851 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 Τρι Νοε 06, 2012 6:03 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
νηστισιμη σοκολατοπιτα!
2 κουπες χυμος(οτι να΄ναι ας ειναι και αναμικτος,motion και βυσσινο δεν εχω δοκιμασει!αν εχεις πορτοκαλι να στυψεις ακομη καλυτερα!)
2 κουπες ζαχαρη
3/4 κουπα σπορελαιο
1 φαριναπ (ή 500γρ αλευρι και 20γρ μπεικιν παουντερ)
1 κουταλακι γλυκου αλατι
1 κουταλακι γλυκου σοδα φαγητου
1 βανιλια
6 κουταλιες σουπας κακαο
ανακατευεις ολα τα στερεα μαζι σε ενα μπωλ,χτυπας το λαδι με τη ζαχαρη και μετα ριχνεις στερεα και χυμο εναλλαξ!βγαινει πιο υγρο μιγμα απο το απλο κεικ!ψηνεις στους 175 πανω-κατω για 45'(και 50-55 αναλογα το φουρνο) και αφου κρυωσει ριχνεις το γλασσο!
γλασσο!
1 ποτηρακι καφε αχνη
1 ποτηρακι καφε νερο
1 κουβερτουρα 125γρ
1 κουταλια σουπας βιταμ!
ολα μαζι στο κατσαρολακι,μολις λιωσουν ειναι ετοιμα!
εγω την βαζω και στο ψυγειο και παγωνει το γλασσο!ειναι ευκολο,γρηγορα και δεν περιεχει τιποτα που να μην τρωγεται αψητο σε περιπτωση που σας φανει δλδ αψητο ΔΕΝ ειναι!
ζετακι ριχτο!!!
φρανς επρεπε την ωρα που τον παρατησα κι εκαν κυκλο στην ανω πολη για να αγχωθει να τον αφησω συξυλο και να ερθω αλλα πως θα κυνηγουσα 3 μωρα στην παραλια?ουτε καροτσι ειχα μαζι μου!
2 κουπες χυμος(οτι να΄ναι ας ειναι και αναμικτος,motion και βυσσινο δεν εχω δοκιμασει!αν εχεις πορτοκαλι να στυψεις ακομη καλυτερα!)
2 κουπες ζαχαρη
3/4 κουπα σπορελαιο
1 φαριναπ (ή 500γρ αλευρι και 20γρ μπεικιν παουντερ)
1 κουταλακι γλυκου αλατι
1 κουταλακι γλυκου σοδα φαγητου
1 βανιλια
6 κουταλιες σουπας κακαο
ανακατευεις ολα τα στερεα μαζι σε ενα μπωλ,χτυπας το λαδι με τη ζαχαρη και μετα ριχνεις στερεα και χυμο εναλλαξ!βγαινει πιο υγρο μιγμα απο το απλο κεικ!ψηνεις στους 175 πανω-κατω για 45'(και 50-55 αναλογα το φουρνο) και αφου κρυωσει ριχνεις το γλασσο!
γλασσο!
1 ποτηρακι καφε αχνη
1 ποτηρακι καφε νερο
1 κουβερτουρα 125γρ
1 κουταλια σουπας βιταμ!
ολα μαζι στο κατσαρολακι,μολις λιωσουν ειναι ετοιμα!
εγω την βαζω και στο ψυγειο και παγωνει το γλασσο!ειναι ευκολο,γρηγορα και δεν περιεχει τιποτα που να μην τρωγεται αψητο σε περιπτωση που σας φανει δλδ αψητο ΔΕΝ ειναι!
ζετακι ριχτο!!!
φρανς επρεπε την ωρα που τον παρατησα κι εκαν κυκλο στην ανω πολη για να αγχωθει να τον αφησω συξυλο και να ερθω αλλα πως θα κυνηγουσα 3 μωρα στην παραλια?ουτε καροτσι ειχα μαζι μου!