701 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 Παρ Νοε 02, 2012 10:03 pm
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
KALHMERA!!!!!!!!!!!!
Elenh kala na perasete!!!!!!!!!!!kalo S/K!! na pas k sta vaftisia!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elbono έγραψε:Ευάκι έγραψε:ελενακι επειδη εκει δε θα σε δει κανεις,ο χωρος αναμονης δεν εχει οπτικη επαφη με το φαρμακειο παρε φορα και μπες μεσα!
δε πηγαινω σε συμβεβλημενο γιατρο αν και η παιδιατρος του 424 η γυναικα ειναι πολυ καλη!αλλα ειχα ηδη χτισει σχεση με την δικια μου και οταν καποιος σου φερεται ενταξει δεν ειναι σωστο να τον πουλησεις!ετσι κι αλλιως εγω ειχα φτασει σε σημειο να πηγαινω μια φορα το χρονο για να κοιταμε την αναπτυξη τους-δεν αρρωσταινουν καθολου τα παιδια μου!τωρα με την μικρη παω καθε μηνα αλλα πληρωνω επισκεψη μονο το μηνα που κανω εμβολιο-δλδ καθε 2 μηνες!
ευακι απο επιλογη τα κανεις καθε διμηνο τα εμβολια?κ γω τα καθυστερω λιγο,μακαρι να μην της τα εκανα,αλλα πολυ φοβαμαι...
μπεμπα2012 έγραψε:ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΔΕΝ ΘΕΛΈΙ Ν ΒΓΕΙ ΓΜΤ ΘΕΛΩ ΑΤΑ ΓΜΤ
spyros3 έγραψε:το επλυνα κ μολις στεγνωσει θα το πατησω λιγακι κ μετα θα το φορεσω!!!!να δω κ τις κλωστουλες π λες κ θα μαστε τσετ μετα!!!κ παλι σευχαριστω...
αυτο με την παντα το χα σκεφτει κ εγω να κανω μια της μπεμπας μιας κ τ σπυρου ειναι αγοριστικη...θα παω να βρω υφασμα με την κιτι κ θα πω της αδελφησ μ να πιασει μηχανη..αλλα αν δω πτι δεν προλαβαινει θα πιασω εγω κλωστη κ βελονα..
Ευάκι έγραψε:spyros3 έγραψε:το επλυνα κ μολις στεγνωσει θα το πατησω λιγακι κ μετα θα το φορεσω!!!!να δω κ τις κλωστουλες π λες κ θα μαστε τσετ μετα!!!κ παλι σευχαριστω...
αυτο με την παντα το χα σκεφτει κ εγω να κανω μια της μπεμπας μιας κ τ σπυρου ειναι αγοριστικη...θα παω να βρω υφασμα με την κιτι κ θα πω της αδελφησ μ να πιασει μηχανη..αλλα αν δω πτι δεν προλαβαινει θα πιασω εγω κλωστη κ βελονα..
θα σε κανω εγω μανα μου μοδιστρουλα!!!θα ραψουμε παντα και στην πεθερα!!!χαχαχαχααααα
δε χρειαζεται να ψαξεις πολυ για υφασμα!σε ενα μαγαζι με παιδικα σεντονακια θα βρεις ειμαι σιγουρη!
Ευάκι έγραψε:spyros3 έγραψε:το επλυνα κ μολις στεγνωσει θα το πατησω λιγακι κ μετα θα το φορεσω!!!!να δω κ τις κλωστουλες π λες κ θα μαστε τσετ μετα!!!κ παλι σευχαριστω...
θα σε κανω εγω μανα μου μοδιστρουλα!!!θα ραψουμε παντα και στην πεθερα!!!χαχαχαχααααα
δε χρειαζεται να ψαξεις πολυ για υφασμα!σε ενα μαγαζι με παιδικα σεντονακια θα βρεις ειμαι σιγουρη!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης