Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
281 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 281 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας γεια σας!!!!!!!επιτελουσ ησυχια!!!!!κοιμηθικαν κ τα 2.αυτο το κοριτσι μου το κανει το σπιτι βομβαρδισμενο τοπιο. δεν κανω τιποτα τωρα!!!! αααα!!!το νεοτερο της γειτονισας εβγαλε το συμπερασμα οτι ο μπεμπης εχει γαστροφαγικη παλινδρομιση(κρυφη)αν τα εγραψα σωστα....

ευακι φοβερα ειναι!!!μπραβο σου!!!

spyros3

spyros3
που ειστε κοριτσια?

ευα ειναι υπεροχα κ τα 2!!!γεια στα χερια σ!!!

το μπεμπεκακι που ειναι?ειναι αργε καλυτερα?

εγω πηγα με την μικρη στον παιδικο του σπυρου για την σενελευση..ψιλογκρινιαζε αλλα κοιμηθηκε κ την εβγαλα καθαρη...εδω να δω πως θα ηρεμησει...κιαλλο ξενυχτι προβλεπω..

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορίτσια μου τι κάνετε;
καταρχήν ευχαριστώ όλες τις μανούλες για τις συμβουλές. Τουλάχιστον έφαγε καλά τώρα, ελπίζω να ήταν το τελευταίο της γεύμα και να κοιμηθεί, και το στήθος μου είναι άδειο. Γιατί χτες όταν κοιμήθηκε δεν είχε αδειάσει καλά.
Ματινάκι μου, και γω θα θελα στεγνωτήριο, με 1 παιδί! Αλλά πέρα από το ότι είναι ακριβός, είμαστε σε ένα σπίτι 58τμ, ενοίκιο, που σίγουρα δεν θα είμαστε του χρόνου, και δεν έχουμε σταθερό τόπο διαμονής, οπότε δεν κάνουμε τέτοιες αγορές. για σένα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.!!
Κατά τ' άλλα δεν ξέρω τι να σου πω, πέρα από το ότι έχεις όλα μα όλα τα δίκια με το μέρος σου..
Ευάκι.. τι να πω.. Η πεθερά σου Απαράδεκτη! Τα σλίγκ σου όμως απλά τέλεια!! είναι νομίζω τα πιο ωραία που έχω δει..
Αχ, η αδερφούλα μου μπήκε χτες τη νύχτα 2 η ώρα εισαγωγή, με διαστολή 2, κόλλησε εκεί, της έβαλαν τεχνητούς πόνους, δεν την έπιαναν, έφτασε διαστολή 4 και μετά από 20 ώρες την έβαλαν για καισαρική... τώρα γεννάει.. εχω ένα άγχος.... Ακριβώς όπως και γω ρε κορίτσια.. Μόνο που εμένα εκεί που με ετοίμαζαν για καισαρική, έκανα ξαφνικά διαστολή 9 και μέσα σε 10 λεπτά γέννησα.. και γω τεχνητούς πόνους και 15 ώρες αναμονή.. Να γεννηθεί καλά το ανηψάκι μου!
σας φιλώ, περιμένω τηλέφωνο να μου πουν τα νέα.. Πόσο θα ήθελα να είμαι δίπλα στο αδερφάκι μου.. Sad

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia klaiei pali.
tha ta poume alli stigmi.
filakia

eleni2526

liaμε το καλο να γεννηθει το ανηψακι σου!!!!!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΝΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ...ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΓΥΡΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΟΤΑΝ ΓΥΡΗΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΠΤΩΜΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ....
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ OUTLET ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ.... ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ... ΧΡΥΣΑΦΙ!!!!
ΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ!!!!!
ΜΑΡΚΕΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ!!!
ΕΥΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SLING ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΣΑΙ!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λια με το καλο το νεο μελος γερο κ καλοτυχο!!!!

ευακι respect!μπραβο!εμενα κοριτσια δεν ξερω αν σας το ξαναπα αλλα ο μει ται με βολεψε περισσοτερο,βεβαια το κοριτσι μ ειναι κ λιγο χοντρουλι οποτε καταλαβαινετε μοιραζεται το βαρος κ στ 2 ωμους!θα σας βαλω φωτο!

spyros3

spyros3
ελενηηηη τι μωρο ειναι αυτοοο?φτου φτου φτου!για την μπεμπα σ το λεω,οχι για σενα!χαχα!ειστε σουπερ κ οι δυο!κ τι μαλλακια ειναι αυτα!

μετα απο ενα 3ωρο κλαματο; κ μουρμουρας κοιμηθηκε...αντε να δω,ολη ολη μερα εινσι μια χαρα κ τα βραδυ π παμε για υπνο κανει ετσι...ειχε ομως κ πολυ ματι..

σημερα γιορταζω...ο νικος σιγουρα δεν θα το θυμηθει...καληνυχτα ομορφες..

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:ελενηηηη τι μωρο ειναι αυτοοο?φτου φτου φτου!για την μπεμπα σ το λεω,οχι για σενα!χαχα!ειστε σουπερ κ οι δυο!κ τι μαλλακια ειναι αυτα!

μετα απο ενα 3ωρο κλαματο; κ μουρμουρας κοιμηθηκε...αντε να δω,ολη ολη μερα εινσι μια χαρα κ τα βραδυ π παμε για υπνο κανει ετσι...ειχε ομως κ πολυ ματι..

να σε χαιρομαστε γλυκεια μου!!!!!!!!!
ευχαριστουμε για τα κοπλιμεν!

spyros3

spyros3
σευχαριστω ελενακι να σαι καλα!
η φωτο σας τα λεει ολα...αντε κ αυριο αν εχω ορεξη θα βγαλω κ εγω με την μικρη να μας δειτε κ εμας..

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι ναι να βαλεις να σας δουμε!!!!!

eleni2526

καλημερα κοριτσια τι κνετε????????elbono κουκλες!!!
ζετα να σε χαιρομαστε!!!!!οτι καλυτερο για σενα κ κ την οικογενεια σου!φιλακια σε ολες!!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου!!!
συγνωμη γιια χθες..εκλαιγε πολυ η μικρη κ ειχε το λαπτοπ ο αντρας μ. εχω τοσα να σας πω που σιγουρα θα ξεχασω γαμωτο.. ας ξεκινησω.

Λια,με το καλο η αδερφουλα σου κ περιμενουμε νεα τους!!! δεν πειραζει καλο μου,ειναι η δουλεια σου τετοια που δε σου επετρεψε μετακινησεις,μη στεναχωριεσαι.

Ζεταρα...

Ελενη τι κουκλια!!!!!!!!!!! φτου σας κοριτσαρες μου,φτου σας!!!!!!!

Χρυσα εισαι στο μυαλο μου.. αυτο σκεφτομουν..

Ευα μου..τι να πω..ασε για την προκοπη,τα χουμε ξαναπει..και για την πεθερα,κι αυτα τα χουμε ξαναπει.. θα σχολιασω οτι ειστε κι εσεις κουκλαρες μανα-κορη!!! μου θυμιζεις πολυ μια συναδελφο.

Ελενη2526, φοφερο το αβαταρ σου!!! πολυ πλακα!

οριστε,τα ξεχασα τα υπολοιπα Sad Sad Sad

η μικρη μου τα τελευταια βραδια κλαιει πολυ..ρε γαμωτο σιγουρα περναει κολικους..θα παρω την παιδιατρο. δεν την παρηγορει ουτε πιπιλα,ουτε μπιμπερο,ουτε ζιζι. σας ειπα;;; φτασαμε το ενα γευμα ξενο!!!! χθες ηπιε 100 μλ!!! 70 το πρωι κ το βραδυ που ελεγα μηπως πειναει κ της ξαναεδωσα 30μλ. κ εκανε κ 2 φορες κακα!!! αυτο δε σημαινει οτι τρεφεται;

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερες μαμαματινα ολη μου την συμπαρασταση και την υποστηρηξη να κανεις και αλλες τετοιες συζητησεις και να σαι απολυτη εχεις δικαιο σε ολα και το ξερεις μην κανεις πισω
elbono ειστε υπεροχες κουκλες!!!!
ελενη αυτο ειναι το φορμακι που του φοραω της φωτο σου αλλα το γραφει στα αγγλικα το ημουν μεσα για 9 μηνες τελειο χαχαχαχ.
μπεμπεκ? οτι θελεις εδω ειμαστε Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 18 35468 αγκαλιτσα, δεν προλλαβα να δω την κουκλιτσα σου εγω.
Α ρε Χρυσα τι να πω κανεις τοσες προσπαθειες με ολους τους τροπους και δεν μεγαλωνει ο δικο σου ρε γμτ λες να δοκιμασεις το μπουνιδι? Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 18 654655
α ρε ευακι με τα σλινκ καταπληκτικα μπραβο σου (ισχυει και για την πεθερουκλα )
φιλακια καλημερα σου ολες σας

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου!
Είμαι από τις 5 ξύπνια.. Ξύπνησα κλασικά από το στήθος, πήγα στο μπάνιο, έβγαλα λίγο με το χέρι, πήγα πίσω στο δωμάτιο 5.30 κ 6 ξύπνησε το βλαστάρι μου. έφαγε και δεν ξανακοιμήθηκε. Τώρα λαγοκοιμάται στο ριλάξ. Αμα την πάρω να τη βάλω στην κούνια της, θα ξυπνήσει σίγουρα..
Η αδερφούλα μου γέννησε χτες το βράδυ κατά τις 10.30, καισαρική με επισκληρίδιο, ήταν εξαντλημένη εκλεισε 20 ώρες μέχρι να μπει τελικά για καισαρική. Όλα καλά, η μικρούλα μας είναι 3550 και μου πολύ όμορφη μου είπαν! Εγώ 1.71 και 70 κιλά έκανα μωράκι 3080. Η αδερφή μου 1.58 και 54 κιλά έκανε θηριάκι!! χαχα! τελικά δεν παίζει ρόλο ο σωματότυπος της μαμάς! Τώρα πήρα τη μαμά μου, ήταν η νοσοκόμα στο δωμάτιο και τη βοηθάει να σηκωθεί, και θα με πάρει μετά τηλέφωνο η αδερφούλα μου να μιλήσουμε, χτες δεν μπορούσε να μιλήσει καθόλου!
Ελένη τι κούκλες που είστε και οι δύο!! Φτου σας!! Και η μικρούλα τι μαλλί είναι αυτό που έχει;; Σε λίγο θα πιάνετε κοτσίδα!! Και της Εύας πολύ μαλλί!! Πολύ όμορφα τα μελανουράκια! το δικό μου είναι ξανθούλι (πανέμορφο βέβαια), αλλά επειδή εγώ είμαι πολλή μελαχρινή, πάντα φανταζόμουν ότι θα έκανα μελαχρινά παιδάκια!
Ζέτα μου χρόνια πολλά, να χαίρεσαι το όνομά σου και να σε χαίρεται η όμορφη οικογένειά σου.
Μπεμπέκ μου, μια χαρά τρώει το κοριτσάκι σου.. Μην ανησυχείς καθόλου! Αν δεν χόρταινε, θα στο έδειχνε. Δοκίμασε μια μέρα να μην του δώσεις καθόλου ξένο. Όταν πεινάει, βάζε το στο στήθος. Θα κατεβάσει γάλα αυτό, μην το φοβάσαι. Κάντο μια μέρα, με αυτοπεποίθηση, και μετά θα δεις ότι το παιδί σου μια χαρά τρέφεται, και δεν θα ξαναχρειαστεί συμπλήρωμα.
είμαι τόοοοσο κουρασμένη και άυπνη. Περιμένω να έρθει το μεσημέρι να την αφήσω στον άντρα μου τη μικρή καμιά ωρίτσα να κοιμηθώ.
σας φιλώ προς το παρόν

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε?εμεις σημερα δεν εχουμε πολλα διαβασματα και θα παρω την σκουπα μου να παω στη μανα μου να της τιναξω τα στρωματα!ε να πιω κι εναν καφε!

eleni2526 έγραψε:γεια σας γεια σας!!!!!!!επιτελουσ ησυχια!!!!!κοιμηθικαν κ τα 2.αυτο το κοριτσι μου το κανει το σπιτι βομβαρδισμενο τοπιο. δεν κανω τιποτα τωρα!!!! αααα!!!το νεοτερο της γειτονισας εβγαλε το συμπερασμα οτι ο μπεμπης εχει γαστροφαγικη παλινδρομιση(κρυφη)αν τα εγραψα σωστα....

μα τι γειτονισσα ειναι αυτη?!?!?! γιατρος-ψυχολογος-μαγειρισσα-κοινωνιολογος-ουρολογος και εκπαιδευτρια σκυλων αμα λαχει!!!!
δωστης ενα χαπακι και πες της να ξαπλωσει!η ξερολιαση εχει ασχημες επιπτωσεις στην υγεια! Razz Razz

elbono έγραψε:λια με το καλο το νεο μελος γερο κ καλοτυχο!!!!

ευακι respect!μπραβο!εμενα κοριτσια δεν ξερω αν σας το ξαναπα αλλα ο μει ται με βολεψε περισσοτερο,βεβαια το κοριτσι μ ειναι κ λιγο χοντρουλι οποτε καταλαβαινετε μοιραζεται το βαρος κ στ 2 ωμους!θα σας βαλω φωτο!

αχ τι κουκλακι ειναι αυτο?εχει και τοσο μαλλι!!!και η δικια μου εχει αλλα η δικια σου κανει και πλεξουδα!!!
και η αδερφη μου που το μωρο ηταν μεγαλοσωμο με μει ται βολευτηκε.εγω παλι τους βαριεμαι τους κομπους!

spyros3 έγραψε:

χρονια πολλα!!!!!!!!!να εισαι παντα ευτυχισμενη!να χαιρεσαι τα κουκλακια σου!!!θα το θυμηθει βρε!κατα το απογευμα που θα εχει ακουσει το τηλεφωνο να χτυπαει 100 φορες κι εσενα να απαντας σε ολους "ευχαριστω πολυ κι εσεις οτι επιθυμειτε" θα γυρισει το μυαλο του!!!δε μπορει... Very Happy

bebek6 έγραψε:
Ευα μου..τι να πω..ασε για την προκοπη,τα χουμε ξαναπει..και για την πεθερα,κι αυτα τα χουμε ξαναπει.. θα σχολιασω οτι ειστε κι εσεις κουκλαρες μανα-κορη!!! μου θυμιζεις πολυ μια συναδελφο.

η μικρη μου τα τελευταια βραδια κλαιει πολυ..ρε γαμωτο σιγουρα περναει κολικους..θα παρω την παιδιατρο. δεν την παρηγορει ουτε πιπιλα,ουτε μπιμπερο,ουτε ζιζι. σας ειπα;;; φτασαμε το ενα γευμα ξενο!!!! χθες ηπιε 100 μλ!!! 70 το πρωι κ το βραδυ που ελεγα μηπως πειναει κ της ξαναεδωσα 30μλ. κ εκανε κ 2 φορες κακα!!! αυτο δε σημαινει οτι τρεφεται;

αυτο μπεμπεκακι μου σημαινει αλμα!η δικια μου οταν δε κανει κακα βαζει γραμμαρια πανω της!δλδ εκμεταλλευεται στο μεγιστο την τροφη που λαμβανει!
τι κουκλες μωρε!!!θα με τρελανεις???μολις ειχα γυρισει απο το σουπερ μαυρα χαλια εχω!καλα η μικρη ειναι μια θεα(κουκουβα) λιγο αχτενιστη γιατι μολις ειχε ξυπνησει! Sleep

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ!!!!!
ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zetaki na ziseis xxxxxxxxxxx cheers

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
Εχθές έκλεισε το λαπτοπ και δεν άνοιγε με τίποτα όμως! Του αδερφού μου. Το δικο μου δεν θυμάμαι αν σας το έχω πει αλλά ο Γιάννης πήγε να καθαρίσει την οθώνη με το Τ που καθαρίζουν τα τζάμια. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Πάει η οθόνη. Πρέπει να το συνδέω με τηλεόραση ή άλλη οθόνη.
Ο Γιώργος έχει ξυπνήσει και μιλάει πάνω από το κεφάλι μου λέγοντας ότι ποιο άσχετο του κατέβει. Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 18 911307 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 18 911307
Θέλω να διαβάσω ότι έχετε γράψει από χθες και μετά.
Ευάκι, τώρα είδα ότι ράβεις. Εγώ κάνω πολύ βελονάκι. Η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα. Έραβε βαφτιστικά. 3 μηχανες κι ένα κοπτοράπτη έχω στο υπόγειο. Το σλινγκ μου είχα αγοράσει από την Δώρα εδώ ένα και μετά της ζήτησα ένα ζευγάρι κρίκους και έραψα άλλο ένα. Αλλά την φοβάμαι ρε συ. Δημοτικό πήγαινα και έραβα. Τώρα φοβάμαι. Τί έχω πάθει. Τα ίδια και με το βουβου. Πρέπει να τα πούμε. Πάω να σας διαβάσω, να θηλάσω κτλ κτλ. Ελπίζω να μην κλείσει πάλι το λάπτοπ!
Φιλάκια!!!!!!!

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια...τι κανετε?

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας...να μαστε ολες καλα κ να χαιρομαστε τα παιδακια μας...

λια να σας ζησει το ανηψακι κ μπαβο στην αδελφη σ που το παλεψε τοσο!!!εγω δεν θα το αντεχα...

μπεμπεκακι μ τι κανεις σημερα?σευχαριστω για το τραγουδι...ολα καλα?οπως ειπε κ η ευα μας περναει αλμα το μωρο σ κ να την βαζεις στο στηθος οποτε θελει...το ξερω οτι ειναι δυσκολο αν εσυ ψυχολογικα δεν εισαι καλα...θυμασαι τι μ ελεγες?να ηρεμησω για να ηρεμησει κ η μικρη γιατι καταλαβαινει το πως αισθανομαστε..

ελενη2526 ωραιο τα αβαταρ..ολο ηθελα να στο πω αλλα...

μαρθαλενα καλημερα!!!

ελμπονακι εμεις τα παμε το βραδυ...

ευα!!!δεν φτανει η σκουπα σ στην κρητη να ρθετε για καφε?χαχα!!!καλη βολτα!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΜΙΑ
1)ΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΝΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΤΟ ΜΕΛΟΣ.
2)ΕΥΑΚΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ Η ΠΕΘΕΡΑ.
3)ΖΕΤΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΑ Μ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΩΜΑΣΤΕ.
4)ΧΡΥΣΑ ΕΤΣΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ.
5)ΜΑΡΘΑΛΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΝΤΥΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΖΗΛΕΥΩ Μ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ.
6)ΒΕΒΕΚΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Ν ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Ν ΚΛΑΙΕΙ ΤΟΣΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΣΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ν ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΞΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΗΣΤΕΙ.
7)ΜΑΤΙΝΑΚΙΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΟ\ΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΙΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
8?ΜΑΡΙΑΛΑΤ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
9)ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΑΛΙΑΣΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΘΑΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΜΑ Γ Ν ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΩΡΕΣ Γ Ν ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΖΩ Γ ΜΙΑ ΩΡΑ 23 ΜΗΝΩΝΕΙΝΑΙ Κ ΓΙΑΝΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΩΡΙΣ Κ Τ ΒΡΑΔΥ.ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΝΑΝΙ ΤΕΛΟΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΜΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝΘΕΛΕΙ Ν ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ Ο ΚΥΡΙΟΣΓ Ν ΠΕΡΑΣΕΙ Τ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΕΥΜΕ ΝΑΝΙ Κ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ 100 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΝΑΝΙ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΤΕΛΕΙΑ.Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ Μ ΕΟ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΒΑΦΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝ ΚΑΙ 23 ΜΗΩΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ ΕΧΘΕς Μ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ Μ ΧΛΩΜΟ
ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΩΡΑΩ ΡΟΖ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑ Κ ΚΟΥΒΕΡΤΑ
Ε ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΩς ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΜΠΕΛΑ Μ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΟΡΔΕΛΑ ΟΛΑΑ ΡΟΖ ΚΑΙ Ν Μ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΑΗ ΣΗΚΤΗΡ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΜΕΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας. Το ανηψάκι είναι μια χαρά, η αδερφούλα μου είναι όμως εξανλημένη. Μιλήσαμε λίγο. Εκανε επισκληρίδιο για να θηλάσει αμέσως μέτα, αλλά δεν μπορούσε από την εξάντληση.. Και πήρε μπουκάλι το βράδυ. Μόλις συνέλθει θα την βάλει στο στήθος. Είναι λέει φαγανό και ζωηρή. Πιστεύω θα τα καταφέρει με το θηλασμό, εδώ τα κατάφερα εγώ που η δικιά μου ήταν σαβλακωμένη μέχρι εκέι που δεν πάει άλλο όταν γεννήθηκε και δεν άνοιγε στόμα για κανένα λόγο να πιάσει ζιζί..
Ευάκι αν σου ζητήσω να μου φτιάξεις σλιγκ για να κάνω δώρο στην αδερφή μου, θα έχεις λίγο χρόνο;; Όχι άμεσα, τα Χριστούγεννα θα την δω ούτως ή άλλως.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νά μαι πάλι. Εύα είναι τέεεεεεεεελεια τα σλινγκ που έφτιαξες. Φοβερά υφάσματα. Λία να σου ζήσει το ανιψάκι.
Χρύσα πάρε εσύ την διαχείρηση για να δείτε άσπρη μέρα. Τί άλλο? Ζετάκι, πολύχρονη! Να σε χαιρόμαστε. Μπεμπεκάκι μου καλό, μην στεναχωριέσαι! Όλα θα φτιάξουν.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινακι, ευχαριστω!!! επισης!!
Χρυσα εχεις πμ.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερουδια!!!!λια να σας ζησει!!!

βεβεκ μου ανοιξε την καρδουλα σου να ξελαφρωσεις γι αυτο ειμαστε εδω!! Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις