Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 23]

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια αντε εγω ειμαι στα νταουν μου σημερα τελαιυτεα μερα που εχουμε δουλεια Sad \
εσεις που ειστε/?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω ειμαι μαμαξ. βαριεμαι παρα πολυ! χθες ειχα τραπεζι που εκεγα. ολα πηγαν καλα. αλλα σημερα ειμαι πλεον ψωφια. θελω να κοιμηθω και δεν μπορω. εχω και περιοδο. αστα....

mamax

mamax
και εγω εχω!!! Sad
κανω δουλειες, καθαρισμα,μαγειρεμα,σιδερο αυριο περιμενω τα πεθερικα μου...και λογο και της γιορτης μου γενικος περιμενουμε κοσμο...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδώ είμαι & εγώ. Εχω ξεπατωθεί 2 μέρες.Χθες είχα όλη μεσα κλεισμένη στην κουζίνα & έκανα γλυκά γιατί τ απόγευμα περίμενα κόσμο για την γιορτή μου & ταυτόχρονα έκανα & σίδερο γτ σήμερα μάζεψα βαλίτσες για αύριο που φεύγουμε...Κοινώς τώρα θέλω απλώς να κεραθώ σε ένα κρεβάτι για την υπολόιπη βδομάδα!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα ειμαστε ολες! θα ειμαστε ψωφιες ανημερα. αυριο θα παμε αγορα να παρουμε ο ενας τον αλλο δωρακια! εγω με την κορη και ο αντρας μου με τον γιο. θα χωριστουμε εκει και θα βρεθουμε για ζεστη σοκολατα μετα! βρηκα μια ωραια μπλουζα για τον αντρα μου. κλασικη με τους ρομβους και γιακαδακι αλλα στο λιγο πιο μοντερνο σε χρωματα.σσσσ ειναι μυστικο

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες!!καταρχήν Μαμαχ χρόνια πολλά για αύριο γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω να σου ευχηθώ!Να χαίρεστε επίσης όλες όσους γιορτάζουν & εγώ την μανούλα μου που έχει γενέθλια!!SmileSmile

Τι κάνετε?Μαμαχ είναι Χριστούγεννα,δεν πρέπει να έχουμε (ούτε εγώ) πεσμένη διάθεση!τα παιδάκια μας το διαισθάνονται..Όλα καλά θα πάνε...στο εύχομαι από καρδιάς!!

Είμαι στο γραφείο και περιμένω να περάσει η ώρα καθότι δεν έχω ΤΠΤ να κάνω αλλά ένα σωρό πράγματα ακόμη στο σπίτι!!!!

mamax

mamax
Natassa ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτιχισμενα να σε χαιρομαστε να εισαι παντα υγιειες και ευτιχησμενη και εσυ και η ομορφη οικογενεια που εχεις...\
να περασεις τελια.
σε ευχαριστω για της ευχες σου να εισαι καλα που με σκευτικες...
Αθηνα καλα νβα περασετε

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:Natassa ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτιχισμενα να σε χαιρομαστε να εισαι παντα υγιειες και ευτιχησμενη και εσυ και η ομορφη οικογενεια που εχεις...\
να περασεις τελια.
σε ευχαριστω για της ευχες σου να εισαι καλα που με σκευτικες...
Αθηνα καλα νβα περασετε

Ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!Υγεία μόνο αυτό αρκεί!!  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 215994  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 215994  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 215994  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 215994  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 215994

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AX ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.....
ΜΑΜΑΧ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΑ ΣΑΣ.
ΝΑΤΑΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να τα πουμε????? χιχιχι!!! σημερα λοιπον ηταν μια ομορφη απολυτα οικογενειακη μερα! την ευχαριστηθηκα παρα πολΥ! με ξυπνησε ο αντρας μου με ζεστη σοκολατα! ειχε ετοιμασει πρωινο για ολους. χορεψαμε με τα μικρα χριστουγεννιατικα τραγουδια γιατι ο μικρος εχει τρελλα με τον χορο.μετα ειπαμε τα καλαντα στη γειτονια με τα μικρα και κατεβηκαμε αγορα. ψωνισαμε δωρακια πολλα και γυρισαμε σπιτακι.τωρα χαλαρωνουμε και σε λιγο θα παιξουμε ενα επιτραπεζιο που πηρα. λεγετε ''μπου'' και ειναι ιδιο με το ταμπου που μαρεσει πολυ και εχει γελιο. απλα το μπου επειδη ειναι μπου και οχι ταμπου ηταν στο 1/3 της τιμης... καλο??
τα δωρακια τα βαλαμε στο δεντρο και ειπαμε να τα ανοιξουμε αυριο αλλα μπορει και σημερα δε ξερω..(εγω ανηπομονω πιο πολυ απτα μικρα να δω το δωρακι μου)χαχαχα

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΓΙΑΝΝΑ.

mamax

mamax
χρονια πολλα κοριτσια ελπιζω να περασετε τελια!!!
να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας και τους αντρες μας...
μπηκα στα κλεφτα γιατι περιμενω κοσμο φιλακια σε ολες.  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 215994

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

ΜΑΜΑΧ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!

mamax

mamax
χρονια πολλα σε ολες ευχαριστω Γιαννα μου  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 215994 εισαι πολυ γλυκια...
κοριτσια οι γιατροι σας βαζουν διαφορα να κανετε καθε μηνα ή οχι...
εμενα μου λεει να μην κανω τιποτα και οτι ολα τα κανει μονο του το παιδι...
αλλα της ξαδερφης μου το βαζει ασκησεις... εσας?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:χρονια πολλα σε ολες ευχαριστω Γιαννα μου  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 215994 εισαι πολυ γλυκια...
κοριτσια οι γιατροι σας βαζουν διαφορα να κανετε καθε μηνα ή οχι...
εμενα μου λεει να μην κανω τιποτα και οτι ολα τα κανει μονο του το παιδι...
αλλα της ξαδερφης μου το βαζει ασκησεις... εσας?

Μπα όχι!Τι είδους ασκησεις δηλ? confused confused confused confused

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΜΑΧ?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΧ.ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρονια πολλα κοριτσια μου, εστω και καθυστερημενα!!! Εξαφανιστηκα αυτες τις μερες γιατι ειχα πολυ τρεξιμο και κακη διαθεση...περασαμε μαυρα Χριστουγεννα φετος με πολλα νευρα και τσακωμους. Ακουστε και προσπαθηστε να μην σας πεσουν τα μαλλια:ο ανιψιος μου που ηρθαν στην πεθερα μου για Χριστουγεννα ειχε απο την Τεταρτη ανεμοβλογια και δεν μας το ειχε πει η πεθερα μου!Οταν προπαραμονη μιλησαν ο αντρας μου με τον κουνιαδο μου και τους καλεσαμε να ερθουν την παραμονη το βραδυ σπιτι μας,επεσαν απο τα συννεφα και μας ειπαν οτι δεν μπορουσαν για να μην κολλησει η Μυρτω!Νομιζαν οτι το ξεραμε!Φυσικα πηραμε παιδιατρο κατευθειαν και μας ειπε οτι ναι μεν οι πιθανοτητες ειναι μικρες αλλα οχι μηδενικες να κολλησει η Μυρτω και μαλιστα καλο θα ηταν να ΜΗΝ κολλησει γιατι σε τοσο μικρο παιδακι μπορει να υπαρξουν επιπλοκες. affraid Για σιγουρια μιλησα και με τον ξαδερφο μου που ειναι παθολογος και ηταν ακομα πιο κατηγορηματικος στο ΟΧΙ,μαλιστα συνεστησε 10 μερες καραντινα απο τη Μυρτω.Ετσι ειπαμε στην πεθερα μου οτι ανημερα Χριστουγεννα δεν θα ερχομασταν για φαγητο και....ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Το τι μας εσυρε δεν περιγραφεται που της στερουμε την εγγονη της ενω οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες.Μετα αρχισε να μας παιρνει ολο το σοι τηλεφωνο και να μας λενε υπερβολικους και υποχονδριους και τι να σας περιγραφω...Η μαμα μου που ηταν μπροστα οταν ο αντρας μου πηγε λιγο να βοηθησει και ειδε πως του επιτεθηκε η πεθερα μου στενοχωρηθηκε παρα πολυ και της ηρθε να φυγει.Λες και εμεις γουσταραμε να κανουμε ολομοναχοι Χριστουγεννα! Sad Sad Sad Sad Τι να σας λεω...τοσος εγωισμος,τοση ανευθυνοτητα...(σημειωση:η πεθερα μου δεν ειναι καμια ασχετη,ειναι φαρμακοποιος...)  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 534787  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 14 534787

mamax

mamax
ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ τιποτα αλλο δεν λεω...
οχι μονο δεν θα πηγενα αλλα και ο αντρας σου δεν επρεπε να παει μηπος μια στο εκκατομυριο το μετεφερε...αμα τους αρεσει αλλιως μπιμ εσυ...
ασκησεις πχ να βαζει στο τρυποπαιχνιδο τα σχηματα, να μαθει να πινει με καλαμακι και τετια...ο γιατρος της ξαδερφης μου τα λεει.

mamax

mamax
pote εχετε το εμβολιο της ανεμοβλογιας?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α κατάλαβα..εντάξει από το καλάμακι και εμείς πίνουμε αλλά νομίζω πως όλα είναι θέμα παιδιού αν ένα παιδάκι δεν τα κάνει πχ αυτά αλλά κάνει κάτι άλλο για την ηλικία του τότε δεν σημαίνει κάτι. Ο Θν πχ δεν μιλάει συνειδητά ακόμη νομίζω,δεν λέει μπαμπά ή μαμά και να εννοεί κάποιον από τους δυο μας ούτε βάζει τα σχήματα στην τρύπα αλλά βάζει τους κρίκους στο παιχνίδι και περπάτησε πολύ νωρίς.Δεν νομίζω ότι λέει κάτι αυτό..

Εμείς το έχουμε για Φλεβάρη μαζί με το τριπλό αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνουμε..θα το σκεφτώ..

mamax

mamax
πιο δεν ξερεις αν κανεις νατασσα? της ανεμοβλογιας? κ ποτε να το κανεις?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι γιατί είμαι μαζί με το τριπλό και αυτό θα ήθελα να το καθυστερήσω..Σκεφτόμουνα να το κάνουμε 18+

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΜΑΜΑΧ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ.
ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Κ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 39 ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα λογικά θα σας κάνει γιατί το συγκεκριμένο εμβόλιο κάνει μια βδομάδα μετά υψηλό πυρετό..

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 39 ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις