανεισ ελλη μου? στη δουλεια εισαι?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρα θα περασετε Τονια μου, λιγος χρονος τα δυο σας ειναι οτι πρεπει !!!!

Νικη μου στην δουλεια ειμαι!! δν ειμαι και στα πολυ πανω μου αλλα θα το ξεπερασω!!

εσυ τι κανεις κουκλα μου?? ελπιζω καλα ε?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 334590

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ...
ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΓΩ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ Κ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΑΣ Κ ΕΑΝ ΤΑ ΑΠΡΟΥΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ!!!
Ο ΤΣΑΡΛΟΥΚΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι ωραια που ειναι τα ψωνια...ειδικα για μωρακιααααα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 228222  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 228222  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 228222  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 228222

καλα ειναι το αγορακι μου αν και με εχει τρελανει, γιατι ειχε μαθει ολο το καλοκαιρι να μπαινοβγαινει στο σπιτι και τωρα δν εχω ανοιχτη την πορτα και καθε 10 λεπτα χτυπαει την πορτα να του ανοιξω να μπει και μετα απο λιγο ξαναθελει να βγει εξω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 911307 και οχι τιποτα αλλο αλλα μου γρατσουναει και την πορτα απ εξω και εχει γινει χαλια... μεχρι το τελος του χειμωνα δν θα βλεπεται!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΡΛΟΥΚΟΣ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΤΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι πλεον μενω εκτος Λαρισας στις εξοχες χαχαχα
για τον Τσαρλι ειναι παραδεισος, για μενα οχι τοσο μιας και δν οδηγω και ειμαι πολυ εξαρτημενη απο τους αλλους , αλλα και μονο που τον βλεπω να το ευχαριστιεται αυτος μου αρκει!!ηταν ενας απο τους λογους που συμφωνισα να μεινω εκει εξ αρχης!! Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ναι πλεον μενω εκτος Λαρισας στις εξοχες χαχαχα
για τον Τσαρλι ειναι παραδεισος, για μενα οχι τοσο μιας και δν οδηγω και ειμαι πολυ εξαρτημενη απο τους αλλους , αλλα και μονο που τον βλεπω να το ευχαριστιεται αυτος μου αρκει!!ηταν ενας απο τους λογους που συμφωνισα να μεινω εκει εξ αρχης!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ειναι αληθεια αυτο!!! αν και θα ειναι ενας παραδεισος γεματος παγιδες!!και πραγματα για να κανει ζημιες!! χαχαχαχα αλλα συγκριτικά με την πολη που θα ηταν σε ενα μπαλκονι εννοειται οτι ειναι πολυ καλυτερα!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ναι ειναι αληθεια αυτο!!! αν και θα ειναι ενας παραδεισος γεματος παγιδες!!και πραγματα για να κανει ζημιες!! χαχαχαχα αλλα συγκριτικά με την πολη που θα ηταν σε ενα μπαλκονι εννοειται οτι ειναι πολυ καλυτερα!!!

ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΣΟ Κ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ.ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Κ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΙΑΣ Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρα θα ειναι ετσι Τονια μου, θα εχεις και την βοηθεια των δικων σου για να εχετε και λιγο χρονο ελευθερο με τον αντρα σου και να ανανεώνετε την σχεση σας!! χιχιχι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Μια χαρα θα ειναι ετσι Τονια μου, θα εχεις και την βοηθεια των δικων σου για να εχετε και λιγο χρονο ελευθερο με τον αντρα σου και να ανανεώνετε την σχεση σας!! χιχιχι

ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΚΑΡΙ!!!!ΣΤΙΣ 12 ΣΧΟΛΑΣ??ΕΜΕΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 417472 ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!!! Laughing Laughing Laughing ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΛΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?! Ε?!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 417472 ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 417472 ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!!! Laughing Laughing Laughing ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΛΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?! Ε?!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 417472 ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ?

ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ????
ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι σημερα και αυριο ειμαι 4-12 και μετα εχω αδεια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 654316 τωρα το αν θα ξεκουραστω σωματικα, δν νομιζω, αλλα θα ξεκουραστω ψυχολογικα (ελπιζω) που αυτο ειναι το σημαντικοτερο!!!!!!!

Αφρουλαααα σε λιωσαν στη δουλεια για να βγαλουν το αχτι τους που ξαναπηγες?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 20 40746

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις