401 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 Δευ Οκτ 29, 2012 4:07 am
mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν, μπήκα παρόλο που δεν έχω κάνει ούτε τα μισά ακόμη. Όπως σας είχα πεί θα πηγαίναμε χωριό Τετάρτη απόγευμα, τελικά είπαμε για Πέμπτη πρωί. Ρούχα δεν είχα ετοιμάσει. Λέω το πρωί, μέχρι να φορτώσει το αμάξι να βάλω ρούχα για 4 μέρες. Ετοιμάζω Παρή και Γιάννη πάνε στα σχολεία, ανεβαίνω και κοιμάται ακόμη!!!! Πάω του μιλάω, σηκώνω και την Μαρία. Την ετοιμάζω, του ξαναμιλάω. Λέει δεν σηκώνομαι!!! Ωραία και γιατί δεν μου είπες να στείλω την Μαρία στον παιδικό αφού δεν είχες σκοπό να πάμε. Μας κοροιδευείς????? Κατά τις 10 και σηκώνεται. Αρχίζει την μίρλα ότι και καλά δεν πάμε γιατί είναι μακρυά από τον τόπο του και θέλει τόσα έξοδα και και και... Πάμε με τις δύο μικρές Σκλαβενίτη μουρμουρίζοντας πάντα. Στον γυρισμό μου αρχίζει πάλι τα ίδια. Και φωνάζοντας λέει ότι αφού υποτίθεται περιμάνει την άνοιξη μετάθεση και δεν τον ακολουθώ να χωρίσουμε. Για αυτόν τον λόγο να χωρίσουμε. Εντάξει λέω. Θα το κανονίσω. Φθάνουμε μου ανεβάζει πάνω το μωρό, τα ψώνια και σηκώνεται και φεύγει χωρίς να πει τίποτα. Ταίζω ΜΑρία, την βάζω για ύπνο. Θηλάζω το μωρό και με είχαν πιάσει τα νεύρα μου και έκλαιγα. Έρχεται η μάνα μου να δεί γιατί δεν έχω φύγει για το χωριό. Με βλέπει έτσι και τις λέω μέσες άκρες τί παίζει. Καλά λέει κι αυτή. Τώρα αν πεί να πάτε, πες του ότι εγώ δεν κρατάω παιδιά για να μάθει!!!! Έρχεται ο κύριος. Δεν τον ρωτάω ούτε που ήταν ούτε τίποτα. (πράκτικερ είχε πάει, μου το είπε την άλλη μέρα που βρήκα κάτι ξυλόβιδες που αγόρασε.) Όλο το απόγευμα καβγάδες και γκρίνια. Του λέω και ότι η μάνα μου δεν κρατάει τα παιδιά, άλλοι καβγάδες γιατί είμαστε εδώ και ότι είμαστε για να έχουμε βοήθεια. Αυτήν την συζήτηση την κάουμε συνέχεια. Ξημερώνει Παρασκευή. Τα παιδιά είχαν κλειστές γιορτές. Δεν μπορούσα να τα καμαρώσω ούτως ή άλλως. Στέλνω και την ΜΑρία παιδικό. Σηκώνεται κι αρχίζει πάλι την γκρίνια. Του λέω έτσι είσαι. Κάτσε να στα πω ένα χεράκι για να μάθεις. Και τον βάζω κάτω και του τα λέω και απο την καλή και από την ανάποδη. Λέω επίσης ότι αν συνεχίσει αυτό το θέμα, θα πάω σε δικηγόρο να τελειώνουμε. Αν θέλει να συνεχίσουμε θα πρέπει η συμπεριφορά του να γίνει όπως παλιά, να μην φωνάζει ειδικά μπροστα στα παιδιά και να βάζει πρώτα από όλα εμάς και μετά όλα τα άλλα. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Επίσης θα κλείσω ένα ραντεβού σε κάποιον οικογενειακό σύμβουλο και παιδοψυχολόγο για να συζητήσουμε και για τον Γιάννη ο οποίος φαίνεται να έχει διάσπαση. Τον πήγαμε πέρυση στην νο 1 καθηγήτρια αναπτυξιολόγο στο Αττικό και μας είπε ότι είναι μικρούλης για τέεοια διάγνωση και να τον πάμε φέτος. Έτσι έχουμε 6/11 ραντεβού. Αλλά τα θέματα συμπεριφοράς πρέπει να τα κοιτάξουμε με κάποιον ειδικό. Και επειδή πιστεύω πώς όλα αυτά με τον Γιώργο επιρρεάζουν την συμπεριφορά του παιδιού, ρώτησα και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να πάνε οι γοείς κ μετά τα παιδιά. Υπάρχουν και σχολές γονέων. Θα ήθελα να παρακολουθήσει ο Γιώργος κάτι τέτοιο αλλά ενώ την Παρασκευή βράδυ είπε πάρε και κλείσε ραντεβού,τώρα λέει περίμενε και θα σου πω εγώ πότε.
Κουραστήκατε ή ακόμη?
Επίσης έχουμε και άλλα να λύσουμε όπως, το στεγωτήριο που θέλω να πάρω και μαντεψτε! Πάλι δεν συμφωνεί! Το αυτοκίνητο και άλλα. Θέλω τις γνώμες σας. Τώρα σε λίγο θα έρθει και αύριο θα έχει ρεπό και πάλι μεσα στη μέση θα είναι και δεν θα μπορώ να μιλήσω σαν άνθρωπος.
Κουραστήκατε ή ακόμη?
Επίσης έχουμε και άλλα να λύσουμε όπως, το στεγωτήριο που θέλω να πάρω και μαντεψτε! Πάλι δεν συμφωνεί! Το αυτοκίνητο και άλλα. Θέλω τις γνώμες σας. Τώρα σε λίγο θα έρθει και αύριο θα έχει ρεπό και πάλι μεσα στη μέση θα είναι και δεν θα μπορώ να μιλήσω σαν άνθρωπος.