Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κορες! ελειψα σημερα γιατι κι εγω ετρεχα σαν την τρελη! αφου απο την ταχυτητα που εχω αποκτησει εφαγα πιο γρηγορα απο τον αντρα μου που τρωει στο λεπτο!
πηγα λαϊκη,μετα μας πηγε ο αντρας μ να παρουμε κρεατα απο κρεαταγορα φθηνη κ μετα μαγειρεμα,καφεδακι με τηλεοραση,πλυντηρια..καπως ετσι πηγε η μερα μας.

Ζετα σε 3 σουπερ,ε; τα μικρα μαζι σου τα ειχες; εγω ναι,αλλα ευτυχως μας πηγε ο αντρας μου.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιγα που θα κοιμομουν!να'μαι!
λοιπον για την παντα!στον κωνσταντινο ειχα παρει σφουγγαρι απο μαγαζια που κανουν μεταποιησεις σε καναπεδες και φτιαχνουν μαξιλαρια το οποιο ηταν 1x2 μετρα!για μια παντα χρειαστηκα 0,5x1,95 (το κρεβατακι μας ειναι 0,65 οποτε επι 3 κανει 1,95) και το υψος το διαλεξα εγω να ειναι 50 ποντοι.αγορασα υφασμα ασπρο-κοκκινο-κιτρινο-μπλε (οπως το τραγουδι καραβακια του αιγαιου δε με παιρνετε καλε!) και κολλησα πανω καραβακια!απο την πισω πλευρα την εκανα ιβουαρ και κεντησα πανω τον γουινι το αρκουδακι να κοιμαται και αστερακια και φεγγαρακι!το υπολοιπο σφουγγαρι που εμεινε θα το κανω τωρα παντα για το κρεβατακι στη μανα μου!
μη χαλασετε ηδη φτιαγμενες παντες!ραψτε το σαν σακουλι μακρυ και περαστε την παντα "ντυμενη" με το παλιο της καλυμα απο μεσα!
λια να κανουμε οτι θες!οσο για το σιδερωμα στην εγκυμοσυνη μου αυτη ειχα την ατυχια να χρειαστω χειρουργειο αφαιρεσης πολυποδα οποτε και υποχρεωτικη ακινησια και πολλη προσοχη στο υπολοιπο της!οποτε ο αντρουλης μου μου πηρε στεγνωτηριο!και δεν ειναι τοσο οτι γλιτωνω το σιδερο (οκ γλιτωνω πετσετες εσωρουχα φορμες και μωρουδιακα) τα λοιπα επειδη εχουμε και τις στολες μας και θελουν τσακιση τα σιδερωνω.ειναι οτι μπορω να κινουμαι πλεον με λιγοτερα ρουχα αφου προλαβαινω να τα πλυνω και να τα στεγνωσω!ασε που περσι παιρναν μυρωδια καπνας απο τα πολλα τζακια που καιγαν στην περιοχη!
τι αλλο ηθελα?

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτό Ευακι με την κάπνα των τζακιών αστα να πάνε πόοοοοοοοσο με τσαντίζει αλλα τι να κάνω???Ειπα στον αντρα μου οτι πρεπει να να τα βαλουμε κατω αν βγαινουμε να παρουμε ενα στεγνωτηριο (με Δόσεις γιατι ειναι πολυ ακριβο το ατιμο) και πηγε και μου πηρε σιδερα και σχοινι για να βαλουμε μεσα απο τα καγκελα κατω απο τις τεντες να απλώνω. Κατάλαβε λάθος ήηηηηηηηηηη το εκανε γαργάρα και ειπε να βολευτούμε με 25ευρω (κοστος υλικών) για να μην τον ζαλίζω.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:ο καημενος ο βαγγελης παραπονο το'χει,βαζουμε μια ταινια να δουμε και βλεπω το πολυ 5 λεπτα καθε φορα!κανουμε ενα μηνα να δουμε νια ταινια!

Μια απο τα ίδια και εγώ!!!Για το ιδιο παραπονιέται και ο αντρας μου.Διαφέρουμε στην ώρα εγω κοιμάμαι μετά τις 11.00.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως σωθηκα!το πηρε και Α++++ ενεργειακη κλαση κ δεν καιει τιποτα!μη σου πω καιει πιο πολυ το συστημα σιδερωματος παρα το στεγνωτηριο! Wink αλλα κι εμεις απο ορεστιαδα θεσσαλονικη ολο σε μερη με υγρασια πως να στεγνωσουν τα ρουχα!το πηραμε αποφαση!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρύσα γερός και καλοφωτιστος ο κούκλος σου.
μπέμπα η μικρή σου μια κούκλα.Καλέ τι μαγουλάκια για τσιμπιματάκια ειναι αυτά???
Κορίτσια τωρα που ησυχασαν τα μικρά μου μπήκα να διαβάσω νεα σας. Μην νομίζεται οτι δεν σας διαβαζω μπαίνω κανένα βράδυ για κανένα 10λεπτο ναι ναι!!!
Όσον αφορά τα εμβόλια που συζητούσατε εμεις κανουμε καθε μήνα στην μπέμπα. Το κακό ειναι οτι τα πληρώνουμε κανονικά και τα περνουμε πίσω όοοοοοοποτε. Δεν ξέρω αν σας εχω πει δουλεύω σε τράπεζα (ιδιωτική να το διευκρινήσω) και εχουμε ξεχωριστό ταμείο εμεις το ΤΑΥΤΕΚΩ. Συνεπως πληρωνουμε τα πάντα (φαρμακα, γιατρους κτλ) τα καταθέτουμε και περνουμε πισω μερος ή ολοκληρο το ποσό ανάλογα. Ενα θα σας πώ !!!Μας χρωστάνε αποδείξεις απο τον Μαιο του 2012.
Καλέεεεεεεεεεεεε!!! Η Αννίτα Πάνια ξεκίνησε εκπομπή στον αλφα???Τωρα το πήρα χαμπαρι. οσο για την Νικολούλη και εγω την παρακολουθώ αλλά με παίρνει ο υπνος. προσπαθω να δω τι θα γίνει αλλά...τι την βαζουν τόσο αργα. Δεν ηξερα οτι ξεκίνησε εχτές. Αν και να σας πω την αλήθεια δεν θα την παρακολουθούσα γιατι εχτες με το που μπήκα σπίτι με τον Σταθη φαγαμε, ταισα την μπεμπα, μαζεψα, εκανα καμια δουλεια και 6 εφυγα (αφησα τα παιδια με τον αντρα μου) γιατι επρεπε να περευρεθουμε με τους συναδελφους στα εγκαινια ενος πελάτη μας. Εχουμε και αυτα εμεις τα απογευματινά τι να κάνουμε!!! Τι ωρα γυρισα λέτε??? στις 9.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξύπνησε η μπεμπα και ο Στάθης θέλει να παιξουμε με πλαστελίνες Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 30 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 30 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 30 654316 Ωρα για τραγουδάκια και παιχνιδια στο χαλί Smile Smile Smile

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω εχω στρωσει το μουσαμα στο τραπεζακι του σαλονιου να κανουμε καμια χειροτεχνια!καναμε κι αλλη θηκη για το κινητο!δειτε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινα βλεπεις Πανια;;; χαχαχα κι εμεις αυτο βλεπουμε τωρα!! απο που εισαι; καμια γυναικα για τον Γιαννη εχετε στα μερη σας;; ρε τον Γιαννη με την 'μαμα'..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι μου!!!! τι ομορφη θηκη!!! αυτο το γουινι ειναι χαρτοπετσετα;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:Ευακι μου!!!! τι ομορφη θηκη!!! αυτο το γουινι ειναι χαρτοπετσετα;

ναι χαρτοπετσετα ειναι!
καλη δε βγηκε?
μηπως να κανω αυτα μπουμπουνιερες για τα βαφτισια μας???χαχαχαχαχαχαχα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευάκι το γελάς?

Τι κάνετε κορίτσια μου?
Καλά που υπάρχει στον κόσμο η μανούλα μου που μου κράτησε το μωρό και κοιμήθηκα μια ώρα το μεσημέρι, γιατί αλλιώς θα είχα λαλήσει..Ο σύζυγος πιο αναίσθητος από χιονάνθρωπος, κοιμόταν από τις 5 ως τις 6μιση και τον ξύπνησα με χίλια ζόρια να πάμε στον Αι Δημήτρη, στο κτήμα Μπέλλου (δείτε το στο ίντερνετ είναι φανταστικό)...

Το καλό, μου λέει κάποια στιγμή το μεσημέρι αφού ξύπνησε και πήγε κάπου και κλασσικά γύρισε αργάμιση, να πεταχτώ λίγο στην πλατεία είναι η τραγουδίστριά μας και ο άντρας της να τα πούμε λίγο? Του λεω χτες το βράδυ μαζί τους ήσουνα , εμάς δε μας είδες καθόλου, άλλα αν θέλεις, πάρε το μωρό, ντύστο και πάνε πιες καφέ, εγώ τον έχω από το πρωί....μούτος ο κύριος, τους παίρνει τηλέφωνο, έχω μια δουλειά τους λέει και δε θα ρθω...πολύ το φχαριστήθηκα.....

Μάχη μου έκλαψε ο μπουμπούκος σου? Περιμένουμε νέα!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε χρυσα μεχρι τη βαφτιση -και του χρονου τετοια μερα να γινει- δε θα προλαβω να τελειωσω τοσα αφρολουτρα για να τα κανω μπουμπουνιερες!!!ασυμφορο θα μας βγει!!!!!χαχαχαχα
η μαχη αυριο βαφτιζει!τι καλα να τα βαφτιζαμε ολες να ξεμπερδευαμε!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε ????τελικα πηρα την μιικρη πηρα κ την κολητη μ και πηγαμε γγγγγγγια καφε στο πλαγιαρι με το αστικο η μικρη κυρια σε ολοι την διαδρομη επρεπε νφαει στις 14.00 αλλα η η κυρια κοιμοταν κ ηταν ησυχη μολισ κατεβηκα απτο αστικο ετοιμασα τ φαγητο της κ στο επομενο αστικο την ταισα 15.30 περασαμε τελεια γυρησαμε μ αμαξι ευτηχως.σημαζεψα τ σπιτι επειδη ηταν βομβαρδισμενο απο παιχνιδια παραγειλαμε πιτσα μολις φυγαμε ουφ εσκασα του κασμου εφαγε κ ο μικρος .
η μικρη αρχησε να ζηλευει φιλουσε ο αντρας μ τον γιωργου κ αυτη τους εβλεπε κα χοροπηδουσε κ φωναζε γ ν τραβηξει προσοχη η σκατουλα

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παλι μονη σαββατοβραδο θα με αφησετε?

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Έχω να μπω από χθές. Χαμός εδώ. Εν τω μεταξεί με πιάνει το στομάχι μου κάθε φορά που στεναχωριέμαι. Θέλω να πάω αύριο Ζάππειο στον ταυτόχρονο πανελλαδικό θηλασμό και δεν ξέρω αν θα μου κρατήσει κάποιος τις μεγάλες. Γαμώτο. Θέλω πολύ να πάω. Ήμουν και πέρυσι. Τεσπά. Ενημερώνω και στο θέμα να μην με περιμένουν και βλέπουμε. Ουφ! Καληνύχτα!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεματη μερα...
δουλειες μαθημα βολτα πηγα στον παπα να κλεισω εκκλησια σε 2ανθοπωλεια ηρθα φαγαμε ξανα ξανα την εκανα μπανιο κ την πιανει ενα κλαμα μες τον υπνο της ,τι να ναι αραγε???

ειμαι ενα πτωμα-αυτες οι αποθηκες γιατι ειναι παντα ανακατεμενες???

markella01

markella01
Απο τα νευρα μου σκοτωνω. Γυρισαμε απο την εξοδο 12μιση η ωρα,πτωμα εγω,ταιζω το μωρο,τον αλλαζω κ λεω του αντρα μου,παω για υπνο,κοιμησε τον κ φερτον μεσα ησυχα να μην ξυπνησω. Ο ανθρωπος βαριεται να ασχοληθει,μονο να τον παρατησει κ να κατσει ανενοχλητος να δει τηλεοραση..μου κοψε τον υπνο κ τωρα που να κοιμηθω..ο ανθρωπος ειναι ανιατη περιπτωση. Ουτε λογαριαζει την κουραση του αλλου,ουτε τιποτα..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Μαχη μου με το καλο να γινει η βαφτηση στο αντρακι σας!!!!!

Ελενη ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Χρυσα..ειπαμε.. ΠΕ Κ ΠΑ 100!!!!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέεεεεεεεεεεεεεερα!!!
μάχη με το καλό η βάπτιση του κούκλου σας!!!
mamamatina καποιον θα βρεις να σε εξυπηρετησει κρατωντας σου τις μεγαλες αφου θες τόσο να πάς. Μπράβο σου που συμμετέχεις. Πες μας μετα νέα!!!
elbono υπομονή. Εδώ ειναι τα σπίτια ανακατεμένα σκέψου οι αποθήκες που και τι δεν εχουν μεσα.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Bebek καλημέρα.
Χρύσα ουδέν σχόλιο για τον κύριο. Υπομονή.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααααααα!!!!!!!!!
Χρύσα η γιαγιά μου λέει: Όλα τα γουρούνια κάνουν αγκού. Κανένα δεν κάνει μπεεε!
Εν πάσει περιπτώσει κι εγώ σκοτώνω άνθρωπο. Θα σας πω το μεσημέρι. Με την μάνα μου τάχω. Ο άντρας μου εννοείται...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααααααααααααααααααα
μαχη με το καλο η βαφτιση .

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε?εδω το παει για βροχη ρε γμτ και πως να παμε στον ταυτοχρονο θηλασμο?
τεσπα!παω να κανουμε καμια φωτοτυπια και βλεποντας!
χρυσα ξυπνα τον κι αυτον να δει τη γλυκα!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλημερα!!!τι κανετε?εδω το παει για βροχη ρε γμτ και πως να παμε στον ταυτοχρονο θηλασμο?
τεσπα!παω να κανουμε καμια φωτοτυπια και βλεποντας!
χρυσα ξυπνα τον κι αυτον να δει τη γλυκα!!!

ευακι που την ειδες την βροχη???εμας βγηκε ηλιος χιιχιχιχιχι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις