Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
732 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 732 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μ σας φιλω! καλο Σ/Κ να εχουμε!
Ελενη ειναι ομορφα αυτα τα τρεξιματα! η ωρα η καλη!
εγω βλεπω ν ανεβαζω πυρετο.. οι αμυγδαλες μ εχουν γινει τουμπανο κ δε μπορω να καταπιω Crying or Very sad
εντομεταξυ η μικρη αρχισε παλι να κλαιει... Crying or Very sad
αλλα δε θελω να κλεισω ετσι, να μαστε αισιοδοξοι! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

μαρακι καλα να περασετε κ φυσικα θα ταισεις το μωρακι σ οταν πεινασει!!!

ο σπυρος ακομα να ερθει..ξαπλωσαμε να κοιμηθουμε λιγο μπας κ ισιωσει κ η μεση μ αλλα τζιφος..η μικρη μουρμουριζε,ετρωγε ηρεμουσε κ ξανα τα ιδια...σηκωθηκα κ εγω εκανα μπανιο κ τωρα κοιμαται στο ρηλαξ!!!τι να πω...

ελμπονο μια χαρα σας βρησκω κ εσενα με την πεθ σ!!!αντε σιγα σιγα να κανεις τις ετοιμασιες σ ετσι ωστε να μην σ πεσουν ολα μαζι κ αγχω..

markella01

markella01
Αχ κορίτσια μου επιτέλους μπήκα...

Δεν βόλευε καθόλου να σας γράψω μια και υπολογιστής είναι στο δωμάτιο των γονιών μου..

Ενιγουέη...χτες ο μπέμπης πατάει κάτι κλάμματα γοερά μέσα στον ύπνο του , για μισή ώρα τρόμαξα να τον ηρεμήσω αφού στο τέλος του είχε κοπεί η ανάσα...

Αυτές τις μέρες δε μου τρώει καλά, όλη την ώρα μουγκρίζει και τα δάχτυλα στο στόμα , τι θα γίνει το χάλι μας...

Έφαγα και κουνουπίδι χτες και λέω μήπως γιαυτό, άλλα ποδαράκια δεν κλωτσούσε...τεσπα σήμερα δεν έφαγα να δω μήπως ήταν καλύτερα...

Έχω κι άλλα να σας γράψω άλλα οι γονείς μου έχουν δουλειές μες στο δωμάτιο και γίνεται χαμός, οπότε θα ξαναμπώ όποτε μπορέσω...

Φιλιάαα!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτια καλησπερα σας!!!!!!Σας διαβαζω σχεδον καθημερινα αλλα δεν γραφω γιατι η καθημερινοτητα μου δεν απεχει και πολυ απο τη δικη σας! Ειμαι ολη μερα με το μωρακι μου, που την Κυριακη τον βαφτισαμε Αγγελο και στις 25 εκλεισε τον τεταρτο μηνα και μου χαριζει απιστευτες στιγμες αγαπης, αλλα και αφορητης κουρασης. Ο αντρας μου δεν λεω βοηθαει οποτε μπορει, αλλα να... Τωρα γυρισε απο τη δουλεια και αντι να κατσει να χαρει τον γιο του, να παω κι εγω ενα σουπερ μαρκετ, πηγε να παιξει μπασκετ! Δεν λεω, ειναι το χομπι του καιτον ξεκουραζει,αλλα..... Τεσπα...
Σας φιλω γλυκα εσας και τα μωρακια σας!!!
ΥΓ: Ευακι πρεπει να μενουμε στην ιδια γειτονια... Ευκαρπια κι εγω λιγο πιο κατω απο το παρκο κατω απο το σπιτι σου, οπως φαινεται στην φωτο με την κορη σου...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ησυχια εχει πεσει βρε κοριτσια σαββατοβραδο ολες βγηκατε και εμενα με αφησατε μονες ντροπη σας

eleni2526

marialat να σας ζησει ο αγγελος σας!!!!!να τον χαιρεστε!!!!καλος ηρθες!!!

κ εγω εδω ειμαι ποπη............

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανεις ελενητσα?κοιμηθηκαν τα μικρα σου?

eleni2526

ΝΑΙ ο μπεμπης πριν καμια ωρα η αναστασια τωρα!!!!!!τα δικα σου?//

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα κοιμηθηκε 10.30 η μικρη 10η ωρα ειναι το τελευταιο γευμα της ο μεγαλος μολις πηγε για υπνο μαλλιασε η γλωσσα μ ν του λεω να παει για υπνο τα νευρα μου

eleni2526

θα ακολουθησω κ εγω!!!!σημερα νυσταζω παρα πολυ!!!!φιλια καληνυχτα!!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο βραδυ καλη ξεκουραση φιλακια

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ γω μεσα ειμαι βρε!ο αντρας μ πηγε γι ποτο αλλα εγω ακομη δε θελω να αφηνω το μωρο καπου γι να βγω!ασε που μαρεσει λιγο η ησυχια κοιμηθηκε η μικρη εκανα μπισκοτα κ θα τη πεσω σε λιγο!!!

μπεμπα μ απο Δραμα ειμαι οχι θεσνκ!

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια μ τι κανετε?σημερα ησυχια!!!αν δεν ειναι το μαρακι μας εδω να μας καλημερησει...

σημερα ειναι η παρελασει αλλα δεν θα παμε...λιγο ο καιρος λιγο τοτι θα γινεται χαμος απο τον κοσμο ειπε ο αντρας μ να μην παμε...να δω πως θα περασει η μερα...

που ειστε βρε?να καλοσορισω κ το καινουργιο μας μελος...να χαιρεσαι τον Αγγελο σας!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααα κουκλες τι κανετε?ολεςκαλα?αχ και εγω ηθελα ν βγουμε αλλα μ τετοιον καιρο που ν πασ γμτ ελεος

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:αχ τουρταααααααααααα τι μ θυμησες χιιχιχιιχ
σε πιο κεντρο εκκλησες?ςπςιηδ ειμαισαλονικα ρωταω εναι κ η τιμες τσουχτερες .επειδη εγω περσυ εκανα γαμοβαφτηση αμα χρειαστεις κατι πες μν σ πω εκανα τρελη ερευνα ασε

ποπη ωραιο κεντρο με πλουσια αλλα και νοστιμα πιατα που ειναι οικονομικο ειναι "ο σταυρος" στην ευκαρπια.εκει εκανα γαμο και βαφτισεις και παλι εκει θα παω αν κανουμε γλεντι!
marialat έγραψε:Κοριτια καλησπερα σας!!!!!!Σας διαβαζω σχεδον καθημερινα αλλα δεν γραφω γιατι η καθημερινοτητα μου δεν απεχει και πολυ απο τη δικη σας! Ειμαι ολη μερα με το μωρακι μου, που την Κυριακη τον βαφτισαμε Αγγελο και στις 25 εκλεισε τον τεταρτο μηνα και μου χαριζει απιστευτες στιγμες αγαπης, αλλα και αφορητης κουρασης. Ο αντρας μου δεν λεω βοηθαει οποτε μπορει, αλλα να... Τωρα γυρισε απο τη δουλεια και αντι να κατσει να χαρει τον γιο του, να παω κι εγω ενα σουπερ μαρκετ, πηγε να παιξει μπασκετ! Δεν λεω, ειναι το χομπι του καιτον ξεκουραζει,αλλα..... Τεσπα...
Σας φιλω γλυκα εσας και τα μωρακια σας!!!
ΥΓ: Ευακι πρεπει να μενουμε στην ιδια γειτονια... Ευκαρπια κι εγω λιγο πιο κατω απο το παρκο κατω απο το σπιτι σου, οπως φαινεται στην φωτο με την κορη σου...

καλωσηρθες!!!να χαιρεσαι τον μικρο σου αγγελο!!!
αντε αμα ειμαστε γειτονια να πιουμε κανα καφε!

πολλη βροχη!!!θελαμε να παμε και στην στρατιωτικη παρελαση και ειχαμε δηλωσει και παρουσια αλλα δε παω εγω με τα παιδια θα κατσουμε μεσα...ενταξει η εξεδρα θα εχει τεντα αλλα πως πας με 3 μωρα ως την εξεδρα...εγω βασικα δεν εχω καψα γιατι εχω συμμετασχει 5 φορες στην παρελαση αλλα για τα παιδια..τεσπα!
το βασικο βρε!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

markella01

markella01
Καλημέρα κι από Κατερίνη, καλωσήρθες Μαρία, έχουμε λίγη βροχή και δεν ξέρουμε αν θα γίνει η παρέλαση, κι έχουν κουβαληθεί οι καημένοι οι παππούδες της Μαρκέλλας από τα Τρίκαλα να τη δουν σήμερα...

Πολλή αυπνία, ευτυχώς χτες το μεσημέρι κράτησε ο Τάσος το μωρο και κοιμήθηκα 3 ώρες...βέβαια το πλήρωσα μετά γιατί έμεινα ξύπνια ώς τις 2 το πρωί κι ο μπέμπης 8 η ώρα ξυπνητήρι...τώρα πάλι κοιμάται κι εγώ βρυκολακιάζω...

Ο καιρός δε μου αρέσει καθόλου έτσι, το κολοασανσέρ είναι ακόμα χαλασμένο και δεν μπορώ να πάω πουθενά με το μωρό, είναι η τρίτη μέρα που είμαι έτσι σα φυλακισμένη μες το σπίτι...τα νεύρα μου...

Αντε κλείνω, να μη σας χαλάω κι εσάς τη διάθεση...Καλημέρα και πάλι!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μετά από μια πολύ ήσυχη νύχτα που ξύπνησε μόνο 2 φορές. Εμείς θα πάμε επίσκεψη στους γονείς μου να φάμε με τις προγιαγιάδες μας και βάλαμε το καλό μας φουστανάκι λόγω γιορτής .. Very Happy Very Happy

Marialat να χαίρεσαι τον γιό σου ..

Να περάσετε όλες πολύ όμορφα με τις οικογένειές σας οτι κι αν κάνετε. Του χρόνου από το χεράκι και με τα πόδια στην παρέλαση. Χρόνια πολλά

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερουδια!!!
μαρκελλα μου παρε το σλινγκ σου κ πανε δεν χρειαζεσαι ασανσερ!

καλως ηρθες μαμα του Αγγελου να σας ζησει!!!!

εμεις σημερα παρα στον σκατοκαιρο θα παμε με την μπεμπα στην κολλητη μ στην καβαλα βολτα!!!ο αντρας σπιτι εχει διαβασμα!! Very Happy Very Happy

344Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 14 Empty . Κυρ Οκτ 28, 2012 12:06 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!τι κανετε?να ρωτησω κατι ασχετο.θελω να ενωσω τα 2 μπαλκονια μου .εχετε ακουσει ποτε κατι τετοιο,ποσο ευκολο ειναι κτλ?εχουν μικρο κενο μεταξυ τους.εννοειται θα ρωτησω πολεοδομια αλλα ελεγα μηπως μαθω καμια λεπτομερεια απο καποια.

spyros3

spyros3
αυτο λεω κ εγω,να παμε για τα παιδια αλλα ο καιρος δεν ειναι με το μερος μας...οχι οτι βρεχει αλλα φυσαει οποτε μεσα...χρονια πολλα οντως...

κ εμεις περασαμε ενα ησυχο βραδυ..σηκ 3 φορες για ζιζι κ ξανακοιμοταν μαζι μ βεβαια!!!φανταστητε 3,5 ατομα σενα κρεβατι!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:καλημερα!τι κανετε?να ρωτησω κατι ασχετο.θελω να ενωσω τα 2 μπαλκονια μου .εχετε ακουσει ποτε κατι τετοιο,ποσο ευκολο ειναι κτλ?εχουν μικρο κενο μεταξυ τους.εννοειται θα ρωτησω πολεοδομια αλλα ελεγα μηπως μαθω καμια λεπτομερεια απο καποια.

καλημερα
ο αντρας μου που ειναι η δουλεια του λεει γινεται ποσο ποντους ειναι? σε πια περιοχη εισαι

347Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 14 Empty . Κυρ Οκτ 28, 2012 12:48 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μπεμπα αληθεια??παω να μετρησω Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 14 215994

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμα θες ερχεται ο αντρας μ ν το αναλαβει εξαρταται που βρισκεσαι

349Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 14 Empty . Κυρ Οκτ 28, 2012 12:50 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περιπου 1 μετρο.δυτικα μενω.τι δουλεια κανει ο αντρας σου?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι οικοδομος . τα παντα ξερει να κανει εκτοςν περασει υδραυλικα και ηλεκτρολογικα . ειναι 13 χρονια δουλευει .και εγω δυτικα ειμαι πολιχνη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις