Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
515 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 515 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 23]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας και απο εμενα. Περαστικα σε οσα μωρα ειναι αρρωστα και χρονια πολλα σε οσα μωρακια η μαμαδες ειχαν γενεθλια. Κλασσικα εμενα δεν μου ερχοντε ειδοποιησεις.
Εμας ο Οκτωβρης ηταν μηνας εξετασεων. Αρχικα καναμε γενικες αιματος και στα δυο παιδια. Στον Αντωνη λογω το οτι ειναι πολυ χλωμος και στο Γιαννη επειδη οταν γεννηθηκε ειχε λιγη ανιμια και ο θυρωειδης ηταν στα ορια. Τελικα και τα δυο εχουν αναιμια και θα παιρνουμε σιδηρο για 3 μηνες και βλεπουμε. Επισης πηγαμε να κοιταξουμε τα αφτια και των δυο. Ο Αντωνης γιατι στο παρελθον εχει κανι πολλες απανωτες ωτιτιδες και ο Γιαννης φαινοταν να υπαρχει προβλημα στο ενα αφτακι αλλα τελικα και οι δυο ειναι μια χαρα. Επισης ολο τον μηνα ελειπε ο μπαμπας μας και η μανουλα δεν περασε και πολυ ωραια.
Καναμε και τα γενεθλια τους!!! Τις τουρτες τις εκανα εγγγγγγγγ. Η μια ηταν για τον σταθμο και αλλη για το παρτυ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Uploaded with ImageShack.us
Κατα τα αλλα ο Γιαμμης δεν περπαταει ακομα μονος του δεν μιλαει εκτος απο μπαμπα και τα δικα του και δεν παιζει με τιποτα απο τα παιχνιδια του παρα μονο με τα σουβερ, τηλεκοντρολ, κινητο, την ηλεκτρικη σκουπα και ολα τα παιχνιδια του αδελφου του. Παρολο που εχουμε στολισει απο τις 11 του μηνος δεν παει καθολου στο δεντρο

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τοτούλα να σας ΄ζησουν τα παιδάκια σας!!!Τι εννοείς έκανες μόνη σου τις τούρτες???? Shocked Shocked Shocked Shocked Αλήθεια???Του χρόνου θα φτιάξεις και την δική μας???? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Είσαι ταλέντο!!

totula

totula
Carrie έγραψε:Τοτούλα να σας ΄ζησουν τα παιδάκια σας!!!Τι εννοείς έκανες μόνη σου τις τούρτες???? Shocked Shocked Shocked Shocked Αλήθεια???Του χρόνου θα φτιάξεις και την δική μας???? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Είσαι ταλέντο!!

Καλα καταλαβες νατασα μου!!! Το χιλιοευχαριστηθηκα!!! Αμε γιατι οχι καλα να μαστε και στην φτιαξω.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:
Carrie έγραψε:Τοτούλα να σας ΄ζησουν τα παιδάκια σας!!!Τι εννοείς έκανες μόνη σου τις τούρτες???? Shocked Shocked Shocked Shocked Αλήθεια???Του χρόνου θα φτιάξεις και την δική μας???? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Είσαι ταλέντο!!

Καλα καταλαβες νατασα μου!!! Το χιλιοευχαριστηθηκα!!! Αμε γιατι οχι καλα να μαστε και στην φτιαξω.

Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 587529  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 587529  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 587529  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 587529  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 587529  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 587529  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 417472  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 417472  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 417472  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 417472  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 417472  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΤΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΕ!ΧΡΥΣΟΧΑΡΑ!ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 50580

totula

totula
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΟΤΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΕ!ΧΡΥΣΟΧΑΡΑ!ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 50580

Very Happy

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρόνια πολλά να χαίρεσε τα αντράκια σου totula  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 130627 Eγω έκανα περιση στα 2α γεννεθλια του γιου μου μια τελεια σοκολατίνα όλα τα λεφτα Very Happy Φέτος επειδη δεν προλάβαινα πήρα απο έξω και ήταν χάλια στη γεύση μόνο εμφάνηση.Κανείς δεν έφαγε.Οπότε σε ένα μήνα ατα πρώτα γενέθλια του μικρού πάλι μόνη μου θα την κάνω.Θέλω να βάλω και ζαχαρόπαστα ελπίζω να τα καταφέρω!!!

totula

totula
tzitziki2 έγραψε:Χρόνια πολλά να χαίρεσε τα αντράκια σου totula  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 130627 Eγω έκανα περιση στα 2α γεννεθλια του γιου μου μια τελεια σοκολατίνα όλα τα λεφτα Very Happy Φέτος επειδη δεν προλάβαινα πήρα απο έξω και ήταν χάλια στη γεύση μόνο εμφάνηση.Κανείς δεν έφαγε.Οπότε σε ένα μήνα ατα πρώτα γενέθλια του μικρού πάλι μόνη μου θα την κάνω.Θέλω να βάλω και ζαχαρόπαστα ελπίζω να τα καταφέρω!!!

και εγω πρωτη φορα δουλευα με την ζαχαροπαστα αλλα τα καταφερα. δεν ειναι και το πιο ευκολο αλλα παλευεται. καλη επιτυχια!!!

mamax

mamax
emeis ειμαστε καλυτερα!!!εφερα τον παιδιατρο στο σπιτι ιοση μου ειπε...τελικα μονο οτριβιν βαλαμε και ορο και ειμαστε καλυτερα ετσι κι αλλιως μονο μυξουλες ειχαμε λευκες και καθαρισαμε σχεδον...
βεβαια για να κοιμηθει το νινι μου κοιμομουν στο πατωμα και αυτος πανω μου σχεδον ορθιος για να μπορει να αναπνεει αλλα τουλαχιστον κοιμοτανε.
τοτουλινη που χαθικες βρε?
επιτελους βρηκα κι αλλη που εκανε εξετασεις αιματος...
και εμεις κανουμε απο βδομαδα προοληπτικες.
ρωτησα το γιατρο γιατι? και μου ειπε το ιατρικο προτοκολο λεει οτι ολα τα παιδακια πρεπει να κανουν γενικες στον χρονο και μετα στα τρια χρονια.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι και γω!!! τοτουλα χρονια σας πολλα!
Γιαννα τελεια τα ψωμακια! ειναι αυτα απο το αλλο θεμα εδω?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΑΘΗΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΨΗΣΑ.ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ?

ΜΑΜΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες..το συναχάκι μας καλά κρατεί ακόμη και εγώ μεθαύριο ξεκινάω ξανά μετά από 15 μήνες δουλειά..Ο Θεός να βάλει το χέρι του έχω να πω μόνο...  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! περαστικα σας Νατασσα μου! Γιανναοχι δεν τα εκανα δεν προλαβα..εχω τοσο γεματο προγραμμα. οχι πιεστικο απλα γεματο

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειστε κοριτσια? γιατι χανεστε? εγω ξεκινησα μια κανουργια δημιουργια αλλα ακομη ειναι υπο δοκιμη. εκανα χθες τις πρωτες εκτυπωσεις αλλα εχω προβλημα με την αναλυση των φωτογραφιων στα pixel που παραμορφωνοντε. τωρα προσπαθω να το διορθωσω. τι φτιαχνω? ψηφιακα ημερολογια 2013!!! βγαινει τελειο αν μου κατσε η αναλυση. θελετε να δειτε παρολα αυτα να μου πειτε τη γνωμη σας?
α! επισης λεω στο εξωφυλλο τουλαχιστον να κανω κατι χειροποιητο κανα λουλουδακι κανα στρασακι.. δε ξερω. να μην ειναι τοσο ψηφικης μορφη γιατι δεν ταιριαζει εφοσον λεω χειροποιητες δημιουργιες. και το δεσιμο μαλον θα το κανω εγω να μην εχει το κλασικο σπιραλ εκτος αν μου ζητηθει

http://postimage.org/image/orzwah1ff/
http://postimage.org/image/gykvzx5k7/
http://postimage.org/image/5k7srzmg1/
http://postimage.org/image/qq63pgnfv/

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ ωραίο Αθηνά!Μου είχε φτιάξει πριν 3 χρόνια ένα ο άνδρας μου για την επέτειο μας με φωτογραφίες μας και το καταχάρηκα!

mamax

mamax
γειΑ σας κοριτσια Νατασσα πως πας? στο δημοσιο εισαι και γυρνας μετα απο τοσο πολυ καιρο?
ερχετε και ο αντρας σου ομως ε?
με το ματακι τι κανατε?
οι υπολοιπες τι κανετε?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι αγαπή δεν είμαι στο δημόσιο.Αν ήμουν στο δημόσιο δεν θα επέστρεφα 8+ σπίτι μου!Απλώς πήρα όλο το μειωμένο ωράριο σε άδεια συν την άδεια του '12 όλη και γιάυτό κάθησα τόσο. Ναι ο άνδρας μου σήμερα τελειώσε επιτέλους. Το ματάκι ήτανε πάλι χάλια 2 μέρες αλλά τώρα καλύτερα.Φαίνεται να έχει ψιλοαναρρώσει και ο ίδιος να δούμε τι θα πει και η παιδίατρος και αν τελικά κάνουμε την επέμβαση την Τετάρτη.Δευτέρα απόγευμα θα ξέρουμε και αυτή η αβεβαιότητα με σκοτώνει πραγματικά...  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787

mamax

mamax
εχεις δικιο η αβεβαιοτητα να μην ξερεις τι θα σου ξημεροσει ειναι μπιμ.....
αντε να χαρεις ληπον ερχετε ο αντρουλης σου ολα θα μπουν σε μια σειρα...
που θα το αφηνεις το νινι μας οταν πηγενεις στην δουλεια?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα που πηγαίνω δουλειά εννοείς..Τον κρατάει μία κοπέλα..Καλά τα πάνε φυσικά,έχει ξεκινήσει και ε΄ρχεται από Σεπτ 2-3ώρες τη μέρα και τώρα της είχα αυξήσει τις ώρες και πάνε καλά.Δεν με ψάχνει ούτε αναρωτιέται που είμαι!! Shocked Shocked Shocked

mamax

mamax
μπραβο φιλεναδα καλα το σκευτικες εδοσες χρονο να συνιθισει!!!εισαι απιστευτη μπραβο αντε οποτε θα ειναι ολα πιο ευκολα...
εγω ξυπνισα το πρωι στραβα...δουλευα απο 17 χρονων συνεχια μεχρι πριν 1.5χρονο λιγο πριν να ειμαι εγκυος...
και σκευτομουν αν ξαναπας για δουλεια οταν το παιδι σου ξεπεταχτει πιος θα σε παρει που θα κοντευεις τα 40?
εδω δεν περνουν της πιτσιρικιες///
και τι κανεις τοσα χρονια?
και τετια...απο την αλλη ομως δεν μπορω να αφησω το παιδι ακομα και να μουν πουν αυριο να παω για δουλεια...
ειμαι τρελα εξαρτημενη!!!
τι να πω...τεσπα εξοτερικευσα και παλι τον πονο μου και της υποσυνιδιτες ανισιχιες μου...τωρα θα τον βαλω στον μαρσιπο(ειναι ακομα 9400) και θα παμε λιγο στον μασουτη να ψωνισουμε και γυρναμε.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας,κοριτσια!επιτελους κοιμηθηκε λιγο η μικρη και σας γραφω!

αθηνα,καταπληκτικα οπως παντα αυτα που φτιαχνεις για τα παιδακια σου!Τους εξασφαλιζεις τις καλυτερες αναμνησεις απο τα παιδικα τους χρονια!

εμεις εδω τα ιδια:τρεχω σαν τρελη με τη δουλεια,εχω τη μικρη τα πρωινα και τα απογευματα την εχει η μαμα μου και μερικες φορες (σπανια) η πεθερα μου,και εγω γυρναω το βραδυ παλι να την ταισω και να την κοιμισω.Βοηθαει και ο αντρας μου αλλα αυτος κι αν εχει τρελα ωραρια (σηκωνεται 7 παρα και γυρναει στο σπιτι μετα τις 9) και μονο μεσα στο Σ.Κ βρισκουμε καπως τουρ ρυθμους μας.Ευτυχως η μικρη δεν μας ταλαιπωρει,κοιμαται κανονικα το βραδυ και δεν εχουμε και αγρυπνιες!

Μπορει να γκρινιαζω για τη δουλεια παντως,αλλα αν δεν δουλευα,θα ειχα προβλημα,ψυχολογικο κυριως.Ειχα μαθει σε τρελους ρυθμους και ξαφνικα να μενω σπιτι με ενα μωρο ολη μερα μου ηρθε καπως.Γι'αυτο και στον ενα μηνα επεστρεψα.Μου λειπει πολλες φορες η Μυρτω μου αλλα χρειαζομαι κι εγω τις ισορροπιες μου.  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 11 534787

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! μολις εκανα μπανιο τα παιδακια μου και ειπα να κατσω λιγο πριν γινει το φαγητο. τους κανω το κλασικο κυριακατικο κοτοπουλο με πατατες και μολις βγει θα ξεκινησουμε τα μελομακαρονα!!!!!
τωρα ετοιμαζω επιτελους ενα μινι αλμπουμ στον Κωνσταντινο μου που θα εχει μεσα και ημερολογιο τυπου αυτον τον μηνα εκανε αυτο τονα λλο μεγαλωσε κοκ. σαν αυτα που κυκλοφορουν για νεογεννητα.

και κατι αλλο. θα ερθουν μεστα Χριστουγεννα (θα προτινω για 2η μερα Χριστουγεννων εγω) ο κουνιαδος μου με τη φαμιλια του. η γυναικα ειναι η νονα του μικρου με την κορη μαζι. οποτε θα τους κανω τραπεζι πολυ επισημο. σκεφτομαι λοιπον να βαλω τα δυνατα μου. θελω να τους φτιαξω κρεας χοιρινο αυτο μετα δαμασκηνα που λενε οτι ειναι ωραιο. δεν το εχω κανει ομως και φοβαμαι. οποτε πρεπει να κανω μια δοκιμη πριν ε? επισης για γλυκο θελω να τους κανω ρολο. αυτο με το παντεσπανι και την κρεμα στολισμενο χριστουγεννιατικα. για πριν λεω να κανωκατι τυπου παστιτσακι. σφολιατα φυλλο με γεμιση κιμα (του παστιτιου περιπου) και πανω μπεσαμελ. το κανω καμια φορα σε παρτυ και ειναι πολυ ωραιο.
τωρα! περι δημιουργιας. εβγαλα απο την προικα μου ενα καλο τραπεζομανδυλο λευκο που στο τελειωμα εχει ενα διακριτικο κοφτο κεντηματακι. εχω τις ιδιες πετσετες για τον καθενα 6αδα. λεω λοιπον να τις εχω στα πιατα με αυτους τους κρικους. αλλα ειπα να φτιαξω εγω τους κρικους. σκεφτηκα να χρησιμοποιησω χαρτονι στρογγυλο σαν αυτα απο τα χαρτια κουζινας και να το ντυσω. με καποιο ωραιο χαρτι και δανδελα χρυση η ασημενια. μια αλλη ιδεα βελουδινο υφασμα με περλες πανω. η ακομα και ολκληρο με περλες.. τι προτιματε εσεις???επισης οτι κανω πρεπει να φτιαξω το ιδιο και σε κερια κοκ που θα μπουν στο τραπεζι

mamax

mamax
κοριτσια καλημερα εχω περασει μια απιστευτη ιστορια εχθες....
το πρωι πηγα το μωρο για της αιματολογικες εξετασεις ρουτινας για το τσεκ απ του χρονου που λεγαμε....
το απογευμα πηρα το αποτελεσμα......
εδω ξεκιναει το μαρτυριο μας,,,
αιμοπεταλια 45 με φυσιολογικες τιμες 200-300
Shocked Shocked Shocked
τρεχω στον γιατρο!!!
και μου λεει να μην σας τα πολυλογο οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να επιξε το αιμα και να δινει ψευδη τιμη μοιλαει με την μικροβιολογο και του λεει οχι θα το καταλαβενα και δεν περιοριστικα στης τιμες του μηχανιματος αλλα το τσεκαρα και στο μικροσκοπιο και ειναι 100% εγκυρα
περνει ο παιδιατρος μου και την γνομη δευτερου παιδιατρου (συστεγαζοντε) καθως και αιματολογου!!!
λενε αποκλιετε να ειναι λαθος θελει διερευνηση!!!
οι περιπτοσεις.
1. λαθος αποτελεσμα 1 10000000%
2. απο ιωση
3. Αυτοάνοση (Ιδιοπαθής) Θρομβοπενική Πορφύρα το πιο πιθανο
που συμενει οτι στα καλα του καθουμενου ξεκιναει μια αιμοραγια (χωρις να χτυπισεις)
και το αιμα δεν σταματαει!!!!
τρελαθηκα Shocked
μου ειπε ολο το βραδυ να σηκονομαστε να κοιταμε μην αιμοραγισει και να προσεχουμε μην τυχον χτυπισει!!!
το πρωι να κανω επανεξεταση και βλεπουμε...
ολο το βραδυ την περασα να κοιταω το παιδι και να κλαιω καταλαβενετε.
ξαναρχισα και το τσιγαρο!!!
τελικα σημερα το πρωι μετα απο 2 εξετασεις αποδιχτικε λαθος εξεταση και το παιδι ειναι μια χαρα!!!!
μοιλησα με την πρωτη μικροβιολογο η οπια σχεδον ειπε στα ισια οτι εκανε λαθος....
αυτα τα ωραια απο μας.

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamax έγραψε:κοριτσια καλημερα εχω περασει μια απιστευτη ιστορια εχθες....
το πρωι πηγα το μωρο για της αιματολογικες εξετασεις ρουτινας για το τσεκ απ του χρονου που λεγαμε....
το απογευμα πηρα το αποτελεσμα......
εδω ξεκιναει το μαρτυριο μας,,,
αιμοπεταλια 45 με φυσιολογικες τιμες 200-300
Shocked Shocked Shocked
τρεχω στον γιατρο!!!
και μου λεει να μην σας τα πολυλογο οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να επιξε το αιμα και να δινει ψευδη τιμη μοιλαει με την μικροβιολογο και του λεει οχι θα το καταλαβενα και δεν περιοριστικα στης τιμες του μηχανιματος αλλα το τσεκαρα και στο μικροσκοπιο και ειναι 100% εγκυρα
περνει ο παιδιατρος μου και την γνομη δευτερου παιδιατρου (συστεγαζοντε) καθως και αιματολογου!!!
λενε αποκλιετε να ειναι λαθος θελει διερευνηση!!!
οι περιπτοσεις.
1. λαθος αποτελεσμα 1 10000000%
2. απο ιωση
3. Αυτοάνοση (Ιδιοπαθής) Θρομβοπενική Πορφύρα το πιο πιθανο
που συμενει οτι στα καλα του καθουμενου ξεκιναει μια αιμοραγια (χωρις να χτυπισεις)
και το αιμα δεν σταματαει!!!!
τρελαθηκα Shocked
μου ειπε ολο το βραδυ να σηκονομαστε να κοιταμε μην αιμοραγισει και να προσεχουμε μην τυχον χτυπισει!!!
το πρωι να κανω επανεξεταση και βλεπουμε...
ολο το βραδυ την περασα να κοιταω το παιδι και να κλαιω καταλαβενετε.
ξαναρχισα και το τσιγαρο!!!
τελικα σημερα το πρωι μετα απο 2 εξετασεις αποδιχτικε λαθος εξεταση και το παιδι ειναι μια χαρα!!!!
μοιλησα με την πρωτη μικροβιολογο η οπια σχεδον ειπε στα ισια οτι εκανε λαθος....
αυτα τα ωραια απο μας.

Πο πο τι περασες κοπελα μου μα καλά είναι δυνατον να κάνουν τέτοι λάθος και να σε τρομοκρατούν Twisted Evil
Δοξα το Θεο που όλα είναι καλά και το παιδάκι σου δεν έχει τιποτα.
Μονο το σοκ που παθαινεις 10 χρονια απ τηη ζωή σου χανεις.Τι να πω, ας είναι λίγο πιο προσεκτικοι οι γιατροι

mamax

mamax
αστα φιλεναδα τρελαθικα μεχρι τι σκευτικα δεν μπορεις να φανταστεις δεν θελω να τα πω δημοσια...γιατι θα υπαρχουν και ανθρωποι που περναν στα αληθεια αυτες της καταστασεις και γιαυτο δεν θελω να πω κατι παραπανω...
αλλα συγουρα αυτες της ωρες δεν θα της ξεχασω ποτε στην ζωη μου ποτε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις